טסלה - השרשור הרישמי
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
זקוקה לגרירה בטסלה? מאוד מומלץ שתצפו בסרטון הנ"ל!
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
לא למדתי הרבה מדי מהסיפור הזה. רק שאם נכנסים לתאונה שדורשת גרירה, לא להמתין ולהכנס למצב גרירה כמה שיותר מהר...
למדתי שהבטריה מתנתקת בתאונות קשות בכדי למנוע מצב של שריפה, ושלא לנסות עם גרר רגיל אלא רק גרר שיודע לעבוד עם טסלה...
למדתי שהבטריה מתנתקת בתאונות קשות בכדי למנוע מצב של שריפה, ושלא לנסות עם גרר רגיל אלא רק גרר שיודע לעבוד עם טסלה...
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

זו נקודת המפתח. יכול לחסוך הרבה זמן וכאבי ראש.16/01/2022 10:38oferlaor כתב:
למדתי שהבטריה מתנתקת בתאונות קשות בכדי למנוע מצב של שריפה, ושלא לנסות עם גרר רגיל אלא רק גרר שיודע לעבוד עם טסלה......
- bonder
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 145
מה מיוחד בגרירה של הרכב?
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
עופר , אתה בישראל , הגרריסט פשוט יעלה את הרכב על הגרר גם אם הגלגלים נעולים...
- oferlaor
-
- מנהל

אני מניח שבארה"ב הגררים לא כוללים flat bed אלא שזה דרך החיבור הקדמי.
עם גלגלים נעולים זה די סיפור להעלות את הרכב על הגרר, לא?
עם גלגלים נעולים זה די סיפור להעלות את הרכב על הגרר, לא?
- dudib
-
- חבר מכור קשה

ממש לא בעיה , תחשוב על רכב טוטאל לוסט או שאין אפשרות לשחרר את הברקסים, פשוט מחברים את השרשרת ומושכים
- oferlaor
-
- מנהל

ראיתי שבוידאו הזה הוא השתמש בסופו של דבר ב-WD40 על הגלגלים לגרום להם להחליק למקום... טריק טוב.
שים לב שזה לא רכב טוטאל לוס (רק הפקק אנטי שריפה שלו קפץ). הסיבה שאני מציין את זה הוא שהנזק שאתה עושה מהגרירה רצוי שיהיה מינורי במקרה וזה לא טוטאל לוס.
אגב, הפיתרון הקל יותר הוא מין מתקן כזה שראיתי ששמים על הגלגלים מלמטה ואפשר לגרור רכב ככה בלי להסתמך על הגלגלים שלו בכלל.
שים לב שזה לא רכב טוטאל לוס (רק הפקק אנטי שריפה שלו קפץ). הסיבה שאני מציין את זה הוא שהנזק שאתה עושה מהגרירה רצוי שיהיה מינורי במקרה וזה לא טוטאל לוס.
אגב, הפיתרון הקל יותר הוא מין מתקן כזה שראיתי ששמים על הגלגלים מלמטה ואפשר לגרור רכב ככה בלי להסתמך על הגלגלים שלו בכלל.
- dudib
-
- חבר מכור קשה

אני יודע שלא טוטאל לוס , רק אומר שלגרריסט הנפוץ בישראל זה לא מעניין בכלל מה קורה לרכב.
אני אומר את זה מנסיון , יש לי רכב אספנות ישן שאני משנע אותו לעיתים עם גרר בין מוסכים , יש לי קילומטרז' ארוך בגרר.
אני אומר את זה מנסיון , יש לי רכב אספנות ישן שאני משנע אותו לעיתים עם גרר בין מוסכים , יש לי קילומטרז' ארוך בגרר.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

אין גבול לטמטום האנושי...
https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... 3ydNGxIxPU
לראשונה בארה"ב: נהג טסלה במצב "אוטופיילוט" מואשם בהריגה
קווין ג'ורג' עזיז עבר באור אדום כשמערכת הנהג האוטונומית הייתה פעילה, פגע במכונית אחרת והרג את שני נוסעיה במקום. ביהמ"ש בקליפורניה פסק באופן תקדימי כי מלוא האחריות במקרה של שימוש במערכת סמי אוטומטית מוטלת על הנהג
https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... 3ydNGxIxPU
לראשונה בארה"ב: נהג טסלה במצב "אוטופיילוט" מואשם בהריגה
קווין ג'ורג' עזיז עבר באור אדום כשמערכת הנהג האוטונומית הייתה פעילה, פגע במכונית אחרת והרג את שני נוסעיה במקום. ביהמ"ש בקליפורניה פסק באופן תקדימי כי מלוא האחריות במקרה של שימוש במערכת סמי אוטומטית מוטלת על הנהג
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
מלוא האחריות במקרה של שימוש במערכת סמי אוטומטית מוטלת על הנהג
הגיוני לגמרי.
הגיוני לגמרי.
- oferlaor
-
- מנהל

למי שלא מכיר, אם מעבירים את הרכב למשתמש אמריקאי אפשר לקנות תוספי תוכנה ואז להחזיר לחשבון הישראלי: חימום כיסאות אחוריים, חימום הגה, מנוי ל enhanced autopilot ו fsd
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
מה הכוונה משתמש אמריקאי? צריך ליצור חשבון נפרד, אמריקאי, להעביר אליו את הרכב, לקנות את השדרוגים, ואז להחזיר לחשבון הרגיל שלך?
או שלא הבנתי את מה שאתה אומר נכון?
או שלא הבנתי את מה שאתה אומר נכון?
- oferlaor
-
- מנהל

נכון. כמה ניסו ונראה שזה עובד.
יותר מזה, יש משמעות באיזו מדינה החשבון נמצא מבחינת מה יהיה זמין לו ובאיזה מחיר...
יותר מזה, יש משמעות באיזו מדינה החשבון נמצא מבחינת מה יהיה זמין לו ובאיזה מחיר...
- oferlaor
-
- מנהל

לא הייתי עושה דבר כזה בעצמי, אבל כנראה שיש אנשים שיעשו הכל בשביל לקבל עוד פיצ׳ר, כולל לסכן את האחריות ואת הבעלות שלהם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
גם אני לא.
תכלס הדבר היחיד שהייתי רוכש עכשיו זה את הפתיחה של החימום הגה.
$300 אמור להיות מתורגמים למשהו כמו 1,100 ש"ח כולל מע"מ.
תכלס הדבר היחיד שהייתי רוכש עכשיו זה את הפתיחה של החימום הגה.
$300 אמור להיות מתורגמים למשהו כמו 1,100 ש"ח כולל מע"מ.
- oferlaor
-
- מנהל

כמה פתחו את ה EAP דרך אסטוניה (זול יותר מדלוור). כנראה שמדובר על כ 12000₪ וזה מאפשר ניווט עצמאי בכבישים מהירים (6, 1, 4 אם כי הדיווחים מדברים על כך שזה לא מתפקד מי יודע מה), חניה אוטונומית (איטית, הוא דורש לא מעט סיבובים הלוך חזור). על הנייר יש גם summon אבל לא נראה שזה פעיל בארץ. בנוסף, יש כאלה שרכשו מנוי חודשי של fsd. בפועל מדובר על 200 דולר בחודש לקבל את אותה החוויה.
- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
עכשיו ברור למה הרכב כל כך יקר21/01/2022 20:01oferlaor כתב: למי שלא מכיר, אם מעבירים את הרכב למשתמש אמריקאי אפשר לקנות תוספי תוכנה ואז להחזיר לחשבון הישראלי: חימום כיסאות אחוריים, חימום הגה, מנוי ל enhanced autopilot ו fsd...
מה שבטוח שזה כר פורה להאקרים כי יש מה להרויח.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

gildmor - הרבה חברות בהרבה מוצרים עושות את זה. זה דווקא מוזיל את העלויות כי יותר זול ליצר מודל אחד מאשר לפתוח כמה קווי ייצור לכמה דגמים. יש בזה דווקא הגיון כלכלי נכון מבחינה תמחורית.
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10124
הרכב כל כך יקר?24/01/2022 12:36gildmor כתב: עכשיו ברור למה הרכב כל כך יקרשמו חומרה בלי קשר אם משתמשים בה או לא.
מה שבטוח שזה כר פורה להאקרים כי יש מה להרויח....
זה הרכב עם ה VFM הכי טוב שהיה פה אי פעם בישראל.