שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
לא מוצא את האפליקציה בטלוויזיה של LG (דגם OLED55B6, מ־2016).
האם נתמך רק בדגמים מאוחרים יותר? כי כל שאר אפליקציות התוכן הגדולות - נטפלקיס, אמאזון, אפל - מופיעות.
האם נתמך רק בדגמים מאוחרים יותר? כי כל שאר אפליקציות התוכן הגדולות - נטפלקיס, אמאזון, אפל - מופיעות.
- aviparvin
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
אפלקציית דיסני על טלוויזית סוני, מחוברת בכבל אופטי למגבר: שפה אנגלית - המגבר מזהה סטריאו, שפה אנגלית 5.1 - מזהה 5.1, אנגלית אטמוס - גם מזהה 5.1. לא הצלחתי להבחין בסראונד משמעותי, כנראה שתלוי בתוכן (צפיתי בפרקים הראשונים של וונדהוויז'ן).18/06/2022 10:08motico כתב: gkatz
בנוגע לשמע, אצלי המגבר מראה שהוא מקבל מהאפליקציה של LG שמע ברמת Stereo (שני ערוצים בלבד).
באתר הרשמי של דיסני ישראל הם טוענים ש LG מוציא 5.1. בפועל זה לא נכון. במאמר ביקורת על האפליקציה, גם הבוחן שכתב את התרשמותו לא הצליח להפיק 5.1 באפליקצית LG....
בכל מקרה, הצפייה רציפה וללא באפרינג כאשר אני "נועל" את האיכות על 4K. הטלוויזיה גם מזהה HDR ו-DV והתמונה נראית מעולה, כמו בנטפליקס. החיבור קווי, דרך מתג פשוט לראוטר של פרטנר סיבים.
אני לא משוויץ, רק מכוון לכך שיש אפשרויות שבהן העסק כן עובד.
אבי
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
אני מתרכז באנדרואיד TV: יש לי את הסטרימר של סלקום והאפליקציה עובדת בסדר גמור, בלי תקיעות ובלי בעיות. הבעיה המרכזית היא שהיא מיושנת מאוד, לא ידידותית ובנויה באופן די תמוה, לעומת נטפליקס המצוינת. אבל מבחינתי התוכן הוא המלך וצריך לזכור שהמטרה שלשמה התכנסנו היא לראות תוכן מעניין ואת זה יש בשפע. לא מעניין אותי 4K או שמע מרחבי(למרות שאני מבין שזן חוויה נחמדה, אבל זה לא מעניין את רוב הציבור) ולכן כרגע מבחינתי התוכן הוא המלך ולכן אשאר מנוי.
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
משהו כללי שמשעשע אותי תמיד: חוסר היכולת לזהות 4K... מה שה משנה כל כך, אם זה נראה טוב אז למה ההגדרה כל כך חשובה?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4812
על הגוגל tv היא עדין ממש נתקעת עם באפרינג מטורף. במובייל עובדת חלק.
- OBIONE1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 554
לא מוצא את האפליקציה בסמסונג ks8500 דגם מ2016 שלפי דיסני אמור להתמך.
רסיבר : Denon AVR-X4500H
קדמיים :GoldeanEar Ttriton 5
סנטר : GoldeanEar SuperCenter XXL
אחוריים : GoldeanEar Aon2
אטמוס : GoldeanEar Invisa 525
סאבים : SVS PB-12NSD X 2
סטרימר : Zapitty One 4K HDR
קדמיים :GoldeanEar Ttriton 5
סנטר : GoldeanEar SuperCenter XXL
אחוריים : GoldeanEar Aon2
אטמוס : GoldeanEar Invisa 525
סאבים : SVS PB-12NSD X 2
סטרימר : Zapitty One 4K HDR
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 729
אני גם כנראה אבטל, מבאסת אותי ממש האיכות (אפל TV ו LG C9) והממשק הדי עלוב שלהם, אין טריילרים, אין מידע קצת יותר מפורט לגבי התכנים (שחקנים למשל) עשיתי השוואה לתוכן שהורד וההבדל בעיני הוא משמעותי.
- OMRIJ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2683
האיכות לא משהו, האפליקציה לא משהו (עכשיו הילדה רואה אדומה אש והאפליקציה קרסה באמצע, והסרט התחיל מהתחלה), התוכן סבבה (אבל אם אתה לא מחפש ספציפית, אתה לא מגיע לכולו)
מזל שזה "בחינם" חצי שנה, אחר כך נשקול
מזל שזה "בחינם" חצי שנה, אחר כך נשקול
- muli77
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 104
אני לא מקבל שידור 4k במסך של סמסונג ואין גם HDR כתוב מקסימום עד ואני מדגיש עד 1080P גם דרך אייפון אין תמיכה ב 4k .תחושה שלי שחבל שלא קיבלנו אפליקציה טובה יותר כמו בארצות הברית ובאירופה ולא אפליקציה מהודו
- motico
-
- כתב

- תגובות: 1510
aviparvin
תודה על המידע.
אני מחובר דרך eARC לטלויזיה LG. לצערי LG + דיסני לא הולכים ביחד. אין 5.1.
מקורות אחרים (NETFIX וכו') יש.
פרט לבעיות הטכניות, נראה לי שהגיע הזמן שמישהו כן ישוויץ בשרשור הזה...
תודה על המידע.
נערך לאחרונה על ידי motico ב 18/06/2022 17:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- motico
-
- כתב

- תגובות: 1510
Yaron_M
ראה באתר התמיכה של LG בארץ.
https://www.lgwebos.co.il/?p=355
נראה שיש תמיכה באפליקציה למסכים גם משנת 2016.
ראה באתר התמיכה של LG בארץ.
https://www.lgwebos.co.il/?p=355
נראה שיש תמיכה באפליקציה למסכים גם משנת 2016.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
לדעתי אין קשר לאפליקציה. לדעתי זה או הקידוד של הקבצים או שיש בעיית cdn שתוקעת את הכל.
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
מישהו ניסה להריץ את השירות על גוגל כרומקאסט 4K? זה רץ טוב על הסטרימר הזה? חבר שנרשם לשירות שוקל לקנות את המכשיר ורוצה לדעת שדיסני פלוס ירוץ לו טוב עליו.
- odedee
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
אני מבין שדיסני פתחו את השירות בשבוע האחרון ל-60 מדינות חדשות, אז לא מפתיע שיש חריקות (במיוחד כשהם צריכים להעלות אפליקציות נפרדות לכל טלוויזיה, לאפל טי וי, לאנדרואיד, למחשב... אני מניח שייקח להם קצת זמן לתקן את הדברים, לפחות העיקריים. אם זה ייקח הרבה זמן הם עלולים לשרוף את עצמם, מי שנכווה יתרחק מהם.
אני אישית צפיתי דרך אפל טי וי, אכן לא בכל דבר יש 4K אבל בחלק מהתכנים יש. צפינו בכמה פרקים של סדרות, וחלק מסרט או שניים. הצפייה הייתה טובה, לא היו התרסקויות של האפליקציה או גמגומים בווידאו. לא התעמקתי באודיו אבל לפחות בחלק מהמקרים שמתי לב שהוא כן רב ערוצי (שמעו דברים בסוראונד שלא נשמעו מקדימה).
כן יש מקום לשיפור באפליקציה, לעתים לוקח לה שנייה-שתיים להתחיל לנגן או לצאת מהניגון, והרצה קדימה או אחורה בקפיצות של עשר שניות ובלי יכולת לראות איפה אתה עוצר אם אתה מריץ לאמצע סרט - זה מגוחך. מקווה שיתקנו, בינתיים אנחנו בחצי שנה חינם של יס.
אני אישית צפיתי דרך אפל טי וי, אכן לא בכל דבר יש 4K אבל בחלק מהתכנים יש. צפינו בכמה פרקים של סדרות, וחלק מסרט או שניים. הצפייה הייתה טובה, לא היו התרסקויות של האפליקציה או גמגומים בווידאו. לא התעמקתי באודיו אבל לפחות בחלק מהמקרים שמתי לב שהוא כן רב ערוצי (שמעו דברים בסוראונד שלא נשמעו מקדימה).
כן יש מקום לשיפור באפליקציה, לעתים לוקח לה שנייה-שתיים להתחיל לנגן או לצאת מהניגון, והרצה קדימה או אחורה בקפיצות של עשר שניות ובלי יכולת לראות איפה אתה עוצר אם אתה מריץ לאמצע סרט - זה מגוחך. מקווה שיתקנו, בינתיים אנחנו בחצי שנה חינם של יס.
- dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
באיזה מסך של סמסונג הוא מראה לך 4k ?17/06/2022 15:31ivanhoe888 כתב: אצלנו במסך סמסונג וגם באייפד עובד חלק, ללא בעיות ובאיכות 4K (לא בדקתי הכל כמובן)....
המקסימום אצלי 1080p
- gkatz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1610
אצלי LG c9 עם סאונד בר תומך eArc מקבל dd5.1 ודולבי ויז'ן ב4k אבל נתקע תוך 15 שניות18/06/2022 17:00motico כתב: aviparvin
תודה על המידע.
...
- benda76
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 253
יש לי סטרימר שיאומי מיבוקס 4
הורדתי את האפליקציה אבל לא מצליח להתחבר מכיוון שמבקשים ממני כתובת מייל ולא מספר טלפון
הורדתי את האפליקציה אבל לא מצליח להתחבר מכיוון שמבקשים ממני כתובת מייל ולא מספר טלפון
- gk11
-
- חבר פעיל

- תגובות: 86
שלחו כאן לינק לכתבה של אחד מדרום אפריקה שבדק מכשירים שונים עם דיסני+ ההודי של הוטסטאר.
הוא טוען שב Apple TV 4k זה עובד ב 4k עם Dolby Vision.
הנה הלינק: https://www.glitched.online/disney-sou ... -tv-apps/
האם מישהו כאן בדק וניסה?
הוא טוען שב Apple TV 4k זה עובד ב 4k עם Dolby Vision.
הנה הלינק: https://www.glitched.online/disney-sou ... -tv-apps/
האם מישהו כאן בדק וניסה?
נערך לאחרונה על ידי gk11 ב 18/06/2022 20:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- brillix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 336
איך מורידים את האפליקציה שתומכת ב-Region שלנו ל-FireTV ?, זה אפשרי בכלל ?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4812
כרגע לא רץ טוב. אם הוא מתכנן לקנות את הסטרימר רק בשביל דיסני פלוס אז אולי כדאי לחכות עוד קצת עד שיפתרו הבעיות מהצד של דיסני18/06/2022 17:49manola כתב: מישהו ניסה להריץ את השירות על גוגל כרומקאסט 4K? זה רץ טוב על הסטרימר הזה? חבר שנרשם לשירות שוקל לקנות את המכשיר ורוצה לדעת שדיסני פלוס ירוץ לו טוב עליו....