איפה מומלץ להתקין מפצל שקעים?

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
Progman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי,
יש לי בסלון מפצל של 10 שקעים שכרגע זרוק על הריצפה מתחת לטלויזיה OLEDCX65 שלי, הטלויזיה מותקנת על הקיר עם זרוע שניתן להזיז קדימה אחורה ולצדדים שקניתי עם הטלויזיה דרך ח.י (אחלה זרוע). חוץ מהמפצל שזרוק על הריצפה אין כלום מתחת לטלויזיה. נקודת החשמל נמצאת כמה סנטימטרים ליד הטלויזיה. חשבתי להתקין את המפצל מאחורה קצת מתחת למסגרת העליונה של הטלויזיה כי ככה המפצל והשקעים יהיו נסתרים מהעין, האם מומלץ ובטוח? אם לא, איפה מומלץ ובטוח להתקין אותו?

יש לי עוד מפצל של 10 שקעים שזרוק על הריצפה בצד השני של הסלון איפה שהמחשב ממוקם, איפה מומלץ ובטוח להתקין אותו?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14346
נתן תודות: 989 פעמים
קיבל תודות: 1218 פעמים

שליחה #2 

יש גם מזנון מתחת לטלויזיה?
אם תצרף תמונה יהיה יותר פשוט להבין.

Progman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14346
נתן תודות: 989 פעמים
קיבל תודות: 1218 פעמים

שליחה #4 

נורא ואיום... 😳
איפה כל הריהוט?
הכי טוב יהיה לחצוב תעלה של מטר לערך שמתחילה ממרכז המסך (מאחוריו) ויורדת עד לגובה כ 30-40 מהרצפה.
בדיוק בגובה הזה להתקין קופסא/מתאם ל6 שקעים... ושגם תעביר בה כבלים נוספים מהמסך ( אופטי או hdmi וכד')
תעלה נוספת שמחברת בין השקע הקיים לקופסא הנ"ל.
די הרבה עבודה... אבל בשביל לא לראות שום כבלים משתלשלים על הקיר ועל הרצפה , אין ברירה אחרת.

במקרה הגרוע, גם תעלה חיצונית על הקיר שתעשה אותו דבר בעשירית כסף ומאמץ... יהיה הרע במיעוטו.

Progman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

26/08/2022 18:27  
טלHD כתב:
נורא ואיום... 😳
איפה כל הריהוט?
הכי טוב יהיה לחצוב תעלה של מטר לערך שמתחילה ממרכז המסך (מאחוריו) ויורדת עד לגובה כ 30-40 מהרצפה.
בדיוק בגובה הזה להתקין קופסא/מתאם ל6 שקעים... ושגם תעביר בה כבלים נוספים מהמסך ( אופטי או hdmi וכד')
תעלה נוספת שמחברת בין השקע הקיים לקופסא הנ"ל.
די הרבה עבודה... אבל בשביל לא לראות שום כבלים משתלשלים על הקיר ועל הרצפה , אין ברירה אחרת.

במקרה הגרוע, גם תעלה חיצונית על הקיר שתעשה אותו דבר בעשירית כסף ומאמץ... יהיה הרע במיעוטו.
...
צודק. המראות קשים.
הטלויזיה מחוברת רק למחשב בכבל HDMI ארוך ואין ציוד נוסף שמחובר לטלויזיה חוץ מאנטנה של עידן פלוס כך שאין לי צורך הכרחי בריהוט מתחת לטלוזיה. השלט טלויזיה ומקלדת ועכבר אלחוטיים יושבים על השולחן של הסלון.
חשבתי לקנות רסיבר ושני רמקולים או רמקולים מוגברים אבל לצערי אין מספיק שטח בצידי הטלויזיה למקם רמקולים מכל צד ולא בא לי להשקיע בסאונד בר כי אין הפרדה בסאונד אבל זה הפתרון היחיד כי אני אוהב את המיקום של הטלויזיה, אלא אם כן אתה מכיר פתרון אחר.

לגבי האופציה של תעלה חיצונית, אתה יכול לתת דוגמאות בתמונות? ואיפה למקם את ה 6 שקעים (חושב להחליף אותו ב 10 שקעים) במקרה הזה?

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #6 

הערה קטנה ללא קשר לכבלים:
ריהוט זה לא בהכרח מצורך, זה דרך לעצב את החלל
החל ממזנון קטן, קצת עציצים, כל מיני תמונות לקירות, ספה מעוצבת וכו

יש פתרונות מאוד זולים (איקאה למשל) שעם לא הרבה השקעה כל חלל החדר ירגיש לך הרבה יותר ביתי וחמים.

כמובן, יש פתרונות הרבה יותר מקצועיים, אבל גם יקרים - כמו למצוא אישה, אבל פה כבר נכנס עניין של תחזוקה יקרה בשוטף ובקרה תקציבית וכו וכו

Progman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

07/09/2022 4:30  
tomer953 כתב:
הערה קטנה ללא קשר לכבלים:
ריהוט זה לא בהכרח מצורך, זה דרך לעצב את החלל
החל ממזנון קטן, קצת עציצים, כל מיני תמונות לקירות, ספה מעוצבת וכו

יש פתרונות מאוד זולים (איקאה למשל) שעם לא הרבה השקעה כל חלל החדר ירגיש לך הרבה יותר ביתי וחמים.

כמובן, יש פתרונות הרבה יותר מקצועיים, אבל גם יקרים - כמו למצוא אישה, אבל פה כבר נכנס עניין של תחזוקה יקרה בשוטף ובקרה תקציבית וכו וכו
...
כמו למצוא אישה... אהבתי. צודק לגמרי. :lol: עובד על הרעיון של למצוא אישה...
הספה, השולחן והשטיח שבסלון הם מאיקאה, גם השולחן מחשב... מזנון קטן מתחת לטלויזיה זה רעיון לא רע בכלל.

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”