הכתוביות לא קיימות בכלל בOpenSubtitles28/06/2022 0:35burekas7 כתב: כרגע זו בעיה כי קודי לא מספקים את מיקום הקובץ של התרגום שהגיע יחד עם הוידאו אלא רק את השם.
וכדי לתרגם הסקריפט צריך לדעת לשלוף את המיקום של הקובץ ולתרגם.
כשאתה מוריד כתוביות אז הוא יודע לאיפה זה נשמר ולכן אם הורדת תרגום באנגלית הוא יבצע תרגום מכונה לאותו קובץ.
השאלה אם בעתיד אם יספקו את המידע הזה אז אולי יהיה אפשר לחשוב על פתרון.
אבל אין את התרגום באנגלית לתוכן הזה ב-OpenSubtitles? מקסימום תוריד משם וזה יתרגם לך....
אתר הכתוביות Wizdom Subs בעיצוב מחודש ומרשים!
אלוף, רק שעכשיו הוא לא מוצא לי יותר כתוביות באף אתר חוץ מבWIZDOM28/06/2022 1:57burekas7 כתב: אגב עשיתי עדכון קטן לגבי הנושא של מציאת כתוביות מ'כתובית' כאשר הם מזינים IMDB שגוי בעמודים שלהם באתר.
כך שאם לא מצאתי תוצאות לפי IMDB המקורי אני מבצע חיפוש לפי הטקסט כפי שהיה בעבר,
הבעיה בשיטה הזו שהיא עלולה להחזיר גם תוצאות לא רלוונטיות כאשר מדובר בשמות קצרים שיכולים להופיע בכל מיני כותרות אחרות,
לכן החיפוש בעזרת טקסט יעיל רק כאשר מדובר בשמות ייחודיים.
אבל זה כאמור יופעל רק במקרים האלה שהם הזינו כנראה IMDB שגוי (ובהנחה ויש כתוביות באתר לתוכן הרצוי)
עדכונים:
- הרחבת ktuvit_plus:
https://f2h.io/nizr2uqfpjlw
- הרחבת AllSubs_plus:
https://f2h.io/u56pkx0f138p
* אותם מספרי גרסאות 1.0.0, אז פשוט להתקין מחדש מהזיפ...
בדקתי כבר שתי סרטים - גם משך הזמן שהוא מחפש גדול יותר
לא יודע לגבי הגרסה האחרונה, התקנתי את הקודמת מאתמול ועובדת מעולה עם EZRA ועוד שלל תוספים.
*ניסיתי בינתיים רק סדרות. בסוף השבוע ננסה סרטים.
אני לא יודע מה המגבלה של התוסף למספר תוצאות בחיפוש הכתוביות, אבל בחרת שני כותרים בעייתיים שמחזירים עשרות כתוביות מכל אתר.
תחפש משהו סולידי עם תרגום אחד. נראה לי שהוא כן מוצא מ-ktuvit. ניסית לגלול למטה? יש לך עשרות תרגומים לכותרים הללו.
תודה ל-burekas7 על ההשקעה
בקשה קטנה, תמספר את הגרסאות שאתה מעלה לרשת, אתה לדעתי כבר ב-1.0.2 עם הקובץ של היום.
כלומר מסתובבות כבר 3 גרסאות שאנשים מעבירים בכל מיני פורומים, קבוצות ווצאפ/טלגרם/דיסקורד וכו' וכנראה יתגלגלו לבילדים וכו'.
סה"כ משנים את המספר בשני קבצים changelog.txt ו-addon.xml לפני שמתחילים לעבוד על הקוד, אני בטוח שאני לא מחדש לך.
חייב סדר בדברים הללו.
אני לא יודע מה המגבלה של התוסף למספר תוצאות בחיפוש הכתוביות, אבל בחרת שני כותרים בעייתיים שמחזירים עשרות כתוביות מכל אתר.
תחפש משהו סולידי עם תרגום אחד. נראה לי שהוא כן מוצא מ-ktuvit. ניסית לגלול למטה? יש לך עשרות תרגומים לכותרים הללו.

בקשה קטנה, תמספר את הגרסאות שאתה מעלה לרשת, אתה לדעתי כבר ב-1.0.2 עם הקובץ של היום. כלומר מסתובבות כבר 3 גרסאות שאנשים מעבירים בכל מיני פורומים, קבוצות ווצאפ/טלגרם/דיסקורד וכו' וכנראה יתגלגלו לבילדים וכו'.
סה"כ משנים את המספר בשני קבצים changelog.txt ו-addon.xml לפני שמתחילים לעבוד על הקוד, אני בטוח שאני לא מחדש לך.
חייב סדר בדברים הללו.

לגבי הגרסאות שלי:29/06/2022 1:23minime כתב: לא יודע לגבי הגרסה האחרונה, התקנתי את הקודמת מאתמול ועובדת מעולה עם EZRA ועוד שלל תוספים.
בקשה קטנה, תמספר את הגרסאות שאתה מעלה לרשת, אתה לדעתי כבר ב-1.0.2 עם הקובץ של היום.
כלומר מסתובבות כבר 3 גרסאות שאנשים מעבירים בכל מיני פורומים, קבוצות ווצאפ/טלגרם/דיסקורד וכו' וכנראה יתגלגלו לבילדים וכו'.
חייב סדר בדברים הללו.
...
- הוספתי ציון שם ייחודי כדי שיבדילו ולא תהיה התנגשות עם גירסאות קימות (הגרסאות שלי הן אלו עם ה-plus שמצורף להן)
- לגבי המספור, אני בכוונה לא העליתי, זה יותר גירסת בדיקה. אני מתכנן לפתוח רפו ואז ההתקנה תהיה רק משם, ואז אני אנהל ואקדם גרסה בכל עדכון. לפי מה שנראה הגרסאות די יציבות מכמה אנשים שהעברתי להם את הגירסה לבדיקה, מדי פעם יש מקרים חריגים ואז משתדל לסגור את הפינה. השתדלתי עם הגירסה שלי לכסות את מירב המקרים וגם המורכבים שבהם שחלק מהם ציינתי בשרשור ויש עוד מקרים.
אני עשיתי גירסה מתוקנת לכל הרחבה.
לא משהו מיוחד , נכנסתי וחיפשתי.29/06/2022 1:16burekas7 כתב: @koby50
איך ביצעת את החיפוש?
אצלי עובד כמו גדול.
Doctor Strange In The Multiverse Of Madness
Spider Man No Way Home
...
הקטע המוזר , שפתאום זה מוצא - את כל הכתוביות ..
הסתדר..
התקנתי את הגרסאות האחרונות על סדרות בעיקר ועובד טוב
רשמים לגבי ALLSUBS:
חיפוש ידני עובד, אם כי הוא לא מזהה מראש עונה ופרק למרות שרשמתי בחיפוש S01E01
התוסף מקפיץ חלון להכנסת מס' עונה ואח"כ שוב מקפיץ חלון להכנסת מס' פרק ולבסוף מוצא רק ב-WIZ, למרות שהכתובית קיימת גם ב-KTUVIT.
התוסף לא יודע להוציא את ה-IMDB משם הקובץ בלבד במידה ואין מטאדאטה,
כלומר סתם צופיםקובץ לוקאלי, הכי פשוט ובסיסי שניתן,
בלי סקרייפר, בלי להוסיף כמקור וידאו. שימושי כשמחברים DOK לצפיה לוקאלית.
התוסף של ADDICTED למשל יודע למצוא IMDB מהשם של הקובץ, שווה להסתכל על הקוד שלו וליישם.
משום מה אני אף פעם לא מצליח לקבל תוצאות לכתוביות "טריות" שהועלו לאתרי הכתוביות ומופיעות באתר WIZ ו-KTUVIT.
האמת שזה תמיד היה כך. כנראה משהו עם ה-API שעובד כנראה מול גרסת גיבוי של DB של האתר, שמתעדכן פעם ביממה.
רשמים לגבי ALLSUBS:
התוסף מקפיץ חלון להכנסת מס' עונה ואח"כ שוב מקפיץ חלון להכנסת מס' פרק ולבסוף מוצא רק ב-WIZ, למרות שהכתובית קיימת גם ב-KTUVIT.
התוסף של ADDICTED למשל יודע למצוא IMDB מהשם של הקובץ, שווה להסתכל על הקוד שלו וליישם.
האמת שזה תמיד היה כך. כנראה משהו עם ה-API שעובד כנראה מול גרסת גיבוי של DB של האתר, שמתעדכן פעם ביממה.
לגבי החיפוש הידני, כנראה פספסת את ההערה שכתבתי מעמוד קודם:01/07/2022 21:05minime כתב: התקנתי את הגרסאות האחרונות על סדרות בעיקר ועובד טוב
רשמים לגבי ALLSUBS:
חיפוש ידני עובד, אם כי הוא לא מזהה מראש עונה ופרק למרות שרשמתי בחיפוש S01E01
התוסף לא יודע להוציא את ה-IMDB משם הקובץ בלבד במידה ואין מטאדאטה,
משום מה אני אף פעם לא מצליח לקבל תוצאות לכתוביות "טריות" שהועלו לאתרי הכתוביות ומופיעות באתר WIZ ו-KTUVIT.
האמת שזה תמיד היה כך. כנראה משהו עם ה-API שעובד כנראה מול גרסת גיבוי של DB של האתר, שמתעדכן פעם ביממה....
הכיתוב בחיפוש בצורה בצורה הזו:
(אגב לגבי קודי: שאתם משתמשים בחיפוש הידני, קודם ללחוץ על ההרחבה ואז ללחוץ על כפתור חיפוש הידני ולא להפך.
וכל פעם שאתה מדלגים להרחבה אחרת לעשות את אותו דבר.
די מעצבן, בקודי 17 למשל זה לא היה כך, זה התחיל מקודי 18 נדמה לי ההתנהגות הזו)
עבור סרטים:
- בכל הרחבה אחרת Titanic 1997
- ב-all subs לציין רק את שם הסרט Titanic ואז הוא יבקש לציין את השנה ולכתוב 1997
עבור סדרות:
- בכל הרחבה אחרת Stranger Things S01E03
- בall subs לציין רק את שם הסדרה Stranger Things ואז הוא יבקש להזין מספר עונה 1 ומספר פרק 3
-------------------------------------
לגבי עניין קובץ לוקאלי אכן לא בדקתי ותמיד הנחתי שבמקרים האלו נהוג להשתמש פשוט בחיפוש הידני.
אני פחות מנגן ממצב לוקאלי.
אשמח אם תשים קישור להרחבה הזו ואני אתן לזה בדיקה בהזדמנות. אפילו זיפ ישיר להרחבה לא צריך רפו וכל זה.
אני ממבין שהם בטח יוצאים מנקודת הנחה שיש מבנה קבוע לשמות הקבצים, אבל מניסיון שלי למשל עם החיפוש הידני יש כל מיני מקרים חריגים, וזה לא יהיה תמיד 100%
-------------------------------------
לגבי העניין השלישי קשה לי לדעת.
כולם בגדול עובדים עם אותו ניתוב ל-API שלהם אז פחות בשליטתי.
לדעתי קצת מוזר שהם לא מסונכרנים עם האתר, שווה לברר איתם.
- אבל אם מדובר לגבי all subs נסה ללחוץ על ה-clear cache (אם זה תוכן שביצעת לו חיפוש בעבר)
https://kodi.wiki/view/Add-on:Addic7ed.com
אגב, הרבה משתמשים מריצים בקודי ללא סקרייפרים וכל העטיפות וכו' שמנפחים אותו לג'יגות וגומרים את שטח האחסון.
בין אם זו הרצה לוקאלית של קובץ, או הזרמה של טורנט מחשבון הדבריד, כמו שאמרתי, הכי בסיסי שיש.
יותר הגיוני שקודם יעבוד הבסיסי ורק אח"כ המתקדם עם הסקרייפרים וההרחבות.
אגב, הרבה משתמשים מריצים בקודי ללא סקרייפרים וכל העטיפות וכו' שמנפחים אותו לג'יגות וגומרים את שטח האחסון.
בין אם זו הרצה לוקאלית של קובץ, או הזרמה של טורנט מחשבון הדבריד, כמו שאמרתי, הכי בסיסי שיש.
יותר הגיוני שקודם יעבוד הבסיסי ורק אח"כ המתקדם עם הסקרייפרים וההרחבות.
אתה יכול להשתמש באלמנטום הכי קלאסי שיש, טורנטים, ,עובד מצוין.03/07/2022 1:21minime כתב: https://kodi.wiki/view/Add-on:Addic7ed.com
יותר הגיוני שקודם יעבוד הבסיסי ורק אח"כ המתקדם עם הסקרייפרים וההרחבות....
אין צורך בשמירה של דאטא אם אתה לא מנהל ספריה בקודי, הכי מסונכרן עם Trakt,
ויש לו גם אופציה של ניגון מהזיכרון ככה שאפילו אין צורך לשמור את הוידאו שיורד על המחשב.
אבל בלי קשר אני אבדוק איך הם מחלצים את שם הסרט והסדרה משם הקובץ,
מניח שיש איזה פורמט ברור.
אני אשב על זה בהזדמנות.
נערך לאחרונה על ידי burekas7 ב 03/07/2022 3:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
אגב, לגמרי Addic7ed אני רואה שזה נועד רק עבור סדרות ולא לגבי סרטים.03/07/2022 1:21minime כתב: https://kodi.wiki/view/Add-on:Addic7ed.com
יותר הגיוני שקודם יעבוד הבסיסי ורק אח"כ המתקדם עם הסקרייפרים וההרחבות....
כך שיש פה כמה אתגרים שצריך לפתור:
- זיהוי שאתה מנגן מקובץ מקומי ולא מניגון של הרחבה כלשהי או ספריה של קודי.
- זיהוי ששם הקובץ מציין סרט או סדרה (אם סרט - חילוץ שם הסרט נכון והשנה, אם סדרה - חילוץ שם סדרה, עונה ופרק)
וכמו שציינתי מהניסיון שלי עם חיפוש ידני ששם למשל אני הגדרתי את הפורמט של החיפוש (כפי שפירטתי קודם)
פה זה יהיה הרבה יותר מורכב עם שמות חריגים, לדוגמה סרטים כמו:
Wonder.Woman.1984.2020
Deadpool.2.2018
או כאלה שכותבים ככה
Stranger.Things.S01E03
Stranger.Things.1x03
ועוד כאלה, מקווה להצלחה עם זה.
@minime
לגבי AllSubs plus כרגע הוספתי תמיכה גם לגבי כתוביות עבור קבצים מקומיים/
(במקרה הזה רק עבור בדיקה בזמן ניגון, לא כמו שאר התפריטים בהרחבות ובספריה שאפשר גם בלי לנגן)
זיפ להתקנה:
https://f2h.io/b9h3cmcqj811
אשמח אם תעשה כמה טסטים ותעדכן אותי.
אני תומך כרגע בסדרות כאשר הקובץ במבנה שמתחיל כך:
Stranger.Things.S01E03
Stranger.Things.1x03
לגבי סרטים נראה שעובד בכל מיני צורות, אבל אם נתקלת במשהו חריג תכתוב לי את שם הקובץ.
עדכון:
הוספתי את האופציה גם בשאר ההרחבות,
כל הלינקים המעודכנים:
- התווספה תמיכה גם להרחבת wizdom_plus
זיפ להתקנה:
https://f2h.io/kydou8kp1ovr
- התווספה תמיכה גם להרחבת ktuvit_plus
זיפ להתקנה:
https://f2h.io/eu9ehe05upu3
- התווספה תמיכה גם להרחבת opensubtitles_plus
זיפ להתקנה:
https://f2h.io/h5syl5yw90qj
לגבי AllSubs plus כרגע הוספתי תמיכה גם לגבי כתוביות עבור קבצים מקומיים/
(במקרה הזה רק עבור בדיקה בזמן ניגון, לא כמו שאר התפריטים בהרחבות ובספריה שאפשר גם בלי לנגן)
זיפ להתקנה:
https://f2h.io/b9h3cmcqj811
אשמח אם תעשה כמה טסטים ותעדכן אותי.
אני תומך כרגע בסדרות כאשר הקובץ במבנה שמתחיל כך:
Stranger.Things.S01E03
Stranger.Things.1x03
לגבי סרטים נראה שעובד בכל מיני צורות, אבל אם נתקלת במשהו חריג תכתוב לי את שם הקובץ.
עדכון:
הוספתי את האופציה גם בשאר ההרחבות,
כל הלינקים המעודכנים:
- התווספה תמיכה גם להרחבת wizdom_plus
זיפ להתקנה:
https://f2h.io/kydou8kp1ovr
- התווספה תמיכה גם להרחבת ktuvit_plus
זיפ להתקנה:
https://f2h.io/eu9ehe05upu3
- התווספה תמיכה גם להרחבת opensubtitles_plus
זיפ להתקנה:
https://f2h.io/h5syl5yw90qj
נערך לאחרונה על ידי burekas7 ב 06/07/2022 1:18, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תודה, ננסה היום בלילה.
תפתח כבר שרשור חדש לתוסף.
אתה כבר בגרסה רביעית 1.0.3.
אגב, הנחת העבודה פשוטה, מחפשים בשם הקובץ אם זו סדרה SX.EX או 1X2, אם זו לא סדרה, אז זה סרט ומחפשים סרט.אגב, לגמרי Addic7ed אני רואה שזה נועד רק עבור סדרות ולא לגבי סרטים....
אתה כבר בגרסה רביעית 1.0.3.
זה בדיוק מה שעשיתי.05/07/2022 11:21minime כתב: תודה, ננסה היום בלילה.
אגב, הנחת העבודה פשוטה, מחפשים בשם הקובץ אם זו סדרה SX.EX או 1X2, אם זו לא סדרה, אז זה סרט ומחפשים סרט.
אתה כבר בגרסה רביעית 1.0.3....
ואני אפתח בקרוב שרשור חדש לכל ההרחבות עם התקנה מהרפו שאני אפתח.
וכמו שאמרתי מבחינתי הגירסה עדיין מוגדרת כ-1.0.0 מה שפרסמתי פה זה נועד לטסטים.
מרגע שאני משחרר כרשמי המספרים יעלו בהמשך אם יהיו עדכונים.
ניסיתי את ALL SUBS על סדרות וסרטים ועובד מעולה
בהתחלה לא עבד, לאחר אתחול של קודי החל לעבוד.
יש באג קטן, מוצג שנמצאו למשל 5 כתוביות ובפועל ישנה רק כתובית אחת,
משום מה 4 הרשומות של ההגדרות מתחת לכתוביות נספרות ככתוביות שנמצאו.
משום מה 4 הרשומות של ההגדרות מתחת לכתוביות נספרות ככתוביות שנמצאו.
יאללה, פתח שרשור חדשburekas7 כתב: זה בדיוק מה שעשיתי.
ואני אפתח בקרוב שרשור חדש לכל ההרחבות עם התקנה מהרפו שאני אפתח.
וכמו שאמרתי מבחינתי הגירסה עדיין מוגדרת כ-1.0.0 מה שפרסמתי פה זה נועד לטסטים.
מרגע שאני משחרר כרשמי המספרים יעלו בהמשך אם יהיו עדכונים....
minime, אולי היית חלק מצוות האתר hwzone לפני 20+ שנה?
לגבי הבאג מה התוכן שעליו אתה בודק ובאיזו תצורה?06/07/2022 12:07minime כתב: ניסיתי את ALL SUBS על סדרות וסרטים ועובד מעולה![]()
![]()
משום מה 4 הרשומות של ההגדרות מתחת לכתוביות נספרות ככתוביות שנמצאו....
לגבי איזה מקור מוצגת הטעות? או בכולם?
אתה מחפש רק על עברית או שפות נוספות? (לא יודע אם זה המצב אבל אולי הוא מוצא כתוביות בכל מיני שפות והוא מציג לפני הסינון של השפה)
עם Opensubtitles שאני בדקתי הוא כן מציג ערך נכון, כלומר רק של כתוביות בעברית.
סליחה על ההתנחלות בשרשור שלך, מתנצל06/07/2022 14:05itrigalo כתב: יאללה, פתח שרשור חדש
minime, אולי היית חלק מצוות האתר hwzone לפני 20+ שנה?...
מקווה להרים את הרפו בהקדם ולהעביר את הדיון לשרשור החדש שיהיה.
הכל בסדר... בשמחה...06/07/2022 14:56burekas7 כתב: סליחה על ההתנחלות בשרשור שלך, מתנצלזה כבר זרם אז המשכנו.
מקווה להרים את הרפו בהקדם ולהעביר את הדיון לשרשור החדש שיהיה....
פשוט לדעתי חבל שאין שרשור ייעודי לכך - גם בשביל חשיפה לציבור הרחב
בהצלחה בכל מקרה
מצטער שלא הייתי ברור.
התייחסתי לפיצ'ר החדש בגרסה האחרונה.
מציאת כתובית ע"י שם הקובץ.
פיצ'ר סופר חשוב לדעתי, כשסתם רוצים להריץ קובץ לוקלית או שמחברים התקן איחסון ולא רוצים להוסיף לספריה בקודי.
עובד נפלא.
משתמש בשפה עברית בלבד.
כפי שרשמתי, לא קריטי, בתוצאות, משום מה ארבעת השורות למטה נספרות ככתוביות.
קורה בכל מצב, בסרטים, סדרות, לוקלי או עם הרחבות וידאו.
עוד משהו ששמתי לב אליו, ה-scroll של שם הכתובית רץ פעמיים שלוש ונעצר, גם אם עוברים לתוצאה אחרת וחוזרים, ה-scroll לא פועל יותר עליה.
דוגמה
5 כתוביות, למטה רשום 9 תוצאות.
בנוסף ניתן לראות שהצבעים של הטקסט לא כ"כ מסתדרים עם סקין כהה, התייחסות לכך למטה.
.
מבחינה פונקציונלית עובד מושלם.
יש מה לשפר, ערכות צבעים של הטקסט במסך התוצאות (כהה / בהיר בהתאמה לסקין וצבע ההילייט שמוגדר לו)
או לתת למשתמשים להחליט על הצבעים בהגדרות, אני מחפש בקוד לשנות את wiz לכתום, kt כחול וכו'
במסך התוצאות הייתי נפטר מחצי מהתצוגה שלא תורמת בכלום CC SYNC HEBREW [WIZ]
במקום זה שם אייקון מעוצב של האתר, ליד הדגל של השפה או בין האחוזים לשם הכתובית.
אגב, לא הייתי בצוות HWZONE. איך הגעת למסקנה הזו?
התייחסתי לפיצ'ר החדש בגרסה האחרונה.
מציאת כתובית ע"י שם הקובץ.
פיצ'ר סופר חשוב לדעתי, כשסתם רוצים להריץ קובץ לוקלית או שמחברים התקן איחסון ולא רוצים להוסיף לספריה בקודי.
עובד נפלא.
משתמש בשפה עברית בלבד.
כפי שרשמתי, לא קריטי, בתוצאות, משום מה ארבעת השורות למטה נספרות ככתוביות.
קורה בכל מצב, בסרטים, סדרות, לוקלי או עם הרחבות וידאו.
עוד משהו ששמתי לב אליו, ה-scroll של שם הכתובית רץ פעמיים שלוש ונעצר, גם אם עוברים לתוצאה אחרת וחוזרים, ה-scroll לא פועל יותר עליה.
דוגמה
5 כתוביות, למטה רשום 9 תוצאות.
בנוסף ניתן לראות שהצבעים של הטקסט לא כ"כ מסתדרים עם סקין כהה, התייחסות לכך למטה.
.
מבחינה פונקציונלית עובד מושלם.
יש מה לשפר, ערכות צבעים של הטקסט במסך התוצאות (כהה / בהיר בהתאמה לסקין וצבע ההילייט שמוגדר לו)
או לתת למשתמשים להחליט על הצבעים בהגדרות, אני מחפש בקוד לשנות את wiz לכתום, kt כחול וכו'
במסך התוצאות הייתי נפטר מחצי מהתצוגה שלא תורמת בכלום CC SYNC HEBREW [WIZ]
במקום זה שם אייקון מעוצב של האתר, ליד הדגל של השפה או בין האחוזים לשם הכתובית.
אגב, לא הייתי בצוות HWZONE. איך הגעת למסקנה הזו?