yossix כתב:
אני לאחר כמה עשרות שילוחים איתם.
עובדים לאט אבל בסה"כ הם בסדר.
השירות במייל ובצאט עובד בלי שום בעיה. לא הייתי קורא לזה שירות אפס.
אם לך יש נסיון אחר איתם אז טוב שאתה ממשיך לנסות
...
שוב הכל יפה כל עוד אין בעיה , ברגע שיש ועוד באשמתם בערך כמו לדבר לקיר
ממליץ להזמין מוצרים מאירופה,
המחירים של המשלוח מארה"ב נורא גבוהים, וגורמים פנימיים ששולחים לך את המשלוח לארץ יוצאים יקרים ודיי מסרבלים כנגד זה שאתה מסכם עם המוכר שישלח לארץ מאיפה שהוא נמצא.
בכל הקשור לחברת dealtas, אני חייב להגיב ולשתף....., הזמנתי דרכם חבילה שרכשתי באיביי, המשלוח נשלח על ידי USPS וקיבלתי עדכון מ USPS שהחבילה נמסרה ב DEALTAS. אחרי שלשה ימים שלא קיבלתי מהם הודעה שהחבילה התקבלה, פניתי אליהם, חזרו אלי אחרי יומיים שהחבילה לא נמצאה, שלחתי אליהם אישור על מסירה, כולל אישור של USPS, שהחבילה נמסרה להם, הם התעקשו שהחבילה לא התקבלה....אמרו לי לפנות למוכר ???, והרי יש אישור של USPS, חברה מכובדת לכל הדעות ששלחה אישור משלוח, תעודת מעקב, מרום מסירה, ..ועדיין נציגה מ dealtas מסרה לי שזה לא באחריותם , ביקשתי מספר פעמים לעשות אסקלציה ולהעלות אותי מול מנהל, אולם אין קול ואין עונה, הפסיקו להתייחס לפניות שלי ובזה הסתיים הטיפול מבחינתם.. אני ממליץ בכל פה ולשון לא לעבוד דרכם, ולא לשלוח איתם חבילות, אתם שמים את חבילותיכם / כספכם על קרן הצבי ופשוט חרפה של שירות
alcd כתב:
בשעה טובה חבילה בדרך לplanetexpress
אספר אחר כך איך הם
יהיו לי עוד כמה חבילות - יש עוד המלצות וחברות שלא הוזכרו כאן בשירשור?
...
חבילה נקלטה די מהר אחרי הגעה למחסן, מקבלים הודעה למייל עם תמונה
זול יחסית אבל בא לי עוד יותר זול
חבילה קטנה יוצא 13 דולר + 2 דולר עמלת משלוח עם משלוח הכי איטי
טוב מעדכן , חבילה חזרה כי בחרתי באפשרות לא נכונה (ממש לא ברור שם) עם סוללה - מבין 3 אפררויות.
מחיר עלה טיפה (ניסיתי לבחור את אותו אחד שבחרתי קודם) עדיין אותו מחיר
15$ + 2 עמלת משלוח
שירות טוב אבל , זיכו על המשלוח הקודם, וגם את ההפרש במחיר.
@omeb
עד עכשיו לא נתקלתי בבעיות, משתמש בהם כבר כמה שנים במיוחד לחבילות עד 2 קילו דרך דואר צ'כיה (הם נמצאים ממש על הגבול הצ'כי) אבל היתה פעם פעמיים שהזמנתי חבילה גדולה וכבדה דרך דואר גרמניה.
בעיות עם customs form
משהו מיוחד שלהם
חבילה חזרה למחסן פעמיים
חשבונית תקינה , בפעם ראשונה שחזרה מיליתי עם נציג שלהם
לא נתקלתי בשום מקום אחר ב15 האחרונות
ממשיך לחפש חברה נורמלית - אולי אין (אולי מישהו פה רוצה להקים אחת )
עדיף כבר יושופס שגם אותם אני לא מחבב בגלל שירות (נזק למוצר יקר וביטוח שלהם שלא מבטח כלום אלה סתם דרך לגבות עוד כסף, במיוחד מאלה שלא שמים לב לV שמסומן שם) וגם יקרים אבל מהר ובלי כאב ראש
נ.ב. אם מכירים חברה שלא ניסיתי מוזמנים לכתוב ואבדוק אותם
5 שנים לא שלחתי עם USHOPS מאז שגיליתי את דילטס.
החודש שלחתי דרך USHOPS ונזכרתי למה בעצם הפסקתי - זה אונס של עלויות שלא ידועות מראש:
- עמלות מיסוי לא הגיוניות
- חישוב משקל פי 2 מפדקד\אמזון
- "ביטוח" שאי אפשר לבטל\לממש
- הנחה של "מסלול מזורז" - רק שחבילה מפספסת את המסלול בגלל באג במנגנון ברקוד שלהם
שום מחשבון, שום ציפיות שלי לגבי מחיר לא התממשו. כמובן רחוק מאוד ולא לטובתי (ואני יודע לחשב את מחירים\מיסוי וכו).
s3t כתב:
5 שנים לא שלחתי עם USHOPS מאז שגיליתי את דילטס.
החודש שלחתי דרך USHOPS ונזכרתי למה בעצם הפסקתי - זה אונס של עלויות שלא ידועות מראש:
- עמלות מיסוי לא הגיוניות
- חישוב משקל פי 2 מפדקד\אמזון
- "ביטוח" שאי אפשר לבטל\לממש
- הנחה של "מסלול מזורז" - רק שחבילה מפספסת את המסלול בגלל באג במנגנון ברקוד שלהם
שום מחשבון, שום ציפיות שלי לגבי מחיר לא התממשו. כמובן רחוק מאוד ולא לטובתי (ואני יודע לחשב את מחירים\מיסוי וכו).
...
לא אמרתי שהם טובים, רק משווה יחסית
אבל דילטס הרבה יותר גרועים
אזלו לי חהברות לנסות, USPS לא אופציה (יגיע לנקודה אקראית בעיר) , צריך שיגיע לתחנת חלוקה או עם שליח במחיר סביר--
כשמדברים כאן על עמלות מיסוי גבוהות (במיוחד בהקשר של USHOPS) - האם הדבר רלוונטי גם לחבילות שלא עוברות את רף המכס\מעמ (75$)?
אם כן, האם לכאורה עבור חבילות כאלה כדאי ללכת על USHOPS כי גם ככה לא יהיו עמלות ו-USHOPS הכי גדולים ואמינים (זו ההבנה שלי כי ראיתי כאן רק תלונות על מחיר)?