LG Vs. Samsung אמינות
שמתי לב שבקבוצות שונות בפייסבוק וגם כאן, צפות המון תקלות במסכים. בכלליות מרגיש שמסך טלוויזיה מתקלקל בקצב לא סביר.
התקלות הנפוצות: חלק מהמסך פתאום כהה או נפילה של חלק מאחורי המסך והופעת של נקודות בהירות.
האם ברמה הבינונית (55 אינץ, עד 3000 ש"ח), יש איזו הסכמה לאיזו חברה אמינה יותר? מקריאת ההודעות פה, ניכר שאחריות סמסונג (סמליין) מזעזעת ושאם יש בעיה, אז אין על מי לסמוך. אבל עוד לפני האחריות, מנסה להבין מי מהחברות עדיפה מבחינת אמינות בטווח המחרים הנ"ל.
פשוט מרגיש שאם פעם טלוויזה החזיקה 5 שנים ומעלה, היום אנחנו יורדים לשנה-שנתיים
התקלות הנפוצות: חלק מהמסך פתאום כהה או נפילה של חלק מאחורי המסך והופעת של נקודות בהירות.
האם ברמה הבינונית (55 אינץ, עד 3000 ש"ח), יש איזו הסכמה לאיזו חברה אמינה יותר? מקריאת ההודעות פה, ניכר שאחריות סמסונג (סמליין) מזעזעת ושאם יש בעיה, אז אין על מי לסמוך. אבל עוד לפני האחריות, מנסה להבין מי מהחברות עדיפה מבחינת אמינות בטווח המחרים הנ"ל.
פשוט מרגיש שאם פעם טלוויזה החזיקה 5 שנים ומעלה, היום אנחנו יורדים לשנה-שנתיים
אתה באמת חושב שזה משקף?
מי יפרסם הודעה בפורום - מישהו שהתקלקל לו המסך או מישהו שהמסך רץ כבר 7 שנים?
מסכים ישנים יותר החזיקו יותר בממוצע, אבל מסך זה מכשיר חשמלי מורכב ויכול להיות תקול בכל רגע נתון. יכול להחזיק שנה ויכול גם להספיק חצי עשור ויותר.
מי יפרסם הודעה בפורום - מישהו שהתקלקל לו המסך או מישהו שהמסך רץ כבר 7 שנים?
מסכים ישנים יותר החזיקו יותר בממוצע, אבל מסך זה מכשיר חשמלי מורכב ויכול להיות תקול בכל רגע נתון. יכול להחזיק שנה ויכול גם להספיק חצי עשור ויותר.
פה בפורום מדווחות יותר תקלות על סמסונג, אבל יש פה אבל.
הטלויזיות הבסיסיות של LG(לא כולל נאנו ומעלה) בדיוק כמו הבסיסיות של סמסונג באות רק עם שנה אחריות - כלומר לשניהן אין אורך חיים ארוך מהיצרן, אך בסמסונג יש אפשרות לרוב להאריך ל3 שנים בנוסף לשנה הראשונה ב200 ש"ח כאשר בLG לא קיימת כזאת אופציה(תקנו אותי אם אני טועה) לכן במחירים האלו לדעתי שניהם אחלה עם עדיפות קלה לסמסונג למרות התקלות.
*אותיות קטנות - חלקות מהטלויזיות הזולות לש LG כן מקבלות 3 שנים אחריות(במתכונת שנה אחת+ 2 אבל רק אם זה יבואן רשמי וצריך לוודא עם החנות).
מעבר לזה LG/Sony יותר אמינות( לדעתי, לא לפי סקר שוק) כי החברה מוכנה לתת אחריות של 3 שנים במינימום על מוצריה ואפשרות אפילו מעבר.
הטלויזיות הבסיסיות של LG(לא כולל נאנו ומעלה) בדיוק כמו הבסיסיות של סמסונג באות רק עם שנה אחריות - כלומר לשניהן אין אורך חיים ארוך מהיצרן, אך בסמסונג יש אפשרות לרוב להאריך ל3 שנים בנוסף לשנה הראשונה ב200 ש"ח כאשר בLG לא קיימת כזאת אופציה(תקנו אותי אם אני טועה) לכן במחירים האלו לדעתי שניהם אחלה עם עדיפות קלה לסמסונג למרות התקלות.
*אותיות קטנות - חלקות מהטלויזיות הזולות לש LG כן מקבלות 3 שנים אחריות(במתכונת שנה אחת+ 2 אבל רק אם זה יבואן רשמי וצריך לוודא עם החנות).
מעבר לזה LG/Sony יותר אמינות( לדעתי, לא לפי סקר שוק) כי החברה מוכנה לתת אחריות של 3 שנים במינימום על מוצריה ואפשרות אפילו מעבר.
למיטב ידיעתי אף טלויזיה של סמסונג לא מגיעה עם אחריות 4 שנים מראש. תמיד זה שנה עם אפשרות להאריך ל-4 שצריך לזכור לממש אותה בזמן ואולי אפשרי רק מעל דגם\גודל מסויים.07/08/2021 21:04Haimbin כתב: פה בפורום מדווחות יותר תקלות על סמסונג, אבל יש פה אבל.
מעבר לזה LG/Sony יותר אמינות( לדעתי, לא לפי סקר שוק) כי החברה מוכנה לתת אחריות של 3 שנים במינימום על מוצריה ואפשרות אפילו מעבר....
בכל מקרה אם אורך האחריות נחשב למדד של איכות הרי עצם העובדה שהם מוכנים לתת אחריות של 4 שנים במחיר סמלי לעומת LG ואחרים שנותנים מקסימום 3 שנים, דווקא מעיד להיפך...
כולם מוכנים להאריך אחריות מעבר ל-3/4 שנים במחיר מופקע ולא משתלם בעליל.
בכל מקרה שווה לבדוק חלופות של סוני כחלופה, כפי שציינו כאן רבים, מבחינת איכות תמונה כל דגמי LG שהם לא אולד נופלים באיכות התמונה משמעותית מהסמסונג המקבילה במחיר כך שגם אם הם אמינים יותר זה לא רלוונטי אם תסבול בצפיה אחר כך. אם בכל זאת תחליט על LG וודא שיש את אפשרות ההחזרה בקנייה אונליין למקרה שתתחרט.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
@avirez,
מה שבאמת חשוב (יותר מאיזה מסך אמין יותר), הוא איזה שירות אתה תקבל אם המסך שלך יתקלקל מסיבה שהיא.
אתה יכול לרכוש מסך סמסונג שיחזיק לך 10 שנים ותהיה מרוצה עד הגג, אבל אם אתה במקרה תיפול על מסך בעייתי אז אתה עלול להבין לליבם של אלו שהתלוננו כאן.
רק מסיבה זו בלבד אני לא ארכוש יותר מסכי סמסונג (היו לי 3 בעבר) עד אשר סמליין יחזירו את תחום האחריות והתיקונים אליהם הביתה.
מה שבאמת חשוב (יותר מאיזה מסך אמין יותר), הוא איזה שירות אתה תקבל אם המסך שלך יתקלקל מסיבה שהיא.
אתה יכול לרכוש מסך סמסונג שיחזיק לך 10 שנים ותהיה מרוצה עד הגג, אבל אם אתה במקרה תיפול על מסך בעייתי אז אתה עלול להבין לליבם של אלו שהתלוננו כאן.
רק מסיבה זו בלבד אני לא ארכוש יותר מסכי סמסונג (היו לי 3 בעבר) עד אשר סמליין יחזירו את תחום האחריות והתיקונים אליהם הביתה.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
באנגליה לפעמים אתה מקבל על סמסונג 6 שנים אחריות מראש בלא מעט דגמים. יותר אומר על היבואן כאן ולא על היצרן.08/08/2021 14:34gildmor כתב:
למיטב ידיעתי אף טלויזיה של סמסונג לא מגיעה עם אחריות 4 שנים מראש. תמיד זה שנה עם אפשרות להאריך ל-4 שצריך לזכור לממש אותה בזמן ואולי אפשרי רק מעל דגם\גודל מסויים.
בכל מקרה אם אורך האחריות נחשב למדד של איכות הרי עצם העובדה שהם מוכנים לתת אחריות של 4 שנים במחיר סמלי לעומת LG ואחרים שנותנים מקסימום 3 שנים, דווקא מעיד להיפך...
כולם מוכנים להאריך אחריות מעבר ל-3/4 שנים במחיר מופקע ולא משתלם בעליל.
בכל מקרה שווה לבדוק חלופות של סוני כחלופה, כפי שציינו כאן רבים, מבחינת איכות תמונה כל דגמי LG שהם לא אולד נופלים באיכות התמונה משמעותית מהסמסונג המקבילה במחיר כך שגם אם הם אמינים יותר זה לא רלוונטי אם תסבול בצפיה אחר כך. אם בכל זאת תחליט על LG וודא שיש את אפשרות ההחזרה בקנייה אונליין למקרה שתתחרט....
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
@gildmor ציינתי את שצריך להוסיף 200 ש"ח בסמסונג, אבל גם בדגמים הכי בסיסיים ובגדלים "קטנים ומעלה" אפשר להרחיב אחריות( חבר עשה את זה ב Ru7100 בגודל 55 שזה הנורמה המינימלית ברוב המקרים היום), ואני יודע שגם בדגמים החדשים זה נשאר אותו הדבר, בשונה מLG ששם אין אפשרות( חוזר על זה - בדגמים בסיסיים), ולכן סמסונג עדיפים כי תוכל לקבל מסך חדש ( אמנם משונמך אבל עדיף על כלום) במקרה וייהרס.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
ב-lg אפשר ב-99 ל-3 שנים,כלומר עוד שנתיים אחריות
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
מניסיון של שנים רבות עם 2 החברות הנ"ל אני חייב להגיד שבצורה מוחלטת מסכי lg היו אמינים יותר ,אני לא מדבר על שרות ואחראיות.
חברים רבים עם מסכי סמסונג שפעמים רבות נתנו תמונה טובה יותר מהמקבילים של lg אבל סיימו את חייהם ממש מוקדם.
בlg ניתן להרחיב את השרות ל6 שנים ,עשיתי את זה עם 2 מסכים
חברים רבים עם מסכי סמסונג שפעמים רבות נתנו תמונה טובה יותר מהמקבילים של lg אבל סיימו את חייהם ממש מוקדם.
בlg ניתן להרחיב את השרות ל6 שנים ,עשיתי את זה עם 2 מסכים
האמת היא שבדגם הבסיסי של סמסונג אין בעיית שנמוך.08/08/2021 22:10Haimbin כתב: סמסונג עדיפים כי תוכל לקבל מסך חדש ( אמנם משונמך אבל עדיף על כלום) במקרה וייהרס....
RU7100 לא שונה מ-NU7100.
ו-TU7100 לא שונה, וכך גם AU7100.
אם כבר, אפשר להגיד שהדגמים משתפרים עם הזמן, כי כל פעם אתה מקבל גירסת תוכנה מתקדמת.
- yehuda-k
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 0
claudia5 , כתבת:
"ב LG ניתן להרחיב את השרות ל6 שנים ,עשיתי את זה עם 2 מסכים"
האם קראת לשירות של LG במהלך השנים האחרונות של הרחבת האחריות ל 6 שנים ?
אם כן, האם השירות היה טוב? האם החליפו מסך לשווה ערך בלי בעיות?
"ב LG ניתן להרחיב את השרות ל6 שנים ,עשיתי את זה עם 2 מסכים"
האם קראת לשירות של LG במהלך השנים האחרונות של הרחבת האחריות ל 6 שנים ?
אם כן, האם השירות היה טוב? האם החליפו מסך לשווה ערך בלי בעיות?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- קיבל תודות: 558 פעמים
לא היה לי צורך.2 המסכים עובדים ללא תקלות...עדיין
- claudia5
-
- חבר מביא חבר