איך אתם מגבים תמונות?
חושב על פתרון...
קלאוד מעצבן טיפה , הייתי פעם מעלה ל2 ספקים, די מעצבן
להחזיר NAS אולי ת לכמה משפחות צריך כמה ...? אבל גם עם כמה דיסקים זה מקום פיזי אחד (אם נשרף הnas והדיסקים..)
מעניין אם יש nas קטן עם דיסקים 2.5"
קלאוד מעצבן טיפה , הייתי פעם מעלה ל2 ספקים, די מעצבן
להחזיר NAS אולי ת לכמה משפחות צריך כמה ...? אבל גם עם כמה דיסקים זה מקום פיזי אחד (אם נשרף הnas והדיסקים..)
מעניין אם יש nas קטן עם דיסקים 2.5"
איזה ענן?10/11/2022 12:38alchemy כתב: אצלי התמונות יושבות על NAS נפרד עם 2 דיסקים ב RAID1 ובנוסף ה NAS מגבה לענן....
אני מחפש פטרון כללי למשפחה המורחבת
כשהתחלתי לחושב אמרתי שגם מסמכים חשובים כדאי לצרף לגיבוי
רוצה שיהיה משהו אוטומטי גם ממחשבים וגם מטלפונים לא יודע עד כמה NAS רלוונטי - לכמה משפחות זה סתם הוצאה מיותרת נראה לי.
אבל עדיין נוח שפה לידך יש דיסקים
קלאוד מעניין אם יש אמנוי לכמה אנשים בלי שאחד יראה ת דברים של השני
אם כן קלאוד מצד אחד רצוי שיהיה כמה מקומות - לא רק ספק אחד
מצד שני רוצה משהו פשוט ולא להתקין 2 אפליקציות פר מכשיר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אני משתמש בתוכנת synology photos (חושב שעכשיו זה Moments, לא זוכר את השם).
חוץ מזה ספריית התמונות של ה NAS מסונכרנת לענן דרך cloud sync
חוץ מזה ספריית התמונות של ה NAS מסונכרנת לענן דרך cloud sync
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אם נדבר תכלס, לא תוכל באמת לאסוף כסף מכל המשפחה, לקנות NAS, להדריך כל אחד עם האפליקציה של ה- NAS, הרשאות, איך מעלים מדיה, Troubleshooting, טלפונים והודעות לאורך היום עם בקשות לתמיכה - זה פשוט לא יקרה.
לעומת זאת, Google Photos יהיה הכי נוח, זול ויענה על כל הדרישות.
לעומת זאת, Google Photos יהיה הכי נוח, זול ויענה על כל הדרישות.
Re:
נוטה להסכים לגבי NAS.10/11/2022 14:19ziv_r כתב: אם נדבר תכלס, לא תוכל באמת לאסוף כסף מכל המשפחה, לקנות NAS, להדריך כל אחד עם האפליקציה של ה- NAS, הרשאות, איך מעלים מדיה, Troubleshooting, טלפונים והודעות לאורך היום עם בקשות לתמיכה - זה פשוט לא יקרה.
לעומת זאת, Google Photos יהיה הכי נוח, זול ויענה על כל הדרישות....
כמה דברים:
הייתי מעדיף לסנכרן במקביל לכמה מקומות (נגיד גוגל ועוד משהו)
יש מקומות שלא עושים אופטימיזציה לתמונות? רוצה לשמור על איכות המקורית
במחשבה שניה כמו שרשמתי אולי כדאי ישר לחשוב גם על גיבוי לקבצים רגילים ולא רק לתמונות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אפשר בהגדרות של Google Photos לקבוע שמירה באיכות מקורית.
Google Drive ישמש עבור קבצים שהם לא מדיה.
אתה יכול להשתמש פעם בכמה זמן ב- Google Takeout עבור גיבוי Offline למדיה שהעלת לחשבון ה- Google, רק תחקור אם יש אפשרות לעשות את זה אוטומטית, כי גיבוי ידני לא ישרוד לאורך זמן.
אתה יכול להשתמש פעם בכמה זמן ב- Google Takeout עבור גיבוי Offline למדיה שהעלת לחשבון ה- Google, רק תחקור אם יש אפשרות לעשות את זה אוטומטית, כי גיבוי ידני לא ישרוד לאורך זמן.
Re:
תודה10/11/2022 15:46ziv_r כתב: אפשר בהגדרות של Google Photos לקבוע שמירה באיכות מקורית.
אתה יכול להשתמש פעם בכמה זמן ב- Google Takeout עבור גיבוי Offline למדיה שהעלת לחשבון ה- Google, רק תחקור אם יש אפשרות לעשות את זה אוטומטית, כי גיבוי ידני לא ישרוד לאורך זמן....
את מי עוד שווה לבדוק חוץ מגוגל? ממשק של דרייב נוראי
אישית אני מגבה רק את התיקייה של התמונות שעברו מיון ונבחרו, ולא את כל הערימה שנשלפה מהפלאפון... מה שאין לך זמן למיין, כנראה שלא יחסר לך כשזה יימחק....
אני שומר עותק אחד על המחשב ואחד על דיסק חיצוני שיושב במגירה. לאחר מיון גדול של תמונות, עושה גם גיבוי של התמונות הממוינות.
דברים קטנים ואקסטרה חשובים - אז גם ב-google drive ב-15GB שמקבלים בחינם.