איך יש אתרים שעובדים רק במצב גישור?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #21 

בכל מקרה כדאי לדבר עם התמיכה הטכנית של הוטנט, גם אם ישאירו אותך ב-cgNAT. לא נתקלתי בבעיה כזו גם כשהייתי אצלם (קצרות) עם NAT.

אם אתה מחליט לשנות ספק, לגבי מחירי תשתית וכו', עבור על סוף הדיון כאן:
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... start=6360

אתה יכול להתחיל בבדיקה קצרה עם ספק אחר, בלי ביטול מנוי אצל הספק הנוכחי. מנוי לכמה ימים יעלה שקלים בודדים.

technicgeek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

11/03/2022 15:49  
jtk כתב:
אתה יכול להתחיל בבדיקה קצרה עם ספק אחר, בלי ביטול מנוי אצל הספק הנוכחי. מנוי לכמה ימים יעלה שקלים בודדים.
...
אני יודע שצריך ליידע ספקית נוכחית על כך בשביל שתעשה שינוי אצלה ואז מייד אני יכול לגלוש דרך ספקית חדשה שכבר חיברה אותי. אחרת אמשיך לגלוש דרך ספקית נוכחית.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #23 

ב עד 15 שח הוטנט יוציאו אותך מאחורי הנאט, תקבל כתובת ip נורמאלית ובעיותיה כנראה יפתרו
בלית ברירה ובאילוצים שלך זה הפתרון הכי פרקטי עבורך

technicgeek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

11/03/2022 22:35  
Borderline1 כתב:
ב עד 15 שח הוטנט יוציאו אותך מאחורי הנאט, תקבל כתובת ip נורמאלית ובעיותיה כנראה יפתרו
בלית ברירה ובאילוצים שלך זה הפתרון הכי פרקטי עבורך
...
הכתובות שלהם מוספאמות וכתובת שאני אקבל תהיה עדיין ברשימות ספאם מרכזיות. בשביל לצאת מרשימות צריך יוזמה שלהוטנט
לפנות לבעלי רשימות עם בקשה להוציא כתובת ממאגר.

אני אף פעם לא פניתי אליהם עם בעיות טכניות עד לאחרונה ולפי שיחות איתם אני יכול לומר שהם לא יודעים מה הם עושים.
אני בן אדם שקצת חובבן הייתי יכול לעבוד שם בתור מנהל ואין מצב שהם אפילו יודעים מה זה רשימות שחורות. ואם הכתובת
שאני אקנה תשתנה מסיבה כלשהי? שוב אקבל כתובת מוספאמת שאצטרך לנקות? שמעתי שכתובות מוספאמות יורדות מרשימות
אחרי שהן צוברות וותק או שאחרי זמן כלשהו פעילות ספאם נפסקת מהן. לא יודע לגבי זה.

אין לי אמון יותר בהוטנט ואני רק יכול לדמות שאם אשאר איתם העתיד יהיה חשוך יותר. בזמני הייתי רדום ונשארתי מאחור.
לא הייתי בעיניינים כשאר חברות בארץ התחילו לשים לקוחות מאחורי CGNAT והיום הגעתי לזה.
הייתי יכול לעבור לספקית נורמלית עם טמיכה טכנית שלפחות מבינה על מה אני מדבר ועכשיו זה באסה.

RomaPek
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #25 

11/03/2022 13:53  
technicgeek כתב:
לא רוצה כי ארוצים רוסיים משודרים באיכות גבוהה לעומת יס...
סגירת תשתית בהוט תהפוך חבילת טריפל שלי לחבילת באנדל והמחיר לא יירד משמעותית.
...
רק בגלל ערוצים רוסיים אתה נשאר בהוט?! קנה ממיר אנדרואיד מאחת החברות האוקראיניות עם שידורי טלוויזיה על גבי האינטרנט.
או תבדוק את סטינג, חברת בת של YES.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #26 

11/03/2022 22:35  
Borderline1 כתב:
...
יקר (וכתובת סטטית היא לדעתי חסרון). אפשר ספק בזב"ל בכ-25₪ לחודש, למהירות 200.

גם לא ידוע אם הבעיה באמת קשורה ל-NAT.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #27 

הוא פרט את השיקולים שלו להשאר עם הוט והוטנט אני לא מתערב בהם ובמסגרת המגבלות שהוא הציב זו האופציה הכי טובה עבורו, לפחות להבנתי

הוא כתב ש"בנתב פרטי מופיע **.100.95.12.34" זו כתובת שמחולקת לו תחת נאט
בבדיקות ip הוא מקבל כתובת ip חיצונית כי לגביהם משם הוא יצא מאחרי הנאט- אני לא בטו אבל לדעתי יש לו שוני בניתוב בנאט ולכן מקבל מכל אתר בדיקה כתובת ip אחרת - שאולי תלויה במיקום אתר הבדיקה - אבל זו השערה ולא עובדה

technicgeek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

14/03/2022 13:18  
jtk כתב:
יקר (וכתובת סטטית היא לדעתי חסרון). אפשר ספק בזב"ל בכ-25₪ לחודש, למהירות 200.

גם לא ידוע אם הבעיה באמת קשורה ל-NAT.
...
עברתי לבזק בינלאומי. שלחו לי מספר אישור ניתוק בפייסבוק אך לא קיבלתי מספר אישור ניתוק באימייל. לא יודע אם כדאי לבקש אישור ניתוק מודפס שיהיה לי במקרה חיוב יתר...
14/03/2022 14:02  
Borderline1 כתב:
הוא פרט את השיקולים שלו להשאר עם הוט והוטנט אני לא מתערב בהם ובמסגרת המגבלות שהוא הציב זו האופציה הכי טובה עבורו, לפחות להבנתי

הוא כתב ש"בנתב פרטי מופיע **.100.95.12.34" זו כתובת שמחולקת לו תחת נאט
בבדיקות ip הוא מקבל כתובת ip חיצונית כי לגביהם משם הוא יצא מאחרי הנאט- אני לא בטו אבל לדעתי יש לו שוני בניתוב בנאט ולכן מקבל מכל אתר בדיקה כתובת ip אחרת - שאולי תלויה במיקום אתר הבדיקה - אבל זו השערה ולא עובדה
...
נכון. אני לא מקבל כתובת פומבית אם אני מאחורי NAT ושאני מתחבר לשרת מסויים בארץ שמשייך כתובות פרטיות לכתובת פומבית אז אני מקבל אותה.

אני שוקל לפנות להוט שיחליפו לי הוטבוקס 1 להוטבוקס 4. יותר חדש ומוגן נגד חולשות הבטחה ומשדר בתקן 802.11 AC עם 5GHZ. שירות לקוחות ופניות ציבור אומרים שרק בשדרוג חבילה ל-500/10 אבל מישהו בפייסבוק שעובד מנהל במחלקה של הוט אמר לי שזה אפשרי. לדעתי שימוש במודם ישן חשוף לחולשות הבטחה ותשלום חודשי של ₪150 עבור טריפל נותנים לי סיבה לבקש.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”