החזרת מסך sony לישפאר במסגרת ה14 עקב חוסר שביעות רצון
קניתי מסך sony 75 יבואן ישפאר כולל התקנה של השירות שלהם (ברימנג) כל חווית השירות שלי היתה זוועתית לאחר שהכסף עבר תיאום עם המובילים תיאום עם הטכנאים ואפילו שוחד בשביל שיגיעו להתקין אבל זה עוד שטויות
היה לי לפני sm9000 nano של lg מסך מעולה ולא ההיתי מחליף אותו אם הבן שלי לא היה מנפץ אותו.
מהתמונה אני די מרוצה אבל מהסטיראו של הטלויזיה במילה אחת גרוע, 20 רמות מתחת מהLG הקודמת,
ואני לא מעוניין במסך
מה חוק אומר לגבי טלויזיה שהגיעה לפני 4 ימים הותקנה אתמול על ידיי צוות שלהם האם ניתן להחזיר את המוצר בקיזוז דמי ביטול לפי חוק הגנת הצרכן?
היה לי לפני sm9000 nano של lg מסך מעולה ולא ההיתי מחליף אותו אם הבן שלי לא היה מנפץ אותו.
מהתמונה אני די מרוצה אבל מהסטיראו של הטלויזיה במילה אחת גרוע, 20 רמות מתחת מהLG הקודמת,
ואני לא מעוניין במסך
מה חוק אומר לגבי טלויזיה שהגיעה לפני 4 ימים הותקנה אתמול על ידיי צוות שלהם האם ניתן להחזיר את המוצר בקיזוז דמי ביטול לפי חוק הגנת הצרכן?
נערך לאחרונה על ידי SECTOR ב 02/01/2022 8:32, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
Re: החזרת מסך sony ליבואן במסגרת ה14 עקב חוסר שביעות רצון
הטלוויזיה תקינה, הותקנה ונעשה בה שימוש. אין לך זכות להחזיר אותה.
ניתן לפנות לחנות ולבדוק מה יסכימו לעשות למענך. אבל אין כאן שום חובה עפ"י החוק.
ניתן לפנות לחנות ולבדוק מה יסכימו לעשות למענך. אבל אין כאן שום חובה עפ"י החוק.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
קנית בחנות או מרחוק באינטרנט?
לא בדיוק מרגיש לי נוח לבטל בנסיבות כאלו
לא בדיוק מרגיש לי נוח לבטל בנסיבות כאלו
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יש להם אתר
זה לא משכיל אם רכשת באינטרנט או בחנות פיזית??
זה לא משכיל אם רכשת באינטרנט או בחנות פיזית??
מה זאת אומרת נרכש בחנות, שולם בעסקה טלפונית?
היית פיזית בחנות וביצעת את הרכישה?
אם היית רוכש את הטלוויזיה דרך אתר האינטרנט או דרך הטלפון (אותו דבר מבחינת החוק) ללא הגעה לחנות, היית זכאי להחזיר אותה בטווח ה 14 יום גם אם חיברת אותה לחשמל והשתמשת בה 13 יום.
מכשירי חשמל תמיד עדיף לקנות באינטרנט מהסיבה הפשוטה ששם החוק לטובתך.
היית פיזית בחנות וביצעת את הרכישה?
אם היית רוכש את הטלוויזיה דרך אתר האינטרנט או דרך הטלפון (אותו דבר מבחינת החוק) ללא הגעה לחנות, היית זכאי להחזיר אותה בטווח ה 14 יום גם אם חיברת אותה לחשמל והשתמשת בה 13 יום.
מכשירי חשמל תמיד עדיף לקנות באינטרנט מהסיבה הפשוטה ששם החוק לטובתך.
תקנה סאונד בר
ותהנה מהטלוויזיה
ותהנה מהטלוויזיה
גם אני התבאסתי מהסאונד של הסוני XH95 מול LG ישנה שהייתה לי.31/12/2021 21:14SECTOR כתב: ביקורות באינטרנט הסוני מתעלה עליה בכל השוואה אבל מבחינת הסאונד אני ממש התבאסתי בדיעבד הבנתי שבlg היה וואפר מובנה והספק כפול בw...
אבל אני מאוד מרוצה מאיכות התמונה.
פתרתי את עניין הסאונד על ידי קניית סאונד בר. תקנה לך גם במקום להסתבך עם השירות ולשנמך את איכות התמונה. סאונדבר הכי פשוט יהיה יותר טוב ממה שהיה לך ב LG, וגם יעבור לטלויזיה הבאה.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יש אנשים שמצפים לקבל את כל הטוב בחבילה אחת, אבל מנסיון שלי, שאני קונה מסך חדש, אותי מעניין רק איכות התמונה בלבד.
לי יש פיליפס 65 8505, ולמרות שיש אנדרואד מובנה, העדפתי לחבר NUC קטן שיותר מכל בחינה בשביל התוכנים הכבדים. וכן עניין בסאונד, פשוט גם חיברתי סאונדבר של JBL BAR 3.1. וסגרתי את כל הפינות. מה שכן, יש בהחלט דגמי טלוויזיה אם סאונד טוב, אבל האם זה שווה את העלות, אני די בטוח ש לא. סאונד בר נשער לך תמיד, גם אם תחליף טלוויזיה, כך שהסאונד תמיד יהיה טוב.
לי יש פיליפס 65 8505, ולמרות שיש אנדרואד מובנה, העדפתי לחבר NUC קטן שיותר מכל בחינה בשביל התוכנים הכבדים. וכן עניין בסאונד, פשוט גם חיברתי סאונדבר של JBL BAR 3.1. וסגרתי את כל הפינות. מה שכן, יש בהחלט דגמי טלוויזיה אם סאונד טוב, אבל האם זה שווה את העלות, אני די בטוח ש לא. סאונד בר נשער לך תמיד, גם אם תחליף טלוויזיה, כך שהסאונד תמיד יהיה טוב.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
בשירות לקוחות בחו"ל היית יכול להחזיר.
בארץ זה לא מחזיק מים כל עוד המוצר תקין ונעשה בו שימוש.
עדיף לך לרכוש סאונדבר ולא לנסות להתחנן על חייך שיקחו חזרה את הטלויזיה.
בארץ זה לא מחזיק מים כל עוד המוצר תקין ונעשה בו שימוש.
עדיף לך לרכוש סאונדבר ולא לנסות להתחנן על חייך שיקחו חזרה את הטלויזיה.
הזכרת שאתה רוצה לעבור לאולד קח בחשבון שהם עוד יותר דקיקים ושבריריים. לא מומלץ עם ילדים קטנים.31/12/2021 19:08SECTOR כתב: היה לי לפני sm9000 nano של lg מסך מעולה ולא ההיתי מחליף אותו אם הבן שלי לא היה מנפץ אותו....
בכל מקרה כפי שאמרו זה באסה אבל אם לפחות התמונה יותר טובה אז יש לך הזדמנות לשדרג את הסאונד.