מהירות אינטרנט ב-Smart TV לאחר חיבור סיבים
היי אז ככה התחברתי לסיבים של הוט 1000 מגה
אכן בבדיקה במהירות בסמארטפון מגיע ל600 מגה ב-wifi.
אך בבדיקות מהירות ב-2 טלוויזיות LG לא עובר את ה-100.
איך יכול להיות? לפני זה הייתי 200 מגה באינטרנט רגיל והטלוויזיות קלטו מעל 100, אך מאז הסיבים נותן לי בין 30 ל-90. בדקתי גם דרך הנטפליקס שם בכלל נותן לי 20, וגם דרך האפליקצייה הרישמית של LG (internet speed 2).
גם הטלוויזיה לא מחוברת בכאבל רשת שבעבר אמרו לי כאן שזה מגביל ל100 מגה, אז מה זה יכול להיות? בסמארטפון זה נותן גבוה ובטלוויזיה לא.
איך יכול להיות? לפני זה הייתי 200 מגה באינטרנט רגיל והטלוויזיות קלטו מעל 100, אך מאז הסיבים נותן לי בין 30 ל-90. בדקתי גם דרך הנטפליקס שם בכלל נותן לי 20, וגם דרך האפליקצייה הרישמית של LG (internet speed 2).
גם הטלוויזיה לא מחוברת בכאבל רשת שבעבר אמרו לי כאן שזה מגביל ל100 מגה, אז מה זה יכול להיות? בסמארטפון זה נותן גבוה ובטלוויזיה לא.
- BingBong111
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
- שם מלא: יאיר
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
המבחן לא כל כך אמין בטלוויזיות חכמות בעיקר כי הבדיקה מתבצעת על דפדפן ואין שם אפליקציות בדיקה נורמליות. בלי שום קשר בשביל נטפליקס ב FHD מומלץ חיבור של 5MB, ו 4K מומלץ 15MB. לא אמורה להיות לך בעיה.
בקשר לכבל רשת, אתה חיברת את הטלוויזיה דרך מוקה?
בקשר לכבל רשת, אתה חיברת את הטלוויזיה דרך מוקה?
- BingBong111
- חבר שרק התחיל

הבדיקה לא נעשתה על דפדפן, כתבתי שעשיתי את הבדיקות באפליקצייה הרשמית של LG שלפני הסיבים נתנה לי בדיקה מהימנה (מעל 100 שהיה לי 200 מגה אינטרנט רגיל לא סיבים) וגם בדיקה באמצעות נטפליקס. משום מה עכשיו זה נותן 30 עד 90 מגה. ובנטפליקס הרבה פחות.01/09/2021 8:37BingBong111 כתב: המבחן לא כל כך אמין בטלוויזיות חכמות בעיקר כי הבדיקה מתבצעת על דפדפן ואין שם אפליקציות בדיקה נורמליות. בלי שום קשר בשביל נטפליקס ב FHD מומלץ חיבור של 5MB, ו 4K מומלץ 15MB. לא אמורה להיות לך בעיה.
בקשר לכבל רשת, אתה חיברת את הטלוויזיה דרך מוקה?...
בקשר לכאבל רשת- כתבתי שלא חיברתי את הטלוויזיה עם כאבל רשת כי אני יודע שהכאבל רשת מגביל ל- 100MB.
ובזמנו שחיברתי חיברתי ישירות להוטבוקס 4.
היום בסיבים הוט העמיסו עליי מלבד לראווטר (הוטבוקס 5) עוד 2 מכשירים לבנים, נראה שאחד מהם זה ממיר סיב לכאבל רשת והשני ממיר סיב מסלקום להוט (ככה הסביר הטכנאי כי הם מתלבשים על הארון של סלקום)
לתמונה
http://www.up2me.co.il/imgs/8829656.jpeg
- BingBong111
- חבר שרק התחיל

הקופסא למטה מעל הפאנל זה שקע אופטי (תיאורטית לא צריך אותו, אפשר לחבר את הסיב שנכנס אליו ישירות לממיר סיב אבל תמיד עדיך שקע) והמכשיר שדבוק לשידה הוא באמת ממיר סיב.
בקשר לבדיקה, ראיתי באתר של LG שהפורטים בקווי באמת מוגבלים ל 100 מגה, אבל אני אגיד לך את האמת 100 מגה יציב זה הרבה יותר ממספיק לכל שירות סטרימינג שתבחר.
בקשר לבדיקה, ראיתי באתר של LG שהפורטים בקווי באמת מוגבלים ל 100 מגה, אבל אני אגיד לך את האמת 100 מגה יציב זה הרבה יותר ממספיק לכל שירות סטרימינג שתבחר.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתה באלחוטי עם רשת 2.4G או 5G?01/09/2021 16:09nati_l2 כתב: צודק אבל שוב מנסה להבין את הסיבה שבאלחוטי לא נותן לי מעל 100, משהו מוזר. לפני המעבר כן נתן
...
למרות שגם רשת 2.4G בקליטה טובה אמורה לתת מעל 100M...
אולי יש הפרעות מהשכנים? השידור בערוץ יחסית נקי?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
01/09/2021 17:28איינשטיין כתב:אתה באלחוטי עם רשת 2.4G או 5G?01/09/2021 16:09nati_l2 כתב: צודק אבל שוב מנסה להבין את הסיבה שבאלחוטי לא נותן לי מעל 100, משהו מוזר. לפני המעבר כן נתן
...
אולי יש הפרעות מהשכנים? השידור בערוץ יחסית נקי?...
אז זהו שבסיבים הסבירו לי בהוט שאין אפשרוית בחירה, ושזה מתחבר אוטומטית , ובאמת יש לי רק רשת אחת לחיבור.
זה נכון אגב?
ועידכון- חיברתי עכשיו לקווי, מקבל 93Mb, שמוציא את הקווי זה נותן 25Mb.
בטלפון זה כן נותן מהירויות גבוהות בין 300-600 . הזוי בהחלט.
הפרעות מהשכנים? מה הכוונה? אם לפני קיבלתי מעל 100 באלחוטי אין סיבה שעכשיו בסיבים יהיה הבדל.
בבדיקה עם אפלקציית Speedtest by Ookla?
שאלה: איך אתה בודק בטלוויזיות? גם מריץ Speedtest by Ookla או מפעיל אפליקציה אחרת?
בבדיקה עם אפלקציית Speedtest by Ookla?
שאלה: איך אתה בודק בטלוויזיות? גם מריץ Speedtest by Ookla או מפעיל אפליקציה אחרת?
- BingBong111
- חבר שרק התחיל

01/09/2021 20:20nati_l2 כתב:אתה יכול להפריד את הרשתות, אבל הכי טוב אוטומט01/09/2021 17:28איינשטיין כתב:
אתה באלחוטי עם רשת 2.4G או 5G?
אולי יש הפרעות מהשכנים? השידור בערוץ יחסית נקי?...
אז זהו שבסיבים הסבירו לי בהוט שאין אפשרוית בחירה, ושזה מתחבר אוטומטית , ובאמת יש לי רק רשת אחת לחיבור.
זה נכון אגב?
ועידכון- חיברתי עכשיו לקווי, מקבל 93Mb, שמוציא את הקווי זה נותן 25Mb.
בטלפון זה כן נותן מהירויות גבוהות בין 300-600 . הזוי בהחלט.
הפרעות מהשכנים? מה הכוונה? אם לפני קיבלתי מעל 100 באלחוטי אין סיבה שעכשיו בסיבים יהיה הבדל....