usher
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
מרטין תמיד מתייחס
מרטין שלום,כל הכבוד,רק אני קורא את השאלה,קורא את התשובה ולא מבין כלום,יש גם אהבלים בפורום שלא מבינים רמזים, נסה לענןת לאט שאבין מהר, ביי
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
טוב מרטין התכוון אליי 
אני השבוע שמעתי את ה X-708 של Usher.
מה אגיד, רמקול מדפי כאמור עם באס מפתיע, אני אישית שמעתי אותו עם הגברה של פיליניוס ומקור תואם, לרמקול עצמו יש סאונד גדול יחסית למדפי, פירוט נחמד מאד ובסה"כ אחלה רמקול.
מי שמיבא אותו לארץ הינו רן שביט מסאבו אודיו בהרצליה, בחור נחמד מאד השבוע הייתי אצלו להאזנה, למרות שלא קניתי בסוף כלום הוא נשאר אדיב וסבלני על אף העובדה שהייתי שם כ 3 שעות והאזנתי למוזיקה.
לגבי מחירים ה X-708 מסתובב סביב ה 6 אלף מתצוגה, חדש קצת יותר, שווה שמיעה לפי דעתי.
אני השבוע שמעתי את ה X-708 של Usher.
מה אגיד, רמקול מדפי כאמור עם באס מפתיע, אני אישית שמעתי אותו עם הגברה של פיליניוס ומקור תואם, לרמקול עצמו יש סאונד גדול יחסית למדפי, פירוט נחמד מאד ובסה"כ אחלה רמקול.
מי שמיבא אותו לארץ הינו רן שביט מסאבו אודיו בהרצליה, בחור נחמד מאד השבוע הייתי אצלו להאזנה, למרות שלא קניתי בסוף כלום הוא נשאר אדיב וסבלני על אף העובדה שהייתי שם כ 3 שעות והאזנתי למוזיקה.
לגבי מחירים ה X-708 מסתובב סביב ה 6 אלף מתצוגה, חדש קצת יותר, שווה שמיעה לפי דעתי.