מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11463
נתן תודות: 1181 פעמים
קיבל תודות: 2400 פעמים

שליחה #25001 

Ambulance (2022)

בחור נואש לכסף לטיפול ברעייתו פונה לעזרה מאדם שהוא מכיר היטב, שהוא אדם כריזמטי ושודד כספים ידוע לשמצה.
השודד מבקש ממנו להצטרף לשוד גדול ופשוט לכאורה שיסדר את חייו לתמיד. הדברים מסתבכים ומאלצים אותם לחטוף אמבולנס
בו נמצא שוטר שנפגע בשוד ופרמדיקית שמנסה להציל את השוטר.

סרטים של Michael Bay זה אומר תקציבים גדולים, הרבה מכוניות עפות באוויר, המון באסים, ירויות ללא הפסקה, אקשן ופעלולים אין סופיים
והגיון לא קיים. האם זה מספיק - בהחלט כן, למי שמחפש אקשן טוב בלי לבדוק בציציות ולרדת לעומקם של הדמויות. Jake Gyllenhaal אף פעם
לא התלהבתי מהשחקן, אך הדמויות האלה תפורות למידותיו. Yahya Abdul-Mateen II שחקן לא רע, Eiza Gonzalez מקסימה.

6.9/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7037
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #25002 

A.I. Artificial Intelligence (2001)

סרט של Steven Spielberg משנת 2001 שלדעתי הושפע מאוד מהסדרה "הלב" שבו מרקו מחפש את אמא שלו במשך 50 פרקים בערך

אז פה מסופר על רובוט ילד בשם דויד שמוטמעות בו יכולות לאהוב

הילד ננטש על ידי אמא שלו שאותה הוא אוהב מאוד, ומשם מתחיל החיפוש שלו אחרי אמא שלו

החיפוש נמשך הרבה יותר מאשר החיפוש של מרקו

תכלס במסווה של בינה מלאכותית מספר פה ספילברג סיפור אהבה בלתי אפשרי בן ילד רובוט לאמא בשר ודם במשך שעתיים ועשרים דקות

אין פה יותר מידי מדע בדיוני ואים פה יותר מידי תובנות לגבי הסכנות או ההתמודדויות עם ההשלכות של הצעד במדע שיוצר רובוט שיודע לאהוב

תכלס ציפיתי לסרט שיתמודד עם הבינה המלאכותית והתאכזבתי

סרט רומנטי של חיפוש אחר אהבה אבודה

ארוך ומייגע
5.8/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #25003 

The Man from Toronto

קומדית פעולה שטוטית ושטחית עם וודי הרלסון וקוין הארט על.... לא חושב שחשוב על מה

הבדיחות לא מתוחכמות אבל לא רדודות מידי והתסריט כאילו לא קיים הרעים רבים ומגוונים והטובים לא ממש טובים

אני מאוד אוהב את וודי כך שעבורי הצפיה היתה בלתי נמנעת

לא התאכזבתי ולא סבלתי למרות שנראה לי שכבר שכחתי את רוב הסרט

אפרשי ליצפות בלי לצפות לגדולות

6/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #25004 

The Calm Beyond (2020)

לאחר סופת טייפון קטלנית בהונג קונג אישה צעירה שרדת את האסון שמחריב את כל העיר. בודדה היא חייה בתוך מבנה הרוס
ומפחדת שפולשים מסוכנים יסכנו את חייה. בתוך הדממה והייאוש שהיא חייה, ילדה קטנה פורצת לחייה לפתע ומשנה את כל חייה.

דרמה מאופקת (אין קשר למד"ב) שלא קורה בה הרבה, מלבד שתי דמויות שמנסות לשרוד את האסון, אך הן לא מספיקות כדי להחזיק סרט שלם
למרות משחק מרשים של Kara Wang ביחד עם הילדה הקטנה, מנגד החיבור ביניהן לא היה מספיק עמוק וחזק כדי ליצור רגש או הזדהות.
סיפור סנטימנטלי שאין בו מספיק מתח, לקראת הסוף העלילה מקבלת פנייה חדה למותחן מתח אלים למדי, אך זה היה מעט מדי ומאוחר מידי
בפרט שהסוף היה צפוי. חבל ששחקנים סיניים לא מדברים רק מנדרינית במקום אנגלית שלא הוסיפה שום אמינות לסרט, במיוחד שבחלקו הגדול
דיברו מנדרינית, אך בתרגום חלקי להבין על מה מדובר. שני חלקים שונים לסרט (ועוד פלאשבקים מיותרים מהעבר) שלא מתחברים בצורה טבעית.

5.7/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78768
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #25005 

Memory

ליאם ניסן רוצח שכיר חולה באלצהיימר. בסרט הבא הוא יהיה מנתח מח חולה בדמנציה או מפתח כספות עם פרקינסון?

סרט מוזר. לא ברור מה הפואנטה.

6/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46322
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5066 פעמים

שליחה #25006 

Infinite Storm
במהלך סופת שלגים, מטיילת (Naomi Watts) מגלה אדם מתבודד על ההר. היא עושה הכל על מנת לשכנע אותו לרדת ולא לסכן את חיי שניהם.

הסרט כל הזמן חוזר על עצמו, שלג, קר, שלג, קר. אין ממש התפתחות בין 2 הדמויות ויש רק סיפור רקע כואב על הדמות הראשית שמטופטף לנו לאורך הסרט, אבל זה לא מספיק טוב על מנת להבשיל לסרט. אני מבין שהסרט מבוסס על סיפור אמיתי, אבל הביצוע כושל ולא מעניין.
5/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #25007 

Everything Everywhere All at Once (2022)

מהגרת סינית מוצאת את עצמה נסחפת לעולמות מקבילים ועם כוחות על בלתי נשלטים. ההרפתקה המוזרה מובילה אותה להילחם
עם כוחות אפלים שרוצים להכחיד את העולם.

סרט חדשני בחשיבה אך מוזר בכל קנה מידה. מיזוג הזוי בין דרמה אנושית קומית, למד"ב עם אומנות לחימה קונג פו השאירו אותי מבולבל מרוב
ז'אנרים, שלא מתחברים תמיד בטבעיות. Michelle Yeoh מככבת בסרט בצורה טובה, אך היא לא שחקנית חביבה עלי. Jamie Lee Curtis
נראית פשוט מזעזעת בכל המובנים כולל ליהוק לא מתאים. סוג של סרט או שאוהבים אותו, או שיוצאים באמצע הסרט. מודה שהיה לי קשה לצפות בו עם זאת יש בו כמה חלקים מבריקים וחדשניים במיוחד בחלקו השני כשהסרט מתחיל לקבל תבנית מסודרת. אך הסרט ארוך מידי, לא אחיד ברמתו
והמסר החבוי לכאורה של כבוד בין בני אדם והורים, לא מספיק משכנע. יצאתי מבולבל מהסרט (שזוכה אגב לביקורות מלהיבות מקיר לקיר) בלי יכולת להתחבר ממש לעלילה במלוא הריכוז - כי איבדתי עניין כמה וכמה פעמים. סרט "לאמיצים" או לכאלה שחשבו שראו כבר הכל.

6.4/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #25008 

Catch the Fair One (2021)

ראשית תודה רבה לחבר Kondo10 שבזכות הביקורת שלו נתוודעתי לסרט וצפיתי בו, די בטוח שלא הייתי מודע לו אחרת

דרמת מתח שמתחילה לאט מאוד ואפשר לומר די משעממת בחלקה הראשון, אבל אז הסרט מקבל את מנת האנדרנלין שלו ומתחיל לזרום בקצב טוב, מותח, רועש, ואלים

הסיפור על מתאגרפת ממוצא אינדיאני שמחפשת את אחותה בארגון אכזרי וחסר חמלה של סחר בנשים

כאמור מהשליש השני של הסרט המתח נבנה והדרך לסיום נסללת בצורה מפתיעה לעיתים

סרט טוב שהחזיק אותנו ערים ומתוחים עד סופו

עוד נקודה מאוד טובה וחשובה בסרט היא שאורכו הוא מעט פחות משעה וחצי

תכלס נהיננו
7.5/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46322
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5066 פעמים

שליחה #25009 

Jurassic World Dominion
כמעט 5 שנים לאחר מאורעות הסרט הקודם, האנשים היום רגילים למציאות בה הדינוזאורים חיים לצד בני האדם. כאשר נחילי ארבה ענקיים משמידים תבואות ברחבי העולם, יוצאים זוג חוקרים לגלות אם האשמה באותה חברת הגנומיקה שהביאה לחיים את הדינוזאורים. על הדרך יש גם משימת חילוץ של ילדה שנחטפה שמחזיקה בגנים שלי את התשובה לסוד החיים.

זה סרט שמאוד מתאים לו להיות פארק שעשועים. כסרט, יש כאן הרבה מאוד דינוזאורים וכמה בני אדם שמפריעים בדרך.
6/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #25010 

Hustle (2022)

צייד כישרונות שהיה בעברו שחקן בפילדלפיה 76 מאתר בספרד שחקן כדור-סל עם פוטנציאל להפוך לכוכב ענק ב - NBA.
כל התשוקה שלו מתרכזת בשחקן בעזרת משפחתו התומכת, אך המסע להצלחה מלווה בהרבה כישלונות.

Adam Sandler היה שחקן חביב עלי בעבר, בשנים האחרונות הוא איבד את הקסם שלו (או שהתעייפנו מהשטויות שלו) אך לאחרונה
הוא חזר למרכז הבימה, ובצדק - כי מדובר על שחקן טוב שיכול לגלם גם דמויות רציניות ולא רק שטותיות. דרמת ספורט חביבה וקולחת
עם כמה הופעות של כוכבי כדורסל מהחיים האמיתיים כמו ד"ר ג'יי הענק. סרט מהנה ומרגש כמו שרק אדם סנדלר יודע לעשות.

7.2/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #25011 

The Good Neighbor (2022)

עיתונאי אמריקאי מגיע לעבוד בלטביה במערכת עיתונות אמריקאית. מנהל הראשי עוזר לו למצוא בית עד שיתאקלם כי אין לו חברים באזור.
שכנו המוזר שרק הכיר מציע לו לצאת לבלות בבר מקומי לשתות משהו, הוא נענה להצעה, אך בחזרה הערב הופך לטרגי וקשה
שחושף את פניו האמיתיות של שכנו שהופך להיות שתלטן ורכושני.

מותחן מרתק ויעיל כפי שעשו בשנות ה -90 בלי יותר מידי תפניות, אלא סיפור פשוט אך עשוי טוב. Luke Kleintank בתור העיתונאי עושה תפקיד
טוב, אך דווקא השכן בגילומו של Jonathan Rhys Meyers מוסיף את העומק לסרט בתור נבל חלקלק ואכזרי במשחק מצוין. מותחן קטן כתוב בצורה
פשוטה, אך הביצוע לא רע בכלל, למרות שהוא צפוי לכל אורכו.

6.8/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78768
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #25012 

The black phone

פיני הוא ילד בן 13 במשפחה לא מתפקדת בשכונה בשנות השבעים שמסתובב בה חוטף ורוצח סדרתי. כשהוא נחטף ומוחזק בבבייסמנט על ידי פסיכופט הוא שומע קולות בטלפון מנותק שנותנות לו רמזים איך בכל זאת הוא יכול לברוח מהמקום.

מלחיץ ועשוי יפה.

8/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6611
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #25013 

תמונת ניצחון \ Image of victory

עלה ב Netflix.
סרטו המדובר של אבי נשר המתאר את סיפורו של קיבוץ ניצנים בתקופת מלחמת העצמאות.
אמנם הסוף ידוע מראש למי שבקיא בהיסטוריה של המלחמה
אבל עדיין זוהי דרמה טובה בסה"כ .

מי שמחפש קטעי לחימה בנוסח "להציל את טוראי ראיין" צפוי להתאכזב.
הסרט "עתיר תקציב" במושגים ישראליים ויש כמה קרבות עם קצת רומנטיקה
אבל עיקר הסיפור מתרכז במתיישבים עצמם שבאו להפריח את השממה :
המצוקה שהם נמצאים בה והמאבק שלהם בכפרים הערביים ובצבא המיצרי .

הסרט צולם "בהשראת אירועים אמיתיים"
אך לפי ויקיפדיה :(https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7 ... 7%99%D7%9D)
נראה שהסיפור מדוייק מאוד ותואם את המציאות

10\8

Adigaforever
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #25014 

Sea Beast

סרט שמרגיש כאילו מהונדס גנטית וייצור כלאיים של הרבה סרטים מצליחים
עם דמויות לא מעניינות בעליל (ואחת מעצבנת ממש), עלילה רדודה אשר לא מצליח להתרומם ולעורר עניין.
מהסרטים הגרועים של נטפליקס.
נראה לי אני סיימתי את העידן שבו אני רואה סרטי אנמציה\מצויירים שמיועדים לילדים

מה שכן, אנמציה ברמה גבוה. נראה ממממממממדהים על ה OLED

לא הצלחתי לסיים

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 463 פעמים
קיבל תודות: 84 פעמים

נמחק.

שליחה #25015 

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 20:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #25016 

The Survivor (2021)

הארי האפט היה במחנה הריכוז אושוויץ שם הורעב והוכה על ידי הנאצים. בשנת 1943 קצין אס אס מזהה אצלו כישרון באגרוף
ומאלץ אותו להתמודד בקרבות עד מוות מול יהודים שהיו במחנה, ומול אנשי צבא, כדי להישאר בחיים.

סיפורו מעורר ההשראה של המתאגרף הרשל האפט ששרד את מחנה ההשמדה אושוויץ על ידי בריחה בזמן פירוק המחנה "בצעדת המוות"
שם הוא הצליח להימלט, הרג בדרך חייל גרמני, עד שהגיע לארצות הברית שם התמודד בקרבות אגרוף. Ben Foster מגלם את הארי האפט
בצורה מצוינת ואמינה. Danny DeVito כרגיל אתנחתא קומית מעולה בתוך היגון הכואב, Vicky Krieps הדמות הנשית במשחק טוב.
הסצנות עוברות מהווה לעבר בצורה לא קלה לצפייה (מחנות ההשמדה) אולם הסרט מעביר את הסיפור בצורה מצוינת עם סוף עצוב עד דמעות
שמעביר היטב את הכאב של השורדים והגעגועים לאנשים שאהבו. הקרב האחרון שלו אגב היה נגד רוקי מרציאנו הגדול שבו הוא הפסיד
לטענתו בגלל המאפייה ששלטה בענף (לעולם לא נדע את האמת) שהכריחה אותו להפסיד. סרט חשוב עם בימוי מדויק של Barry Levinson.

7.4/10

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 463 פעמים
קיבל תודות: 84 פעמים

נמחק.

שליחה #25017 

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 20:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #25018 

The King's Man

לא ממש התחברתי ל 2 הסרטים הראשונים אבל זה היה לא רע בכלל - אקשן טוב, צילומים יפים והתממשקות טובה לאירועים היסטורים (מלחמת העולם הראשונה)

8

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #25019 

Terror on the Prairie (2022)

אם לשני ילדים קטנים גרים בבקתה מבודדת באזור מונטנה, נאלצת להגן את ילדיה מפני כנופיה חסרת רחמים שמחפשת נקמה.

מערבון איטי מצולם טוב אך הכתיבה ממש חסרת היגיון לאורך כל הסרט. כמה ניסיתי לאהוב את הסרט כי אני חובב הז'אנר, בתוספת ליהוק של
Gina Carano בתפקיד הראשי שזכורה לי לטובה מכמה קרבות איכותיים ב -MMA, אך היה קשה לראות את קווי העלילה שחוזרים על עצמם
סצנות אכזריות בחלקן מיותרות, כולם יורים בכולם ואף אחד לא פוגע מכמה מטר - אך פתאום יש "צלף" שפוגע מ- 200 מטר לפחות ברוכב על סוס. סרט לא רע, אך כל בניית העלילה והבימוי לוקה בחוסר היגיון דבר שפוגם באיכות הסרט. דקירות וצעקות בחדר סמוך, אף אחת לא שומע.
כאמור יריות ללא סוף לא פוגעות. קפיצה פזיזה על חבורה של אקדוחנים במקום לחסל אותם בסתר אחד אחד. והסוף, נו טוב.
זאת דוגמה לסרט שהיה אפשר להוציא ממנו פי כמה, על ידי הקפדה על תסריט מהוקצע, בימוי, ומעט יותר היגיון. פספוס גדול לתוכן כללי די טוב.

6.2/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #25020 

TAXY (2015)

כל יום חמישי ניפגשים אצלי כמה חברה לדון על בעיות העולם ומקנחים בסרט

נפלה על אחד מהחברה מוזה לסרט איכות, נבחר הסרט הזה שזכה בפסטיבל ברלין 2015 ובעוד כמה וכמה פרסים

סרט אירני של הבמאי "ג׳אפר פנהי" שעובד במחתרת כי נאסר עליו לביים סרטים ו/או לצאת מאירן

אז אני חייב לומר שאני ידעתי שאני לא בנוי לסרטי איכות ואת מול הסתבר שגם שאר החברים לא בנויים לסרטי איכות

הסרט מציג יום עבודה של נהג מונית ואיך הנוסעים במונית מתנהגים ומתקשרים איתו ובינם לבין עצמם

שעמומון בלתי אפשרי, לאחר חצי סרט כולם בלי יוצא מהכלל החליטו שאין מה להמשיך

היינו חייבים להעיר את אלו שנירדמו לאורך כל ההקרנה, אני חייב לומר שהיתה שם ילדה מעצבנת שממש הפריעה לי לישון כך שלא הצלחתי לישון לאורך כל ההקרנה (דבר שהוריד נקודה שלמה מהציון שנתתי לסרט) אבל היו כאלה שהצליחו

תכלס לא נראה לי שנלך לכוון של סרטי איכות בזמן הקרוב

לא ראינו עד הסוף אבל מה שראינו זוכה ממני לציון של
3/10

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”