שאלה לגבי מחירים של הוט - האם זה חוקי למכור תשתית אינטרנט אבל לחייב רכישת ראוטר מהצד? בכל החבילות שאני רואה המחיר הוא ללא ראוטר(שעלותו היא 20 ש"ח למודם בנוסף), אבל מצד שני אם אני לא רוצה אותו ואני משלם על תשתית אז איך אני אמור להתחבר אליה? אני כרגע בויכוחים איתם על המחיר ורציתי לדעת האם יש אפשרות לא לשלם עליו או לחלופין לקבל מהם רק מודם ללא תשלום.
@Haimbin
לא ידוע לי שהם מחייבים לקנות או לשכור ראוטר.
מודם הם מספקים. בין אם הם קוראים לזה בתשלום או ללא, בסוף מה שמשנה הוא מחיר הסה"כ החודשי.
מה עדיף, 100 ₪ כולל שכירות מודם בחינם, או 80 ₪ לחודש פלוס 20 ₪ שכירות מודם?
אתה צודק בעיקרון הכללי, אבל בכל הפרסומים רושמים מחיר מסויים אבל כשבאים לסגור עסקה תמיד דוחפים את זה באותיות הקטנות, וזה בשביל שאם לא תתקשר אחרי שנה אז השכירות לראוטר עולה! כלומר משלמים יותר על ציוד ישן ... אז מה נסגר עם הטריק השיווקי הזה? וזה לא רק שהוט עושים את זה פשוט אצל בזק אפשר לחבר ציוד פרטי ולגבי סיבים זה לא יגיע אלי בזמן הקרוב אז אני תקוע איתם..
כנראה המבצעים שהיו לפני כמה חודשים בהוט לא קיימים כי לא הצלחתי להגיע למחיר של 54 שקל, אבל כן הצלחתי להוזיל אחרי הרבה מריבות ומעבר למחלקה האחרונה לפני ניתוק, למחיר של 94 שקל של תשתית+ספק הוטנט, כאשר הוטנט זה 25 שקל מהבאנדל וקבלת זיכוי של 100 שקל - כלומר מחיר של 86 שקל לחודש. החבילה שאני נמצא עליה היא 500/10.
Haimbin כתב:
כנראה המבצעים שהיו לפני כמה חודשים בהוט לא קיימים כי לא הצלחתי להגיע למחיר של 54 שקל, אבל כן הצלחתי להוזיל אחרי הרבה מריבות ומעבר למחלקה האחרונה לפני ניתוק, למחיר של 94 שקל של תשתית+ספק הוטנט, כאשר הוטנט זה 25 שקל מהבאנדל וקבלת זיכוי של 100 שקל - כלומר מחיר של 86 שקל לחודש. החבילה שאני נמצא עליה היא 500/10.
מציין שאני לא לקוח חדש אצלם.
...
יכול לציין את מספר התוכנית/מבצע? אני גם לקראת חידוש אצלם ואין לי סבלנות להתחיל לריב איתם שוב
מנסיון אצל הוט - רק כאשר אתה מראה רצינות (משאתה מתאם איסוף הראוטר או אפילו מחזיר אותו ביוזמתך) זורמות ההצעות.
אבל כל ההצעות שלהם הן קצרות טווח ודורשות להיות עם היד על הדופק.
לי הציעו במעמד החזרת הראוטר אפילו 45 ש"ח ל-500/12, אבל רק ל-3 חודשים ואח"כ לך תריב איתם שוב.
העדפתי לשלם 80 ש"ח לפרטנר ל-500/50, ועל הדרך הרווחתי גם 4 חודשי חינם.
מה שאמרו מעלי דיי נכון, רק כאשר כבר ביקשתי בתקיפות להזמין ולקבוע יום שטכנאי יבוא לאסוף ציוד, התקשרו אלי והציעו לי הצעה טובה.
לצערי אני גר בצפון בפריפריה וגם במושב ככה שסיבים יגיעו לפה רק עוד 5-10 שנים הקרובות.
@hunter22
לגבי מספר תוכנית/מבצע עדיין אין לי פרטים כי באתר מעודכנת החשבונית הנוכחית, תשלח לי פה שוב הודעה אחרי ה1/2 עדיף עם תיוג ואני ארשום את הפרטים.
ofers79 כתב:
היי,
האם מישהו כאן מחובר לסיבים של פרטנר וקיבל מחיר שימור?
אשמח לדעת, תודה.
...
לא שימור, חיבור - 80 ש"ח ל-500MB, ארבעה חודשים ראשונים חינם.
פרטנר הודיעו היום שהם נכנסים כספק תשתית לשוק הסיטונאי, אז אולי יהיה שווה לעשות דיל דרך ה-ISP .
em28 כתב:
לא שימור, חיבור - 80 ש"ח ל-500MB, ארבעה חודשים ראשונים חינם.
פרטנר הודיעו היום שהם נכנסים כספק תשתית לשוק הסיטונאי, אז אולי יהיה שווה לעשות דיל דרך ה-ISP .
אני כרגע לקוח של 018 אקספון דרך אנלימיטד ולא מרוצה מהאיכות (איטיות לפעמים, חוסר אמינות). חושב לעבור לסלקום או ל-019, מה כדאי? ולאיזה מחירים לצפות? (1000 מגה, אסתפק גם ב-500 אם ההבדל במחיר מהותי)
Dorel90 כתב:
אני כבר מחובר דרך בזק עם ספק בזק בינלאומי,
הבנתי שאם אעשה דרך בזק בינלאומי יעלה 20₪ פחות(השאלה אם יהיה הבדל בשירות איפשהו
...
שלום
אשמח לדעת אם עשית את זה
אני כרגע מחובר ומשלם 138.9 לחודש על 1000\100, ואני מעוניין גם להוזיל את זה ל120 שקל ואני משתמש במתאם SFP ב180 ש"ח של בזק עם ציוד פרטי.