השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
ההתרשמות שלי שהגרסה המקורית עדיפה על החדשה.
הספק גבוהה יותר, מעבד מהיר יותר. שאר הנתונים זהים
כנראה שהגרסה החדשה נועדה להוזלת עלויות.
הזמנתי את ה Ws7200 מחנות אחרת.
הספק גבוהה יותר, מעבד מהיר יותר. שאר הנתונים זהים
כנראה שהגרסה החדשה נועדה להוזלת עלויות.
הזמנתי את ה Ws7200 מחנות אחרת.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
זה לא נכון.
הכיסוי האלחוטי זהה בין היחידות. הקירור עבור דגם ה- WS7206 טוב יותר בשל השימוש במעבד Qualcomm, אבל המעבד מעט חלש יותר לעומת דגם ה- WS7200 שמשתמש במעבד Hisilicon עם 4 ליבות.
מצד שני, אין מה להשוות על בסיס כמות ליבות כאשר יש גם את מהירות השעון.
בכל מקרה, זוהי התמקדות בדקויות שלא רלוונטיות לאף אחד, הנתבים זהים בביצועים שלהם.
הכיסוי האלחוטי זהה בין היחידות. הקירור עבור דגם ה- WS7206 טוב יותר בשל השימוש במעבד Qualcomm, אבל המעבד מעט חלש יותר לעומת דגם ה- WS7200 שמשתמש במעבד Hisilicon עם 4 ליבות.
מצד שני, אין מה להשוות על בסיס כמות ליבות כאשר יש גם את מהירות השעון.
בכל מקרה, זוהי התמקדות בדקויות שלא רלוונטיות לאף אחד, הנתבים זהים בביצועים שלהם.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

המעבד ב 7206 1Ghz 2 ליבות לעומת 4 ליבות 1.4Ghz ב 7200. אין נתוני benchmark ביניהם אבל אפשר להבין מה ההבדלים.
יש לי 2 יחידות WS7200 בזכות השרשור הזה.
מאד מרוצה. הלכתי על בטוח.
מאד מרוצה. הלכתי על בטוח.
תודה על ההבהרות. מקווה לחבר את הנתב היום או מחר.
מה הסיבה שקנית 2 יחידות?09/12/2022 11:34yaronkle כתב: המעבד ב 7206 1Ghz 2 ליבות לעומת 4 ליבות 1.4Ghz ב 7200. אין נתוני benchmark ביניהם אבל אפשר להבין מה ההבדלים.
מאד מרוצה. הלכתי על בטוח....
- yaronkle
- חבר במועדון HT

הייתה לי יחידה אחת ממוקמת במקום מרכזי בבית.09/12/2022 17:17Progman כתב: תודה על ההבהרות. מקווה לחבר את הנתב היום או מחר.
מה הסיבה שקנית 2 יחידות?...
במעבר לסיבים, הייתי חייב להעביר את הנוכחי לארון החשמל / תקשורת ששם אין קליטה או להעביר את הסיב לנקודה הנוכחית.
לא הצלחתי להעביר סטלבנד. הכל פקוק אבל היו קווי רשת מהארון החשמל לשאר הנקודות בבית.
במקום להביא בעל מקצוע לנסות להעביר סיב, רכשתי נתב נוסף לארון חשמל. השארתי את השני במיקום הנוכחי וחיברתי אותם ב mesh קווי.
חיברתי את הנתב בכבל רשת להוטבוקס 4 ובעוד כבל רשת מהנתב למחשב ונעזרתי במדריך בעברית ובאפליקציה של וואווי, היה די פשוט אבל משהו מעצבן קרה, המוניטורים המוגברים שמחוברים לקלידים שלי התחילו להשמיע רעשים.
זה בלתי נסבל. הנתב וההוטבוקס 4 ממוקמים בשולחן המחשב מאחורי מסך המחשב והמוניטורים בצד ימין ושמאל של השולחן. יש מרחק של 40 ס"מ מכל מוניטור לנתב. כשאני מרים למעלה או מקרב אותו לאחד הרמקולים הרעשים מתגברים. למה זה קורה ואיך מפסיקים את הרעשים? אני מעוניין שהנתב יהיה ממוקם על שולחן המחשב כדי שהחיבור לאינטרנט במחשב יהיה קווי.
זה בלתי נסבל. הנתב וההוטבוקס 4 ממוקמים בשולחן המחשב מאחורי מסך המחשב והמוניטורים בצד ימין ושמאל של השולחן. יש מרחק של 40 ס"מ מכל מוניטור לנתב. כשאני מרים למעלה או מקרב אותו לאחד הרמקולים הרעשים מתגברים. למה זה קורה ואיך מפסיקים את הרעשים? אני מעוניין שהנתב יהיה ממוקם על שולחן המחשב כדי שהחיבור לאינטרנט במחשב יהיה קווי.- yaronkle
- חבר במועדון HT

מה סוג ההפרעה: תדר גבוהה או תדר נמוך?
בתור בדיקה, נסה לחבר את הנתב לשקע אחר בחדר. כנראה לא ישנה מכיוון שהרעש מושפע ממרחק הנתב מהרמקולים.
יש רעש אם אתה מנתק את הכבל אודיו מהרמקול?
אולי יהיה צורך בכבלים עם סיכוך.
בתור בדיקה, נסה לחבר את הנתב לשקע אחר בחדר. כנראה לא ישנה מכיוון שהרעש מושפע ממרחק הנתב מהרמקולים.
אולי יהיה צורך בכבלים עם סיכוך.
קניתי את הגרסה הסינית. יש אצלי ראוטר D Link DVG-N5402 שמחובר עם פייבר לרשת של הקיבוץ שאני גר בו. האם עדיף להתחבר עם מתאם ואם כן איך אני יודע איזה צריך? או שעדיף לקנפג את הראוטר די לינק כברידג' (במידה ואפשרי, מישהו מכיר?) ולהגדיר את הax3 כראוטר?
אתה בטוח שלנתב הקיים שלך מתחבר סיב ולא כבל רשת רגיל? מהתמונות שאני רואה ברשת יש לו רק כניסות רשת וטלפון.12/12/2022 17:47PiEater כתב: קניתי את הגרסה הסינית. יש אצלי ראוטר D Link DVG-N5402 שמחובר עם פייבר לרשת של הקיבוץ שאני גר בו. האם עדיף להתחבר עם מתאם ואם כן איך אני יודע איזה צריך? או שעדיף לקנפג את הראוטר די לינק כברידג' (במידה ואפשרי, מישהו מכיר?) ולהגדיר את הax3 כראוטר?...
אם זה המצב אתה בכלל לא צריך מתאם. תחבר את כבל הרשת מהקיר ישירות לנתב החדש. תוודא רק שאתה מקנפג אותו בהתאם לסוג החיבור שיש אצלכם (DHCP או PPPoE).
צודק, לא מחובר ישירות אבל כן כבל אופטי (הצהוב) שמחובר עם D link dem-402s-bxu/10a1a לכניסת SFP.
יש לי דרך לחבר את ה- AX3?
יש לי דרך לחבר את ה- AX3?
לא בטוח שהבנתי. נשמע שיש לך כרגע כבר ממיר מדיה שיוצא ממנו כבל רשת שמתחבר לנתב D-LINK הקיים.12/12/2022 21:03PiEater כתב: צודק, לא מחובר ישירות אבל כן כבל אופטי (הצהוב) שמחובר עם D link dem-402s-bxu/10a1a לכניסת SFP.
יש לי דרך לחבר את ה- AX3?...
פשוט תחבר אותו לנתב החדש במקום. אתה יכול להעלות תמונה של ה-SET UP הקיים שלך אם פיספסתי משהו בהסבר שלך.
הכבל הוא לא כבל CAT סטנדרטי, הוא יוצא מקופסא בקיר ונכנס לכניסת SFP בראוטר לתוך הממיר הנ"ל שיושב בתוך ה SOCKET
ראה תמונות מצורפות.
תודה!
ראה תמונות מצורפות.
תודה!
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
@PiEater
לפי המפרט של הראוטר שלך:
https://www.dlink.co.il/lv/products/8/1875.html
יש לו רק יציאות LAN של 100 מגה.
• 4 10/100BASE-TX LAN ports
איזה חבילות עשו לכם? 100 מגה על פייבר?
לפי המפרט של הראוטר שלך:
https://www.dlink.co.il/lv/products/8/1875.html
יש לו רק יציאות LAN של 100 מגה.
• 4 10/100BASE-TX LAN ports
איזה חבילות עשו לכם? 100 מגה על פייבר?

- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=40220&iszap=113/12/2022 11:53PiEater כתב: הכבל הוא לא כבל CAT סטנדרטי, הוא יוצא מקופסא בקיר ונכנס לכניסת SFP בראוטר לתוך הממיר הנ"ל שיושב בתוך ה SOCKET
ראה תמונות מצורפות.
תודה!...
תצטרך להשיג את השם משתמש והסיסמה שאיתם הראוטר הקיים מבצע את החיוג (או שאם אין חיוג - יותר פשוט)
בהצלחה
השינוי היחיד שעשיתי זה שקניתי את הנתב וחשוב לי שהנתב יהיה ממוקם בעמדת המחשב כי אני רוצה אינטרנט קווי אז לא נראה לי שיש טעם לחבר אותו במקום אחר. הרעש לא בתדר גבוה ולא בתדר נמוך, בווליום נמוך אבל שניתן לשמוע אותו, "טרטרטר" כזה בקצב מהיר... ברגע שאני מנתק את הנתב מהחשמל הרעש נעלם. כשאני מחבר את הנתב לחשמל לאחר דקה הרעש מתחדש. כשאני מנתק את כבלי האודיו מהרמקולים המוגברים הרעש ממשיך... זאת אומרת שזה לא הם שגורמים לרעש, איך אפשר לדעת אלו כבלים גורמים לרעש? יש חשודים מיידיים? יש לי מלא כבלים באיזור של עמדת המחשב... אולי זה בכלל לא כבלים שגורמים לרעש? יש לי כמה וכמה מכשירים שיושבים על עמדת המחשב... ממש מעצבן...10/12/2022 19:14yaronkle כתב: מה סוג ההפרעה: תדר גבוהה או תדר נמוך?
אולי יהיה צורך בכבלים עם סיכוך....
דרך אגב, אני מנסה להכנס להגדרות של הנתב במחשב, מקיש 192.168.3.1 וזה מבקש סיסמא, העניין הוא שאני לא זוכר שהגדרתי סיסמא מיוחדת לכניסה לראוטר. כשחיברתי את הנתב הגדרתי הכל דרך האפליקציה של וואווי, גם באפליקציה של וואווי בטלפון זה מבקש סיסמא... יש דרך לשחזר את הסיסמא מבלי לאפס את הראוטר פיזית עם קיסם שיניים? אני מדבר על המסך הזה: לגבי תרגום השפה בהגדרות הנתב בכרום במחשב, גוגל טרנסלייט יעשה את העבודה?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

לא בטוח שיש סיסמא דיפולטיבית. לדעתי חייבים להגדיר סיסמא בפעם הראשונה.
נסה admin או Admin ליתר ביטחון
לגבי הרעש, נסה להעביר את הנתב מעל הרמקולים. נסה להניח על גוף מתכתי מעל הרמקולים בתור בדיקה.
כנראה תהיה חייב החלפת רמקולים, נתב או הרחקה.
אני מרגיש פחות נוח לעבוד צמוד לנתב.
תשקול להעביר אותו למקום אחר. איך מגיע הסיב לנתב?
לגבי הרעש, נסה להעביר את הנתב מעל הרמקולים. נסה להניח על גוף מתכתי מעל הרמקולים בתור בדיקה.
תשקול להעביר אותו למקום אחר. איך מגיע הסיב לנתב?
עשיתי איפוס לנתב ועכשיו זה נכנס. לגבי התרגום של גוגל בכרום, שמתי לב שלפעמים הוא עובד ולפעמים לא, גם אתה נתקל בזה?13/12/2022 20:40yaronkle כתב: לא בטוח שיש סיסמא דיפולטיבית. לדעתי חייבים להגדיר סיסמא בפעם הראשונה.
תשקול להעביר אותו למקום אחר. איך מגיע הסיב לנתב?...
הנחתי את הכרטיס קול החיצוני עם (גימור ממתכת) על הרמקול הימני והנתב מעליו והרעשים ממשיכים. לא ברור לי איך דבר כזה קורה ב 2022... החברות לא יודעות שיש אנשים ממקמים נתב ורמקולים על שולחן מחשב? Yamaha HS7, איכותיים ולא יקרים יחסית. נראה לך שנתב מתחרה עם מפרט דומה לא יגרום לרעשים?
יש לי אינטרנט 200 מגה רגיל של הוט והוטנט, הוטבוקס 4 בברידג' ליד הנתב מחובר קווית. אין עדיין תשתית סיבים ברחוב...
אתה מרחיק את הנתב בגלל העניין של קרינה? ממה שבדקתי בעבר לגבי WIFI הבנתי שאין מה לחשוש. אשמח להתעדכן...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

הנתב השני שלי מוצמד על גב טלוויזיה ואין רעשים.
יכול להיות שילוב של סיכוך לא מספק ברמקולים עם נתב "מרעיש" אלקטרומגנטית.
מכיוון שלא היו לך רעשים עם ה hotbox אז אפשר להניח שיהיו נתבים שלא יגרמו להפרעות. נראה כמו רולטה רוסית.
תבדוק אם יש באפשרותך להעביר את ה hotbox עם הנתב לארון תקשורת.
קרינת wifi אינה מיננת ואינה אמורה להיות מסוכנת. ובכל זאת אני מעדיף לא לעבוד צמוד הנתב.
יכול להיות שילוב של סיכוך לא מספק ברמקולים עם נתב "מרעיש" אלקטרומגנטית.
מכיוון שלא היו לך רעשים עם ה hotbox אז אפשר להניח שיהיו נתבים שלא יגרמו להפרעות. נראה כמו רולטה רוסית.
תבדוק אם יש באפשרותך להעביר את ה hotbox עם הנתב לארון תקשורת.
קרינת wifi אינה מיננת ואינה אמורה להיות מסוכנת. ובכל זאת אני מעדיף לא לעבוד צמוד הנתב.
חברים אם המכשיר הזה אני צריך עוד חלק או מתחבר את הכבל לקו הטלפון במידה ויש לי אינטרנט של בזק