רוצה להתחבר לבזק בינלאומי עם נתב פרטי
מתחברים לבזק, הם לא עושים בעיות עם ציוד פרטי.
כשיש לך חיבור יציב עם הציוד שלך במשך כמה ימים מתקשרים לבזק בינלאומי
הם יניידו בשבילך את החיבור.
יגידו לך שחייבים את הראוטר שלהם, אתה תגיד להם בסדר.
באותה השיחה הם יביאו לך יוזר וסיסמה וגם יקבעו לך טכנאי שיביא את הראוטר שלהם.
תבדוק שהכל בסדר בחיבור עם הציוד הפרטי שלך מבחינת מהירות ולמחרת תבטל את הטכנאי שקבעו לך.
סע לשלום המפתחות בפנים...
כשיש לך חיבור יציב עם הציוד שלך במשך כמה ימים מתקשרים לבזק בינלאומי
הם יניידו בשבילך את החיבור.
יגידו לך שחייבים את הראוטר שלהם, אתה תגיד להם בסדר.
באותה השיחה הם יביאו לך יוזר וסיסמה וגם יקבעו לך טכנאי שיביא את הראוטר שלהם.
תבדוק שהכל בסדר בחיבור עם הציוד הפרטי שלך מבחינת מהירות ולמחרת תבטל את הטכנאי שקבעו לך.
סע לשלום המפתחות בפנים...
- elad919
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- שם מלא: אלעד אלעד
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
ומה עם החיוב על הנתב שהם יתנו לו?
זה יהיה שכירות חודשית כחלק מהחבילה
הוא יצטרך לקבל את הנתב כדי להחזיר אותו בהמשך, לא חושב שהוא יוכל לבטל את הטכנאי לגמרי
חגי, אתה כותב את זה מניסיון אישי?
הוא יצטרך לקבל את הנתב כדי להחזיר אותו בהמשך, לא חושב שהוא יוכל לבטל את הטכנאי לגמרי
חגי, אתה כותב את זה מניסיון אישי?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
ביצעתי את הניוד היום.
נציג המכירות אמר שלא מחייבים לפני שאני מקבל את הנתב.
אוודא שוב בימים הקרובים.
צפה למהמורות בכביש: הגדרתי את היוזר החדש והמהירות ירדה ל 200-300 מגה. ריסטים וכו, לא עזרו.
חצי שעה המתנה לתמיכה וריענון יוזר סידרו את המהירות.
מקווה שיחזיק.
עדכון קטן:
התחלתי לקבל הודעות על ביטול תיבת דואר וכו.
מסתבר שהייתי לקוח של בזב"ל לפני עשור על adsl. כנראה שזו הסיבה שהיה צורך ברענון היוזר...
נציג המכירות אמר שלא מחייבים לפני שאני מקבל את הנתב.
אוודא שוב בימים הקרובים.
צפה למהמורות בכביש: הגדרתי את היוזר החדש והמהירות ירדה ל 200-300 מגה. ריסטים וכו, לא עזרו.
חצי שעה המתנה לתמיכה וריענון יוזר סידרו את המהירות.
מקווה שיחזיק.
עדכון קטן:
התחלתי לקבל הודעות על ביטול תיבת דואר וכו.
מסתבר שהייתי לקוח של בזב"ל לפני עשור על adsl. כנראה שזו הסיבה שהיה צורך ברענון היוזר...
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 21/09/2022 8:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
בהחלט ניסיון אישי. את ביקור הטכנאי ביטלתי דרך צ'ט בווטסאפ. כתבתי שאני רוצה לבטל. שאלו אותי האם התקלה נפתרה עניתי כן וכך נגמר הסיפור.19/09/2022 23:27elad919 כתב: ומה עם החיוב על הנתב שהם יתנו לו?
חגי, אתה כותב את זה מניסיון אישי?...
צריך לזרום עם איש המכירות של בזק בינלאומי שמצד אחד מבהיר לך שחובה להשתמש בראוטר שלהם ומצד שני אחרי דקה נותן לך שם משתמש וסיסמה, אומר לך במפורש שאתה יכול להתחבר מייד באמצעות הציוד הקיים ולקינוח אומר לך שהוא דואג לניתוק מול בזק...
- elad919
- חבר פעיל מאוד

נשמע טוב20/09/2022 20:51hagai147 כתב: בהחלט ניסיון אישי. את ביקור הטכנאי ביטלתי דרך צ'ט בווטסאפ. כתבתי שאני רוצה לבטל. שאלו אותי האם התקלה נפתרה עניתי כן וכך נגמר הסיפור.
צריך לזרום עם איש המכירות של בזק בינלאומי שמצד אחד מבהיר לך שחובה להשתמש בראוטר שלהם ומצד שני אחרי דקה נותן לך שם משתמש וסיסמה, אומר לך במפורש שאתה יכול להתחבר מייד באמצעות הציוד הקיים ולקינוח אומר לך שהוא דואג לניתוק מול בזק......
אבל לגבי הניתוק מול בזק והניוד אליהם, זה כבר בוצע?
כי נשמע שכרגע בסך הכל יש לך שם משתמש וסיסמה של בזק בינלאומי
אבל בפועל אתה מחובר עדיין לבזק ובעצם משתמש במודל הישן של פיצול בין ספק תשתית לספק אינטרנט
מה יקרה ברגע שיניידו אותך פיזית מהמערכות של בזק אל בזק בינלאומי - מעניין אם הכל ימשיך לעבוד כרגיל
והאם בכלל יסכימו לנייד אותך ולצמד את ה-SFP למערכות שלכם לפני שתקבל ותחבר את הנתב שלהם?
אגב, אתה מקבל כרגע מהירות תקינה בבזק בינלאומי? איזו חבילה לקחת?
יש להם אפלואוד של 250 ?
נערך לאחרונה על ידי elad919 ב 21/09/2022 12:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
בוצע ניוד. התקשרו מבזק לשאול למה התנתקתי ולשמר אותי.21/09/2022 1:45elad919 כתב: נשמע טוב
אבל לגבי הניתוק מול בזק והניוד אליהם, זה כבר בוצע?
כי נשמע שכרגע בסך הכל יש לך שם משתמש וסיסמה של בזק בינלאומי
אבל בפועל אתה מחובר עדיין לבזק ובעצם משתמש במודל הישן של פיצול בין ספק תשתית לספק אינטרנט
מה יקרה ברגע שיניידו אותך פיזית מהמערכות של בזק אל בזק בינלאומי - מעניין אם הכל ימשיך לעבוד כרגיל
והאם בכלל יסכימו לנייד אותך ולצמד את ה-SFP למערכות שלכם לפני שתקבל ותחבר את הנתב שלהם?
אגב, אתה מקבל כרגע מהירות תקינה בבזק בינלאומי? איזו חבילה לקחת?
יש להם אפלואוד של 250 ?...
בדיקת מהירות שעשיתי הרגע:
עוד אחת. אני אף פעם לא מקבל יותר מ-950 מגה למרות שכל הציוד שלי תומך ב-2.5 גיגה וכשהייתי מחובר במהירות 2.5 גיגה לכמה ימים קיבלתי עד 2.2 גיגה בבדיקות מהירות. יש הגבלה מהצד של בזק כך שאי אפשר לקבל את כל המהירות שמשלמים עליה.
- elad919
- חבר פעיל מאוד

יכול להיות עומס, גם מול השרת שבדקת איתו מהירות - במקרה הזה הוטנט
בכל מקרה, לא חושב שזה ממש משנה, המהירות שאתה רואה כאן היא תיאורטית
אתה לא באמת מוריד כמעט משום אתר במהירות כזאת, 950 מגה ביט זה אומר הורדה של 118 מגה בייט לשנייה
תנסה להוריד קובץ רגיל מאחד האתרים בארץ או בחו"ל, תגיד לי אם קובץ בגודל של 1 ג'יגה יורד תוך 10 שניות. אם כן, אז אתה באמת
מקבל את מלוא המהירות. ואני בטוח ב-99% שלא מצאת שרת שנותן לך מהירות הורדה כזאת באמת.
תנסה להעלות קובץ למשל ל-GMAIL או לכל שירות ענן אחר, קובץ של 100 מגה אמור לקחת לך 3 שניות להעלות אל אותו שרת.
סיכוי אפסי שזה באמת מה שתקבל.
אגב, מה התשובה שלך לנציגה - למה עזבת?
בסוף התחברת עם ה-ZTE או שאתה מחובר עם ה-SFP של בזק?
עשו לך צימוד בבזב"ל?
בכל מקרה, לא חושב שזה ממש משנה, המהירות שאתה רואה כאן היא תיאורטית
אתה לא באמת מוריד כמעט משום אתר במהירות כזאת, 950 מגה ביט זה אומר הורדה של 118 מגה בייט לשנייה
תנסה להוריד קובץ רגיל מאחד האתרים בארץ או בחו"ל, תגיד לי אם קובץ בגודל של 1 ג'יגה יורד תוך 10 שניות. אם כן, אז אתה באמת
מקבל את מלוא המהירות. ואני בטוח ב-99% שלא מצאת שרת שנותן לך מהירות הורדה כזאת באמת.
תנסה להעלות קובץ למשל ל-GMAIL או לכל שירות ענן אחר, קובץ של 100 מגה אמור לקחת לך 3 שניות להעלות אל אותו שרת.
סיכוי אפסי שזה באמת מה שתקבל.
אגב, מה התשובה שלך לנציגה - למה עזבת?
בסוף התחברת עם ה-ZTE או שאתה מחובר עם ה-SFP של בזק?
עשו לך צימוד בבזב"ל?
ה-SFP שבזק מוכרים מתאים ל-2.5 גיגה. צריך שגם כל שאר הציוד יתאים. יש בפורום הזה שרשור ארוך ומפורט על פתרונות.
קניתי SFP מבזק וגם מתאם סיב ועוד SFP RJ45 2.5 שמוזכרים בשרשור.
ה-ZTE הוא פתרון הרבה יותר זול.
לא יודע בדיוק מה עשו בזק בינלאומי. אני מניח שמאפשרים להם במערכת של בזק לתת להמשיך עם הציוד הנוכחי כך שלא יהיה ללקוח זמן ללא אינטרנט עד שיתקין את הראוטר החדש ולכן עד שלא עושים צימוד לציוד חדש אז הציוד הישן ממשיך לעבוד.
ברור לי שהמהירות תאורטית אבל למה לשים את ההגבלה כך שמקבלים רק 95% מהמהירות שמשלמים עליה ולא 105% למשל?
קניתי SFP מבזק וגם מתאם סיב ועוד SFP RJ45 2.5 שמוזכרים בשרשור.
ה-ZTE הוא פתרון הרבה יותר זול.
לא יודע בדיוק מה עשו בזק בינלאומי. אני מניח שמאפשרים להם במערכת של בזק לתת להמשיך עם הציוד הנוכחי כך שלא יהיה ללקוח זמן ללא אינטרנט עד שיתקין את הראוטר החדש ולכן עד שלא עושים צימוד לציוד חדש אז הציוד הישן ממשיך לעבוד.
ברור לי שהמהירות תאורטית אבל למה לשים את ההגבלה כך שמקבלים רק 95% מהמהירות שמשלמים עליה ולא 105% למשל?
כמה שילמת על התקנה ? בבזק כעת זה 300 ש"ח לדירה . מדוע לא עשית בסלקום אם ניתן לעשות על תשתית של בזק ? צריכים להתקין לנו בבניין סיב אופטי של בזק , והבנתי שניתן לחבר סיב אופטי של סלקום ,ללא דמי התקנה וחבילות זולות יותר(נציג סלקום כתב לי בפרטי).
אז ההרפתאה הסתיימה מהר. ניסיון ניוד לבזק בינלאומי נכשל, לא מוכנים לבצע.
ביטלתי את החיבור של בזק. בזק אמרו שאני צריך להחזיר את המודול SFP או שאחויב ב 180 שקל.
גם את המתאם TP LINK שקניתי אין לי צורך בו.
חברות האינטרנט בארץ משונות מאד. בושה.
ביטלתי את החיבור של בזק. בזק אמרו שאני צריך להחזיר את המודול SFP או שאחויב ב 180 שקל.
גם את המתאם TP LINK שקניתי אין לי צורך בו.
חברות האינטרנט בארץ משונות מאד. בושה.