תיקון מגבר
-
leshets
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1241
היי חברים,
מחפש מעבדה טובה ואמינה במרכז הארץ (אפשר גם בשפלה) לתיקון monoblock של Emotiva.
כל המלצה תתקבל בברכה.
המון תודה!
מחפש מעבדה טובה ואמינה במרכז הארץ (אפשר גם בשפלה) לתיקון monoblock של Emotiva.
כל המלצה תתקבל בברכה.
המון תודה!
- Moshe984
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1525
אימוטיבה = אשפה, קופסה נוצצת ותו לא, סורי אבל אף אחד לא יתעסק עם זה הכרטיסים מצופים לכה כל הרכיבים, ישר לפח.
גם במצב תקין מסוכן לחבר אותם לרמקול אין להם כל הגנה איכות בניה ירודה מאוד, פיק קטן מעיף לך את הרמקול בשנייה.
תנסה ליצור עם החברה קשר, תנסה אם יענו לך תאמר כי אין עם מי לדבר שם (מנסיון). בהצלחה.
גם במצב תקין מסוכן לחבר אותם לרמקול אין להם כל הגנה איכות בניה ירודה מאוד, פיק קטן מעיף לך את הרמקול בשנייה.
תנסה ליצור עם החברה קשר, תנסה אם יענו לך תאמר כי אין עם מי לדבר שם (מנסיון). בהצלחה.
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
חולק עליך משה,החברה הזו רחוקה מהתיאור שלך.
יש להם ציוד מעולה.
יש להם ציוד מעולה.
-
leshets
-
- חבר ותיק

כנראה שהגזמתי קצת עם ה-"כל המלצה תתקבל בברכה"04/02/2022 16:17Moshe984 כתב: אימוטיבה = אשפה, קופסה נוצצת ותו לא, סורי אבל אף אחד לא יתעסק עם זה הכרטיסים מצופים לכה כל הרכיבים, ישר לפח.
תנסה ליצור עם החברה קשר, תנסה אם יענו לך תאמר כי אין עם מי לדבר שם (מנסיון). בהצלחה....
אנסה שוב - כל המלצה עניינית תתקבל בברכה
- Moshe984
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1525
בכיף איש יקר תשלח לתיקון, יתקנו,יש להם ציוד מעולה, תחבר הכל טוב, זה לא עסק של אבא שלי תהנה זה העיקר.
-
leshets
-
- חבר ותיק

מקפיץ 
- motronix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 171
איזה דגם המגבר שלך ומה הבעיה בו?
- Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2469
יאיר פורמן (אודיו קליניק) זה שם שאני תמיד רואה שמומלץ כשמדובר בתיקון מגברים. נדמה לי שזה בהוד השרון. אין לי נסיון אישי....
Jack of some trades, master of none
-
leshets
-
- חבר ותיק

תודה רבה, אנסה11/02/2022 22:46Avi_Dagan כתב: יאיר פורמן (אודיו קליניק) זה שם שאני תמיד רואה שמומלץ כשמדובר בתיקון מגברים. נדמה לי שזה בהוד השרון. אין לי נסיון אישי....
-
leshets
-
- חבר ותיק

מדובר ב- XPA-1L....
מידי פעם הוא מפסיק להעביר אות וכשהוא עובד ניתן להבחין במה שאני הייתי מתאר כסוג של Distortion.