All Subs Flash 2.5.3c - גרסה עדכנית לקודי 19

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ramsalemix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #21 

06/06/2022 9:16  
shmizan כתב:
@ramsalemixהנה, יש כאן בלי להתקין את הבילד
https://github.com/Kpoodle/Repo19/tree/ ... s.All_Subs
...
כבר לא, צדקתי שהעלתי בנפרד כי כמו שאתה יכול לראות מרגיש שאולי זה הבילד הבא שהולך להיות בתשלום זה למה חשוב לשמור על קודי חינם לכולם למזלנו יוצרי הבילדים הישראלים לא המפתחים של ההרחבות הגדולות אחרת היו ממשיכים לעשות קופה, שכל אחד יהיה חופשי ליצור את הבילד האישי שלו.
404.png

ramsalemix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: All Subs Flash 2.5.3c - גרסה עדכנית(קובץ נקי נסרק ע"י VirusTotal)

שליחה #22 

27/06/2022 23:14  
barronen1 כתב:
מה חדש בגרסה הזאת?
...
בגרסה הקודמת בכלל הייתה תקלה שתרגומים לא ירדו ובגרסה הישנה מלפני כמעט 16 חודשים(נשאר יומיים לסוף החודש) לא יודע אם היא עבדה בכלל על קודי 19 בכל מקרה הינה יומן השינויים.

קוד: בחירת הכל

1.2.5
added cache to subtitle results
added fonts
1.2.2
fix advance subtitle look
add subtitle numbering
1.2.1
added advance subtitle look in option
1.1.9
added support for subzero addon
1.1.8
added excluded addons for automatic download.
1.1.0
*bug fix
*better search results.
*added english subtitle option.
1.0.9
search movies by accurate year in subcenter.
fix names of subtitles sites in settings.
1.0.8
more accurate opensubtitles search (search by imdb_id)

ramsalemix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

@viper בעקבות מה שכתבת בשרשור שלך לפני יותר מחודשיים...

viewtopic.php?p=3229953#p3229953

אני לא יודע אם שמת לב אבל פה פרסמתי את הגרסה הכי עדכנית.

ramsalemix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

06/06/2022 9:16  
shmizan כתב:
@ramsalemixהנה, יש כאן בלי להתקין את הבילד
https://github.com/Kpoodle/Repo19/tree/ ... s.All_Subs
...
שוב נפתח, יש לי הרגשה שהיוצרים קוראים פה בסתר.

ramsalemix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

04/07/2022 20:31  
new-guy כתב:
התקנתי wizdom sub מקובץ זיפ בקודי בנבדיה שילד 2019
הכל הלך כמו שצריך .
כשמנגן סרט ועושה הורדת כתוביות הוא רושם לי
שהוא לא מוצא כתוביות .

מה אני עושה לא בסדר?
...
תנסה את All Subs Flash העדכני שפרסמתי פה הוא כבר כולל את Wizdom ועוד מקורות.

viewtopic.php?p=3236332#p3236332

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3418
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #26 

היי,
התקנתי באנדרואיד, גרסה 18.9, ובכללי עובד טוב.. אבל שמתי לב לשגיאה בלוג:

2022-09-30 10:46:59.645 T:19888   ERROR: Exception in thread Thread-1:
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/home/jenkins/workspace/Android-ARM-Leia/tools/depends/xbmc-depends/arm-linux-androideabi-21-release/lib/python2.7/threading.py", line 801, in __bootstrap_inner
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/service.subtitles.All_Subs/service.py", line 107, in run
                                                self._target(*self._args)
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/service.subtitles.All_Subs/service.py", line 1714, in FirstPlace_Search
                                                response = requests.post('https://www.ktuvit.me/Services/ContentProvider.svc/SearchPage_search', headers=headers, data=data,timeout=5).json()
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/api.py", line 116, in post
                                                return request('post', url, data=data, json=json, **kwargs)
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/api.py", line 60, in request
                                                return session.request(method=method, url=url, **kwargs)
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/sessions.py", line 533, in request
                                                resp = self.send(prep, **send_kwargs)
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/sessions.py", line 668, in send
                                                history = [resp for resp in gen] if allow_redirects else []
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/sessions.py", line 165, in resolve_redirects
                                                raise TooManyRedirects('Exceeded %s redirects.' % self.max_redirects, response=resp)
                                            TooManyRedirects: Exceeded 30 redirects.
2022-09-30 10:47:01.461 T:19899   ERROR: WARNING:root:Version:2.5.3c
2022-09-30 10:47:01.462 T:19899   ERROR: WARNING:root:Action:download
2022-09-30 10:47:06.768 T:19648 WARNING: CGUIWindowManager - HandleAction - ignoring action 107, because topmost modal dialog closing animation is running
2022-09-30 10:47:06.992 T:19850 WARNING: Previous line repeats 9 times.
דורש תיקון?
תודה!
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

IdanTs
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #27 

התקנתי את script.subskeys-1.0.1
לאחר מכן את service.subtitles.All_Subs-2.5.3c
בהגדרות סימנתי מה שצריך, הוספתי HEB לשפות חיפוש, אבל בסופו של דבר כשאני מחפש כתוביות זה מוצא אך ורק תוכן מ-OpenSubtitles.
יש לציין שיש לי גם את ההרחבות הספציפיות של של wizdom + ktuvit, ששם כן מופיעות תוצאות.
משהו שאני עושה לא נכון?
תודה

burekas7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 891
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #28 

02/10/2022 5:04  
IdanTs כתב:
בהגדרות סימנתי מה שצריך, הוספתי HEB לשפות חיפוש, אבל בסופו של דבר כשאני מחפש כתוביות זה מוצא אך ורק תוכן מ-OpenSubtitles.
יש לציין שיש לי גם את ההרחבות הספציפיות של של wizdom + ktuvit, ששם כן מופיעות תוצאות.
משהו שאני עושה לא נכון?
תודה
...
ניסית עם הגירסה שלי מהשרשור שלי?

IdanTs
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #29 

02/10/2022 12:23  
burekas7 כתב:
...
אנסה ואעדכן

IdanTs
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #30 

02/10/2022 12:23  
burekas7 כתב:
...
ניסיתי ועובד! תודה רבה.
הוספתי כמובן את ה-repo שלך ומשם התקנתי את ההרחבה, במידה ויהיו עידכונים האם הם יורדו באופן אוטומטי? (לא כל כך בקיא בהרחבות של קודי)

ramsalemix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #31 

30/09/2022 10:55  
rafi_d כתב:
היי,
התקנתי באנדרואיד, גרסה 18.9, ובכללי עובד טוב.. אבל שמתי לב לשגיאה בלוג:

2022-09-30 10:46:59.645 T:19888   ERROR: Exception in thread Thread-1:
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/home/jenkins/workspace/Android-ARM-Leia/tools/depends/xbmc-depends/arm-linux-androideabi-21-release/lib/python2.7/threading.py", line 801, in __bootstrap_inner
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/service.subtitles.All_Subs/service.py", line 107, in run
                                                self._target(*self._args)
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/service.subtitles.All_Subs/service.py", line 1714, in FirstPlace_Search
                                                response = requests.post('https://www.ktuvit.me/Services/ContentProvider.svc/SearchPage_search', headers=headers, data=data,timeout=5).json()
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/api.py", line 116, in post
                                                return request('post', url, data=data, json=json, **kwargs)
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/api.py", line 60, in request
                                                return session.request(method=method, url=url, **kwargs)
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/sessions.py", line 533, in request
                                                resp = self.send(prep, **send_kwargs)
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/sessions.py", line 668, in send
                                                history = [resp for resp in gen] if allow_redirects else []
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/sessions.py", line 165, in resolve_redirects
                                                raise TooManyRedirects('Exceeded %s redirects.' % self.max_redirects, response=resp)
                                            TooManyRedirects: Exceeded 30 redirects.
2022-09-30 10:47:01.461 T:19899   ERROR: WARNING:root:Version:2.5.3c
2022-09-30 10:47:01.462 T:19899   ERROR: WARNING:root:Action:download
2022-09-30 10:47:06.768 T:19648 WARNING: CGUIWindowManager - HandleAction - ignoring action 107, because topmost modal dialog closing animation is running
2022-09-30 10:47:06.992 T:19850 WARNING: Previous line repeats 9 times.
דורש תיקון?
תודה!
...
קודי 18.9 כמעט בן שנתיים ונחשב לישן בכל מקרה הגרסה מתאימה לקודי 19 נכון להיום 19.4 היא העדכנית ביותר(קודי 20 עדיין בפיתוח) אבל עדיף להשתמש בגרסה המשופרת של @burekas7 כפי שכבר ציינת שהתקנת והוא ענה בשרשור שלו כפי שאני ממליץ ומדגיש ממש בתחילת השרשור שלי.

02/10/2022 5:04  
IdanTs כתב:
משהו שאני עושה לא נכון?
תודה
...
גם הAll Subs Flash 2.5.3c עובד אבל שים לב מה לא ציינת בהודעה שלך שאתה מחפש כתוביות ולא ידוע של מה אולי סרט או סדרה מסוימים ניסית על עוד סרטים וסדרות?
למרות שזה לא משנה וכמובן עדיפה הגרסה המשופרת של @burekas7 כפי שכבר ציינת שהתקנת.

03/10/2022 5:12  
IdanTs כתב:
ניסיתי ועובד! תודה רבה.
הוספתי כמובן את ה-repo שלך ומשם התקנתי את ההרחבה, במידה ויהיו עידכונים האם הם יורדו באופן אוטומטי? (לא כל כך בקיא בהרחבות של קודי)
...
לא יהיו עדכונים מהRepo של @burekas7 מאחר והתקנת באופן ידני בדיוק בגלל זה שאלתי באוגוסט בשרשור שלו אם יש סיכוי שיעלה בבקשה לGitHub
viewtopic.php?f=12&t=373769#p3247995
15/08/2022 23:36  
ramsalemix כתב:
@burekas7 יש סיכוי שתעלה את זה בבקשה גם לGitHub ככה שתיהיה כתובת מקור 🙏?
...
ככה במידה ואם תיהיה כתובת מקור שנתקין דרכה ויהיה עדכון רק אז זה יעדכן אוטומטית עד אז ידנית, ו@burekas7 שוב תודה רבה🙏 שטרחת ושיפרת בשביל כולנו את All Subs Flash והפכת אותו לAll Subs Plus | תוסף הכתוביות האולטימטיבי לקודי כפי שציין @minime בשרשור שלך.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #32 

>לא יהיו עדכונים מהRepo של @burekas7
נדמה לי שניסיתי פעם UPDATE לרפו עצמו (שלא עשה דבר) , אבל אז גם הגרסה שבו התעדכנה , אם זה עוזר. הבעיה שזה לא אוטומטי.

>קודי 18.9 כמעט בן שנתיים ונחשב לישן
אולי, אבל עד היום, לא היו לי כמעט בעיות עם תוספים... השיטה שלי - זה לשדרג לגרסה *עיקרית* סופית כשתהיה, ולבנתים להחזיק FORK של 19 "למקרי חירום"... :) פשוט - פחות עבודה... ברור לי שרמת התחזוקה יורדת עם הזמן, אבל התקווה שלי שמפתחי תוספים - גם ינהגו כך, ויתחזקו גרסה *עיקרית* אחת אחורה. במקרה של 18<-19 זה אולי קצת קשה יותר בגלל שינוי בפייטון, אבל עובדה, שרבים ממפתחי התוספים - נוהגים כך.

burekas7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 891
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #33 

מי אמר לכם דבר כזה?

ברגע שאני משחרר גירסה חדשה של אחת מההרחבות ברפו שלי זה יופיע אצלכם שיש עדכון.
פשוט ההתקנה של הרפו היא מהזיפ שצריך להוריד ולא ממקור URL חיצוני ששם נמצא הזיפ, זה כל ההבדל.
גם אם אני אעדכן את הרפו עצמו אם יעבור לגיט אחר אז תקבלו עדכון לעדכן את הרחבת הרפו עצמה (כל עוד הגיט הנוכחי לא ימחק)
מקסימום אחת לכמה זמן תתעדכנו בגירסת הזיפ בשרשור הראשי שלי.

ramsalemix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #34 

@rafi_d
קודי 18.9 שוחרר ב24 לאוקטובר 2020.
קודי 19.4 שוחרר ב4 למרץ 2022.
מה שאתה אומר תקף רק למתי שבו שחררו את קודי 19.0 שזה ב20 לפברואר 2021 אז לא הכל הותאם עדיין וגם אני הייתי עושה כמוך, היום זה כבר סיפור אחר בנוסף אתה לא מפרט באילו הרחבות בדיוק אתה משתמש שלא עובדות על קודי 19.4 שאתה זקוק ל18.9 או אולי יש סיבה אחרת לכן אני לא מבין בדיוק מה פחות טוב לך בקודי 19.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #35 

חשבתי שציינתי דוגמא אחת .. skin xonfluence

ramsalemix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #36 

04/10/2022 13:14  
rafi_d כתב:
חשבתי שציינתי דוגמא אחת .. skin xonfluence
...
אבל לXonfluence יש גרסה לקודי 19
https://github.com/bartolomesoriano/rep ... -1.0.2.zip
אני בכלל משתמש במעטפת ברירת המחדל(Estuary), למרות שיש המון סקינים מעולים רשמיים ולא רשמיים.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #37 

זה לא מאותו מפתח, ולכן לא יתעדכן אוטומטית בשדרוג קודי וידרוש קינפוג הכל מחדש. זו רק דוגמא אחת. 19.5 מופיע בלוז כאחרון . אני טועה?
https://github.com/xbmc/xbmc/milestones

יש לי סבלנות לחכות עוד קצת ללא מאמץ...

ramsalemix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #38 

06/10/2022 20:47  
rafi_d כתב:
זה לא מאותו מפתח, ולכן לא יתעדכן אוטומטית בשדרוג קודי וידרוש קינפוג הכל מחדש. זו רק דוגמא אחת. 19.5 מופיע בלוז כאחרון . אני טועה?
https://github.com/xbmc/xbmc/milestones

יש לי סבלנות לחכות עוד קצת ללא מאמץ...
...
אתה לא טועה קודי 19.5 הוא אחרון בלו"ז אבל הוא באיחור של 4 חודשים והושלמו 91% ממנו מצד שני קודי 20 בטא 1 עודכן לפני 5 שעות...

הסבלנות מרה היא, אך פירותיה מתוקים.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #39 

06/10/2022 21:50  
ramsalemix כתב:
... מצד שני קודי 20 בטא 1 עודכן לפני 5 שעות...

הסבלנות מרה היא, אך פירותיה מתוקים.
...
אז עובדים במרץ... :) ויש עוד BETA2, 3 , 4 וRC 1,2,3 בדרך. כפי שנאמר - עוד חזון למועד ולסיום 19.5...

ramsalemix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #40 

03/10/2022 16:03  
burekas7 כתב:
מי אמר לכם דבר כזה?

ברגע שאני משחרר גירסה חדשה של אחת מההרחבות ברפו שלי זה יופיע אצלכם שיש עדכון.
פשוט ההתקנה של הרפו היא מהזיפ שצריך להוריד ולא ממקור URL חיצוני ששם נמצא הזיפ, זה כל ההבדל.
גם אם אני אעדכן את הרפו עצמו אם יעבור לגיט אחר אז תקבלו עדכון לעדכן את הרחבת הרפו עצמה (כל עוד הגיט הנוכחי לא ימחק)
מקסימום אחת לכמה זמן תתעדכנו בגירסת הזיפ בשרשור הראשי שלי.
...
תודה על העדכון 🙏

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”