סמרטפון למבוגר
-
giacomo72
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- שם מלא: giacomo adda
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
בוקר טוב
אבא שלי די מבוגר צריך מחליף לסמסונג a5 בן 4 שברשותו, התלונה היחידה היא שהמערכת הפעלה די מסובכת בשבילו יש סמרטפון של חברה אחרת שהאנדרואיד יותר "פרנדלי" למבוגרים?
תודה לעונים
אבא שלי די מבוגר צריך מחליף לסמסונג a5 בן 4 שברשותו, התלונה היחידה היא שהמערכת הפעלה די מסובכת בשבילו יש סמרטפון של חברה אחרת שהאנדרואיד יותר "פרנדלי" למבוגרים?
תודה לעונים
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
תחפש מכשיר אנדרואיד נקי כמו נוקיה למשל.
אני קניתי לאמא שלי op כי השיאומי שיגע אותה עם כל הפרסומות ואין סוף האפליקציות שלהם
אני קניתי לאמא שלי op כי השיאומי שיגע אותה עם כל הפרסומות ואין סוף האפליקציות שלהם
בקשר לפרסומות: בכל פעם שאני קונה לאבא שלי טלפון אני יושב על ההגדרות וחוסם את כל האפשרויות לפעולות כאלה במכשיר.04/03/2022 8:58ChinggisKhan כתב: תחפש מכשיר אנדרואיד נקי כמו נוקיה למשל.
אני קניתי לאמא שלי op כי השיאומי שיגע אותה עם כל הפרסומות ואין סוף האפליקציות שלהם...
גם בטלפונים לא סינים צריך אבל בשיאומי זה חובה. תמיד יש הסברים בגוגל על עוד איזה מקום שצריך לבטל הרשאה אצלם.
ואחרי כל זה עוד צריך לעבור בכל אפליקציה ולהגדיר ללא התראות
אבל אחרי השקעה חד פעמית של 15 דקות הכל טוב
-
- חבר מביא חבר

בשיאומי כל עדכון של אפליקציה אוטו' מאפשר מחדש את כל הפרסומות.
לא נראה לי. יש לי poco m3 של שיאומי....
בהגדרה הראשנית היה צריך ללכת ממש לכל מיני מקומות חבויים לחסום דברים אבל מאז עדכנתי הרבה פעמים כולל השבוע ולא נוספו פרסומות.
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מה זה op? זה oppo?04/03/2022 8:58ChinggisKhan כתב: תחפש מכשיר אנדרואיד נקי כמו נוקיה למשל.
אני קניתי לאמא שלי op כי השיאומי שיגע אותה עם כל הפרסומות ואין סוף האפליקציות שלהם...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

One Plus