עדיין בעמדת המתנה להשקת ה-FREE TV המתמהמה.
הסתיים מבצע קודם בו שילמתי בשתי כתובות 45/65 ש"ח לחבילת טלויזיה בסיסית (ה-45 ללא סרטים וספורט) למשך 6 חודשים.
בפעם קודמת שאיימתי בניתוק נפלתי על איש שימור של הוט כנראה שמיד ניתק אותי.
הפעם באתי בטוב: לארוצה להתנתק, רק להישאר לקוח שלכם - התוצאה 59/79 ש"ח לשישה חודשים, זיכוי של 20 ש"ח ל-3 חודשים - מחיר ממוצע 49/69 ש"ח.
עדכון: בגלל פשלה של יס המבצע לא נכנס אוטומטית עם גמר המבצע הקודם. התוצאה: התוצאה 59/79 ש"ח ל-12 חודשים, זיכוי של 20 ש"ח ל-6 חודשים - המחיר הממוצע נשאר 49/69 ש"ח, אבל לא רואה אותנו ממשיכים יותר מ-6 חודשים.
em28 כתב:
עדיין בעמדת המתנה להשקת ה-FREE TV המתמהמה.
הסתיים מבצע קודם בו שילמתי בשתי כתובות 45/65 ש"ח לחבילת טלויזיה בסיסית (ה-45 ללא סרטים וספורט) למשך 6 חודשים.
בפעם קודמת שאיימתי בניתוק נפלתי על איש שימור של הוט כנראה שמיד ניתק אותי.
הפעם באתי בטוב: לארוצה להתנתק, רק להישאר לקוח שלכם - התוצאה 59/79 ש"ח לשישה חודשים, זיכוי של 20 ש"ח ל-3 חודשים - מחיר ממוצע 49/69 ש"ח.
FREE TV, תזיזו את עצמכם.
...
הבעיה פה היא לא מ free TV,
העיכוב של free TV זה בגלל שבג"ץ עוד לא החליט האם לאפשר ל free TV, לשדר בישראל, ושהממשלה של עכשיו מעדיפה בינתים לעסוק בדברים אחרים ולא בלדבר בוועדת הכלכלה של כנסת ישראל כדי לנסות לתקן את חוק התקשורת בצורה שיהיה יותר קל גם לשירות הסטרימינג של free TV, לשדר בישראל.
ואם אני טועה בזה אז אני אשמח שיפרסמו פה קישור לאתר האינטרנט של שירות הסטרימינג של free TV.
נכון לעכשיו אין אף התקדמות בקשר להפעלת שירות הסטרימינג free TV, בישראל, וגם נכון לעכשיו אין אף התקדמות בקשר להפעלת שירות הסטרימינג של קליק טיוי דרך עוד אפשרויות צפיה,
, אם שירות הסטרימינג של free TV, יפעל ואו שירות הסטרימינג של קליק טיוי יהיה לא רק בצפיה דרך טלוויזיות של הייסנס וטושיבה, אז אני אפתח על זה אשכולות בנפרד בפורום בנושא סטרימינג טלוויזיה מהרשת.
רמאש כתב:
נכון לעכשיו אין אף התקדמות בקשר להפעלת שירות הסטרימינג free TV, בישראל, וגם נכון לעכשיו אין אף התקדמות בקשר להפעלת שירות הסטרימינג של קליק טיוי דרך עוד אפשרויות צפיה,
, אם שירות הסטרימינג של free TV, יפעל ואו שירות הסטרימינג של קליק טיוי יהיה לא רק בצפיה דרך טלוויזיות של הייסנס וטושיבה, אז אני אפתח על זה אשכולות בנפרד בפורום בנושא סטרימינג טלוויזיה מהרשת.
matan417 כתב:
קליק טיוי כבר קיים גם לטלוויזיות של סמסונג
...
ממתי בטלוויזיית סמבונג אפשר לצפות בתכנים של שירות הסטרימינג של קליק טיוי
אמרו לי קודם בחברת שירות הסטרימינג של קליק טיוי שאפשר יהיה לראות את התכנים האלה גם באתר אינטרנט, ובעוד סוגי טלוויזיות, ובזה עוד אין התקדמות, בקליק טיוי אמרו לי שהנושאים האלה עדיין בבדיקה.