התייעצות לגבי רכישת טלוויזיות qled
-
R4inbow22
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- שם מלא: אלירן מורן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התקציב שלי באיזור ה 2200-2900 שח
בעיקרון אני מחליף את את הטלוויזיה משנים של שימוש ב samsung גם בסלון וגם בחדרים .
מחפש טלוויזיות qled 55 אינץ' שתהיה לו לפחות יציאה 1 של hdmi 2.1 ושיהיה עם קצב רענון לפחות 100hz.
חשבתי על טלוויזית lg 55 nanocell 86vpa ,אבל אני לא מוצא אותה כבר במלאי בשום מקום.
לאחר מכן חשבתי על tcl c635 אבל אני לא יודע אם כל כך לסמוך על tcl
כנל לגבי שיאומי q1e לא יודע אם לסמוך על שיאומי .. אשמח להמלצות שלכם טלוויזיה טובה ואיכותית במחירים שציינתי תודה
בעיקרון אני מחליף את את הטלוויזיה משנים של שימוש ב samsung גם בסלון וגם בחדרים .
מחפש טלוויזיות qled 55 אינץ' שתהיה לו לפחות יציאה 1 של hdmi 2.1 ושיהיה עם קצב רענון לפחות 100hz.
חשבתי על טלוויזית lg 55 nanocell 86vpa ,אבל אני לא מוצא אותה כבר במלאי בשום מקום.
לאחר מכן חשבתי על tcl c635 אבל אני לא יודע אם כל כך לסמוך על tcl
כנל לגבי שיאומי q1e לא יודע אם לסמוך על שיאומי .. אשמח להמלצות שלכם טלוויזיה טובה ואיכותית במחירים שציינתי תודה
nano cell היא לא QLED גם הTCL שרשמת היא לא.
לגבי על מי לסמוך, אני מניח שאתה הולך לפי דעות קדומות. תעשה חיפוש על סמסונג בפורום.
בכל אופן, אז מה נכנס בתקציב, לפי סדר המלצה לדעתי האישית:
האידיאל יהיה אולד, אבל לא נראה שזה בתקציב. הייתי אפילו מחפש משומשת מהדגמים המודרניים.
lg qned
באותה עדיפות, סמסונג הכי בכירה בתקציב (Q60 כנראה) או TCL הכי בכירה בתקציב (נראלי יש 726 או 735) או xiaomi q1e
לכל אחת מאלו היתרונות והחסרונות שלה לכן אין בניהם אחת עדיפה. אישית הייתי נוטה יותר לכיוון שיאומי או TCL ופשוט בחור לפי התצוגה בחנות.
בהצלחה
לגבי על מי לסמוך, אני מניח שאתה הולך לפי דעות קדומות. תעשה חיפוש על סמסונג בפורום.
בכל אופן, אז מה נכנס בתקציב, לפי סדר המלצה לדעתי האישית:
האידיאל יהיה אולד, אבל לא נראה שזה בתקציב. הייתי אפילו מחפש משומשת מהדגמים המודרניים.
lg qned
באותה עדיפות, סמסונג הכי בכירה בתקציב (Q60 כנראה) או TCL הכי בכירה בתקציב (נראלי יש 726 או 735) או xiaomi q1e
לכל אחת מאלו היתרונות והחסרונות שלה לכן אין בניהם אחת עדיפה. אישית הייתי נוטה יותר לכיוון שיאומי או TCL ופשוט בחור לפי התצוגה בחנות.
בהצלחה
-
R4inbow22
- חבר שרק התחיל

תודה רבה קודם כל על התשובה .. הסמסונג q60 היא 60hz לא יודע אם שווה ..
לגבי השיאומי מה שמפחיד אותי בה שיש ל q1e קוד דגם של l55m6-6esg ואני עושה חיפוש על q1e זה נותן לי דגם שונה אז אני לא יודע אם לרכוש את זה או את זה למשל
https://www.electricshop.co.il/product/ ... l55m6-6esg
או זה
https://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7% ... ED73543FD6
על הראשונה 2500 על השנייה רוצים 2200 זה אותו דגם ? והאם הלינק הראשון הוא מה שהתכוונת ? תודה
לגבי השיאומי מה שמפחיד אותי בה שיש ל q1e קוד דגם של l55m6-6esg ואני עושה חיפוש על q1e זה נותן לי דגם שונה אז אני לא יודע אם לרכוש את זה או את זה למשל
https://www.electricshop.co.il/product/ ... l55m6-6esg
או זה
https://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7% ... ED73543FD6
על הראשונה 2500 על השנייה רוצים 2200 זה אותו דגם ? והאם הלינק הראשון הוא מה שהתכוונת ? תודה
-
R4inbow22
- חבר שרק התחיל

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1145119
שים לב לביקורת על הדגם שרשמתי ומשום מה על ה q1e אין ביקורות אני לא יודע אם זה אותה טלוויזיה אבל על פניו נראה שכן ואם הביקורות הם ככה אני כבר באמת לא יודע מה לקחת
שים לב לביקורת על הדגם שרשמתי ומשום מה על ה q1e אין ביקורות אני לא יודע אם זה אותה טלוויזיה אבל על פניו נראה שכן ואם הביקורות הם ככה אני כבר באמת לא יודע מה לקחת
-
R4inbow22
- חבר שרק התחיל

אתה אומר tcl דגם c735 אם אתה לוקח אותו בהשוואה ל q60 של סמסונג מבחינת איכות הצפייה מה יהיה יותר טוב ? עד היום היה לי סמסונג אבל אני מבין היום שסמסונג לא כמו שהיה פעם .. בקיצור מה אתה הייתה בוחר ? ואם qned של lg על איזו הייתה ממליץ בטווח מחירים שציינתי ?
לגבי TCL או סמסונג, כמו שאמרתי, לא הייתי רוצה להתעסק עם השירות של סמסונג ולכן הבחירה האישית שלי בTCL קלה. ראיתי את הדגמים השונים של TCL בתצוגה בחנות, אישית לא התלהבתי אבל מדובר בתמורה סבירה למחיר. הדגם הבכיר שלהם מסדרה 8 של שנה שעברה נקרא C825 והוא נמכר בKSP ב3400. מכל הדגמים שדיברנו עליהם הוא הכי כדאי. אם לא ניתן למתוח אז כמו שדיברנו, TCL סדרה 7 תיהיה בחירה טובה.
עד 3K יש רק QNED אחת שנכנסת בתקציב וזו QNED7S
לא מדובר בטלויזיה ברמה גבוהה אבל סבירה ביחס למחיר.
ישנה גם QNED80, אבל היא לא עדיפה על הTCL ועולה כמוה.
עד 3K יש רק QNED אחת שנכנסת בתקציב וזו QNED7S
לא מדובר בטלויזיה ברמה גבוהה אבל סבירה ביחס למחיר.
ישנה גם QNED80, אבל היא לא עדיפה על הTCL ועולה כמוה.
-
R4inbow22
- חבר שרק התחיל

יוסי היקר תודה רבה לך על כל העזרה לא מובן מאליו קודם כל .
דבר שני ראיתי ביקורות על ה tcl 728 שיש לו מריחות מסוימות ..האם גם ככה יהיה ב tcl c735
והאם שאתה אומר שראית בתצוגה את ה tcl c735 אתה אומר שלא התלהבת מכיוון שאתה רגיל לטלוויזיה של oled או כל רמה גבוהה אחרת..? או בכללי הצפייה לא הייתה טובה וחדה כמו שצריך ? ומה שאתה אומר עדיף כבר לקחת את ה tcl c735 מאשר ה qned שציינת כי האיכות צפייה יותר טובה או המכלול ?
דבר שני ראיתי ביקורות על ה tcl 728 שיש לו מריחות מסוימות ..האם גם ככה יהיה ב tcl c735
והאם שאתה אומר שראית בתצוגה את ה tcl c735 אתה אומר שלא התלהבת מכיוון שאתה רגיל לטלוויזיה של oled או כל רמה גבוהה אחרת..? או בכללי הצפייה לא הייתה טובה וחדה כמו שצריך ? ומה שאתה אומר עדיף כבר לקחת את ה tcl c735 מאשר ה qned שציינת כי האיכות צפייה יותר טובה או המכלול ?
מה שתיארת זה בערך העניין שהרגשתי עם TCL. ציפיתי למוצר ברמה גבוהה אבל בחנות ראיתי שניתן לזהות מעט מריחות, שאם נגיד את האמת זה נפוץ ברוב מסכי הLCD ולכן אני מאמין שגם בC735 (אותה ספציפית לא ראיתי כי זה דגם יחסית חדש)
יותר מזה, מה שאני ראיתי, זוויות הצפייה היו נמוכות יותר ממה שאני רגיל. בצפיה מהצד המסך הפך להיות די לבן, וגם, עוצמת ההארה לא הייתה כלכך טובה לטעמי.
בתצוגה היו בעיקר הדגמים הזולים. לדעתי סדרה 8 לא הייתה שם אבל 7 כן.
אני אכן רגיל לOLED ושם לב לפרטים קטנים שאולי אחרים לא ישימו לב אליהם.
לגבי LG או TCL אז לרוב אני לא חובב של איכות התמונה של LG. הם משתמשים בפאנל מסוג IPS שהוא לא המועדף עלי. מה שהם כן נותנים זה כמו שאמרת, מכלול. מחיר סביר, שירות טוב, מערכת הפעלה סבירה ואיכות תמונה סבירה.
הTCL משתמשת בפאנל VA מה שעל הנייר אומר תמונה טובה יותר. לגבי שאר הנתונים כמו אחריות, אמינות, מערכת הפעלה וכו, הם די קרובים לLG.
קשה להכריע חד משמעית בין שני הדגמים. הנתונים של TCL יותר לטעמי אבל אני צריך לחיות איתה תקופה כדי לתת המלצה חד משמעית.
יותר מזה, מה שאני ראיתי, זוויות הצפייה היו נמוכות יותר ממה שאני רגיל. בצפיה מהצד המסך הפך להיות די לבן, וגם, עוצמת ההארה לא הייתה כלכך טובה לטעמי.
בתצוגה היו בעיקר הדגמים הזולים. לדעתי סדרה 8 לא הייתה שם אבל 7 כן.
אני אכן רגיל לOLED ושם לב לפרטים קטנים שאולי אחרים לא ישימו לב אליהם.
לגבי LG או TCL אז לרוב אני לא חובב של איכות התמונה של LG. הם משתמשים בפאנל מסוג IPS שהוא לא המועדף עלי. מה שהם כן נותנים זה כמו שאמרת, מכלול. מחיר סביר, שירות טוב, מערכת הפעלה סבירה ואיכות תמונה סבירה.
הTCL משתמשת בפאנל VA מה שעל הנייר אומר תמונה טובה יותר. לגבי שאר הנתונים כמו אחריות, אמינות, מערכת הפעלה וכו, הם די קרובים לLG.
קשה להכריע חד משמעית בין שני הדגמים. הנתונים של TCL יותר לטעמי אבל אני צריך לחיות איתה תקופה כדי לתת המלצה חד משמעית.
-
R4inbow22
- חבר שרק התחיל

הבנתי יוסי תודה
בוא אני אשאל אותך אחרת אם אני משווה את זה לטלוויזית samsung 7090 טלויזית led של לפני 3 שנים 55 אינץ בערך .. כדי שאני אבין ה tcl c735 תקח אותה מבחינת איכות זוויות צפייה וכו או שבכללי tcl יש להם בעיה של זווית צפיה
בוא אני אשאל אותך אחרת אם אני משווה את זה לטלוויזית samsung 7090 טלויזית led של לפני 3 שנים 55 אינץ בערך .. כדי שאני אבין ה tcl c735 תקח אותה מבחינת איכות זוויות צפייה וכו או שבכללי tcl יש להם בעיה של זווית צפיה
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
מסכי ה qled של שיומי מציגים תמונה מעולה.
הייתי הולך עליהם בלי להתלבט.
לחדרי השינה לצפיה בחושך עדיין הייתי מעדיף oled.
לחדרי השינה לצפיה בחושך עדיין הייתי מעדיף oled.
-
R4inbow22
- חבר שרק התחיל

איזה מסך למשל אתה יכול לתת לי דגם ספציפי ? ל 55 אינץ' .. תודה09/01/2023 10:25yossipeleg כתב: מסכי ה qled של שיומי מציגים תמונה מעולה.
לחדרי השינה לצפיה בחושך עדיין הייתי מעדיף oled....