אחסון בענן- משרד שטח קטן - google drive
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
הקמנו משרד קטן עם 3 יוזרים. ואני צריך לשתף ביניהם קבצים ושהם יהיו גם מגובים.
בהתחלה חשבתי על נאס קטן אבל ההיקף לא כזה גדול ואני רוצה שגם למשרד המרכזי תהיה גישה נוחה.
google דרייב נראה לי פיתרון מעולה במיוחד כי הוא מוסיף כונן וירטואלי בנפרד וקל מאוד להתנהל עם זה.
העניין הוא שלא הצלחתי להבין אם גוגל דרייב מתאים גם לעסקים כי הוא מפנה ל WORKSPACE גם של גוגל שזה יחד עם מיילים, פגישות וכד'.
אבל מה שאנחנו צריכים זה רק הכונן שיתוף וגיבוי.
גוגל דרייב אני אצטרך להתקין בכל מחשב עם אותה כתובת מייל ואז לא תהיה לי אפשרות חלוקה ליוזרים ולדעת מי עדכן מה נראה לי שכל פעם אקבל התראה שיש חיבור ממחשב אחר. אני לא רוצה לשלוח זימון למייל הפרטי של העובד כדי שיקבל גישה לדרייב הזה כי אז הקבצים של אותו עובד יופיעו במחשבים שלנו.
מה ניתן לעשות ?
תודה
הקמנו משרד קטן עם 3 יוזרים. ואני צריך לשתף ביניהם קבצים ושהם יהיו גם מגובים.
בהתחלה חשבתי על נאס קטן אבל ההיקף לא כזה גדול ואני רוצה שגם למשרד המרכזי תהיה גישה נוחה.
google דרייב נראה לי פיתרון מעולה במיוחד כי הוא מוסיף כונן וירטואלי בנפרד וקל מאוד להתנהל עם זה.
העניין הוא שלא הצלחתי להבין אם גוגל דרייב מתאים גם לעסקים כי הוא מפנה ל WORKSPACE גם של גוגל שזה יחד עם מיילים, פגישות וכד'.
אבל מה שאנחנו צריכים זה רק הכונן שיתוף וגיבוי.
גוגל דרייב אני אצטרך להתקין בכל מחשב עם אותה כתובת מייל ואז לא תהיה לי אפשרות חלוקה ליוזרים ולדעת מי עדכן מה נראה לי שכל פעם אקבל התראה שיש חיבור ממחשב אחר. אני לא רוצה לשלוח זימון למייל הפרטי של העובד כדי שיקבל גישה לדרייב הזה כי אז הקבצים של אותו עובד יופיעו במחשבים שלנו.
מה ניתן לעשות ?
תודה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

לפי מה שכתוב אני צריך לפתוח לכולם דומיין בגוגל ויש לנו כבר ב365 -- אני אבדוק אם ניתן לעשות אותו דבר ב onedrive
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
כן, גוגל דרייב מתאים לעסקים.
גוגל דרייב עובד עם ג'ימייל רגיל (או פרטי של כל עובד או לייצר תיבות חינמיות לכל עובד למטרת העסק)
במידה ויש לך דרישות מתקדמות יותר כמו לדוגמה שטח אחסון ללא הגבלה או לעבוד עם דומיין ספציפי של החברה שלך (ולא סיומת Gmail.com רגילה) אז אתה צריך את workspace
יש לי עסק 7 שנים עם 10 עובדים, ניסיתי את שתי האופציות, אנחנו עובדים עם גוגל דרייב אם התכנית של 200gb באופן יומיומי.
גוגל דרייב עובד עם ג'ימייל רגיל (או פרטי של כל עובד או לייצר תיבות חינמיות לכל עובד למטרת העסק)
במידה ויש לך דרישות מתקדמות יותר כמו לדוגמה שטח אחסון ללא הגבלה או לעבוד עם דומיין ספציפי של החברה שלך (ולא סיומת Gmail.com רגילה) אז אתה צריך את workspace
יש לי עסק 7 שנים עם 10 עובדים, ניסיתי את שתי האופציות, אנחנו עובדים עם גוגל דרייב אם התכנית של 200gb באופן יומיומי.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

אתה עובד עם workspace או הדרייב הרגיל ופשוט הוספת עוד שטח אחסון?05/01/2023 15:34vivi כתב: כן, גוגל דרייב מתאים לעסקים.
יש לי עסק 7 שנים עם 10 עובדים, ניסיתי את שתי האופציות, אנחנו עובדים עם גוגל דרייב אם התכנית של 200gb באופן יומיומי....
אם זה הרגיל .. פשוט התקנתם את הדרייב בכל מחשב עם אותו שם משתמש?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
עם הדרייב הרגיל.05/01/2023 18:43plataoplomo כתב: אתה עובד עם workspace או הדרייב הרגיל ופשוט הוספת עוד שטח אחסון?
אם זה הרגיל .. פשוט התקנתם את הדרייב בכל מחשב עם אותו שם משתמש?...
בכל מחשב יש דרייב של משתמש פרטי אחר (ככה תוכל לדעת מי עובד על מה ומי מגיב למה)
במחשב אחד יש את הדרייב שפשוט הוספנו לו שטח אחסון.
לכל המשתמשים יש גישה לכל קבצי גוגל שיט/דוקס/תקייה עם קבצים נוספים כמו תמונות וסרטונים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |