סופרמן יוצא מהארון

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #21 

15/10/2021 10:21  
molvy כתב:
לדעתי, כאשר דוחפים כל דבר בצורה לא הגיונית לראש סדר היום זה מאולץ לא יפה לא נכון וגורם לאנטיגוניזם

אני חושב שנשים צריכות לקבל הכרה והסכמה לפמיניסטיות מסויימת אבל להציג נשים כמין החזק שנלחמות מתגברות על כל הגברים החזקים בקרבות פנים אל פנים כמו שרואים בסרטים האחרונים זה לחטוא לאמת ולטעם הטוב

לדחוף את הלהטבים לפנים שלנו בדרכים לא שגרתיות ולא טבעיות זה גם מאולץ מביך ולדעתי לא מועיל לקהילה

עד היום לא היתה אפליה לסרטים שעוסקים בלהטבים ואפילו היתה הצלחה לפתיחות שסרטים אלו הציגו

אבל לעשות את זה בצורה מאולצת זה אצלי לפחות מפתח אנטיגוניזם וסלידה

חסר שיציגו את סופרוומן (גל גדות) כלסבית........או אז יבוא לציון גואל ולציונה גאולה
...
הפוך. צריך לדחוף את הלהטבים לפנים שלנו. עד לא מזמן הם דוכאו, הושפלו ונלעגו. הדרך היחידה לשנות את זה היא לדחוף את זה לפנים שלנו, ובעיקר לפנים של מי שקשה לו עם זה.
אין מחאה "נחמדה". לא קיים דבר כזה.
זה מועיל מאוד לקהילה, לא חושב שיש תלונות מהקהילה. מי שאומר שזה "לא מועיל לקהילה", זה נסיון לא מוצלח לחפש תרוץ להשתיק את מה שקשה להתמודד איתו.
ויפה שיש פה הסכמה לפמיניסטיות "מסוימת".

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7044
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #22 

@nir11
הם דוחפים את עצמם לפנים במצעדי הגאווה וגורמים לאנשים ניטרליים להתנגד להם

מה המחאה שלא מקבלים אותם? מקבלים אותם ועוד איך

אין צורך בזוג הומואים בתלבושת פרובוקטיבית שיעשו דברים פרובוקטיביים אפילו יותר במרכז שכותות חרדיות בירושלים

זה גורם לאניגוניזם ולי כבן אדם שמכיל אותם ואפילו יותר להגעל מהצורה שבה הם דוחפים את עצמם לפנים שלנו

אני לא הייתי מקבל זוג של גבר ואישה שעושים את מה שהלהטבים עושים במצעד הגאווה, אבל התקשורת מציגה את הגועל נפש שהם עושים בפרהסיה כקידמה לשמה

סליחה אני לא צריך את זה לא מזוג מעורב ולא מזוג חד מיני!

ובשם הקדמה אני בעד מתן פונדקאות לזוגות חד מיניים אני בעד נישואים אזרחיים לזוגות חד מיניים ואני בעד חייה ותן לחיות לכולם

אבל אני לא צריך שידחפו לי שום דבר לפנים!!

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #23 

אגב למי שמעוניין !
כרגע בתל אביב מצעד השרמוטות.

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 903
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #24 

תיקון > מצעד המיזאנדריות

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

זו הידיעה שאני רואה:
מאות בני אדם השתתפו באירוע המחאה בתל אביב נגד פגיעה מינית בנשים שמתלבשות חושפני
moog איפה אתה מזהה פה שנאת גברים?

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 903
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #26 

כנס לקבוצה של "כולן" שמנהלת את כל זה ותראה בעצמך

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #27 

@nir11
כולנו נגד פגיעה מינית בנשים

אני חוזר כולנו נגד פגיעה מינית בנשים

אני אדגיש אני ממש נגד פגיעה מינית בנשים

אבל לומר שנשים שמתלבשות חושפני אינן "פירצה הקוראת לגנב" זו תמימות מצד אחד וטיפשות מצד שני

אם אני יוצא מהרכב שלי ומשאיר אותו דולק, אני ממש לא רוצה שיגנבו לי אותו אבל מה לעשות הסיכוי שיגנבו אותו הרבה יותר גדול מהסיכוי שיגנבו את הרכב שחונה לידי נעול ועם אזעקה

אני חושב שנשים שמתלבשות חושפני הן נשים שרוצות שיראו אותן כאובייקט מיני, וצריכות לקחת בחשבון שיהיו כאלה שיפרשו את הלבוש הפרובוקטיבי בצורה מעט יותר חמורה והן צריכות לדעת שהן מיסתכנות

אני רוצה להדגיש שוב שאני ממש נגד פגיעה מינית בנשים ככלל ובנשים שלובשות פרובוקטיבי בפרט

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

15/10/2021 14:29  
molvy כתב:
@nir11
כולנו נגד פגיעה מינית בנשים

אני חוזר כולנו נגד פגיעה מינית בנשים

אני אדגיש אני ממש נגד פגיעה מינית בנשים

אבל לומר שנשים שמתלבשות חושפני אינן "פירצה הקוראת לגנב" זו תמימות מצד אחד וטיפשות מצד שני

אם אני יוצא מהרכב שלי ומשאיר אותו דולק, אני ממש לא רוצה שיגנבו לי אותו אבל מה לעשות הסיכוי שיגנבו אותו הרבה יותר גדול מהסיכוי שיגנבו את הרכב שחונה לידי נעול ועם אזעקה

אני חושב שנשים שמתלבשות חושפני הן נשים שרוצות שיראו אותן כאובייקט מיני, וצריכות לקחת בחשבון שיהיו כאלה שיפרשו את הלבוש הפרובוקטיבי בצורה מעט יותר חמורה והן צריכות לדעת שהן מיסתכנות

אני רוצה להדגיש שוב שאני ממש נגד פגיעה מינית בנשים ככלל ובנשים שלובשות פרובוקטיבי בפרט
...
ההשוואה שלך לא נכונה. הרכב שלך, עם מפתחות בפנים או לא, אין לו רצון. אין לו התודעה והיכולת להגיד לא ולהביע התנגדות.
לאישה, שלובשת מה שבא לה, יש יכולת מאוד ברורה להגיד לא! אני לא רוצה!
אישה שנאנסה כשלבשה בגדים חושפניים, מה יהיה עם האנס? עונש מופחת? לא לתת עונש בכלל? מה התפיסה שלך לגבי זה?

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #29 

ידיד שלי שגר בתל אביב שלח לי תמונות
שלא משאירות שום ספק בדמיון,נשים כמעט ללא בגד מינימלי,אז מה הן מנסות להשיג?
אני ממש מבולבל ממצעד השרמוטות הזה.
מנסות להשיג צדק או משו אחר...

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #30 

די.כבר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #31 

15/10/2021 16:42  
ag43 כתב:
די.כבר.
...
לגמרי. שאנשים יעשו מה שהם רוצים. לא מתאים, אל תסתכלו.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #32 

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #33 

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #34 

@nir11
אותו אנס צריך לקבל את העונש המירבי, אין שום מקום להתחשבות, אונס זה פשע נוראי

אבל הנאנסת הפרובוקטיבית לא צריכה להיות מופתעת שזה קרה לה

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

אני לא משתגע על הניסוח שלך אבל אני מבין את הכוונה ולא שולל אותה באופן מוחלט.
מצד שני, זכותן של נשים להתלבש ככל העולה על רוחן, וזה לא נותן שום לגיטימיה לאף אחד לתקוף אותן.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #36 

ממש לא אמרתי שזה לגיטימי, נהפוך הוא, אמרתי שזה ממש לא לגיטימי!

אבל זה לא מפתיע

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #37 

התגובות בת׳רד הזה לא שונות מהתגובות בשנת 1968 לסרט ההוליוודי הראשון (או בין הראשונים) שהציג נישואים מעורבים בין שחורים ללבנים.
למעשה, אני די בטוח שהיו הרבה אנשים שלא הבינו למה צריך לדחוף ״תנועות חברתיות חדשות״ בקולנוע. זה סתם מעורר אנטגוניזם שדוחפים דברים שקשה לך לקבל לתוך הפרצוף, ועוד במסך הגדול והלבן. גם בטח לסעודים היום לא קל לראות סרטים שבהם נשים נוהגות. אבוי, תנועה חברתית חדשה.

מעניין איך הקהל כאן היה מגיב אם הבן של סופרמן היה חוזר בתשובה?

אתם מבינים, כולם מרגישים נאורים, אבל למעשה סובלים מחוסר קבלת האחר בדרגות שונות. פעם אלו היו שחורים, נשים, והיום - להט״בים. תחשבו מה היה קורה אם אנשים היו מתלוננים שהם לא רוצים לראות במדיה את אורך החיים שלכם, כמו שהוא היום, ולא משנה מה הוא - דתי, חילוני, ליברלי, נשים נוהגות ועובדות, להט״בי. תחשבו לרגע שמישהו ממש מתנגד - עד כדי שהוא כותב פוסט באיזה פורום טכנולוגי. איך זה היה גורם לכם לחשוב? השנאה שיש היום היא נוראית, אל תתנו לזה יד. תקבלו את האחר, גם אם הוא שונה וגם אם הוא לא תואם את אורך החיים שלכם.

ויש המון גייז שלא עולים על משאיות עירומים. ואגב - זה באמת סבבה גם אם אנשים עולים ערומים על משאיות. זה עושה להם טוב ולא פוגע באף אחד. כמו תפילה, למה שמישהו יתנגד לזה? יש לזה תשובה אחת - חוסר קבלה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #38 

לא. לראות אנשים עירומים עולים על משאיות זה לא נעים לאף אחד לא משנה מה הנטייה המינית שלו או אם הוא עם צבע עור שונה.
אין בעיה לקבל את השונה, אני לא חושב שיש כאן מישהו בפורום הזה שיש לו בעיה עם זה אבל אף אחד לא רוצה שידחפו לו את האג'נדות החדשות הללו ישר לפרצוף ועמוק לגרון וזה בדיוק מה שקורה היום בכל אמצעי המדיה המערביים.
אם אתה חושב לרגע שהשתנו הרבה דברים בארה"ב הנאורה והמתקדמת עם שחורים ולבנים, כדאי לך לבדוק את העניין שוב. זו מדינה גזענית, הומופובית ושמרנית. ישראל נחשבת עוד מקום מתקדם יחסית אליהם.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #39 

16/10/2021 8:22  
toxin כתב:
זו מדינה גזענית, הומופובית ושמרנית. ישראל נחשבת עוד מקום מתקדם יחסית אליהם.
...
נכון, וככל שהזמן יעבור גם זה לאט לאט יעלם
16/10/2021 8:22  
toxin כתב:
אם אתה חושב לרגע שהשתנו הרבה דברים בארה"ב הנאורה והמתקדמת עם שחורים ולבנים, כדאי לך לבדוק את העניין שוב.
...
מבין את הנקודה שלך, אבל המון השתנה, דוגמה קטנה:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7 ... 7%99%D7%AA
אם היית אומר להם אז, שממש עוד מעט הוא יגיע:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7 ... 7%9E%D7%94

דברים משתנים, ודווקא ישראל זה אחלה מקום להבין, שכדי שהם ישתנו, לא מספיק "לבקש יפה"

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #40 

תתפלא, יש 200 אלף אנשים כל שנה שבאים למצעד הזה. מחציתם סטרייטים. לא מפריע להם. אולי אפילו הם נהנים מזה.

ומעניין אם אתה נגד הפסטיבל בריו דה ז׳ינרו? שדוחפים לך בפרצוף דרך התקשורת המערבית נשים יפיפיות ברזילאיות כמעט ללא כיסוי שמפזזות להן? אתה נגד, נכון. אף אחד לא רוצה לראות אנשים ערומים. אין הבדל בין אותן נשים לגברים על המשאיות, חוץ מהעובדה שהגברים כנראה מגעילים אותך. ומה לגבי התצוגה אופנה של ויקטוריה סיקרסטס? תנועה מערבית חדשה. פויה. סורי, אני לא קונה את האמירות שלך.

ארה״ב התקדמה. עובדה, לא היית מעז לדבר ככה היום בפורום הזה על נישואים מעורבים שדוחפים לך בפרצוף במדיה. גם אם היא עדיין שמרנית, היא התקדמה. העניין הלהט״בי הוא אותו הדבר.

נעול

חזור אל “סרטים וטלויזיה”