קבצים ב ds920 לא עושים upload בסיום ההורדה, למה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מכיר ספציפית את התוכנה הזו, אבל אתה צריך שהפורט של ה-DS בראוטר יהיה פתוח בכדי שה-אפלוד יעבוד.
- AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 718
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 271 פעמים
זה יכול להיות כלהמיני דברים ומחסומים .
בשלב ראשון תנסה לשנות את ה dns של ה nas ל dns של גוגל . (8.8.8.
אני יודע שבחשיבה לוגית זה לא הפתרון לבעיות מסוג זה אבל נתקלתי ברשת שלא מעט מקרים שבאופן מפתיע זה עשה את העבודה בעיקר בגלל בעיות וחסימות של תשתית האינטרנט.
נזה ועדכן , אם לא יעזור נמשיך משם.
בשלב ראשון תנסה לשנות את ה dns של ה nas ל dns של גוגל . (8.8.8.
אני יודע שבחשיבה לוגית זה לא הפתרון לבעיות מסוג זה אבל נתקלתי ברשת שלא מעט מקרים שבאופן מפתיע זה עשה את העבודה בעיקר בגלל בעיות וחסימות של תשתית האינטרנט.
נזה ועדכן , אם לא יעזור נמשיך משם.
טוב אז ניסיתי לשנות את ה DNS ל 8.8.8.8 בעצתו של @AVIVMUSTAKY וזה לא עזר.
פתחתי את הפורטים וגם זה לא עזר. אשמח לעוד רעיונות.
כמובן שעשיתי RESUME כמו שייעצו כאן וזה אכן עבר למצב של העלאה אבל זה על 0.0 KB ולא מעלה באמת
תודה
כמובן שעשיתי RESUME כמו שייעצו כאן וזה אכן עבר למצב של העלאה אבל זה על 0.0 KB ולא מעלה באמת
תודה
- AvivMustaky
- כתב

מניח שניסת להסיר ולהתקין מחדש ?25/08/2021 9:46bixente כתב: טוב אז ניסיתי לשנות את ה DNS ל 8.8.8.8 בעצתו של @AVIVMUSTAKY וזה לא עזר.
תודה...
מודה שלא ניסיתי עד שלא ראיתי את התגובה שלך. מוזר, בד"כ זה די הפתרון הראשון שלי.25/08/2021 10:14AvivMustaky כתב:מניח שניסת להסיר ולהתקין מחדש ?25/08/2021 9:46bixente כתב: טוב אז ניסיתי לשנות את ה DNS ל 8.8.8.8 בעצתו של @AVIVMUSTAKY וזה לא עזר.
תודה......
אז מחקתי והתקנתי מחדש. ואז זה העלה קצת לכמה דקות ואז שוב התאפס ולא מעלה, אני אנסה להוריד עוד תכנים כדי לבדוק לאורך זמן.
אגב - איך אני יכול לראות כמה העלה?
תודה
- AvivMustaky
- כתב

אם עלה אז עלה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
zchesler כבר רשם את הפתרון.
על מנת לראות כמה העלת, יש עמודה מתאימה לזה. אם היא לא מופיעה אצלך, לחץ על ה- 3 נקודות והוסף אותה.
על מנת לראות כמה העלת, יש עמודה מתאימה לזה. אם היא לא מופיעה אצלך, לחץ על ה- 3 נקודות והוסף אותה.
אבל זה מעלה מעט מאוד לכמה דקות ואז מפסיק. האם זה תלוי בהורדה של אחרים? כי אני אפילו לא מגיע ל10 אחוז העלאה ממה שהורדתי....
@ziv_r
תודה על הטיפ, מצאתי
- AvivMustaky
- כתב

תלוי בהורדה של אחרים. אם מעלה אז כשתהיה דרישה הוא ימשיך