שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
Re: Re:
לפני כמה חודשים חידשתי אצל פרטנר את חבילת ה-600/60MB ב-79 לכל החיים..26/12/2022 23:02mosheamsalem56 כתב: זה מהתקופה האחרונה ?
כי כשניסיתי לחדש השבוע לא הצלחתי פחות מ-99 ש"ח......
באותו מעמד חבר חידש אצל פרטנר את חבילת ה-1000/100MB ב-89 לכל החיים..
מקווה שפרטנר לא בונים על זה שנתפגר בקרוב.
Re: שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??
מעדכן פה את החברים שאני אחרי שיחה עם שימור לקוחות הוט. למעשה שיחות.. ממושכות ומייגעות עם כל מיני קלולסים מ"שירות לקוחות"..
עד כה הייתי עם אינטרנט ביתי, לא סיב כי לא הותקן בסביבתי.
200/5 בעלות של 95 ש"ח, שגם אותה קיבלתי לאחר דין ודברים לפני כמה חודשים. לפני כן עלה לי ל-110 כי מבצע שהיה לי נגמר.
מפה לשם, אחרי שהסברתי שזה יותר מדי, ושאני מקופח כלקוח ותיק (12 שנה בערך), ושזה יותר אפילו ממה שרשום במבצעים באתר שלהם, שלא יכול להיות שאני משלם על ההוט-בוקס 2 בעיקר כשהוא במוד ברידג' ושלפתי מהשרשור הזה קודי הטבה שירותית..
הבחורה אמרה שהיא יכולה להוזיל לי ב-10 ש"ח ולא שום דבר אחר. הסברתי שזה לא מספיק.
ביקשתי ניתוק ותיאום החזרת ציוד.
ניתקה.
נראה מה יקרה ביומיים הקרובים.
200/5 בעלות של 95 ש"ח, שגם אותה קיבלתי לאחר דין ודברים לפני כמה חודשים. לפני כן עלה לי ל-110 כי מבצע שהיה לי נגמר.
מפה לשם, אחרי שהסברתי שזה יותר מדי, ושאני מקופח כלקוח ותיק (12 שנה בערך), ושזה יותר אפילו ממה שרשום במבצעים באתר שלהם, שלא יכול להיות שאני משלם על ההוט-בוקס 2 בעיקר כשהוא במוד ברידג' ושלפתי מהשרשור הזה קודי הטבה שירותית..
ניתקה.
נראה מה יקרה ביומיים הקרובים.
למה מחייבים אותך על ספק HOTNET בנפרד 15 ש"ח?
היום יש רק תשלום אחד שכולל הכל (תשתית וספק) וזהו, לא?!
היום יש רק תשלום אחד שכולל הכל (תשתית וספק) וזהו, לא?!
נדמה לי שזה החל מה-1/1/23 אבל אולי אני טועה.28/12/2022 13:41qsub00 כתב: למה מחייבים אותך על ספק HOTNET בנפרד 15 ש"ח?
היום יש רק תשלום אחד שכולל הכל (תשתית וספק) וזהו, לא?!...
עריכה: חשבונית עבר, היה לי כספק את ITC.
לאחר שביקשתי הוזלה, בחודש יוני, הם עשו שם איזה מעארוף שאני לא מבין ומאז יש לי את HOTNet.
מישהו יודע להסביר מה קורה שם?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
התקשרתי להצטרף כלקוח חדש
המחיר שמכירות נותנים הוא 120 ל 1000/100
חודש ראשון חינם, כולל התקנה ומתאם חינם
כל המחירים שפורסמו פה זה רק דרך שימור
אבל המכירות יכולים להוריד את המחיר הנל ל-90 אם אומרים שאתם עובדים בהסתדרות המורים,אלביט, משרדי רואי חשבון גדולים, וכו וכו, הם לא מאמתים את זה אז פשוט להגיד ששמעתם שיש הנחה לעובדי xx והם יתנו לכם את זה
המחיר שמכירות נותנים הוא 120 ל 1000/100
חודש ראשון חינם, כולל התקנה ומתאם חינם
כל המחירים שפורסמו פה זה רק דרך שימור
אבל המכירות יכולים להוריד את המחיר הנל ל-90 אם אומרים שאתם עובדים בהסתדרות המורים,אלביט, משרדי רואי חשבון גדולים, וכו וכו, הם לא מאמתים את זה אז פשוט להגיד ששמעתם שיש הנחה לעובדי xx והם יתנו לכם את זה
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
היום קיבלתי הודעה מפרטנר כי בתחילת חודש 2/23 יעודכן המחיר ל-99 ש"ח.09/12/2022 13:21carmonle כתב: 79 ש"ח סיבים 1000MB של פרטנר - מחיר קבוע בנתיים כבר כמה שנים - כל הציוד ההקפי הוחזר להם בשל עליות מחיר ונשארתי עם האינטרנט בלבד במחיר 79
המחיר התקבל בזמנו משימור...
בסמוך למועד ההתייקרות ננסה לנהל שוב משא ומתן על המחיר
ערן
קיבלתי גם ..30/12/2022 16:34carmonle כתב: היום קיבלתי הודעה מפרטנר כי בתחילת חודש 2/23 יעודכן המחיר ל-99 ש"ח.
ערן...
משיטוט מהיר ברשת, הרבה (פרט לקבוצה) קיבלו את המייל הזה.
מסיבת ניתוקים המונית בפברואר? - > אולי תהיה סיבה גם בלי קשר - ממרץ הצהירו שיהיה 2.5GB\5GB סימטרי קבוצת סלקום\הוט\אנלימטד סביב ה90 שח(לכאורה)
מסיבת ניתוקים המונית בפברואר? - > אולי תהיה סיבה גם בלי קשר - ממרץ הצהירו שיהיה 2.5GB\5GB סימטרי קבוצת סלקום\הוט\אנלימטד סביב ה90 שח(לכאורה)
גם אני, אתקשר אליהם סמוך למועד ניתוק ולא רק שאשאר אם המחיר לא יעלה, גם אדרוש מחיר מוזל או חודש אחד חינם/מוזל שבתחשיב השנתי ייצא לי זול.30/12/2022 16:34carmonle כתב: היום קיבלתי הודעה מפרטנר כי בתחילת חודש 2/23 יעודכן המחיר ל-99 ש"ח.
ערן...
חוצפנים כאלה.
מזל שאצלנו בבניין יש את כל הרשתות, פלוס אני לקוח של "YES" אז יש לי את בזק הדוחים בתור "YES FIBER"..... וואלה יופי חושבים שאנחנו שבויים שלהם.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
שוחחתי עם עובד בזק אתמול אחרי שקראתי על ה90 שקל ל 2.5 מגה שכנראה יהיה במרץ והוא אמר לי שכנראה שבזק לא תילחם במחיר הזול כי בסוף רוב הספקיות משלמות לה על התשתית.היום נדע מחיר ל 2.5 אולי יהיו הפתעות
יש לאיפה לרדת28/12/2022 13:20EQUINOX כתב: מעדכן פה את החברים שאני אחרי שיחה עם שימור לקוחות הוט. למעשה שיחות.. ממושכות ומייגעות עם כל מיני קלולסים מ"שירות לקוחות"..
ניתקה.
נראה מה יקרה ביומיים הקרובים....
הנה החבילה בדיוק כמו שלך רק אצלי:
גם אני קיבלתי את ההודעה על ההתייקרות מ-79 ש"ח ל-99 ש"ח.
מי מכם שבעבר ניסה / איים להתנתק מפרטנר כדי להגיע לשימור לקוחות, האם הם כמו הוט - מאיימים שהאינטרנט ינותק מיידית עד שיחזרו אלי,
אבל בתכלס הוא לא מנותק? או שהם באמת מנתקים את הגישה לאינטרנט באותו רגע שמבקשים ניתוק?
אני פשוט עובד 100% מהבית, ורוצה "לאיים" בניתוק, אבל לא יכול להרשות שינתקו אותי באמת באותו רגע...
בהוט הם היו מאיימים שבאותו רגע ייסגרו כל שירותי האינטרנט/טלויזיה אבל בתכלס רק ברגע שהיו אוספים ציוד היו מנתקים,
לכן היה אפשר להתעקש על ניתוק ללא פחד...
מי מכם שבעבר ניסה / איים להתנתק מפרטנר כדי להגיע לשימור לקוחות, האם הם כמו הוט - מאיימים שהאינטרנט ינותק מיידית עד שיחזרו אלי,
אבל בתכלס הוא לא מנותק? או שהם באמת מנתקים את הגישה לאינטרנט באותו רגע שמבקשים ניתוק?
אני פשוט עובד 100% מהבית, ורוצה "לאיים" בניתוק, אבל לא יכול להרשות שינתקו אותי באמת באותו רגע...
בהוט הם היו מאיימים שבאותו רגע ייסגרו כל שירותי האינטרנט/טלויזיה אבל בתכלס רק ברגע שהיו אוספים ציוד היו מנתקים,
לכן היה אפשר להתעקש על ניתוק ללא פחד...
- PavelBabiy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אני קיבלתי את ההודעה על ההתייקרות. במקרה שלי מ 100₪ ל 120₪ על מהירות של 1000 מגה.
בשיחתי עם פרטנר הוצע לי חודשיים חינם עם אפשרות לבחור חבילה של
1000 מגה ב 120₪
או 600 מגה ב 100₪ לחודש.
כרגע לקחתי את החודשיים חינם ומהשך אתעדכן פה מה המחירים שאפשר לקבל.
בשיחתי עם פרטנר הוצע לי חודשיים חינם עם אפשרות לבחור חבילה של
1000 מגה ב 120₪
או 600 מגה ב 100₪ לחודש.
כרגע לקחתי את החודשיים חינם ומהשך אתעדכן פה מה המחירים שאפשר לקבל.
הלוואי עלי...
שלפתי לנציגה קודים של הטבה שירותית, היא אמרה "רגע בודקת" (יכול להיות שבפועל לא בדקה) ואמרה שאין יותר קודים ואין יותר הטבות שירותיות.
איך הגעת לקבל את המחירים הזה?
- guy.coffman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם יש פה סוכני מכירות של הוט / סלקום אשמח להודעה בפרטי.