האם יש אפשרות להוסיף ups לסוויץ של פרטנר?
זה היתרון בשיטת ה gpon - פחות השפעה מהפסקת חשמל אזורית (בהנחה ויש ups מחובר בבית)30/10/2022 14:13robert7 כתב: אין לי ניסיון עם פרטנר... אבל לא בטוח עד כמה זה יעזור. כי במקרה של הפסקת חשמל אזורית גם לסויץ' הבא בשרשרת תהיה הפסקת חשמל.
אם יש לך גישה לארון אולי תוכל לקנות UPS ולדחוף אותו לשם....
אכן. אנחנו מחוברים דרך סלקום, וה-UPS מגן על ה-NAS, המודם-סיב והראוטר. ברוב המקרים שבהם יש הפסקת חשמל, האינטרנט לא נופל, משמע יש כנראה גיבוי סוללות בארונות התקשורת של סלקום. מצוין (אלא אם כן יש לך דסקטופ זולל הספק).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
בשביל מה אתם צריכים אינטרנט בהפסקת חשמל, עבור האינטרנט בטלפון? כל כך בעייתי לעבוד עם 3G/4G/5G לפרק הזמן הקצר הזה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
אני פשוט מפעיל נקודה חמה מהטלפון. גם ככה התדירות הנמוכה של הפסקות החשמל לא מצדיקה לדעתי את הטרחה בקנייה של UPS, החשמל שהוא צורך והתחזוקה שלו בדמות החלפת סוללות.
אתם גרים במקום עם אספקת חשמל כזאת קלוקלת?
אתם גרים במקום עם אספקת חשמל כזאת קלוקלת?
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
אפשר לסכם את זה בכך, שטכנית אין שום בעיה "להוסיף ups לסוויץ של פרטנר" ואפילו במתגים סיניים הכי מצ'וקמקים, כאלה שפרטנר משתמשים בהם יש חיבור ישיר למערכת מתח גיבוי: אבל מבחינה ניהולית מן הסתם שפרטנר לא יתנו לך להתעסק עם הציוד אקטיבי שלהם, גם לא בטוח שתרצה לשלם את המחירים שמערכת כזו עולה ובטח שפרטנר לא ישקיעו בזה כסף, אחרי שהם חסכו על כל רכיב והשתמשו אך ורק בציוד גישה שמתאים רק לרשתות של כבלים פירטיים.24/10/2022 16:25gabif כתב: אני מחפש גיבוי חשמלי שיאפשר לי לעבוד אם יש הפסקת חשמל (לי יש בבית ups) אבל לסוויטש של פרטנר בחדר המדרגות יש לו תלות מלאה בחשמל...
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
יש מכשירים לא יקרים שיעשו את העבודה.
לדוגמה
https://www.aliexpress.com/item/1005004472977055.html
עריכה: לא מתאים לסוויץ' של פרטנר.
לדוגמה
https://www.aliexpress.com/item/1005004472977055.html
עריכה: לא מתאים לסוויץ' של פרטנר.
נערך לאחרונה על ידי yossipeleg ב 31/10/2022 13:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

רק שהמכשירים "לא יקרים אלה" מהדוגמה שבקישור שצירפת לא קשורים כלל למה שמדובר כאן. לא מבחינת מתח, לא מבחינת הספק וכו'.31/10/2022 11:33yossipeleg כתב: יש מכשירים לא יקרים שיעשו את העבודה.
לדוגמה
https://www.aliexpress.com/item/1005004472977055.html...
ובגלל זה גם העבודה היחידה שהם יעשו בהקשר של מה שמדובר בדיון זה, זה עבודה בעיניים.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
צודק, אני רואה שהסוויץ' שלהם מתחבר ל 220V, כך שהמכשיר שקישרתי לא מתאים כאן.
הנחתי שהציוד של פרטנר צורך מתח נמוך, וזה לא המצב.
למטרת גיבוי לציוד תקשורת ביתי ה-UPS שקישרתי עושה עבודה נהדרת.
למטרת גיבוי לציוד תקשורת ביתי ה-UPS שקישרתי עושה עבודה נהדרת.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

כפי שניתן לראות מהצילום שצירפתי, מתג של פרטנר מתחבר ל 220V AC ולצורך של גיבוי מתח יש לו חיבור נפרד של 48V DC, בדיוק כפי שזה קיים בכל ציוד TELECOM. זו הסיבה שהצעצוע סינית שצירפת לא קשורה לכלום בהקשר זה. ומערכות גיבוי מתח עם מצברים הכי זולות של ציוד TELECOM עולות כמו מערום של כמה מאות של ציודים סינים מאלה שצירפת.31/10/2022 13:27yossipeleg כתב: צודק, אני רואה שהסוויץ' שלהם מתחבר ל 220V, כך שהמכשיר שקישרתי לא מתאים כאן.
למטרת גיבוי לציוד תקשורת ביתי ה-UPS שקישרתי עושה עבודה נהדרת....
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אם אתה מעוניין יש לי למסירה UPS רגיל ישן, פשוט ועובד.24/10/2022 16:25gabif כתב: אני מחפש גיבוי חשמלי שיאפשר לי לעבוד אם יש הפסקת חשמל (לי יש בבית ups) אבל לסוויטש של פרטנר בחדר המדרגות יש לו תלות מלאה בחשמל...
רק דורש רכישת מצבר מתאים שעולה סביב ה 90ש"ח (אפשר להחליף לבד בפתיחה של בורג אחד).
נמצא באזור כפר סבא. שלח הודעה פרטית אם אתה מעוניין.