הנאס של סינולוג'י נכבה ולא נדלק
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
ברשותי נאס של סינולוג'י של 8 דיסקים (נדמה לי שהדגם זה 1821). פתאום נכבה ולא משנה מה ניסיתי, אני לא מצליח להדליק (מניח שהספק מת). המכשיר ברשותי למעלה מ 10 שנים.
חיפשתי את הדגם בזאפ ולא מצאתי. לעומת זאת באמאזון כן מצאתי. האם יכולה להיות בעיה לרכוש מוצר כזה בחו"ל (תאימות חשמל) או שזה פשוט מתאם מתקע אמריקאי לישראלי וזהו?
תודה מראש
חיפשתי את הדגם בזאפ ולא מצאתי. לעומת זאת באמאזון כן מצאתי. האם יכולה להיות בעיה לרכוש מוצר כזה בחו"ל (תאימות חשמל) או שזה פשוט מתאם מתקע אמריקאי לישראלי וזהו?
תודה מראש
קודם תהיה בטוח לגבי הדגם שיש לך, כי מה שכתבת הוא משנת 2021.
ב סינולוג'י שתי הספרות האחרונות מציגות את שנת המוצר לכן לא הגיוני שזה מוצר בן 10.
אח"כ תבדוק נתונים של הספק שיש לך, ואם אתה בטוח שזו התקלה אז תזמין אחד תואם.
ב סינולוג'י שתי הספרות האחרונות מציגות את שנת המוצר לכן לא הגיוני שזה מוצר בן 10.
אח"כ תבדוק נתונים של הספק שיש לך, ואם אתה בטוח שזו התקלה אז תזמין אחד תואם.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8127
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תבדוק אולי לספק יש פיוז וכל הסיפור זה להחליף אותו.
כמו כן, חבר כבל חשמל אחר לשקע אחר. לך תדע .. לפעמים יש הפתעות.
כמו כן, חבר כבל חשמל אחר לשקע אחר. לך תדע .. לפעמים יש הפתעות.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה צודק. זה סינולוג'י 8 סלוטים מלפני כעשור. הדגם זה 1813+02/11/2022 8:47boubi כתב: קודם תהיה בטוח לגבי הדגם שיש לך, כי מה שכתבת הוא משנת 2021.
אח"כ תבדוק נתונים של הספק שיש לך, ואם אתה בטוח שזו התקלה אז תזמין אחד תואם....
אני לא אחליף ספק בעצמי. אם שרות סינולוג'י בארץ לא יכול לתת לי שרות כזה, אני מעדיף לוותר
תודה
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 02/11/2022 10:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

כבלים אחרים לשקעים אחרים נוסו. לא עזר.02/11/2022 9:41Lior_M כתב: תבדוק אולי לספק יש פיוז וכל הסיפור זה להחליף אותו.
כמו כן, חבר כבל חשמל אחר לשקע אחר. לך תדע .. לפעמים יש הפתעות....
כפי שציינתי למעלה, אם אין שרות תיקונים, לבד אני לא אעשה כלום
תודה
אם אתה מחליט לקנות חדש, לדעתי את תיקח את אותו הדגם כי הוא ישן מאוד (אפילו אם קיים עדיין באמאזון).
עדיף לך להתחדש עם דגם מתקדם.
יש פה עדות משרשור לאחרונה שהדיסקים חוברו מדגם ישן לחדש וכל המידע נשמר למרות שהיצרן לא כותב שזה יעבוד.
אם יש לך גיבוי של החומר, אז אין בעיה לקנות דגם חדש ופשוט להעתיק את החומר שחשוב לך.
לגבי תקע, מה שחשוב לבדוק זה שהמתח שהמכשיר יודע לעבוד איתו הוא 110 וגם 220 ואז אתה יכול לקנות ורק להתאים בארץ את הכבל/תקע המתאים.
יש פה עדות משרשור לאחרונה שהדיסקים חוברו מדגם ישן לחדש וכל המידע נשמר למרות שהיצרן לא כותב שזה יעבוד.
אם יש לך גיבוי של החומר, אז אין בעיה לקנות דגם חדש ופשוט להעתיק את החומר שחשוב לך.
לגבי תקע, מה שחשוב לבדוק זה שהמתח שהמכשיר יודע לעבוד איתו הוא 110 וגם 220 ואז אתה יכול לקנות ורק להתאים בארץ את הכבל/תקע המתאים.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

ברור ברור. כשאמרתי שמצאתי באמאזון התכוונתי ל 8 סלוטים. לא לדגם הספציפי (1813+). בגלל זה כתבתי בהתחלה 1821+. הם נראים בול אותו הדבר03/11/2022 11:43boubi כתב: אם אתה מחליט לקנות חדש, לדעתי את תיקח את אותו הדגם כי הוא ישן מאוד (אפילו אם קיים עדיין באמאזון).
לגבי תקע, מה שחשוב לבדוק זה שהמתח שהמכשיר יודע לעבוד איתו הוא 110 וגם 220 ואז אתה יכול לקנות ורק להתאים בארץ את הכבל/תקע המתאים....
.אז הם לא חזרו אלי ורכשתי את הדגם הנ"ל מאמאזון. אם הבנתי נכון, ממה שכתוב בתיאור, ניתן להשתמש בו בכל מדינה שתצורת החשמל שלה היא בין 100 ל 240 וולט.
שוב תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

בעסה קטנה זה עיניין המיסוי. ממה שהכרתי עד עכשיו, המחירים באמאזון הם כוללים מס ומשלוח. הפעם קיבלתי הודעה מהחנות שיש אפשרות שאצטרך לשלם מס על המכשיר בארץ.
בדקתי במחשבונים ואכן מדובר על עוד כ 800 ש"ח (בשאיפה). לא ברור אבל אם זה יגמר בכך זה עדיין מחיר סביר.
נקווה לטוב.
תודה לעוזרים
בדקתי במחשבונים ואכן מדובר על עוד כ 800 ש"ח (בשאיפה). לא ברור אבל אם זה יגמר בכך זה עדיין מחיר סביר.
נקווה לטוב.
תודה לעוזרים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
כשאתה מגיע באמאזון לדף האחרון לפני ביצוע ההזמנה בפועל, אתה מקבל את פירוט החשבון.
אם יש סכום בסעיף Shipping & handling אבל אין סעיף על מיסים, אתה צריך לשלם לבד את המס בארץ.
זה בד"כ המצב כשקונים מחנות חיצונית לאמאזון, ולא כתוב בדף המוצר שהוא נשלח מאמאזון.
בדף המוצר יש מידע שצרך לשים לב אליו:
למשל:
Ships from - Triplenet Pricing INC
Sold by - Triplenet Pricing INC
תידרש לשלם מיסים לבד, וסביר שגם תוספת עמלות שקר של חברת השילוח, כי המשלח הוא לא אמאזון.
אם כתוב, לדוגמה:
Ships from - Amazon
Sold by - Worldwide influence
אז השילוח מבוצע מאמאזון, והם מחשבים את המס הדרוש ומופיע סעיף פיקדון עבור מס מתחת לכפתור "בצע את ההזמנה".
אם יש סכום בסעיף Shipping & handling אבל אין סעיף על מיסים, אתה צריך לשלם לבד את המס בארץ.
זה בד"כ המצב כשקונים מחנות חיצונית לאמאזון, ולא כתוב בדף המוצר שהוא נשלח מאמאזון.
בדף המוצר יש מידע שצרך לשים לב אליו:
למשל:
Ships from - Triplenet Pricing INC
Sold by - Triplenet Pricing INC
תידרש לשלם מיסים לבד, וסביר שגם תוספת עמלות שקר של חברת השילוח, כי המשלח הוא לא אמאזון.
אם כתוב, לדוגמה:
Ships from - Amazon
Sold by - Worldwide influence
אז השילוח מבוצע מאמאזון, והם מחשבים את המס הדרוש ומופיע סעיף פיקדון עבור מס מתחת לכפתור "בצע את ההזמנה".