איזה מנעול חכם הכי טוב היום?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 610
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #101 

לא יודע למה כולם כאן מרוצים מנוקי. אני עם נוקי 3 פרו, זמן הסוללות הוא בערך חודש וחצי (אנחנו שתי נפשות בבית).
הוא רועש ובזבזני מאוד. כדי לנסות לחסוך בסוללות התקנתי כבר מזמן את המגשר דרך ה esp32 וכיביתי את הוויפי, שיפר לי בעוד שבועיים את זמן הסוללות.
לא מרוצה בכלל בקיצור.

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #102 

19/08/2022 9:41  
noamcohen כתב:
תוכל להסביר למה אתה לא מרוצה ממנו?
בהנחה שיש לי דרך לעקוף חוסר באינטגרציה (שליטה בבלוטות׳ ממכשיר שיושב בבית ומחובר למערכת בית חכם)
מה עוד חסר לך במוצר עצמו?
...
שום דבר לא קריטי. קצת לא מרוצה מאמינות של טביעות אצבע, קצת — מ-touch של הפנל, יותר לא מרוצה מאפס אינטגרציה. איך תשלוט במנעול? לפני כמה שנים רציתי לחבר אחד משלטים של Entr לRPi ולעשות אינטגרציה מינימלית לבית החכם, אבל חוסר ידע על מצבו של המנעול הגביל אותי מאוד (אפשר להגדיר את המנעול להיות כל הזמן ״נעול״, אבל זה לא התרחיש שלי).
ראיתי שהיה לEntr אפילו סוג של SDK, אבל הם לא עשו עם זה כלום.

מצד שני - 8 שנים של עבודה יחסית אמינה (היה תקוע כמה פעמים ספורות). במוצרים של היום זה הישג גדול מצידי.
רוצה לנסות את נוקי. רוצה להיכנס הביתה כמו לטסלה :)

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #103 

19/08/2022 13:34  
Aviv943 כתב:
לא יודע למה כולם כאן מרוצים מנוקי. אני עם נוקי 3 פרו, זמן הסוללות הוא בערך חודש וחצי (אנחנו שתי נפשות בבית).
הוא רועש ובזבזני מאוד. כדי לנסות לחסוך בסוללות התקנתי כבר מזמן את המגשר דרך ה esp32 וכיביתי את הוויפי, שיפר לי בעוד שבועיים את זמן הסוללות.
לא מרוצה בכלל בקיצור.
...
באיזו סוללות אתה משתמש?

hsafra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #104 

20/08/2022 2:05  
digest כתב:
באיזו סוללות אתה משתמש?
...
הפרו מגיע עם סט הסוללות שלהם אז אני מניח שבזה.

גם אני עם פרו והסוללות מחזיקות לחודש +- אבל אני עם 5 נפשות בבית. היה לי קופון של 20 יורו בנוקי אז פשוט קניתי עוד סט ואני מחליף בינהם.

noamcohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #105 

אין באמת היגיון לקנות את הסוללה שלהם, אלא אם זה ממש בוער לך.

שימו לב לנתון במאפיינים הטכניים מפה, https://shop.nuki.io/en/add-ons/nuki-power-pack/
ֿ

קוד: בחירת הכל

Rechargeable NiMH battery pack
4.8 V DC | 2,500 mAh | 12 Wh
זה מעשית כמו 4 סוללות ni-mh איכותיות.
וכאלה אפשר לקנות באיקאה ב-45 שקלים (מי שרוצה הוכחה שהן איכותיות כמו אנלופ שיחפש בגוגל)
אז אני פשוט אחזיקה סט בטעינה קבוע וסט בעבודה וכשצריך אחליף את כל הרביעיה

נ.ב.
מי שמאוד לא רוצה להתעסק עם סוללות יכול להשתמש בזה https://www.aliexpress.com/item/1005003810288623.html
אם יש נקודת חשמל קרובה לדלת, ולא מפריע להעביר כבל זה חוסך את הצורך בסוללות לנצח.
אם אין, אפשר לשים על הדלת סוללת usb נטענת עם 20 אמפר לדוגמה, והיא תספיק לפי 4 מהזמן של הסוללה של נוקי.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 514 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #106 

אני עם Nuki 2.0 ו Bridge.
מיד לאחר שרביעיית ה Duracell שהגיעה עם המארז שבקה חיים (4-5 שבועות לערך) החלפתי לרביעיית eneloop pro שסוחבת כשישה חודשים 🔋
(ארבע נפשות בבית אבל המולת 'תחנת רכבת' 😁)
שמיניית eneloop pro זמינה באמזון בפחות מ $30 ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

noamcohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #107 

שמיניית סוללות איקאה ב-90 שקל עדיפות על האנלופ פרו...
https://www.slrlounge.com/panasonic-ene ... -the-same/

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2654
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #108 

השאלה אם הסוללות של איקאה מלפני 5 שנים זה מה שהם מוכרים היום...

noamcohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #109 

צודק, בשבילך בטוח שווה לקנות את הסוללה הנטענת של נוקי ב-200 שקל.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 514 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #110 

21/08/2022 16:27  
noamcohen כתב:
שמיניית סוללות איקאה ב-90 שקל עדיפות על האנלופ פרו...
https://www.slrlounge.com/panasonic-ene ... -the-same/
...
נקודה טובה (Y)
תכלס אין ממש הבדל אקוטי במחיר אבל ה LADDA של IKEA היא אכן אותה סוללה בדיוק.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

noamcohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #111 

בארץ יש הבדל במחיר, ולא לכולם בא להתחיל לחכות להזמנה מחול בשביל סוללות.
בטח כשיש אלטרנטיבה זולה וטובה בארץ...

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
שם מלא: אורי
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #112 

קיבלתי את המכשיר 3.0PRO ובנוסף את ה KeyPad.

אחרי מספר ימים חייב לציין שההתרשמות הראשונית מהמוצר מאוד חיובית, ההתקנה פשוטה מאוד וגם ההגדרות הבסיסיות, ה KeyPad מאוד נוח לשימוש.

כרגע יש לי רק בעיה אחת עם המכשיר, משום מה אני לא מצליח לגרום לו לזהות שאני חוזר הביתה ושהוא יפתח לי לבד את הדלת Auto Unlock למרות שהגדרתי את כל מה שצריך ( חיבור המוצר ל WIFI, הגדרה באייפון של שימוש תמידי במיקום שלי וכו,). אבל טרם מצליח לגרום לזה לעבוד, אשמח לשמוע אם למישהו היה עניין דומה?

kukuriko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #113 

יש לי נוקי 3 רגיל שנקנה דרך אמזון צרפת עם מגשר וסוללות. יש בבית 4 נפשות והוא ירד ל 20 אחוז לאחר 4 חודשים.
העדפתי אותו על פני הפרו כיוון שהסטאפ הזה הוא בדיוק כמו הפרו רק מחזיק הרבה יותר זמן ללא טעינה.
מרוצה מאוד מהמוצר אם כי הייתי שמח לשיפור בהרשאות משתמשים באפליקציה (ולמרות זאת, להבנתי הוא טוב בהרבה מהמתחרים)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73215
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #114 

24/08/2022 15:13  
Cable_Guy כתב:

כרגע יש לי רק בעיה אחת עם המכשיר, משום מה אני לא מצליח לגרום לו לזהות שאני חוזר הביתה ושהוא יפתח לי לבד את הדלת Auto Unlock למרות שהגדרתי את כל מה שצריך ( חיבור המוצר ל WIFI, הגדרה באייפון של שימוש תמידי במיקום שלי וכו,). אבל טרם מצליח לגרום לזה לעבוד, אשמח לשמוע אם למישהו היה עניין דומה?
...

גם אצלי זה לא עובד. פניתי לתמיכה שלהם לפני כשבוע, עד היום לא שמעתי מהם בחזרה. פשוט שירות גרוע לאחר הקנייה.

אבל כן - סה"כ גם אני מרוצה מהמוצר.

kukuriko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #115 

24/08/2022 15:18  
Huber כתב:
גם אצלי זה לא עובד. פניתי לתמיכה שלהם לפני כשבוע, עד היום לא שמעתי מהם בחזרה. פשוט שירות גרוע לאחר הקנייה.

אבל כן - סה"כ גם אני מרוצה מהמוצר.
...
יש לי חוויה שונה לחלוטין משלך עם שירות הלקוחות.
פניתי כמה פעמים וקיבלתי תשובות מאוד מפורטות ולאחר 24 שעות. בנוסף קניתי את המוצר באמזון צרפת משם הוא נשלח ללא המתאם לפרפר של רב בריח אז פניתי לנוקי והם שלחו את המוצר ללא עלות ובמשלח מהיר שהגיע בתוך 5 ימים לביתי.
שירות מעולה דווקא לפחות בחוויה שלי

kukuriko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #116 

24/08/2022 15:13  
Cable_Guy כתב:
קיבלתי את המכשיר 3.0PRO ובנוסף את ה KeyPad.

אחרי מספר ימים חייב לציין שההתרשמות הראשונית מהמוצר מאוד חיובית, ההתקנה פשוטה מאוד וגם ההגדרות הבסיסיות, ה KeyPad מאוד נוח לשימוש.

...
אצלי זה עובד ב 95 אחוז מהמקרים וזה מפתיע בכל פעם מחדש כמה זה נח כשמגיעים לדלת פתוחה. שים לב שזה יעבוד רק אם תתרחק ביותר מ 100 מטר מהבית.

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
שם מלא: אורי
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #117 

24/08/2022 15:29  
kukuriko כתב:
אצלי זה עובד ב 95 אחוז מהמקרים וזה מפתיע בכל פעם מחדש כמה זה נח כשמגיעים לדלת פתוחה. שים לב שזה יעבוד רק אם תתרחק ביותר מ 100 מטר מהבית.
...
יודע את העניין של ה 100 מטר, ולכן מאוד נוח השימוש ב KeyPad, שאני יורד עם הכלבים או לזרוק את הזבל אני משתמש בקוד כניסה וגם ביציאה מהבית בלחיצה אחת הדלת ננעלת.
יודע להגיד מה עשית בשביל שזה יעבוד ב 95 אחוז? מרגיש לי שאולי בבית פרטי קל לו יותר עם עניין ה GPS מאשר בבניין קומות אבל הרעיון הוא שברגע שהוא מתחבר עם הבלוטוס של המכשיר הוא יודע שאתה ליד הדלת ופותח ולכן אני לא באמת מבין למה יש פה בעיה.

kukuriko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #118 

24/08/2022 15:36  
Cable_Guy כתב:
יודע את העניין של ה 100 מטר, ולכן מאוד נוח השימוש ב KeyPad, שאני יורד עם הכלבים או לזרוק את הזבל אני משתמש בקוד כניסה וגם ביציאה מהבית בלחיצה אחת הדלת ננעלת.
יודע להגיד מה עשית בשביל שזה יעבוד ב 95 אחוז? מרגיש לי שאולי בבית פרטי קל לו יותר עם עניין ה GPS מאשר בבניין קומות אבל הרעיון הוא שברגע שהוא מתחבר עם הבלוטוס של המכשיר הוא יודע שאתה ליד הדלת ופותח ולכן אני לא באמת מבין למה יש פה בעיה.
...
אני גר בניין אז זה לא העניין. קשה קצת לזכור מה היה אבל יש בוודאות 3 דברים שחייבים להתקיים.
1 חייב לתת לנוקי הרשאות לבלוטוס
2 חייב לתת לנוקי הרשאות מיקום
3. חייב להפעיל את הפונקציה של פתיחה חכמה.
מעבר לזה אינני זוכר דברים נוספים אבל פעלתי בדיוק לפי מה שהאפליקציה הנחתה

noamcohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #119 

טוב, חוזר לדווח אחרי שבוע של משחקים עם הנוקי 2 שהוא מצויין.
ראיתי את ה-3 אצל חבר, אין שום הבדל מהותי ולדעתי אין באמת יתרון ל-3 שהייתי שם אליו לב אם לא היו אומרים לי.

הנוקי 2 בגרסת הקומבו (מגיע עם מתאם אלחוטי בקופסא) עם משלוח ומיסים יצא סביב 550 שקל.
גם אחלה מחיר וגם חוסך להזמין בנפרד את המתאם.

yarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #120 

26/08/2022 23:05  
noamcohen כתב:
טוב, חוזר לדווח אחרי שבוע של משחקים עם הנוקי 2 שהוא מצויין.
ראיתי את ה-3 אצל חבר, אין שום הבדל מהותי ולדעתי אין באמת יתרון ל-3 שהייתי שם אליו לב אם לא היו אומרים לי.

הנוקי 2 בגרסת הקומבו (מגיע עם מתאם אלחוטי בקופסא) עם משלוח ומיסים יצא סביב 550 שקל.
גם אחלה מחיר וגם חוסך להזמין בנפרד את המתאם.
...
מאיפה הזמנת במחיר הזה?
נראה לי שחוץ מזה שה 3 אמור להיות שקט יותר, לא אמור להיות הבדל יותר מידי גדול (וגם אין לי מושג כמה הוא באמת שקט יותר...)

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”