השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
בעקבות ההמלצות פה קניתי את ה Pro, דגם WS7200.
אני מחובר לסיב אופטי של סלקום על תשתית של בזק, מהירות 600.
ביום ראשון אני מקבל מודם מתאם מסלקום על מנת לחבר את הפרו, אשמח לדעת איפה אני צריך להגדיר את השם משתמש והסיסמא שלי בסלקום על מנת לחבר את הראוטר למודם, לא מצליח למצוא את זה בהסבר של ההגדרות ( נכנס להגדרות דרך הדפדפן במחשב) ואני בגירסה הסינית... אשמח לעזרה בבקשה.
בנוסף כרגע הפרו מחובר לראוטר של סלקום, במצב הזה בבדיקת מהירות במחשב ( כבל רשת מחובר לראוטר) אני מקבל מהירות זהה בראוטר של סלקום ובפרו.
בגלישה בפלאפון ב WIFI אני רואה הבדלים דיי משמעותיים בין שני הראוטרים... עם הראוטר של סלקום מקבל 350 ועם הפרו רק 220 על רשת 5 כמובן. האם יש דרך לשפר את הביצוע?
אני מחובר לסיב אופטי של סלקום על תשתית של בזק, מהירות 600.
ביום ראשון אני מקבל מודם מתאם מסלקום על מנת לחבר את הפרו, אשמח לדעת איפה אני צריך להגדיר את השם משתמש והסיסמא שלי בסלקום על מנת לחבר את הראוטר למודם, לא מצליח למצוא את זה בהסבר של ההגדרות ( נכנס להגדרות דרך הדפדפן במחשב) ואני בגירסה הסינית... אשמח לעזרה בבקשה.
בנוסף כרגע הפרו מחובר לראוטר של סלקום, במצב הזה בבדיקת מהירות במחשב ( כבל רשת מחובר לראוטר) אני מקבל מהירות זהה בראוטר של סלקום ובפרו.
בגלישה בפלאפון ב WIFI אני רואה הבדלים דיי משמעותיים בין שני הראוטרים... עם הראוטר של סלקום מקבל 350 ועם הפרו רק 220 על רשת 5 כמובן. האם יש דרך לשפר את הביצוע?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
הנתב מגיע כברירת מחדל עם הגדרת עוצמת Wi-Fi על חלשה. על מנת להגדיל את העוצמה למקסימום, יש לשנות את ה- "Wi-Fi power mode" ל- "Through the wall" כפי שניתן לראות בתמונה למטה.
אין שום חסרון בהדלקת מצב זה.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תודה,02/09/2022 18:48ziv_r כתב: הנתב מגיע כברירת מחדל עם הגדרת עוצמת Wi-Fi על חלשה. על מנת להגדיל את העוצמה למקסימום, יש לשנות את ה- "Wi-Fi power mode" ל- "Through the wall" כפי שניתן לראות בתמונה למטה.
1.jpg...
ראיתי את זה בזמן ההגדרות אבל זה נראה שברירת המחדל של הראוטר שקיבלתי כבר מוגדר ככה, בתרגום שעשיתי לסינית
יודע להגיד לי איפה ניתן להגדיר את היוזר והסיסמא בבבקשה?
- Yiznagar
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- שם מלא: Yizhak
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
רשום לי שם : MODEL WS7200 INPUT 12V 1A02/09/2022 16:22integral כתב: שישלח לך תמונה של המדבקה על הראוטר והמדבקה על הספק כוח של הראוטר. אם על שניהם כתוב 2A ולא 1A זו גרסה עם 4 מגברים...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
- Yiznagar
- חבר שרק התחיל

- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הסינית וגם שם את 7200 שזה המעבד מרובע הליבה ולא ה 7206 שזה עם המעבד החליפי ששמו לתקופה מסוימת....
הברזילאית עם ה 2A שקולה לסינית, אבל רמת האמינות של המוכרים נמוכה ויותר מדי מקרים שהגיעה הגירסה של ה 1A למרות מה המוכר פרסם או הבטיח אז לא הייתי מסתכן.
- Yiznagar
- חבר שרק התחיל

מה היית ממליץ לעשות?02/09/2022 20:50integral כתב: הסינית וגם שם את 7200 שזה המעבד מרובע הליבה ולא ה 7206 שזה עם המעבד החליפי ששמו לתקופה מסוימת.
הברזילאית עם ה 2A שקולה לסינית, אבל רמת האמינות של המוכרים נמוכה ויותר מדי מקרים שהגיעה הגירסה של ה 1A למרות מה המוכר פרסם או הבטיח אז לא הייתי מסתכן....
אני צריך 4 יחידות יש לי בית 2 קומות
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

2 קומות לא אומר הרבה . יש רשת קווית בבית? . יש סקיצה? איפה ממוקמת נק' האינטרנט? מה השימושים הכבדים אם יש? מה הקלים? בלי מידע קשה מאוד להמליץ אבל לא הייתי מתחיל מארבע....
- Yiznagar
- חבר שרק התחיל

בית 2 קומות02/09/2022 22:54integral כתב: 2 קומות לא אומר הרבה . יש רשת קווית בבית? . יש סקיצה? איפה ממוקמת נק' האינטרנט? מה השימושים הכבדים אם יש? מה הקלים? בלי מידע קשה מאוד להמליץ אבל לא הייתי מתחיל מארבע....
מרתף - צריך יחידה אחת יש כבל רשת
קרקע - צריך כמה יחידות יהיו לכולם כבל רשת
כרגע יש הוט 500/12 בקרוב יהיה בזק 1000/250 שימושים משחקים לא כבדים טורנטים סרטים
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אם יש כבלי רשת, וזה הולך לצרכנים כמו מחשבים נייחים, טלוויזיות וכו', מספיק סוויטש בד"כ ועדיף כבל רשת. אם יש חדרים עם מספר צרכנים (למשל טלוויזיה ומחשב קווי) עדיף סוויטש נוסף מקומי. כיסיתי מספר בתים גדולים מבחינת וייפי עם 2 יחידות.02/09/2022 23:26Yiznagar כתב: בית 2 קומות
מרתף - צריך יחידה אחת יש כבל רשת
קרקע - צריך כמה יחידות יהיו לכולם כבל רשת
כרגע יש הוט 500/12 בקרוב יהיה בזק 1000/250 שימושים משחקים לא כבדים טורנטים סרטים...
- Yiznagar
- חבר שרק התחיל

על איזה נתב היית הולך?03/09/2022 0:04integral כתב: אם יש כבלי רשת, וזה הולך לצרכנים כמו מחשבים נייחים, טלוויזיות וכו', מספיק סוויטש בד"כ ועדיף כבל רשת. אם יש חדרים עם מספר צרכנים (למשל טלוויזיה ומחשב קווי) עדיף סוויטש נוסף מקומי. כיסיתי מספר בתים גדולים מבחינת וייפי עם 2 יחידות....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני על ה AX3 PRO גירסה סינית, אבל כמה שיותר חיבורים קוויים למה שרק אפשר. בטח שלכל מה שקבוע....
- Yiznagar
- חבר שרק התחיל

יש לי כרגע 2 נתבים של AX3 PRO גרסה גלובלית 12V 1A והקליטה ממש על הפנים של הוייפי (אחרי מטר וחצי נהיה לי כבר 2 פסי קליטה)03/09/2022 8:37integral כתב: אני על ה AX3 PRO גירסה סינית, אבל כמה שיותר חיבורים קוויים למה שרק אפשר. בטח שלכל מה שקבוע....
ממליץ להזמין 4 של הגרסא הסינית בכל מקרה? אני מפחד שגם שם תהיה לי הבעיה עם הוייפי
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא הגיוני בעליל. התקנתי גם כאלו. לא במטר וחצי.03/09/2022 9:45Yiznagar כתב: יש לי כרגע 2 נתבים של AX3 PRO גרסה גלובלית 12V 1A והקליטה ממש על הפנים של הוייפי (אחרי מטר וחצי נהיה לי כבר 2 פסי קליטה)
ממליץ להזמין 4 של הגרסא הסינית בכל מקרה? אני מפחד שגם שם תהיה לי הבעיה עם הוייפי...
איך הם מחוברים, אל מה ובאיזו קונפיגורציה? האם גרסת קושחה אחרונה? האם עוצמת השידור על MAX? יש עוד מכשירים עם WIFI בבית?
נראה שמשהו בהגדרות שלך לא טוב. תעלה תמונה של דף הגדרות הוייפי.
- Yiznagar
- חבר שרק התחיל

מצורף 3 תמונות פה03/09/2022 9:55integral כתב: זה לא הגיוני בעליל. התקנתי גם כאלו. לא במטר וחצי.
איך הם מחוברים, אל מה ובאיזו קונפיגורציה? האם גרסת קושחה אחרונה? האם עוצמת השידור על MAX? יש עוד מכשירים עם WIFI בבית?
נראה שמשהו בהגדרות שלך לא טוב. תעלה תמונה של דף הגדרות הוייפי....
מחוברים ישירות מהמודם
https://postimg.cc/gallery/wLr8FxP
ופה בדיקת מהירות מטר וחצי ליד המודם בשטח פתוח (כבר מופיע 2 פסים במקום 3) וזה בדיקת מהירות מהמחשב מקבל מהירות מקסימלית
https://www.speedtest.net/result/13624811386 יש לי חבילה 500/12
נערך לאחרונה על ידי Yiznagar ב 03/09/2022 10:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Yiznagar
- חבר שרק התחיל

- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עדיף שלא תגדיר בנפרד רשתות אלא תגדיר PRIOROTIZE 5G
בדף התדרים תגדיר ADAPTIVE ולא תדר יחיד.
באיזה מוד הם מוגדרים? DHCP או AP?
האם הם במצב MESH?
אני מניח ששניהם מחוברים קווית במקומות אחרים?
אני הייתי מנתק אחד מהם ובודק את הראשון. אחרי זה מוסיף את השני במש כשהוא מחובר קווית לראשון ישירות או דרך סוויצ'ים אבל רק הראשון מחובר לראוטר של הוט במצב DHCP
אבל מתחיל עם אחד לבד.
בדף התדרים תגדיר ADAPTIVE ולא תדר יחיד.
באיזה מוד הם מוגדרים? DHCP או AP?
האם הם במצב MESH?
אני מניח ששניהם מחוברים קווית במקומות אחרים?
אני הייתי מנתק אחד מהם ובודק את הראשון. אחרי זה מוסיף את השני במש כשהוא מחובר קווית לראשון ישירות או דרך סוויצ'ים אבל רק הראשון מחובר לראוטר של הוט במצב DHCP
אבל מתחיל עם אחד לבד.