ותהנה. מאוד מעניין ההשוואה ל 3070 (בכל המובנים) שתוכל לבדוק ולכתוב את התרשמותך.
מה זה אומר ש eARC לא עובד?
איך ועם איזה תוכן בדקת את זה?

ותהנה. 

קיבלת הבטחה כלשהי מהחנות שבמידה ולא תוכל לחיות עם באגים מסוימים, הם יסכימו לקבלו בחזרה?17/12/2021 7:58hasday כתב: היי טל,
בדיקה אמיתית תהייה רק בשישי הבא אחרי התקנה וחיבור של המערכת וזה יום שאני לבד בבית.
יגיע אלי חבר וביחד נבדוק ונתרשם.
eARC עבד לי לפני שביצעתי עידכון תוכנה, אחרי העידכון אני מקבל הודעה מהטלויזה שצריך לחבר ליציאת eARC, עדיין בודק את זה.
הבדיקה היא מול נטפליקס, יוטיוב מהטלויזיה...

הסתדר לי ה eARC,17/12/2021 10:12lasik כתב: קיבלת הבטחה כלשהי מהחנות שבמידה ולא תוכל לחיות עם באגים מסוימים, הם יסכימו לקבלו בחזרה?
אני שואל לאור הפירסומים כי יש כאלה שממתינים על הגדר מהסיבה הזו.
כמובן שמקווה בשבילך שהכל יעבוד חלק....

יהיה מצויין אם תוכל לבדוק את ה eARC עם תוכן אטמוס מנטפליקס ולוודא ב info של הרסיבר שאתה מקבל אודיו lossless.17/12/2021 11:59hasday כתב: הסתדר לי ה eARC,
אחרי העידכון של המכשיר השתנו לי כמה הגדרות האפליקציה דרך הווב...

אני מסוקרן לדעת אם זה עובד גם אצלך?25/12/2021 11:12big007 כתב: "פחות אהבתי:
בקודם כדי לעבור בין יציאות של HDMI בלי להדליק את המכשיר הייתי לוחץ על היציאה בשלט, כאן לא מצאתי את האופציה, מדליק אותו שאני רוצה לעבור מכבלים לסוני"
גם אצלי ב2080 rxa לא מופיעים כניסות הHDMI בשלט רק שני חצים. אני מעביר בין הכניסות HDMI דרך האפליקציה בנייד מבלי להדליק את הרסיבר.(דיי מעצבן וגם מקש INFO בשלט לא קיים.אבל זה מה יש)
במידה ותפעיל את אחת הסצנות המכשיר ידלק.
לדעתי זה אמור לעבוד גם אצלך.
וחוץ מזה תתחדש ותהנה הרסיבר נראה מפלצתי
...

מצאתי פיתרון חלקי לזה, יש לי שלט ישן עם כפתורי HDMI 1-4, עובד לי על המכשיר החדש, כרגע פלסטר מבחינתי.25/12/2021 11:12big007 כתב: "פחות אהבתי:
בקודם כדי לעבור בין יציאות של HDMI בלי להדליק את המכשיר הייתי לוחץ על היציאה בשלט, כאן לא מצאתי את האופציה, מדליק אותו שאני רוצה לעבור מכבלים לסוני"
גם אצלי ב2080 rxa לא מופיעים כניסות הHDMI בשלט רק שני חצים. אני מעביר בין הכניסות HDMI דרך האפליקציה בנייד מבלי להדליק את הרסיבר.(דיי מעצבן וגם מקש INFO בשלט לא קיים.אבל זה מה יש)
במידה ותפעיל את אחת הסצנות המכשיר ידלק.
לדעתי זה אמור לעבוד גם אצלך.
וחוץ מזה תתחדש ותהנה הרסיבר נראה מפלצתי
...

בקיצור לא שיפרו את העניין אחרי סידרת XX80.26/12/2021 8:35hasday כתב: מצאתי פיתרון חלקי לזה, יש לי שלט ישן עם כפתורי HDMI 1-4, עובד לי על המכשיר החדש, כרגע פלסטר מבחינתי.
בשביל ה INFO צריך לפתוח תפריט במסך ואז יש את הINFO.
משהו נוסף שמפריע לי שלא רואים על המסך איזה סאונד הוא מזהה, למרות שלוחצים על הכפתור שמשנה את הסאונד, רק בבדיקה בINFO רואים...