השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
תנסה להפעיל רשתות תואמות ל WIFI 5 ותראה אם יש הבדל19/10/2021 9:59aviss7 כתב: הגדרתי להפריד אבל אני בכלל לא רואה את הרשת של ה 5. לא באייפון ולא במקבוק. אני כן רואה את הרשת של ה 5 עבור מחשבים ״ישנים״ אהל היא עדיין מתחברת ב 2.4...
לאחר שהערתי להם שההצהרה שלהם על "מוצר במלאי" שקרית שינו את זה ל arrival notice18/10/2021 17:00Nir50 כתב: Bangood אתר לא אמין...
מפרסמים מוצר שכביכול במלאי כאשר הוא לא.
אחר כך מושכים אותך בסיפורים יש בעיה כזו בעיה אחרת אולי תחכה עד שיהיה במלאי ב2023 לא יודע...
בעלי בחיים לא קרה לי דבר כזה
גם לבטל זה סיפור צריך להכנס לצ'אט להסביר וכו'
בסוף ביטלו למען השם ...אפשר להתקדם
ההזמנה שהזמנתי מעלי באותו יום כבר בטיסה בדרך לארץ...
אם לא הייתי מבטל הייתי מחכה לנצח...
מישהו הצליח להתחבר לראוטר מרחוק דרך האפלקציה?
מנסה להתחבר מהטלפון לראוטר מרחוק וזה תמיד מראה לי אותו ב offline, רק כשאני מתחבר ל wifi זה מראה ונותן להתחבר לראוטר.
רוצה לקנות להורים אך רוצה גם שתהיה לי גישה מרחוק כדי לסדר להם אם יהיו בעיות.
מנסה להתחבר מהטלפון לראוטר מרחוק וזה תמיד מראה לי אותו ב offline, רק כשאני מתחבר ל wifi זה מראה ונותן להתחבר לראוטר.
רוצה לקנות להורים אך רוצה גם שתהיה לי גישה מרחוק כדי לסדר להם אם יהיו בעיות.
- Yogev777
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: יוגב סלובודניק
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם
לפני שבועיים ניסיתי להזמין את הראוטר מבנגוד ואחרי מספר ימים קיבלתי מהם הודעה שאין במלאי וצריך להמתין. היום קיבלתי מהם שוב מייל שיגיע הראוטר עם המעבד החדש של קוואלקום WS7206 (יש דווקא ביקורות טובות בפורומים בעולם)
מה אתם ממליצים לעשות? לבטל את ההזמנה ולהזמין מעלי אקספרס את הדגם הסיני הקודם? או לזרום עם הדגם החדש
לפני שבועיים ניסיתי להזמין את הראוטר מבנגוד ואחרי מספר ימים קיבלתי מהם הודעה שאין במלאי וצריך להמתין. היום קיבלתי מהם שוב מייל שיגיע הראוטר עם המעבד החדש של קוואלקום WS7206 (יש דווקא ביקורות טובות בפורומים בעולם)
מה אתם ממליצים לעשות? לבטל את ההזמנה ולהזמין מעלי אקספרס את הדגם הסיני הקודם? או לזרום עם הדגם החדש
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
- zzrr1066zzrr1066
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
הי אחי ניסתי לקנות מהקישור ששלחת אבל שלחתי הודעה למוכר הוא אמר שזה גירסא גלובלית אבל עדיף את הסיני אשמח לקישור לחנות שמוכרת את הסיני
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נראה שיש רק את הגרסה החדשה עם מעבד ה- WS7206
https://ali.ski/5cXAN
https://ali.ski/5cXAN
- zzrr1066zzrr1066
- חבר שרק התחיל

אשאל יותר מפורט מה ההבדל בין הגירסא החדשה לגירסת סינית שמכרו והאם כדאי לקנותה?
ואשמח לדעת אם הגירסא הברזילאית או הרוסית אותו מעבד ואפשרויות כמו בסינית?
ואשמח לדעת אם הגירסא הברזילאית או הרוסית אותו מעבד ואפשרויות כמו בסינית?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בגרסה החדשה של הנתב יש שימוש במעבד חדש.
רצוי לדבוק באותו סוג של יחידות אם מתכננים שימוש במספר יחידות.
רצוי לדבוק באותו סוג של יחידות אם מתכננים שימוש במספר יחידות.
- zzrr1066zzrr1066
- חבר שרק התחיל

- kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אם אתה רוצה סקירה מעמיקה:...
https://www.acwifi.net/15947.html
בפועל, הוא מתכוון שיש פה כמות של אנשים (להערכתי 50+) שקנו את הדגם הישן ומרוצים ממנו מאוד (דגם סיני PRO).
הדגם החדש עוד לא הוכיח את עצמו, בגלל שהחומרה שונה, לא בטוח שהוא יהיה טוב כמו הקודם.
המעבד בדגם הישן:
HiSilicon’s CPU Hi5651T
המעבד בדגם החדש:
Qualcomm’s IPQ5000
על הנייר, המעבד הישן יותר חזק מהחדש.
- zzrr1066zzrr1066
- חבר שרק התחיל

תודה אחי בכל אופן קנית את הגירסא הברזליאני דרך במלצה של מישהו שקנה ועובד לו פצצה וגם האפליקציה תומכת עברית
- Satsui
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 2 פעמים
היי,
באים אליי תיכף מסלקום להתקין לי את הסיבים. יש לי את הראוטר של AX3 wi-fi 6 pro ואני הולך להשתמש רק בו בלי הראוטר של סלקום, והבנתי שבשביל זה הוא הולך להביא לי מה שנקרא "חייגן סיבים" (שאם אני מבין נכון מה שאני קראתי לו מתאם סיב). כרגע הראוטר AX3 שלי מוגדר כראוטר ויש לי מודם של בזק בינלאומי שמוגדר כמודם בלבד.
מה אני צריך לשנות בהגדרות של ה-AX3 כך שישמש כראוטר עם המתאם שסלקום מביאים לי? חיפשתי ולא ממש מצאתי תשובה. אשמח אם מישהו יכול להנחות אותי (יש לי גם את הגרסא הסינית, אבל אני משתמש במצלמה וגוגל טרנסלייט כדי לנווט באפשרויות).
באים אליי תיכף מסלקום להתקין לי את הסיבים. יש לי את הראוטר של AX3 wi-fi 6 pro ואני הולך להשתמש רק בו בלי הראוטר של סלקום, והבנתי שבשביל זה הוא הולך להביא לי מה שנקרא "חייגן סיבים" (שאם אני מבין נכון מה שאני קראתי לו מתאם סיב). כרגע הראוטר AX3 שלי מוגדר כראוטר ויש לי מודם של בזק בינלאומי שמוגדר כמודם בלבד.
מה אני צריך לשנות בהגדרות של ה-AX3 כך שישמש כראוטר עם המתאם שסלקום מביאים לי? חיפשתי ולא ממש מצאתי תשובה. אשמח אם מישהו יכול להנחות אותי (יש לי גם את הגרסא הסינית, אבל אני משתמש במצלמה וגוגל טרנסלייט כדי לנווט באפשרויות).
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Satsui
- חבר שרק התחיל

וואלה? תודה. הייתי בטוח שאני צריך לשנות את שיטת ההתחברות לחייגן או משהו כזה. אחלה
- Satsui
- חבר שרק התחיל

טוב, בא הטכנאי של סלקום, חיבר אותי והתקין, כשהוא עשה בדיקה עם הנתב שלהם, קיבלתי מהירות של 1 ג'יגה הורדה ו-100 מ"ב העלאה.
כשהחליף להשתמש במתאם מודם, עם הנתב שלי (AX3 wi-fi 6 pro) - ההעלאה נשארה 100 מ"ב, אבל ההורדה הפכה להיות 150-200 מ"ב. הוא היה צריך ללכת כי כבר מאוחר, וכרגע נשארתי תקוע עם המודם והנתב שלי, ועם מהירות נמוכה. הוא אמר שיכול להיות משהו בהגדרות אצלי שמגביל.
יש לי ראוטר ספייר של Archer c9, אבל הוא נותן אותן תוצאות בדיוק - ההורדה מוגבלת ל-150-200 מ"ב.
למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? יש אולי משהו בהגדרות אצלי שגורם להגבלה? אשמח לעזרה.
כשהחליף להשתמש במתאם מודם, עם הנתב שלי (AX3 wi-fi 6 pro) - ההעלאה נשארה 100 מ"ב, אבל ההורדה הפכה להיות 150-200 מ"ב. הוא היה צריך ללכת כי כבר מאוחר, וכרגע נשארתי תקוע עם המודם והנתב שלי, ועם מהירות נמוכה. הוא אמר שיכול להיות משהו בהגדרות אצלי שמגביל.
יש לי ראוטר ספייר של Archer c9, אבל הוא נותן אותן תוצאות בדיוק - ההורדה מוגבלת ל-150-200 מ"ב.
למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? יש אולי משהו בהגדרות אצלי שגורם להגבלה? אשמח לעזרה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Satsui
- חבר שרק התחיל

אני מדבר רק על החיבור הקוי, לא על הווייפיי.
בהתחלה היה את הנתב של סלקום, הוא שם אותו רק לשם בדיקת הקו, והוא נתן מהירות של 1 ג'יגה הורדה ו100 מ"ב העלאה.
לאחר מכן, הוא שינה לבקשתי ככה שיהיה לי את המתאם מודם (הוא היה צריך לשנות גם את ההגדרות אצלם במערכת, כי המודם שלהם הוא מודם נוקיה שצריך לקבל הגדרה שונה אצלם במערכת), שיהיה מחובר לראוטר שלי ה-AX3 (שמחובר למחשב), ומשם - ההורדה ירדה ל-150 מ"ב, וההעלאה נשאר 100 מ"ב. הוא התעקש שהמודם הזה תומך גם הורדה של 1 ג'יגה... ובגלל השעה היה צריך ללכת.
אני לא רוצה להיות עם הנתב של סלקום גם כי זה -25 ש"ח בחודש, וגם כי אני מרוצה מה-AX3 שלי.
ניסיתי גם לחבר את ה-Archer c9 שלי בקווי, וזה נותן אותן תוצאות (ואם אני בדקתי נכון גם ה-Archer c9 תומך מהירות הורדה גבוהה יותר מ-150 מ"ב).
ממש מבאס אותי... אני לא יודע מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה ככה שהמהירות תיהיה נורמאלית כמו שהיה עם הנתב של סלקום (שהוא אול-אין-וואן)
בהתחלה היה את הנתב של סלקום, הוא שם אותו רק לשם בדיקת הקו, והוא נתן מהירות של 1 ג'יגה הורדה ו100 מ"ב העלאה.
לאחר מכן, הוא שינה לבקשתי ככה שיהיה לי את המתאם מודם (הוא היה צריך לשנות גם את ההגדרות אצלם במערכת, כי המודם שלהם הוא מודם נוקיה שצריך לקבל הגדרה שונה אצלם במערכת), שיהיה מחובר לראוטר שלי ה-AX3 (שמחובר למחשב), ומשם - ההורדה ירדה ל-150 מ"ב, וההעלאה נשאר 100 מ"ב. הוא התעקש שהמודם הזה תומך גם הורדה של 1 ג'יגה... ובגלל השעה היה צריך ללכת.
אני לא רוצה להיות עם הנתב של סלקום גם כי זה -25 ש"ח בחודש, וגם כי אני מרוצה מה-AX3 שלי.
ניסיתי גם לחבר את ה-Archer c9 שלי בקווי, וזה נותן אותן תוצאות (ואם אני בדקתי נכון גם ה-Archer c9 תומך מהירות הורדה גבוהה יותר מ-150 מ"ב).
ממש מבאס אותי... אני לא יודע מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה ככה שהמהירות תיהיה נורמאלית כמו שהיה עם הנתב של סלקום (שהוא אול-אין-וואן)
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תבדוק דרך הגדרות הרשת במחשב כי החיבוריות זוהתה כ- 1Gbps.
עוד אופציה זה לנסות לאפס את הנתב. הוא בפירוש יכול לממש את כל רוחב הפס אצלך, ככה זה אצל כולנו.
עוד אופציה זה לנסות לאפס את הנתב. הוא בפירוש יכול לממש את כל רוחב הפס אצלך, ככה זה אצל כולנו.