אם ההתלבטות היא בין nano pi ל bpi, הייתי הולך על הbpi. הם מוכרים עכשיו באנדל של קייס + 8 אנטנות ב500 כולל משלוח ולפני מע"מ.07/11/2022 0:47mumin16 כתב: תודה על ההתייחסות!
נראה מאוד מעניין, אך אם להיות מציאותי, אני חושש שלא יהיה לי זמן (ו/או רצון) להתעסק עם זה יותר מדי כדי למצות את הפוטנציאל של המכשיר..
אם הבנתי נכון, מבין ה- NanoPi R6S וה-Banana Pi BPI-R3, הראשון הוא "מוצר מוגמר" ומתאים יותר לצרכן הממוצע, בעוד השני מיועד יותר ל-enthusiasts וככזה מאפשר יותר גמישות.
אני רואה שה-NanoPi R6S נמכר ב-139$ עם case (לפני משלוח ומסים, בהנחה ששולחים לארץ) ו-Banana Pi BPI-R3 נמכר ב-390 ש"ח ב-Aliexpress ללא case (לפני מסים). לשניהם אצטרך לקנות אנטנות.
אין לי בעיה להתעסק עם ההתקנה והגדרות בהתחלה, אך practically speaking, בהינתן שכרגע אני צריך AP בלבד, לא עדיף לקנות "מוצר מדף" כמו ה- Redmi AX6000, עם יכולות wifi מוכחות, שעולה כ-380 ש"ח (לפני מסים), אשר על פניו עומד בכל הדרישות (ואף מצויד בחומרה די חזקה) ואשר יהיה זול יותר כמעט מכל חלופה אחרת (כולל APs/Routers אחרים שעומדים בדרישות)? למשל, Netgear R7800 עולה יותר מכפול (ולא נשלח לארץ ע"י אמזון).
שוב תודה....
ה ax6000 אופציה מצויינת בכל מקרה, גם בתור ראוטר ראשי הוא יהיה חזק מאוד. אמור להחזיק לך אפילו 2 חיבורי wan של ג'יגה בלי בעיה.