LG Vs. Samsung אמינות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #1 

שמתי לב שבקבוצות שונות בפייסבוק וגם כאן, צפות המון תקלות במסכים. בכלליות מרגיש שמסך טלוויזיה מתקלקל בקצב לא סביר.
התקלות הנפוצות: חלק מהמסך פתאום כהה או נפילה של חלק מאחורי המסך והופעת של נקודות בהירות.

האם ברמה הבינונית (55 אינץ, עד 3000 ש"ח), יש איזו הסכמה לאיזו חברה אמינה יותר? מקריאת ההודעות פה, ניכר שאחריות סמסונג (סמליין) מזעזעת ושאם יש בעיה, אז אין על מי לסמוך. אבל עוד לפני האחריות, מנסה להבין מי מהחברות עדיפה מבחינת אמינות בטווח המחרים הנ"ל.
פשוט מרגיש שאם פעם טלוויזה החזיקה 5 שנים ומעלה, היום אנחנו יורדים לשנה-שנתיים

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #2 

אתה באמת חושב שזה משקף?
מי יפרסם הודעה בפורום - מישהו שהתקלקל לו המסך או מישהו שהמסך רץ כבר 7 שנים?
מסכים ישנים יותר החזיקו יותר בממוצע, אבל מסך זה מכשיר חשמלי מורכב ויכול להיות תקול בכל רגע נתון. יכול להחזיק שנה ויכול גם להספיק חצי עשור ויותר.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #3 

פה בפורום מדווחות יותר תקלות על סמסונג, אבל יש פה אבל.

הטלויזיות הבסיסיות של LG(לא כולל נאנו ומעלה) בדיוק כמו הבסיסיות של סמסונג באות רק עם שנה אחריות - כלומר לשניהן אין אורך חיים ארוך מהיצרן, אך בסמסונג יש אפשרות לרוב להאריך ל3 שנים בנוסף לשנה הראשונה ב200 ש"ח כאשר בLG לא קיימת כזאת אופציה(תקנו אותי אם אני טועה) לכן במחירים האלו לדעתי שניהם אחלה עם עדיפות קלה לסמסונג למרות התקלות.
*אותיות קטנות - חלקות מהטלויזיות הזולות לש LG כן מקבלות 3 שנים אחריות(במתכונת שנה אחת+ 2 אבל רק אם זה יבואן רשמי וצריך לוודא עם החנות).

מעבר לזה LG/Sony יותר אמינות( לדעתי, לא לפי סקר שוק) כי החברה מוכנה לתת אחריות של 3 שנים במינימום על מוצריה ואפשרות אפילו מעבר.

avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #4 

תודה על התשובות המפורטות. אני רואה שההפרש לא גדול מדי מהדגמים הזולים יותר, אכוון לאזור ה-3000 שח לטלוויזיה 55 עם שלוש שנות אחריות. וכנראה LG

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #5 

07/08/2021 21:04  
Haimbin כתב:
פה בפורום מדווחות יותר תקלות על סמסונג, אבל יש פה אבל.

הטלויזיות הבסיסיות של LG(לא כולל נאנו ומעלה) בדיוק כמו הבסיסיות של סמסונג באות רק עם שנה אחריות - כלומר לשניהן אין אורך חיים ארוך מהיצרן, אך בסמסונג יש אפשרות לרוב להאריך ל3 שנים בנוסף לשנה הראשונה ב200 ש"ח כאשר בLG לא קיימת כזאת אופציה(תקנו אותי אם אני טועה) לכן במחירים האלו לדעתי שניהם אחלה עם עדיפות קלה לסמסונג למרות התקלות.
*אותיות קטנות - חלקות מהטלויזיות הזולות לש LG כן מקבלות 3 שנים אחריות(במתכונת שנה אחת+ 2 אבל רק אם זה יבואן רשמי וצריך לוודא עם החנות).

מעבר לזה LG/Sony יותר אמינות( לדעתי, לא לפי סקר שוק) כי החברה מוכנה לתת אחריות של 3 שנים במינימום על מוצריה ואפשרות אפילו מעבר.
...
למיטב ידיעתי אף טלויזיה של סמסונג לא מגיעה עם אחריות 4 שנים מראש. תמיד זה שנה עם אפשרות להאריך ל-4 שצריך לזכור לממש אותה בזמן ואולי אפשרי רק מעל דגם\גודל מסויים.
בכל מקרה אם אורך האחריות נחשב למדד של איכות הרי עצם העובדה שהם מוכנים לתת אחריות של 4 שנים במחיר סמלי לעומת LG ואחרים שנותנים מקסימום 3 שנים, דווקא מעיד להיפך...
כולם מוכנים להאריך אחריות מעבר ל-3/4 שנים במחיר מופקע ולא משתלם בעליל.

בכל מקרה שווה לבדוק חלופות של סוני כחלופה, כפי שציינו כאן רבים, מבחינת איכות תמונה כל דגמי LG שהם לא אולד נופלים באיכות התמונה משמעותית מהסמסונג המקבילה במחיר כך שגם אם הם אמינים יותר זה לא רלוונטי אם תסבול בצפיה אחר כך. אם בכל זאת תחליט על LG וודא שיש את אפשרות ההחזרה בקנייה אונליין למקרה שתתחרט.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #6 

@avirez,
מה שבאמת חשוב (יותר מאיזה מסך אמין יותר), הוא איזה שירות אתה תקבל אם המסך שלך יתקלקל מסיבה שהיא.
אתה יכול לרכוש מסך סמסונג שיחזיק לך 10 שנים ותהיה מרוצה עד הגג, אבל אם אתה במקרה תיפול על מסך בעייתי אז אתה עלול להבין לליבם של אלו שהתלוננו כאן.
רק מסיבה זו בלבד אני לא ארכוש יותר מסכי סמסונג (היו לי 3 בעבר) עד אשר סמליין יחזירו את תחום האחריות והתיקונים אליהם הביתה.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 961
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #7 

08/08/2021 14:34  
gildmor כתב:

למיטב ידיעתי אף טלויזיה של סמסונג לא מגיעה עם אחריות 4 שנים מראש. תמיד זה שנה עם אפשרות להאריך ל-4 שצריך לזכור לממש אותה בזמן ואולי אפשרי רק מעל דגם\גודל מסויים.
בכל מקרה אם אורך האחריות נחשב למדד של איכות הרי עצם העובדה שהם מוכנים לתת אחריות של 4 שנים במחיר סמלי לעומת LG ואחרים שנותנים מקסימום 3 שנים, דווקא מעיד להיפך...
כולם מוכנים להאריך אחריות מעבר ל-3/4 שנים במחיר מופקע ולא משתלם בעליל.

בכל מקרה שווה לבדוק חלופות של סוני כחלופה, כפי שציינו כאן רבים, מבחינת איכות תמונה כל דגמי LG שהם לא אולד נופלים באיכות התמונה משמעותית מהסמסונג המקבילה במחיר כך שגם אם הם אמינים יותר זה לא רלוונטי אם תסבול בצפיה אחר כך. אם בכל זאת תחליט על LG וודא שיש את אפשרות ההחזרה בקנייה אונליין למקרה שתתחרט.
...
באנגליה לפעמים אתה מקבל על סמסונג 6 שנים אחריות מראש בלא מעט דגמים. יותר אומר על היבואן כאן ולא על היצרן.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #8 

@gildmor ציינתי את שצריך להוסיף 200 ש"ח בסמסונג, אבל גם בדגמים הכי בסיסיים ובגדלים "קטנים ומעלה" אפשר להרחיב אחריות( חבר עשה את זה ב Ru7100 בגודל 55 שזה הנורמה המינימלית ברוב המקרים היום), ואני יודע שגם בדגמים החדשים זה נשאר אותו הדבר, בשונה מLG ששם אין אפשרות( חוזר על זה - בדגמים בסיסיים), ולכן סמסונג עדיפים כי תוכל לקבל מסך חדש ( אמנם משונמך אבל עדיף על כלום) במקרה וייהרס.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4808
נתן תודות: 347 פעמים
קיבל תודות: 770 פעמים

שליחה #9 

ב-lg אפשר ב-99 ל-3 שנים,כלומר עוד שנתיים אחריות

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #10 

מניסיון של שנים רבות עם 2 החברות הנ"ל אני חייב להגיד שבצורה מוחלטת מסכי lg היו אמינים יותר ,אני לא מדבר על שרות ואחראיות.
חברים רבים עם מסכי סמסונג שפעמים רבות נתנו תמונה טובה יותר מהמקבילים של lg אבל סיימו את חייהם ממש מוקדם.
בlg ניתן להרחיב את השרות ל6 שנים ,עשיתי את זה עם 2 מסכים

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #11 

08/08/2021 22:10  
Haimbin כתב:
סמסונג עדיפים כי תוכל לקבל מסך חדש ( אמנם משונמך אבל עדיף על כלום) במקרה וייהרס.
...
האמת היא שבדגם הבסיסי של סמסונג אין בעיית שנמוך.
RU7100 לא שונה מ-NU7100.
ו-TU7100 לא שונה, וכך גם AU7100.
אם כבר, אפשר להגיד שהדגמים משתפרים עם הזמן, כי כל פעם אתה מקבל גירסת תוכנה מתקדמת.

yehuda-k
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #12 

claudia5 , כתבת:
"ב LG ניתן להרחיב את השרות ל6 שנים ,עשיתי את זה עם 2 מסכים"

האם קראת לשירות של LG במהלך השנים האחרונות של הרחבת האחריות ל 6 שנים ?
אם כן, האם השירות היה טוב? האם החליפו מסך לשווה ערך בלי בעיות?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

לא היה לי צורך.2 המסכים עובדים ללא תקלות...עדיין

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #14 

17/08/2021 10:45  
claudia5 כתב:
...
וכמה עולה ההרחבה לשש שנים יחסית לעלות הטלויזיה?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

אם אני זוכר נכון 1000 שקלים אבל אני לא ממש זוכר אולי 1200

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #16 

אני שילמתי 2000 ש"ח לשלוש שנים (סה"כ שש שנים). אבל אני מניח שהמחיר המטורף הזה בגלל שמדובר בCX77 כולל כיסוי על צריבה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20186
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #17 

אכן. על "65 B7 שילמתי 1,300.

yehuda-k
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

בבקשה למחוק
נערך לאחרונה על ידי yehuda-k ב 18/08/2021 14:33, נערך 3 פעמים בסך הכל.

yehuda-k
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

17/08/2021 13:12  
gildmor כתב:
17/08/2021 10:45  
claudia5 כתב:
...
וכמה עולה ההרחבה לשש שנים יחסית לעלות הטלויזיה?
...
ההרחבה לעוד 3 שנים (שנה 4 עד שנה 6) עולה 899 שקל.
הערה- אולי זה תלוי בדגם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”