עובד וטוב יותר מהגרסה של WIZDOM
התקנתי על שתי גרסאות 19 ועובד סופר מהר, במידה ולא מוצא, בחיפוש ידני כן מוצא. אז זו בעיה כנראה בהרחבה עצמה מול הסקרייפר.
אולי כדאי להוסיף ב-DEBUG שיציג בדיוק גם מה שם הקובץ שניסה לחפש ולא רק פרמטרים.

בכיף, טוב לדעת.09/06/2022 21:06minime כתב: תודה רבה.
עובד וטוב יותר מהגרסה של WIZDOM
התקנתי על שתי גרסאות 19 ועובד סופר מהר, במידה ולא מוצא, בחיפוש ידני כן מוצא. אז זו בעיה כנראה בהרחבה עצמה מול הסקרייפר.
אולי כדאי להוסיף ב-DEBUG שיציג בדיוק גם מה שם הקובץ שניסה לחפש ולא רק פרמטרים.
...
עובד ממש טוב , אשמח שתוציא גירסה גם לאתר ktuvit , ההרחבה שקיימת באתרים היא לפני שנתיים שעברה רק שינוי לגירסה 19 ופשוט לא עובדת07/06/2022 18:36burekas7 כתב: @minime
יצרתי גירסה בשם חדש כדי שלא יווצר בלבול או דריסה מרפו שיש לכם.
ההרחבה החדשה תיקרא wizdom plus
הנה הורדת הזיפ שלה:
https://f2h.io/ied89xyp39vg
אשמח לקבל פידבקים, אם הבעיות הקודמות נפתרו,
אם יש בעיות עם חיפושים מסוימים אשמח שתציין (כמובן להסביר באיזה מצב בוצע החיפוש ושם התוכן - לציין גם את השם באנגלית, והאם יש באתר את הכתוביות)
* מזכיר אגב שזה תומך בפייתון 3 בוודאות, לגבי 2 יש מצב שיתקבלו שגיאות במקרה הטוב או בכלל לא יעבוד....
תודה רבה לך על התגובה ועל ההרחבה , ניסיתי לבדוק אותה24/06/2022 17:07burekas7 כתב: @koby50
זו הגירסה שלי ל"כתובית": ktuvit_plus
https://f2h.io/4crlbpfse7gh
(אמורה לתמוך בפייתון3, כלומר קודי 19 ומעלה)
עשיתי בהרחבה המקורית שיפורים ותיקונים.
תעדכנו אם זה עוזר לכם ואם יש בעיות.
מן הסתם לא בחנתי את זה בכל מערכת הפעלה ובכל מכשיר.
אני בדקתי על וינדוס 10, קודי 19.
* חשוב לציין שאם יש כתוביות באתר ואתם עדיין לא מקבלים אז הסיבה שהם הזינו IMDB שגוי.
(אולי בהמשך אנסה למצוא לזה פתרון, פשוט זיהוי IMDB נועד לסינון מדויק)...
נפתרה הבעיה - צדקת , מסתבר שבהגדרות השפה אנגלית הייתה מופיעה לכן זה השפיע.25/06/2022 10:52burekas7 כתב: @koby50
אז מבחינת הזנת הקוד המוצפן והתחברות כרגע הכל תקין?
כי אם הרישום לא מציג לך חיבור מוצלח אז לא תוכל לבדוק כתוביות דרך ההרחבה של כתובית.
אגב, תכתוב לי עבור איזה תוכן אתה בודק (באנגלית) כדי לוודא שזה אמור להחזיר תוצאות.
אין לי וינדוס 11 כדי לודא, אבל נשמע לי מוזר שזה קשור למערכת הפעלה.
אם יש לך דרך לוודא במערכת הפעלה אחרת תנסה.
בנוסף כנס להגדרות ב-kodi ושם לתפריט Player Settings ושם כנס ללשונית Language:
- מה מופיע לך ב-Subtitle - Preferred subtitle language
- מה מופיע לך ב- Download Services - Languages to download subtitle for...
תודה רבה הורדתי נראה שזה עובד בסדר , רק אתר כתובית שהכנסת להגדרות אין שם אפשרות ללחוץ לעשות בדיקת התחברות25/06/2022 13:11burekas7 כתב: @koby50
גם ל-AllSubs יצרתי גירסה משלי, תוריד מכאן ותבדוק
https://f2h.io/lc2zx6lq0aeo
(בהמשך אני אצור רפו משלי כדי שיהיה לכם יותר קל)
לגבי העניין עם כתובית, ההגדרה בקוד שהיא תמיד מוגדרת על עברית ולכן זה השפיע,
אני יכול לשנות את זה אולי למשהו כללי אני אבדוק.
השאלה אם באתר כתובית הם מספקים גם כתוביות באנגלית, צריך לבדוק....
אולי בעתיד, לא בתכנון כרגע.25/06/2022 13:26koby50 כתב: תודה רבה הורדתי נראה שזה עובד בסדר , רק אתר כתובית שהכנסת להגדרות אין שם אפשרות ללחוץ לעשות בדיקת התחברות
אז אין לי מושג אם זה הצליח .. תוכל להוסיף את הכפתור?...
לא יודע למה אבל הוא לא מוצא כתוביות של כתובית שם .. ולפעמים לא מוצא כלום לעומת ALL SUBS המקורי25/06/2022 13:47burekas7 כתב: אולי בעתיד, לא בתכנון כרגע.
מה שכן, אין צורך להזין קוד בהרחבת AllSubs, יש קוד מובנה כבר בקוד, ככה שאתה יכול להשאיר את השדות של כתובית ריקים.
(כך גם לגבי opensubtitles אם אני לא טועה)
את האפשרות להזין קוד בהגדרות הוספתי במיוחד במקרה ובעתיד הקוד המובנה יפסיק להגיב או משהו כזה.
בכל אופן אם הכנסת את הקוד המוצפן כפי שעשית בהרחבת כתובית אז זה יעבוד גם כאן (אין צורך לוודא חיבוריות כאן),
והכי פשוט: קוד תקין - תקבל תוצאות מכתובית. קוד לא תקין - אתה תראה שתפסיק לקבל תוצאות מכתובית....
מחקתי הכל והתקנתי שוב וזה הסתדר.25/06/2022 15:19burekas7 כתב: איזה תוכן בדקת (תכתוב שם מלא באנגלית כולל שנה אם מדובר בסרט והאם הבדיקה נעשתה בזמן ניגון?
וכמו שציינתי, יש מצבים שכתובית הזינו IMDB שגוי באתר שלהם בעמוד הסרט\סדרה וזה גורם למצב של אי התאמה ולכן לא מוצגים הכתוביות.
יש להן הרבה טעויות כאלה. העניין שללא הסינון הזה במקרים אחרים תקבל הרבה מידע לא רלוונטי של תכנים אחרים רק בגלל שהשמות דומים.
חוץ מהמקרים האלה הכל תקין, זה נבדק עם עוד בנאדם חוץ ממני....
יש מצב זה אפשרי להוסיף אפשרות בהגדרות שזה יוריד כתוביות אוטומטית ולא צריך לבחור לבד?07/06/2022 18:36burekas7 כתב: @minime
יצרתי גירסה בשם חדש כדי שלא יווצר בלבול או דריסה מרפו שיש לכם.
ההרחבה החדשה תיקרא wizdom plus
הנה הורדת הזיפ שלה:
https://f2h.io/ied89xyp39vg
אשמח לקבל פידבקים, אם הבעיות הקודמות נפתרו,
אם יש בעיות עם חיפושים מסוימים אשמח שתציין (כמובן להסביר באיזה מצב בוצע החיפוש ושם התוכן - לציין גם את השם באנגלית, והאם יש באתר את הכתוביות)
* מזכיר אגב שזה תומך בפייתון 3 בוודאות, לגבי 2 יש מצב שיתקבלו שגיאות במקרה הטוב או בכלל לא יעבוד....
@koby5025/06/2022 15:53burekas7 כתב: @koby50
כן, לגבי AllSubs יש מצב שביטלתי שם משהו עם אופציית ה-autosubs כי היא הקפיצה שגיאות בבדיקת כתוביות בתנאים שונים, וזה סתם הציק.
תמיד העדפתי לבחור לבד את גירסת הכתוביות ולא להשתמש באופציה הזו ולהסתמך על הבחירה האוטומטית שלו.
צריך לבדוק את זה שם שוב מתישהו....