מחפש קונסולה עם משחקים של פעם
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
אני אישית מחבר דיסק און קי למי בוקס ומשחק באמצעות אפליקציית RetroArch וזה עובד טוב מאוד, אבל משחקי תלת מימד לא רצים טוב (Nintendo 64 לדוגמא).
אפשרות מצויינת נוספת (כמו שכבר כתבו לפניי) היא לקנות xbox s ולשחק באמצעות RetroArch ועל הדרך גם להרוויח קונסולה חדשה + אפשר לעשות מנוי לגיים פאס (מנוי נהדר ומאוד משתלם) שמכיל גם משחקים ישנים במקביל למשחקי day one חדשים.
אפשרות נוספת אך היקרה ביותר, זה לקנות נינטנדו סוויץ' אולד + מנוי און ליין Expansion Pack בעלות של 140 ש"ח בשנה שמקנה אפשרות לשחק במשחקי NES, SNES, Nintendo 64, ו-Sega Mega Drive. היתרון הוא שהקונסולה גם ניידת וגם נייחת וגם מאפשרת לשחק במשחקים האקסקלוסיביים המצויינים של נינטנדו.
אם אתה מעוניין במכשיר שמגיע מוכן מהקופסא עם עשרות אלפי משחקים, אני ממליץ לקנות את Super Console X King Retro מאלי אקספרס ולא להתפתות לקנות מכשירים זולים יותר:
אפשרות מצויינת נוספת (כמו שכבר כתבו לפניי) היא לקנות xbox s ולשחק באמצעות RetroArch ועל הדרך גם להרוויח קונסולה חדשה + אפשר לעשות מנוי לגיים פאס (מנוי נהדר ומאוד משתלם) שמכיל גם משחקים ישנים במקביל למשחקי day one חדשים.
אפשרות נוספת אך היקרה ביותר, זה לקנות נינטנדו סוויץ' אולד + מנוי און ליין Expansion Pack בעלות של 140 ש"ח בשנה שמקנה אפשרות לשחק במשחקי NES, SNES, Nintendo 64, ו-Sega Mega Drive. היתרון הוא שהקונסולה גם ניידת וגם נייחת וגם מאפשרת לשחק במשחקים האקסקלוסיביים המצויינים של נינטנדו.
אם אתה מעוניין במכשיר שמגיע מוכן מהקופסא עם עשרות אלפי משחקים, אני ממליץ לקנות את Super Console X King Retro מאלי אקספרס ולא להתפתות לקנות מכשירים זולים יותר:
אבדוק רטרו ארץ אבל המטרה זה לקנות משהו מוכן עם טופ משחקים20/08/2022 4:26ilane כתב: אם לא מרתיע אותך הסכום תקנה xbox s
ניתן ללא פריצה להתקין עליה אמולטורים של כל מני קונסולות
יש שתי אפשרויות:
לקנות רשיון פיתוח ממיקרוסופט(20$) ואז ניתן להתקין RetroArch
אפשרות שנייה ללא רישיון פיתוח
...
לא לשבת ולהתקין לבד | לחפש להוריד וכו
אכן כמו שרשום בכותרת למשחקים של פעם, golden axe, mario ...20/08/2022 17:12toxin כתב: אתה מדבר על הסטים דק.
כן יוצאים לו מתחרים כל הזמן. אבל שאלתי אותך מה התקציב כי זה מכשיר של 600 דולר.
אתה רוצה מכשיר שאפשר לשחק בו רק משחקי רטרו?...
לא רוצה בכלל להתעסק עם התקנות הורדות וכו
שוב כמו שרשמתי שיש בשפע באלי
מחפש המלצה
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
כתבתי לך כבר המלצה:20/08/2022 20:13alcd כתב: אכן כמו שרשום בכותרת למשחקים של פעם, golden axe, mario ...
לא רוצה בכלל להתעסק עם התקנות הורדות וכו
שוב כמו שרשמתי שיש בשפע באלי
מחפש המלצה...
Super Console X King Retro
זה מה שאני הייתי קונה.
שקלת פתרון של רטרו פיי? בערך 100-150 דולר, תלוי איזה תצורה ואביזרים רוצים.
https://piitel.co.il/cats/retro-gaming/
https://piitel.co.il/cats/retro-gaming/
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
עשית לי חשק עם המשחק למטה, שיחקתי בו אינסוף שעות ושקלים בתור ילד. ידוע לך אם זה יכול לרוץ על PS5 או NVIDIA SHIELD?20/08/2022 12:53ahersko כתב: RetroArch עובד גם על פייר סטיק/בוקס. בהתחלה מתלהבים אבל ההתלהבות נמשכת שלוש דקות.
ככה זה נראה אצלי, עובד אחלה בלי השקעה כספית...
עריכה - טוב, PS5 יורד מהרשימה, בודק לגבי השילד (לא בא לי להשקיע כסף בשביל משחק אחד):
https://www.reddit.com/r/RetroArch/comm ... n_the_ps5/
בדקתי. אפשר. בודק כרגע איך בדיוק:
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
מקפיץ כי ממש חשוב לי שתהיה ההודעה הזאת.
כל הקונסולות שמגיעות עם המון משחקים מובנים הן פיראטיות. יוצאי הדופן היחידים הם ה-PSOne Classic של סוני ו-Mega Drive Mini של סגה (לא ידוע לי על קונסולת רטרו רשמית של נינטנדו). כל הדברים הסינים הם לא חוקיים, ובאופן כללי מאוד לא סביר שנינטנדו, סגה, סוני ושות' יאפשרו ליצרן סיני אקראי להשתמש במשחקים שלהם בקונסולה של מליון באחד שהוא מוכר בשקל וחצי באיביי.
אני די בטוח שלהמליץ ולקשר למוצרים פיראטיים זה נגד החוקים של הפורום, אז אתה לא תקבל כאלה. אתה יכול לקנות את הקונסולות של סוני וסגה שרשמתי למעלה, שהן קונסולות הרטרו החוקיות היחידות עם משחקים מובנים, או שאם יש לך דרך להשיג את המשחקים בעצמך אז ממש קל להפוך כל Raspberry Pi לקונסולת רטרו עם RetroPie.
כל הקונסולות שמגיעות עם המון משחקים מובנים הן פיראטיות. יוצאי הדופן היחידים הם ה-PSOne Classic של סוני ו-Mega Drive Mini של סגה (לא ידוע לי על קונסולת רטרו רשמית של נינטנדו). כל הדברים הסינים הם לא חוקיים, ובאופן כללי מאוד לא סביר שנינטנדו, סגה, סוני ושות' יאפשרו ליצרן סיני אקראי להשתמש במשחקים שלהם בקונסולה של מליון באחד שהוא מוכר בשקל וחצי באיביי.
אני די בטוח שלהמליץ ולקשר למוצרים פיראטיים זה נגד החוקים של הפורום, אז אתה לא תקבל כאלה. אתה יכול לקנות את הקונסולות של סוני וסגה שרשמתי למעלה, שהן קונסולות הרטרו החוקיות היחידות עם משחקים מובנים, או שאם יש לך דרך להשיג את המשחקים בעצמך אז ממש קל להפוך כל Raspberry Pi לקונסולת רטרו עם RetroPie.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
עד כמה שזכור לי משחקים מוחרגים מזה באופן ספציפי. הם נחשבים כיצירה אומנותית (כמו סרט לצורך העניין). לפי החוק האמריקאי במקרה הזה תקופת הזכויות היא חיי היוצר + 70 שנה, ואם מדובר בזכויות של חברה (קרי, כל משחק שהוא לא אינדי) אז 95 שנה מיום פרסומו.28/11/2022 11:48ahersko כתב: אני לא לגמרי סגור על זה
למיטב זכרוני תוכנות מחשב מוגבלות ל 20 או 25 שנה להגנת קניין רוחני בארה"ב ולפיכך ה ROM לא מוגנים יותר
אבל תקנו אותי אם אני טועה......
נינטנדו מנהלת כבר שנים מסעות צלב נגד אתרי ROM-ים למיניהם וכבר הצליחה לסגור לא מעט מהם ולקבל מליוני דולרים בפיצויים.