המלצה על מוצר מהונדס יתר על המידה - מעמד מתכתי לטלפון של UGREEN
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46319
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
כמובן שאני לא נגד רכישות באמזון, אבל קח לדוגמה את עצמך - קנית אי פעם מוצר באמזון ושילמת פחות מ- $49, כלומר שילמת על משלוח? ענית על זה כבר שלא - לכן הטענה המקורית שלי.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
Re:
מוצר אחד, לא. אבל כמה ביחד, כדי שיעברו את ה- 49 דולר? תמיד.29/05/2022 21:09ziv_r כתב: כמובן שאני לא נגד רכישות באמזון, אבל קח לדוגמה את עצמך - קנית אי פעם מוצר באמזון ושילמת פחות מ- $49, כלומר שילמת על משלוח? ענית על זה כבר שלא - לכן הטענה המקורית שלי....
אתה נוסע לסופר לקנות מוצר אחד?
אני מאמין שלא.
אותו דבר עם אמאזון.
רושמים מה רוצים לקנות, וכשהתנאים מתאימים, נוסעים לסופר, או ממשיכים את הקנייה מסל הקניות באמאזון.
אף פעם לא קניתי בפחות מ- 49 דולר באמאזון, וזה רק כי אני מחליט מה ומתי אני קונה.
אם אתמול הזמנתי מאמאזון, והיום אני רואה שכדאי לקנות משהו מאמאזון, אני מוסיף לסל.
כשמצטברים מספיק מוצרים כדי לעבור את ה- 49 דולר, אני משלים את ההזמנה.
גם כשלא היתה ההטבה של משלוח חינם, וגם היום, אני אוסף מוצרים עד לתקרה של 75 דולר, בגלל המע"מ.
תמיד יש משהו שצריך לקנות, ותמיד אפשר למצוא מה כדאי לקנות באמאזון.
גיליתי לדוגמה שהרבה יותר כדאי לקנות טושים ועפרונות צבעוניים לילדה מאמאזון, מאשר בארץ או באלי\איביי.
למרות שהם לא זולים, כל אחד מחזיק הרבה יותר זמן, ובסוף זה שווה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
פיניתי לאחרונה מגירה גדולה בבית
90% מהשטויות שקניתי באמזון ( קונה רק שם ) מצאו עצמם במגירה ללא שימוש.
אפילו כמתנה למסירה לא היו מתענינים.
מידי פעם עולה לי מחשבה לזרוק את כרטיסי האשראי - סתם אמצעי לקנות דברים שלא באמת צריך ...
מידי פעם עולה לי מחשבה לזרוק את כרטיסי האשראי - סתם אמצעי לקנות דברים שלא באמת צריך ...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אמת - עכשיו תוסיף משלוח ותקבל $24
רוצה לחסוך את המשלוח? יצא לך שוב $49 ועל זה כל ההודעות האחרונות.
רוצה לחסוך את המשלוח? יצא לך שוב $49 ועל זה כל ההודעות האחרונות.
- Amir64
-
- גורו

Re:
אתה מיתמם? או מבקש בכוונה להתעלם ממה שנכון לעשות, כצרכן.30/05/2022 9:10ziv_r כתב: אמת - עכשיו תוסיף משלוח ותקבל $24
רוצה לחסוך את המשלוח? יצא לך שוב $49 ועל זה כל ההודעות האחרונות....
תמיד צריך לקנות דברים לבית.
תמיד יש אלטרנטיבות זולות יותר באמאזון.
רק צריך להתנהל נכון במה שמזמינים, ומתי מבצעים את ההזמנה.
כבר שנים אני קונה משחת שיניים\מסנני בריטה\שאר מוצרי צריכה שנמצאים בצריכה שוטפת בבית, וזולים יותר באמאזון.
ובנוסף, רכישות חד פעמיות לפי הצורך, כמו הכסא בוסטר מתנפח לרכב.
אף פעם לא יצא לי להזמין רק דבר אחד (אם זה לא מוצר יקר מעל 75 דולר), כי הייתי צריך אותו עכשיו ומייד.
צרכן חכם אוסף מוצרים שהוא צריך לקנות בכל מקרה, עד שהמחיר עובר את ה- 49$, ונהנה מכל העולמות.
גם החיר זול יותר לכל פריט, ובונוס משלוח חינם.
המשלוח החינם הוא רק בונוס, כי לפני שהוא היה קיים עדיין היה כדאי לאסוף מוצרים זולים למשלוח ביחד, מאשר לשלוח כל אחד בנפרד.
לא מצליח להבין איך קנייה של מוצר מ- banggood ב- 17$ עדיפה על קניית אותו מוצר ב- 10$ מאמאזון.
- Amir64
-
- גורו

אתה רק צריך לחשוב לפני כל קנייה, ולשאול את עצמך 2 שאלות, על כל מוצר.30/05/2022 8:51רונן כתב: פיניתי לאחרונה מגירה גדולה בבית
מידי פעם עולה לי מחשבה לזרוק את כרטיסי האשראי - סתם אמצעי לקנות דברים שלא באמת צריך ......
1. האם אני באמת צריך את המוצר?
2. האם מחירו של המוצר נראה הגיוני לעומת התמורה שהוא נותן.
בשיטה שאני עובד, סיננתי קניות לא שימושיות, שכמו שאתה מתאר היה להן סיכוי להיות בזבוז כסף.
אני רואה דברים שמוצאים חן בעיני, ומוסיף לרשימת קניות.
כשיש מספיק מוצרים, והמחיר עובר את ה-65$ מוסיף לסל את המוצרים שאני רוצה להזמין בהזמנה הנוכחית (החלטה מבוססת צורך).
יש מוצרים שבמשך מספר קניות נשארים ברשימה ולא מוזמנים, אז אני מבין שאני לא באמת צריך אותם, ולא מזמין אותם בסוף.
אין דבר אחד שקניתי מאמאזון והתברר שאין לי צורך בו.
ההוספה לסל וההשהיה שם עד להזמנה עושה רק טוב בסינון מה כדאי לקנות ומה למחוק מהסל.
החיסרון היחיד של השיטה, זה המיילים מאמאזון הממליצים לקנות את המוצרים שבסל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@Amir64
כנראה תתפלא, אבל לא תמיד הרגלי הקניות שלך חייבים בצורה מובהקת להתאים גם לאחרים.
יש כאלו שאין להם בריטה בבית, קונים משחת שיניים במבצעים בארץ וזה זול יותר מאמזון ובכלל קונים דברים רק כשבאמת צריך, אז לא תמיד יש כל הזמן סלי קניות למלא באמזון.
כן, יש דברים שאני קונה באמזון, אבל לא כל כך הרבה ולא בתדירות כל כך גבוהה כמוך, אני לא חי בחוסר שאני צריך כל הזמן לקנות דברים.
יש כאלו שאין להם בריטה בבית, קונים משחת שיניים במבצעים בארץ וזה זול יותר מאמזון ובכלל קונים דברים רק כשבאמת צריך, אז לא תמיד יש כל הזמן סלי קניות למלא באמזון.
כן, יש דברים שאני קונה באמזון, אבל לא כל כך הרבה ולא בתדירות כל כך גבוהה כמוך, אני לא חי בחוסר שאני צריך כל הזמן לקנות דברים.
- Amir64
-
- גורו

יצרן סיני במקרה זה, אז בכלל לא בטוח שהוא מבין מתי צריך לכתוב שמוצר תואם ל- RoHS)...
הכי בטוח לכתוב.
- Amir64
-
- גורו

Re:
נו באמת...30/05/2022 11:20ziv_r כתב: @Amir64
כן, יש דברים שאני קונה באמזון, אבל לא כל כך הרבה ולא בתדירות כל כך גבוהה כמוך, אני לא חי בחוסר שאני צריך כל הזמן לקנות דברים....
בריטה זו סתם דוגמה. ברור שאין לכולם. גם הדוגמה ההפוכה של כסא בוסטר מתנפח לרכב לא מעניינת כל אחד.
בגלל זה קוראים לזה "דוגמה".
משחת שיניים?
בפעם האחרונה קניתי באמאזון שפופרות קולגייט 170 גרם במחיר 4.4 ש"ח ליחידה.
בארץ הרבה יותר יקר, ובשפופרת יותר קטנה.
למה אתה חושב שאני קונה הרבה?
בדקתי. בכל 2021 ביצעתי 7 הזמנות באמאזון.
אחת לא בשבילי, אז בדיוק הזמנה אחת לחודשיים בממוצע.
התמחור של אמאזון דווקא עוזר לי.
אם הכל היה במשלוח חינם ללא הגבלה, יכול להיות שהיו לי בבית דברים שקניתי סתם בגחמת רגע.
נראה מוצר מרשים!
תופתעו כרגע אין לי חשק לגימיקים. וכן קניתי מוצרים של UGREEN בעבר והתרשמתי תמיד לטובה!
אישית אני עובד עם WHATAPP DESKTOP ואני לא אוהב בכלל להשתמש בפלאפון.
(הוא או בכיס תמיד או זרוק איפשהו בחדר.)
תופתעו כרגע אין לי חשק לגימיקים. וכן קניתי מוצרים של UGREEN בעבר והתרשמתי תמיד לטובה!
אישית אני עובד עם WHATAPP DESKTOP ואני לא אוהב בכלל להשתמש בפלאפון.
(הוא או בכיס תמיד או זרוק איפשהו בחדר.)
אני עובד באותה שיטה, ואפשר לבטל את המיילים האלה בהעדפות שלהם..30/05/2022 11:18Amir64 כתב: אתה רק צריך לחשוב לפני כל קנייה, ולשאול את עצמך 2 שאלות, על כל מוצר.
1. האם אני באמת צריך את המוצר?
2. האם מחירו של המוצר נראה הגיוני לעומת התמורה שהוא נותן.
בשיטה שאני עובד, סיננתי קניות לא שימושיות, שכמו שאתה מתאר היה להן סיכוי להיות בזבוז כסף.
אני רואה דברים שמוצאים חן בעיני, ומוסיף לרשימת קניות.
כשיש מספיק מוצרים, והמחיר עובר את ה-65$ מוסיף לסל את המוצרים שאני רוצה להזמין בהזמנה הנוכחית (החלטה מבוססת צורך).
יש מוצרים שבמשך מספר קניות נשארים ברשימה ולא מוזמנים, אז אני מבין שאני לא באמת צריך אותם, ולא מזמין אותם בסוף.
אין דבר אחד שקניתי מאמאזון והתברר שאין לי צורך בו.
ההוספה לסל וההשהיה שם עד להזמנה עושה רק טוב בסינון מה כדאי לקנות ומה למחוק מהסל.
החיסרון היחיד של השיטה, זה המיילים מאמאזון הממליצים לקנות את המוצרים שבסל....