השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
Re:
11/07/2022 8:42ziv_r כתב: כבר 100 עמודים בערך אנחנו ממליצים לא לערבב בין נתבים ואוכל קש מי שבכל זאת עושה את זה, אז למה לנסות? זה החופש הגדול ויש לך יותר מידי זמן?
תכלס, הכל עובד כל כך טוב, שאני לא רואה סיבה לשדרג, אבל לסביבה חדשה, בהחלט הייתי שוקל 2 יחידות של ה- AX6 החדש, למרות המחיר הגבוה יותר:
https://ali.ski/pknpwt
אגב, גרסת הפרו הסינית בפחות מרף המכס:
https://ali.ski/go7ei...
הזמנתי לפי מעל חודש מהחנות הזאת, עדיין לא הגיע, זה תמיד לוקח כלכך הרבה זמן?
מאז העדכון לפני חודש שיצא מסינגפור, אין שום עדכון..
Re: Re:
כמה חבר'ה קיבלו פה בימים האחרונים את ה AX3 הברזילאי שאין לו לא CE ולא CCC....
לא נראה שבאמת אוכפים את התקנות החדשות...
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
כנראה עניין של זמן
CCC בכל מקרה לא בתקנות (בכל מקרה הערוצים והעוצמות שם שונות מבישראל)
גם FCC לא במסלול הירוק של התקינה האירופאית.
גם FCC לא במסלול הירוק של התקינה האירופאית.
לא מבין למה לא מייצרים תקן עולמי אחיד (כמו שהצליחו בדברים אחרים). כל כך מסובך.11/07/2022 16:56OMRIJ כתב: כנראה עניין של זמן
גם FCC לא במסלול הירוק של התקינה האירופאית....
אפילו בתוך ישראל לא מצליחים לסדר תקן...
לפני כמה שנים שחררו עוד תדרים בישראל (לדעתי בשנת 2018). עד היום מכשירים שמיועדים לשוק הישראלי לא עובדים/מתחברים בתדרים האלו (ערוצים מעל 100).
הייתי מאוד שמח לשים את הראוטר שלי בערוץ 100+ על 160mhz ולהיות שם לבד, אבל הטלוויזיה של LG - לא בא לה לראות את הssid, טלפונים סלולריים - חלק מתחברים וחלק לא.
לפני כמה שנים שחררו עוד תדרים בישראל (לדעתי בשנת 2018). עד היום מכשירים שמיועדים לשוק הישראלי לא עובדים/מתחברים בתדרים האלו (ערוצים מעל 100).
הייתי מאוד שמח לשים את הראוטר שלי בערוץ 100+ על 160mhz ולהיות שם לבד, אבל הטלוויזיה של LG - לא בא לה לראות את הssid, טלפונים סלולריים - חלק מתחברים וחלק לא.
הגירסה הסינית עומדת בתקן של ה WIFI בישראל ?
מבחינת הגירסאות אני רואה שרשום AX3 Pro--------Brazil Global verison. לא הבנתי אם זה גלובלי או ברזילאי ..
יש לי בית מפלס אחד של 135 מ"ר.
מבחינת גודל הבית, יכול להיות שיחידה אחת תספיק או שאטצרך זוג ?
מבחינת הגירסאות אני רואה שרשום AX3 Pro--------Brazil Global verison. לא הבנתי אם זה גלובלי או ברזילאי ..
מבחינת גודל הבית, יכול להיות שיחידה אחת תספיק או שאטצרך זוג ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תתחיל עם יחידה אחת. אם לא תהיה מרוצה מהכיסוי, תוסיף אחת נוספת.
נ.ב
תמיד צריך יהיה יחידה נוספת אם תרצה כיסוי בתוך הממ"ד.
נ.ב
תמיד צריך יהיה יחידה נוספת אם תרצה כיסוי בתוך הממ"ד.
לא, אבל זה לא ממש צריך להוריד אותך לטעמי12/07/2022 9:09nati23 כתב: הגירסה הסינית עומדת בתקן של ה WIFI בישראל ?
מבחינת גודל הבית, יכול להיות שיחידה אחת תספיק או שאטצרך זוג ?...
שלום, האמירה אינה נכונה. לא קיבלתי אף אזהרה על הפצת "חוסר אמיתות". לא באתר ולא פרטי. לא קרה. האפשרות היחידה שעולה לי בראש זה שאתה מבלבל אותי עם מישהו אחר.27/06/2022 19:41oferlaor כתב: שום הכנסות של האתר. אני אישית הזהרתי את המשתמש הזה לפחות 5 פעמים על הפצת "חוסר אמיתות". יש גבול לכל תעלול....
מעבר לזה, כל מה שכתבתי נכון מדעית, מוכר על ידי הקהילה המדעית המיינסטרימית, יש לי נסיון מקצועי רב בתחום, באזרחות עת עבדתי כגהותן במוסד לבטיחות, ועת שרתתי בתפקיד דומה בענף בריאות תעסוקתית בצהל, במסגרת שרות המילואים שלי, זאת במשך שנים ארוכות. עבדתי שם בין השאר לצידו ותחת הנחייתו של דר אמנון דודבני.
האמירה שקרינה לא מיננת אינה מסוכנת אינה נכונה, ולא צריך אותי כדי לדעת את זה.
הנה מה כתב מומחה בתחום:
https://www.osh.org.il/heb/Prof/radiation_page/
"
לקרינה הבלתי המיננת קיימות השפעות בריאות מוכחות, והשפעות אחרות הנמצאות עדיין בתהליכי בחינה ומחקר (לקרינה קיים סווג של "מסרטן אפשרי" בשל כך). קיימים תקנים וקווים מנחים להגבלת החשיפה, ובמקביל, ממליצים גופים שונים, ובהם ארגון הבריאות העולמי, על אימוץ "עקרון הזהירות" להפחתת החשיפות.
"
מעבר לכל זה, לא ברור לי על מה כל הרעש, יש פה שרשור על ראוטר מהמם, יש לי 4 כאלה בבית שעובדים ממש עכשיו. לא מבין מה הסיפור. למיטב ידיעתי לאתר אין שום קשר מסחרי או רווח כספי מהמכירות של זה, ואני בטוח שאם זה היה כך היו מעדכנים אותנו שזה מסר שיווקי.
לא יודע למה זה מייצר כאלו אמוציות. לראוטר הסיני אין תקן CE וזה מעורר שאלות. לגיטימי לגמרי.
חיברתי את הנתב כ- AP, הכל עובד טוב והוא מחלק כתובות נכון (192.168.1.) אבל משום מה לא ניתן לגשת לממשק שלו אלא רק אם אני מחובר אליו ב WIFI.
כלומר ממחשב אחר ב LAN לא ניתן לגשת לממשק הניהול שלו (192.168.3.1). יש לי AP אחר בבית שבו אין בעיה כזאת.
יש לך למישהו רעיון?
כלומר ממחשב אחר ב LAN לא ניתן לגשת לממשק הניהול שלו (192.168.3.1). יש לי AP אחר בבית שבו אין בעיה כזאת.
יש לך למישהו רעיון?
בנוסף, לא ניתן לעדכן גרסה כי הוא טוען שאין חיבור אינטרנט (למרות שאני גולש דרכו ב wifi)16/07/2022 0:31ds123 כתב: חיברתי את הנתב כ- AP, הכל עובד טוב והוא מחלק כתובות נכון (192.168.1.) אבל משום מה לא ניתן לגשת לממשק שלו אלא רק אם אני מחובר אליו ב WIFI.
יש לך למישהו רעיון?...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
כדי להיכנס לממשק שלו עליך להיות מחובר אליו ישירות במחשב (כבל ישיר או וייפי)
למה? יש לי ראוטר ישן של tp link שמוגדר כ AP ואין בעיה לגשת אליו מכל קליינט ב LAN.16/07/2022 1:17integral כתב: כדי להיכנס לממשק שלו עליך להיות מחובר אליו ישירות במחשב (כבל ישיר או וייפי)...
נכון להיום
מכל הדגמים, למי שעדיין אין דגם
איזה דגם כדאי לקנות?
2 / 4מגברים
סיני/ברזילאי/אירופאי
ואיפה ניתן למצוא במחיר הכי טוב
מכל הדגמים, למי שעדיין אין דגם
איזה דגם כדאי לקנות?
2 / 4מגברים
סיני/ברזילאי/אירופאי
ואיפה ניתן למצוא במחיר הכי טוב
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גרסת פרו סינית:
https://ali.ski/-fVWUm
קנה כבר 2-3 יחידות על מנת שתוכל להרחיב בעתיד את הכיסוי האלחוטי מבלי לחפש יחידה זהה.
https://ali.ski/-fVWUm
קנה כבר 2-3 יחידות על מנת שתוכל להרחיב בעתיד את הכיסוי האלחוטי מבלי לחפש יחידה זהה.
זה לא מה שאני מנסה לעשות. אני מנסה לגשת לממשק של ה AX3....
נתתי את ה tp link כדוגמה לכך שלא אמורה להיות בעיה לגשת ל AP מכל מכשיר ב LAN.
משהו בהגדרה של ה AX3 לא מאפשר את זה ואני מנסה להבין מה.
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
כשאתה "נכנס אלחוטית" לAX3 האם זה דרך אפליקציה או בממשק ה WEB בכתובת שלו ?16/07/2022 11:39ds123 כתב: זה לא מה שאני מנסה לעשות. אני מנסה לגשת לממשק של ה AX3.
נתתי את ה tp link כדוגמה לכך שלא אמורה להיות בעיה לגשת ל AP מכל מכשיר ב LAN.
משהו בהגדרה של ה AX3 לא מאפשר את זה ואני מנסה להבין מה....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
מציע שקודם כל תכנס לממשקים של היחידות בדרך שהצעתי, תוודא שכולם על אותה גרסת קושחה אחרונה ושכולם על עצמת שידור גבוהה. אחרי זה תתחיל לחקור מה שבא לך.