איזה מנעול חכם הכי טוב היום?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #161 

13/11/2022 14:50  
oferlaor כתב:
יש לי משהו חדש שגם הוא אמין ושולח נוטיפיקציה אם משאירים אותו פתוח. עדיין תחת אמרגו אז לא יכול לפרט עדיין :)
...
מתי תוכל לספר? :D
אני עם ה-ENTR מפברואר 2015. רציתי את Nuki כמה פעמים, אולי הייתי אפילו מזמין אותו אם המלאי היה קיים, אבל עדיין מתלבט.
בנוקי 3 pro אני לא אוהב WiFi מובנה, רעיון עם המגשר הוא הרבה יותר נכון והגיוני.
אבל בנוקי 3 רגיל אני לא אוהב את המראה הפלסטיקי שלו. וחוץ מזהֿ, 3 רגיל + מגשר + בטריות נטענות יעלו יותר מ-pro.
ובנוסף חוסר ״0״ בלוח המקשים מטריף אותי :).
ועד שהגרסה ה2 של הלוח (שגם לה אין ״0״ אבל לפחות יש טביעות אצבע) תגיע, אולי יהיה מוצר יותר טוב.

הסתכלתי על lokee, אבל הוא יקר ואין משלוחים לישראל. גם לא ראיתי שיש לו חיישן לדלת.

אני לא מבין למה אין עשרות מוצרים כאלא בשוק!

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #162 

03/12/2022 16:34  
digest כתב:

אני לא מבין למה אין עשרות מוצרים כאלא בשוק!
...
כי יש מוצר אחד שקשה מאוד להתחרות בעלות תועלת שלו...
מפתח :)

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1564
שם מלא: יוסי
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

Re:

שליחה #163 

28/11/2022 22:48  
ziv_r כתב:
אני לא יכול להשתמש אצלי ברוזטה בגלל התבליט שיש עליה. זה גם מונע את השימוש במתאם עם הדבק כי אין מספיק מגע.
image.png

ניסיתי למצוא רוזטה שטוחה, אבל אין במידות שאני צריך (65mm מינימום), אז כרגע ה- Nuki מותקן ללא שום רוזטה (זה יציב כי זה מחובר ישר לצילנדר), אבל הבעיה שיש חור מאחורה:
image.png

מה קוטר העיגול במתאם שהכנת?
...
אותו סיפור אצלי, חשבתי לנסות לשייף את החלק התחתון במקום לקנות אחת חדשה.

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #164 

03/12/2022 20:49  
tomer953 כתב:
...
זה תלוי. אם בני משפחה שוכחים או מאבדים מפתחות מדי פעם, מנועל אלקטרוני מתחיל להיות יעיל יותר. במיוחד לפרנואידים כמוני שמחליפים צילינדר אחרי שמפתח נאבד. לא לדבר עד כמה זה נוח, הגיוני וטבעי לא לשאת token פיזי מיותר :) .

לתומי חשבתי בשנת 2022 keyless יהיה הרבה יותר נפוץ, גם ברכבים לה הולך לאט. יש מישהו חוץ מטסלה?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73215
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #165 

03/12/2022 20:49  
tomer953 כתב:
...
לא הכל בחיים זה עלות תועלת. נוחות להרבה אנשים שווה השקעה כספית. לנו נמאס ממפתחות וכל החסרונות שלהם ודי אוהבים את כל היתרונותשל מנעול ללא מפתח.

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #166 

זה גם מאוד נוח כשיש בייביסיטר (שמתחלפת כל כמה חודשים) או מנקה, ולא צריך לתת לה מפתח - או לפתיחת הדלת כשמגיעים הביתה עם ילדים ישנים על הידיים.

sababa10
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

Re:

שליחה #167 

28/11/2022 22:48  
ziv_r כתב:
אני לא יכול להשתמש אצלי ברוזטה בגלל התבליט שיש עליה. זה גם מונע את השימוש במתאם עם הדבק כי אין מספיק מגע.
image.png

ניסיתי למצוא רוזטה שטוחה, אבל אין במידות שאני צריך (65mm מינימום), אז כרגע ה- Nuki מותקן ללא שום רוזטה (זה יציב כי זה מחובר ישר לצילנדר), אבל הבעיה שיש חור מאחורה:
image.png

מה קוטר העיגול במתאם שהכנת?
...
קוטר העיגול הוא 70ממ

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #168 

אם לא קונים את הקודן, ורוצים לתת גישה למנקה/בייביסיטר

הן חייבות להוריד את האפליקציה? אז למעשה די חייב את הקודן לא?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46328
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5067 פעמים

שליחה #169 

שיתקשרו אליך ותפתח את הדלת מרחוק.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #170 

מתי כבר הקודן החדש של נוקי יהיה זמין באמזון?

ואגב, ההתקנה שלו הופכת אותו לגניב...

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10051
נתן תודות: 564 פעמים
קיבל תודות: 580 פעמים

שליחה #171 

מי שרוצה, יש מלאי על הנוקי
https://ksp.co.il/web/cat/26408..5458.. ... ppKey=1140
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73215
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #172 

למי שרצה את הדור השני של המקשים עם הקורט טביעות אצבע, ה Nuki Keypad 2.0 - יש כרגע מלאי, אבל סיכוי גדול שיעלם מהר:

https://www.amazon.fr/dp/B0BKG7QQPJ?&linkCode=sl1

https://www.amazon.es/dp/B0BKG7QQPJ?&linkCode=sl1

Zacky
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #173 

יש מישהו שחיבר טרמינל זיהוי פנים לנוקי ?

רוצה לחבר מכשיר כזה כדי שהדלת תפתח לפי זיהוי פנים -

https://www.hikvision.com/en/products/A ... k1t342mfx/

עולה כ 650 ש"ח כולל משלוח מחו"ל, כולל גם טביעת אצבע, נראה לי יותר טוב ופשוט מהקודן של נוקי.

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #174 

19/01/2023 19:11  
Zacky כתב:
רוצה לחבר מכשיר כזה כדי שהדלת תפתח לפי זיהוי פנים -
...
תמיד אפשרי לחבר איזה RPi או דומה ליציאה למנעול מצד אחד ולNuki API מצד השני. במקרה יותר טוב - לתפוס אירועים ברשת או להתחבר לserial console ולממש חיבור לNuki במכשיר עצמו. אפשר לשחק, אבל לא הייתי הולך על זה, כי:
1. המכשיר מסובך מדי (גם אינטרקום, גם מאגר נתונים משלו, גם תלות בשירותי Hikvision).
2. המכשיר דורש רשת Ethernet מחוץ לבית במקום ההתקנה (אין לו Wifi או BT) וגם 12V שזה נניח אפשר להעביר דרך PoE.
3. המכשיר הוא indoor ולא מוגן מספיק אם ירד עליו גשם.

כל זה רק כדי להוסיף זיהוי פנים? הגרסה ה2 של נוקי Keypad מספקת טביעות אצבע וזה 99% ממה שצריך בביומטריה (אם לא מפריע שאין בה 0) וזה הפתרון הרבה יותר נקי.

Zacky
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #175 

הנוקי אמור להגיע בימים הקרובים, והזמנתי לוח esp32 שאשלוט דרכו על הנוקי מה שיתן לי שליטה מלאה מההום אסיסטנט, ולא נראה לי שתהיה בעיה להשתמש בזיהוי פנים של הה hikvision כדי לאשר פתיחת הדלת למורשים.

1. לא צריך להשתמש בכל האופציות של המכשיר, רק בזיהוי הפנים וטביעת האצבע, לא מבין למה זה תלוי בשירות של הסינים ? מזהה פנים ואז ההום אסיסטנט שולח אות והדלת נפתחת, הכל ברשת הפרטית שלי.
2.יש דגם עם wifi, אבל לי כבר יש הכנה לכבל רשת אז חוסך לי קצת כסף 😁
3. יש דגם שהוא outdoor

זיהוי הפנים הוא הכי קל לדעתי, במיוחד לילדים קטנים, המכשיר מזהה בשבריר שנייה את הפנים, נראה לי הרבה יותר נוח מטביעת אצבע או קודן.
עדיין לא החלטתי סופית אבל בגדול זה הכיוון שלי, נראה אם אצליח

yarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #176 

19/01/2023 23:00  
Zacky כתב:
הנוקי אמור להגיע בימים הקרובים, והזמנתי לוח esp32 שאשלוט דרכו על הנוקי מה שיתן לי שליטה מלאה מההום אסיסטנט, ולא נראה לי שתהיה בעיה להשתמש בזיהוי פנים של הה hikvision כדי לאשר פתיחת הדלת למורשים.

1. לא צריך להשתמש בכל האופציות של המכשיר, רק בזיהוי הפנים וטביעת האצבע, לא מבין למה זה תלוי בשירות של הסינים ? מזהה פנים ואז ההום אסיסטנט שולח אות והדלת נפתחת, הכל ברשת הפרטית שלי.
2.יש דגם עם wifi, אבל לי כבר יש הכנה לכבל רשת אז חוסך לי קצת כסף 😁
3. יש דגם שהוא outdoor

זיהוי הפנים הוא הכי קל לדעתי, במיוחד לילדים קטנים, המכשיר מזהה בשבריר שנייה את הפנים, נראה לי הרבה יותר נוח מטביעת אצבע או קודן.
עדיין לא החלטתי סופית אבל בגדול זה הכיוון שלי, נראה אם אצליח
...
לגבי ה ESP32, תדע שיש הרבה לוחות כאלה שלא עובדים עם הנוקי.
אם תרצה לינק ללוח שבודאות עובד איתו, תגיד לי.
אם תסתפק רק בטביעת אצבע, יש מישהו שפרסם איזה רכיבים ובמה הוא השתמש כדי להוסיף קורא טביעות אצבע DYI (עלות של בערך 30-40 דולר לכל הרכיבים).
יש עוד מישהו שקנה קודן עם טביעת אצבע שעובד עם TUYA, אבל חיבר אותו מקומית עם שלי 1. גם עלות דומה של 30 - 70 דולר, תלוי בעיקר בעלות הקודן.

Zacky
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #177 

20/01/2023 7:58  
yarko כתב:
לגבי ה ESP32, תדע שיש הרבה לוחות כאלה שלא עובדים עם הנוקי.
אם תרצה לינק ללוח שבודאות עובד איתו, תגיד לי.
...
אני אשמח, הזמנתי מאמאזון אבל המשלוח עדיין לא יצא ויכול עדיין לבטל, זה מה שהזמנתי -

https://www.amazon.com/gp/product/B07QC ... 2N9AG&th=1

קראתי את השרשור שאתה מדבר עליו, והוא אמור לעבוד מצויין, לתוכה שרצה על ה ESP32 הוסיפו תמיכה ל GPIO כך שנשאר רק לחבר את קורא טביעת האצבע הזול ללוח ה esp32 כדי לפתוח את הדלת, אבל אופציה זאת ירדה מהפרק אחרי שנוקי הוציאו את הקודן החדש.

המטרה היא לא לחסוך כסף, אלא יותר שליטה ויותר אפשרויות, יש לי ילדים קטנים שיוצאים ונכנסים הרבה, מאמין שזיהוי פנים יהיה הרבה יותר קל פשוט ומהיר. מערכת זיהוי פנים להתקנה בחוץ של hikvision עולה כמו 3 מנעולים חכמים של נוקי.

בקשר לקודן TUYA עם טביעת אצבע אשמח גם ללינק, שתהיה לי עוד אופציה אם אחליט לרדת מהזיהוי פנים, תודה !

יש גם אפשרות להשתמש בפעמון דלת חכם של חברת simcam שיש בו אפשרות של זיהוי פנים ולבנות תרחיש שפותח את הדלת, עולה כ 100 דולר בלבד, אבל לא נראה לי מקצועי, אמין ומהיר כמו זה של hikvision.

yarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #178 

-נמחק-
נערך לאחרונה על ידי yarko ב 20/01/2023 9:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

yarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #179 

20/01/2023 9:30  
Zacky כתב:
אני אשמח, הזמנתי מאמאזון אבל המשלוח עדיין לא יצא ויכול עדיין לבטל, זה מה שהזמנתי -

https://www.amazon.com/gp/product/B07QC ... 2N9AG&th=1

קראתי את השרשור שאתה מדבר עליו, והוא אמור לעבוד מצויין, לתוכה שרצה על ה ESP32 הוסיפו תמיכה ל GPIO כך שנשאר רק לחבר את קורא טביעת האצבע הזול ללוח ה esp32 כדי לפתוח את הדלת, אבל אופציה זאת ירדה מהפרק אחרי שנוקי הוציאו את הקודן החדש.

המטרה היא לא לחסוך כסף, אלא יותר שליטה ויותר אפשרויות, יש לי ילדים קטנים שיוצאים ונכנסים הרבה, מאמין שזיהוי פנים יהיה הרבה יותר קל פשוט ומהיר. מערכת זיהוי פנים להתקנה בחוץ של hikvision עולה כמו 3 מנעולים חכמים של נוקי.

בקשר לקודן TUYA עם טביעת אצבע אשמח גם ללינק, שתהיה לי עוד אופציה אם אחליט לרדת מהזיהוי פנים, תודה !

יש גם אפשרות להשתמש בפעמון דלת חכם של חברת simcam שיש בו אפשרות של זיהוי פנים ולבנות תרחיש שפותח את הדלת, עולה כ 100 דולר בלבד, אבל לא נראה לי מקצועי, אמין ומהיר כמו זה של hikvision.
...
תקנה מכאן
shorturl.at/juzLQ

חשוב לבחור את דגם: ESP32-WROOM-32D

בקשר לקודן, לא יודע עד כמה משנה הדגם, כי החיבור ל HA מבוסס על shelly 1, וככה החיבור נעשה בצורה מקומית, ולא דורש אינטרנט.
ספציפית מי שכתבת על זה השתמש בזה, אבל גם ראיתי כאלה עם טביעת אצבע ב 25$
shorturl.at/foU05

*שמתי את הלינקים ככה, כי כששמתי רגיל המערכת חתכה לי אותם

Zacky
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #180 

20/01/2023 9:39  
yarko כתב:
בקשר לקודן, לא יודע עד כמה משנה הדגם, כי החיבור ל HA מבוסס על shelly 1, וככה החיבור נעשה בצורה מקומית, ולא דורש אינטרנט.
ספציפית מי שכתבת על זה השתמש בזה, אבל גם ראיתי כאלה עם טביעת אצבע ב 25$
...
אם הבנתי נכון הוא לא משתמש ב wifi ולא ב tuya הוא חיבר אותו לשלי1 ככה שהקודן סוגר מעגל ואז ב HA מופיע שהאור בשלי1 נדלק וזה מפעיל תרחיש שפותח את הדלת.
אני לא מומחה אבל מאמין ששיטה זו בעייתית ויכולים די בקלות לפרוץ אותה מבחוץ.

אבל תודה על השיתוף ! ובעיקר על הלינקים (Y)

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”