The Wheel of Time - סדרת פנטזיה עיבוד לרב מכר של רוברט ג'ורדן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יותר מדי diversity מציק לכם? תתמודדו.
הסדרה מרגישה לי מאוד שידור חוזר של עוד 5 כאלה סדרות. זה מרגיש כאמור מאוד הולמארק, או גרסא של Witcher או shadow & bone או אפילו warrior nun. בקיצור, לא מרגיש מהפכני באופן כלשהו.
הסדרה מרגישה לי מאוד שידור חוזר של עוד 5 כאלה סדרות. זה מרגיש כאמור מאוד הולמארק, או גרסא של Witcher או shadow & bone או אפילו warrior nun. בקיצור, לא מרגיש מהפכני באופן כלשהו.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הפרק הראשון עמוס מאוד ורץ הרבה יותר מדי מהר יותר זה היה צריך אולי שני פרקים להצגת העולם והסברים על המונחים והדמויות והכוחות שמובילים את העולם וכיו"ב
הפרקים הבאים איטיים הרבה יותר וזה לטובה
אכן היו קצת בעיות CGI....
ראינו בבית 5 נפשות את שלושת הפרקים הפותחים, שניים קראו את הספרים ושלושה לא
כולם נהנו
הפרקים הבאים איטיים הרבה יותר וזה לטובה
אכן היו קצת בעיות CGI....
ראינו בבית 5 נפשות את שלושת הפרקים הפותחים, שניים קראו את הספרים ושלושה לא
כולם נהנו
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
פח אשפה טלווזיוני. משחק מחפיר, אפקטים עלובים. ממש הזכיר לי את זינה הנסיכה הלוחמת והרקולס משנות התשעים.
ומילה על ה-diversity - שזה נושא סופר חשוב. אבל כאן גם הביצוע סופר מאולץ. כל סצינה שם חייבת להכיל את כל המגדרים, הגוונים והעדות, על חשבון משחק איכותי ומשכנע. לא ככה יוצרים diversity בטלוויזיה.
ומילה על ה-diversity - שזה נושא סופר חשוב. אבל כאן גם הביצוע סופר מאולץ. כל סצינה שם חייבת להכיל את כל המגדרים, הגוונים והעדות, על חשבון משחק איכותי ומשכנע. לא ככה יוצרים diversity בטלוויזיה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

זה משהו עבור הצופים שלא קראו את הספרים ואין להם שמץ מושג על העלילה28/11/2021 20:11ag43 כתב: ההדגשה שלהם שלא יודעים אם הדרקון הוא גבר או אישה מטרידה. זו כל הפואנטה של הסדרה, מקווה שהתסריטאים הנאורים לא יחליטו להרוס אותה....
ואלה הם הרוב המוחלט כמובן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
משהו לא טוב עובר על התסריטאים של חברות ההפקה למסך הקטן בשנתיים האחרונות, הרבה עיבודים ליצירות מופת נכשלים לגמרי בתור סדרות טלוויזיה (המוסד, מחזור כישור הזמן, אני מחשיב אפילו את קאובוי ביבופ, למרות שאינו ממקור ספרותי, אך עדיין נחשב ליצירת מופת בעולם האנימה).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אם לסכם את העונה הראשונה
הדבר הראשון שאני נהנתי ואהבתי
אם כי....לא מעט בעיות שמפריעות ואני לא מופתע שהרבה לא אהבו
קודם כל עונה קצרה מדי, היה צריך מינימום 10 פרקים רצוי אולי 12 - הדבר גרם להאצה מלאכותית בקצב, אי אפשר להבין למה מישהו עושה משהו רק ממה שהוצג בפרק ולכן נראה שדברים נחתכים באמצע
בשביל 100 מליון דולר ל-8 פרקים בלבד, מעט מדי אקשן, CGI גרוע ברובו
הוספה מיותרת של תתי עלילה שלא מקדמים את הסיפור הכללי - למשל רובו של פרק 5
שינויים של דברים מהותיים בעולם מהספרים ללא שום הצדקה - למשל פתיחה של GATEWAY
לא הועיל בכלל שהשחקן שמשחק את מאט קוטון - דמות מרכזית - עזב/הועזב אחרי הצילומים של פרק 6 דבר שחייב שינויי עלילה בפרקי הסיום דבר שישפיע גם על עונה 2
הדבר הראשון שאני נהנתי ואהבתי
אם כי....לא מעט בעיות שמפריעות ואני לא מופתע שהרבה לא אהבו
קודם כל עונה קצרה מדי, היה צריך מינימום 10 פרקים רצוי אולי 12 - הדבר גרם להאצה מלאכותית בקצב, אי אפשר להבין למה מישהו עושה משהו רק ממה שהוצג בפרק ולכן נראה שדברים נחתכים באמצע
בשביל 100 מליון דולר ל-8 פרקים בלבד, מעט מדי אקשן, CGI גרוע ברובו
הוספה מיותרת של תתי עלילה שלא מקדמים את הסיפור הכללי - למשל רובו של פרק 5
שינויים של דברים מהותיים בעולם מהספרים ללא שום הצדקה - למשל פתיחה של GATEWAY
לא הועיל בכלל שהשחקן שמשחק את מאט קוטון - דמות מרכזית - עזב/הועזב אחרי הצילומים של פרק 6 דבר שחייב שינויי עלילה בפרקי הסיום דבר שישפיע גם על עונה 2