רציתי שיעשו לנו שקעי GEWISS ישר במקום איגודים של שקעים... ונתקלתי בכמה בעיות לגבי שקעי GEWISS לפי מיטב הבנתי ולפי המחירונים שמצאתי באתרים אין הבדל משמעותי במחירים בין שקע GEWISS לבין כמה רגילים ( אפילו לפעמים יוצא יותר זול) ומבחינת עבודה זאת אותה עבודה אפילו פחות ( לא צריך לקבע 3+ אמבטיות נוספות) לא?
אז איך זה הגיוני שהחשמלאית אמרה שלהחליף לGEWISS בבית אז צריך להוסיף 4500 שח ??
וכן יש איזה שהיא מגבלה לאמבטיות של GEWISS בגודל 4 או 3 כי נאמר לי שאסור לשים אמבטיות של 6 לא תקני ולא 6עובר ביקורת חשמל ?
דבר נוסף שנאמר שנשמע יותר הגיוני "אסור לחבר בשקע אחד מעגלים שונים" כלומר אסור לי לחבר נק חשמל וטלפון בשקע אחד... ואם אני רוצה לשיים אמבטיה של 6 ולשים בה רשת, טלפון, YES, דמה ואז חשמל כך שיוצא שיש הפרדה של 2 מחיצות בין החשמל לשאר?
אם יש למישהו קישור לנוהלים בנושא כדי שאני אדע איך ומה צריך כי להעבור ביקורת חשמל
אני ממש אודה או כול טיפ או רעיון שיש לכם!!
לדוג מותר לי לבקש שיחברו רק את החשמל וכל השאר ישימו שקעים ריקים עם צינו וחוט השחלה ואני העשה הכול לבד אחרכך?
ושקעי חשמל עם אני לא מעוניין בשקעין שלהם יש אפשרות שרק יעבירו כבלים וישאירו אותם בחוץ כמו שעושים לנק של גוף חימום ?? או שזה לא יעבור ביקורת חשמל ?
אפשר לאגד מפסק של גוף חימום ומפסק תאורה באמבטיה לשקע אחד ?
אוקי במבט שני על ההודעה, אני מצטער על כל השאלות אני פשוט לא מבין בתחום וסביר להניח שאני אוכל כל מה שיגישו לי כך שאני ממש מקווה שתעזור לי בנושא.
תודה מראש