תמונות של מערכות ק"ב של חברי הפורום
קשה קצת להעלות תמונות נורמליות בשל מגבלת גודל הקובץ בכל מקרה זו המערכת מה שאתם רואים לייזר דיסק הטוב הרע והמכוער ......

חיובי אח תודה רבה...
אני רק שאלה...למה להשקיע פוסטים תמונות וחרטא אם אין שום פידבקים מהחברים פה והתלהבות פעם היה נדמה היה חיות פה היו חיים אנשים לא יודע אולי רק אני מרגיש כך אבל אין כבר חיוניות של פעם עד שמקבלים תגובה של שתי מילים עובר שבוע לפחות אם בכלל לא יודע מישהו פה צריך להתעורר תרתי משמע.....מזל שגם לא ציפיתי מי יודע מה אולי נחליף הנהלה
במקום להחליף פורום ...
במקום להחליף פורום ...
לילה טוב סליחה אם הערתי מישהו 

ברוך שהגענו ליום הזה...
זו התוצאה של גבול ההשקעה.
אולי מישהו כאן יוכל להמליץ לך איך לסדר נכון את הכל.
(במיוחד לאור העובדה שסנטר נחוץ רק בסרטים)
זו התוצאה של גבול ההשקעה28/08/2022 12:40ADICT כתב: אני רק שאלה...למה להשקיע פוסטים תמונות וחרטא אם אין שום פידבקים מהחברים פה והתלהבות פעם היה נדמה היה חיות פה היו חיים אנשים לא יודע אולי רק אני מרגיש כך אבל אין כבר חיוניות של פעם עד שמקבלים תגובה של שתי מילים עובר שבוע לפחות אם בכלל לא יודע מישהו פה צריך להתעורר תרתי משמע.....מזל שגם לא ציפיתי מי יודע מה אולי נחליף הנהלהבמקום להחליף פורום ...
...
כבר הגיבו לך בעבר
עשית פה כבר בוק שלם של תמונות.
תתחיל לאסוף אזניות גם תחום מעניין (עד שתבין שיש לך רק 2 אזניים ו10+ אזניות)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46325
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
אולי תחליף סוף סוף ציוד ותקבל תגובות חדשות?...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
יש מוצר חדש ומבטיח שנקרא dvd . אומרים שזה העתיד וכולם יעברו לשם מהלייזר דיסק, אבל רק הזמן יגיד.27/08/2022 11:06ADICT כתב: קשה קצת להעלות תמונות נורמליות בשל מגבלת גודל הקובץ בכל מקרה זו המערכת מה שאתם רואים לייזר דיסק הטוב הרע והמכוער ......![]()
...
אולי כבודו יסביר לי מה בדיוק לסדר נכון את הכל ....28/08/2022 14:29legopart כתב: ברוך שהגענו ליום הזה![]()
זו התוצאה של גבול ההשקעה.
אולי מישהו כאן יוכל להמליץ לך איך לסדר נכון את הכל.
(במיוחד לאור העובדה שסנטר נחוץ רק בסרטים)
זו התוצאה של גבול ההשקעה![]()
כבר הגיבו לך בעבר, קשה לתת לך מעבר לזה צומי
עשית פה כבר בוק שלם של תמונות.![]()
תתחיל לאסוף אזניות גם תחום מעניין (עד שתבין שיש לך רק 2 אזניים ו10+ אזניות)
...
האר את עיני ואת אוזני גאון של אמא
יש לי שלוש מכשירי בלוריי אם זה מרגיע אותך גאון של אמא ואם מכל הסיפור נתפסת על סרט בלייזר דיסק אז לי זה עושה כיף סליחה שאני צריך להתנצל בפני מועצת השורא והחכמים של שס28/08/2022 14:47mulder כתב: יש מוצר חדש ומבטיח שנקרא dvd . אומרים שזה העתיד וכולם יעברו לשם מהלייזר דיסק, אבל רק הזמן יגיד....
זיוש גאון של אמא לא ידעתי שצריך להחליף ציוד פעם בשבוע לפי כללי הפורום כדי לקבל פידבק אשמח אם תעשה את זה גם בנעוץ...
ואגב אני מחליף ציוד כל שעתיים אם כבר מדברים לפי דבריך אני צריך להיות נשיא הפורום
בכל מקרה הבנתי רוח הדברים לאן נושבת סליחה ושלום
יש פה הרבה חוכמולוגים שישלהם vcr בבית נהיו לי פה מועצת השבט המוציאים והמביאים בפורום על פיהם יישק דבר ילללה הבנו תחזרו לחיים העגומומיים והאפורים שלכם מזכיר לי את החבובות שאין להם כלום אבל תמיד יש להם מה להגיד
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46325
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
לקחת את זה לכיוון הלא נכון.
הכוונה שלי היתה שכולם רואים את התמונות, אתה יכול לראות את מספר הצפיות לשרשור, אבל לא תמיד יש מה להגיב, זה לא אומר שאנחנו לא נהנים לראות.
הכוונה שלי היתה שכולם רואים את התמונות, אתה יכול לראות את מספר הצפיות לשרשור, אבל לא תמיד יש מה להגיב, זה לא אומר שאנחנו לא נהנים לראות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14347
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1219 פעמים
שלומי....
אתה רוצה את האמת אבל בלי להיעלב...כן?
הרוב לא מגיבים לך גם כי אתה תוקף את מי שהגיב, אז מעדיפים שלא להגיב בכלל.
אתה מעלה מס' פעמים כל חודש תמונות של הציוד שלך, והאמת....שלא ממש משתנה כל שבוע.
פעם הפוך, פעם עם גריל, פעם בלי, פעם בוידאו עם סרטון ופעם בזוית שונה .... זה לא נחשב כי זו אותה הגברת בשינוי אדרת.
מי שהעלה תמונה בשרשור הזה, עשה זאת בדרך כלל פעם אחת בשרשור, אולי פעם במס' שנים אם החליף ציוד/חלל או משהו מהותי אחר.
ברור לך שרוב התגובות והתמונות בשרשור הזה, הן שלך...כן?
תבין שזה לא שרשור פרטי של מישהו...
למי שלא מכיר את השרשור מתחילתו, יכול לקבל את הרושם שהוא כן הופך להיות כזה.
אז ממש בידידותיות....קח בקלות ואל תתקוף חברים שמעירים לך שקצת (או הרבה) הגזמת לפעמים...
אתה רוצה את האמת אבל בלי להיעלב...כן?
הרוב לא מגיבים לך גם כי אתה תוקף את מי שהגיב, אז מעדיפים שלא להגיב בכלל.
אתה מעלה מס' פעמים כל חודש תמונות של הציוד שלך, והאמת....שלא ממש משתנה כל שבוע.
פעם הפוך, פעם עם גריל, פעם בלי, פעם בוידאו עם סרטון ופעם בזוית שונה .... זה לא נחשב כי זו אותה הגברת בשינוי אדרת.
מי שהעלה תמונה בשרשור הזה, עשה זאת בדרך כלל פעם אחת בשרשור, אולי פעם במס' שנים אם החליף ציוד/חלל או משהו מהותי אחר.
ברור לך שרוב התגובות והתמונות בשרשור הזה, הן שלך...כן?
תבין שזה לא שרשור פרטי של מישהו...
למי שלא מכיר את השרשור מתחילתו, יכול לקבל את הרושם שהוא כן הופך להיות כזה.
אז ממש בידידותיות....קח בקלות ואל תתקוף חברים שמעירים לך שקצת (או הרבה) הגזמת לפעמים...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אף אחד לא סובל ממך, אל תגזים...
אבל כמו שאמרו לך, למה אתה מצפה אם תפרסם כמעט אותה תמונה כל שבוע או שבועיים עם שינוי קטן? זאת לא מטרת השרשור.
המטרה היא שאנשים ישתפו תמונות מחדר הצפיה שלהם בשביל הכיף בעיקר, ובהמשך לפרסם עוד אם יש שינויים מהותיים או שידרוגים.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
תודה אח משה על המילים החמות והמתקת הגלולה...
אני ממש חובבן בתחום שאני מפחד לתת המלצות .28/08/2022 14:48ADICT כתב: אולי כבודו יסביר לי מה בדיוק לסדר נכון את הכל ....ומה קשור סנטר רק לסרטים מה הקשר ?
![]()
האר את עיני ואת אוזני גאון של אמא
...
קח את זה בערבון מוגבל ותתיעץ כאן או בכל פורום אאודיו באנגלית
אולי אפשר להגביה את הסנטר לגובה הטלויזיה.
לדעתי המדף מימין גבוה מדי ומסתיר את הטלויזייה לדעתי הטלויזיה רחוקה מדי ויש יותר מדי ארוניות
אולי אפילו תשאיר רק את הרמקולים בלי כל הדברים מסביב ותפנה אותם אליך בזווית וגם תרחיק טיפה מהכיר ושוב פעם, תתיעץ עם אנשים כאן, יש להם פי אלף יותר ניסיון ממני