תקציב - 4000. אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה אבל עדיף כמה שפחות.
לא מכיר סוגי פאנלים וכאלה אז אשמח לקבל כמה דגמים שנחשבים טובים ולהחליט חח

בתקציב שלך לא קיים מסך בגודל כזה שהיה "באיכות טובה", זה ההתחלה של דגמים, זאת אומרת עם ל סמסונג יש 10 דגמים [לדוגמה] בגודל הזה מ הכי טוב ל הכי פשוט, בתקציב שלך זה יהיה הדגם הראשון או השני הכי פשוט, טלויזיה באמת אבל באמת טובה מתחילה ב 9900 בגודל 77 אינץ LG OLED23/10/2022 16:36avshi114 כתב: מחפש מסך 70-75 אינץ או יותר ובאיכות טובה. מרחק הצפיה הוא גדול, מגיע גם עד 4 מטר.
תקציב - 4000. אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה אבל עדיף כמה שפחות.
לא מכיר סוגי פאנלים וכאלה אז אשמח לקבל כמה דגמים שנחשבים טובים ולהחליט חח![]()
...

03/11/2022 8:27ViruzZ כתב: בתקציב שלך לא קיים מסך בגודל כזה שהיה "באיכות טובה", זה ההתחלה של דגמים, זאת אומרת עם ל סמסונג יש 10 דגמים [לדוגמה] בגודל הזה מ הכי טוב ל הכי פשוט, בתקציב שלך זה יהיה הדגם הראשון או השני הכי פשוט, טלויזיה באמת אבל באמת טובה מתחילה ב 9900 בגודל 77 אינץ LG OLED
אבל יש מה לעשות גם בתקציב שלך
זה מעל לתקציב שלך אבל עם אתה רוצה איכות נורמלית אז זה המחיר לגדלים האלה, 4800שח
זה דגם שלישי מלמטה של סמסונג, ויש לו ביקורות טובות לתקציב, אבל יש את השיומי שהרבה יותר טובה ממנו ו באותו מחיר.
סמסונג AU9000 בגודל 75 אינץ, מתחיל ב 4800 [ בטח תוכל להוריד בחנות לפחות 500שח], לא הייתי הולך אל משהוא יותר זול מזה, הדגם הזה מוצלך לתקציב, זה גם דגם של השנה 2022, אפשר לקרוא ביקורת באנגלית:
https://www.techradar.com/reviews/samsung-au9000-tv
קישור ל זאפ:
Samsung UE75AU9000
אבל, במחיר הזה יש את ה שיומי, שקופצת מעל כולם מבחינת איכות מחיר ופיצרים, בחו"ל היא נחשבת ל "מלכת התקציב" לגודל הזה!
קישור ל זאפ: Xiaomi L75M6-ESG
ה שיומי מגיע עם פאנל QLED ,עם תקנה סמסונג עם פאנל QLED אז המחיר יקפוץ פי שתיים.
ה שיומי גם באמת תומכת ב HDR, HDR+, ו Dolby Vision אמיתי ויש לה בהירות של 1000NIT ב HDR ובהירות רגילה של 500NIT
יש לה 132 איזורי תאורה, בדגמים אחרים כולל הסמסונג שציינתי אין בכלל דבר כזה כמו איזורי תאורה יש להם רק תארוה רגילה שנדלקת לכל מסך, אזורי תאורה זה פיצר מאוד חשוב שנותן צבעים שחורים יותר טובים [לדוגמה].
מבחינת הממשק, זה ממש אנדרויד רגיל כמו שיש בסטרמרים, וכולל את כל מה שיש בזה, לא צריך סטרימרים, לא צריך כלום הכול כלול.
עם אתה אובר לטלויזיה מבוססת אינטרנת, של יס, הוט או כל חברה אחרת, אתה לא צריך לקנות או להשכיר ממיר, מוריד את התוכנה ישר לטלויזיה.
ייש לך פה ביקורת בעברית שווה לקרוא: https://www.gadgety.co.il/275403/xiaomi ... 75-review/
זה מה שהייתי קונה אם היה לי תקציב כזה והייתי רוצה גודל כזה, ותאמת עם הייתי קונה טלויזיה חדשה לסלון של ההורים שלי פנסיונרים, זה הדגם שהייתי בוחר להם, אין צורך במשהו יותר יקר.
עם אין לך שום אפשרות לשלם 4800, אז יש סמסונג AU8000, שזה דגם אחד מתחת ל AU9000 שמתחיל ב 3900שח, יש לו ביקורות פחות טובות אבל עם אין כסף אז אין כסף.
Samsung UE75AU8000
במחיר הזה יש גם LG ב 3900, שטיפה יותר גרוע מ הסמסונג השניה, זה גם דגם של 2022
LG 75UP8050PVB
נ.ב.
עוד משהו חשוב: בגודל הזה התמונה "נמתחת" לגודל די גדול, ועם אתה אולך לראות שידורי טלויזיה ישראלית שגם ככה באיכות נמוכה, אתה תסבול, עם אתה עדיין עם ממיר של יס או הוט, עדיף לך להחליף אותו לממיר אינטרנט שלהם, שם איכות יותר טובה ולפעמים בהרבא, השידורים פחות דחוסים, עם אתה חייב ממיר רגיל אז רק דגמי 4K, דגם רגיל של ממיר + טלויזיה בגודל כזה = איכות תמונה סופר ירודה....
וואו ממש תודה על הפירוט. ממש עשיתם לי סדר.03/11/2022 8:36ViruzZ כתב: עם אתה רוצה רק מותגים ב 4900 יש סוני, 75X81J אינץ, בכלל לא רעה, עדיפה אל סמסונג במחיר זהה, אפילו שזה דגם של 2021, אבל השיומי עדיין יותר טובה, ל סוני אין פאנל QLED, אין אזורי תאורה, שיומי עדיפה.
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1123354...
האחריות בארץ מספיק טובה? אני רואה שנה אחריות ולא מכיר את הספק הזה....
וואלה צודק מצאתי.. תודה אחי...

יש לך תקציב ל OLED?10/11/2022 18:04avshi114 כתב: וואלה צודק מצאתי.. תודה אחי
אחכה לעוד המלצות ואחליט במהלך הסופש.
יש לך תובנות לגבי מה שכתבתי פה באחת התגובות על OLED או MINI LED?...
מת על התגובות המפורטות שלך יא אלוף, תודה רבה!!11/11/2022 20:12ViruzZ כתב: יש לך תקציב ל OLED?
זה מסך אולטימטיבי
תבדוק דגם CS שזה דגם מבצע ל מונדיאל
עם יש כסף לך אל C2
כמובן שתיהם ש LG
בבקשה זה בדיוק ב 10 אלף, עם תיגש לחנות תקבל עוד הנחה, 100% כולם מקבלים בחודש הזה,
https://www.payngo.co.il/294665.html
77אינץ
LG OLED 77 CS
ב מחסני חשמל תקבל ביטוח מחיר שזה נחמד, עם המחיר ירד עוד יותר בלאק פראיידי שזה 25 לחודש תקבל החזר הפרש
בנוסף הם נותנים 60 יום ניסיון שזה גם נחמד [אחזר תוך 60 יום, רק תשמור אל האריזה]
זה דגם טיפה יותר טוב, עם תוכל לקבל אותו ב במחיר שנוח לך [תנסה להוריד בחנות, תכנס גם ל לאלם]
אז עדיף אותו, אבל גם הדגם הראשון לא יותר גרוע ממנו
https://www.payngo.co.il/289689.html
77אינץ
LG OLED C2
עם יש לך 10 ל OLED לא היתי ממליץ לקנות משהו אחר כי זה לא באזור בכלל, אין שום טלויזיה שמתקרבת ל איכות של OLED
אני אישית עם OLED מ 2016 ולא מסתכל לכוון משהוא אחר, כבר החלפתי 3 וכולם OLED
במיוחד בגודל שלך יהיה לך בהירות טובה כי כמה שיותר גדול יותר בהיר ואיכות תמונה מצויינת.
עם תחליט שהתה לא רוצה OLED או שאתה רוצה לחסוך ה TCL 75C935 מאד טובה זה מיני לד mini led, אבל אין אותה בשום אתר לראות מחיר, חייבים להתקשר לחנויות ולברר אישית.
עם תחליט שאתה לא רוצה לשלם יותר מ 5-6, אז יש 75C735 TCL, ב 5800 ב LASTPRICE
דגם מצויין למחיר של השנה 2022, יש בו הכול, אזורי תאורה, QDOLED
ב 10אלף - OLED CS77
פחוט מ 10 - TCL 75C935
פחוט מ 6 - TCL 75C735...

מישהו פירסם מירים שהו קיבל, פחות מ 10 אלף13/11/2022 16:45avshi114 כתב: מת על התגובות המפורטות שלך יא אלוף, תודה רבה!!
יש מצב שאלך על הLG, אחליט בקרוב....