CAT5e או cat6 להזרמה מהמחשב לטלוויזיה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
נעשה סדר:
1. לא כתבת איזה טלוויזיה, ככה שקשה לדעת אילו דרייברים עלולים להיות בה.
2. למתאמים שונים רכיבים שונים ודרייברים שונים נדרשים, ככה שאם מתאם אחד לא עובד, זה לא פוסל את כולם.
3. גם אם יהיה לך מתאם נתמך ע״י הטלויזיה והוא יעבוד כמו שצריך, בהרבה מקרים תקבל חיווי שאין התקן מחובר (כאמור, ההתקן יעבוד אחלה במקרה כזה).
4. כל סוויץ' 1000 של אחת החברות המוכרות אחלה (tplink, dlink, edimax, Linksys...)
1. לא כתבת איזה טלוויזיה, ככה שקשה לדעת אילו דרייברים עלולים להיות בה.
2. למתאמים שונים רכיבים שונים ודרייברים שונים נדרשים, ככה שאם מתאם אחד לא עובד, זה לא פוסל את כולם.
3. גם אם יהיה לך מתאם נתמך ע״י הטלויזיה והוא יעבוד כמו שצריך, בהרבה מקרים תקבל חיווי שאין התקן מחובר (כאמור, ההתקן יעבוד אחלה במקרה כזה).
4. כל סוויץ' 1000 של אחת החברות המוכרות אחלה (tplink, dlink, edimax, Linksys...)
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אתה לא אמור לבחור בו, זה אמור להתחבר אוטו' לרשת. מצד שני מדובר בטלוויזיה מאד ישנה ובאמת שאין לי מושג איפה לחפש בכלל אילו דרייברים כלולים במערכת הפעלה שלה.
@TheCoolest הוא הסיכוי היחיד לדעתי...
@TheCoolest הוא הסיכוי היחיד לדעתי...
השאלה אם באמת אקבל מהירות גבוהה יותר בחיבור USB ועד כמה זה ישפיע על הצרכים שלי להזרמת קבצים מהמחשב לטלוויזיה דרך אפליקציית סרביו, שאולי היא עצמה מגבילה מהירות.01/08/2021 22:42ChinggisKhan כתב: אתה לא אמור לבחור בו, זה אמור להתחבר אוטו' לרשת. מצד שני מדובר בטלוויזיה מאד ישנה ובאמת שאין לי מושג איפה לחפש בכלל אילו דרייברים כלולים במערכת הפעלה שלה.
@TheCoolest הוא הסיכוי היחיד לדעתי......
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

תקנה את הסטרימר של גוגל TV. יעלה לך 280 שקל ויזרים לך הכל בלי שום בעיה. במקרה שהקליטה האלחוטית בעייתית, אפשר לקנות לו מתאם לשקע של כבל רשת ותקבל את המהירות המקסימלית.
לא חושב שכדאי לי לעבור עכשיו להזרמת ויי פיי.01/08/2021 22:54ChinggisKhan כתב: תקנה את הסטרימר של גוגל TV. יעלה לך 280 שקל ויזרים לך הכל בלי שום בעיה. במקרה שהקליטה האלחוטית בעייתית, אפשר לקנות לו מתאם לשקע של כבל רשת ותקבל את המהירות המקסימלית....
כשזה עובד אצלי טוב בחיבור הקווי.
אין לי צורך בכל הפונקציות שקראתי שהמכשיר נותן. רק רוצה להזרים את הקבצים שלי, שזה בעיקר סרטים, מהמחשב לטלוויזיה.
אגב, כשאני קורא את זה למה לא אשאר עם הראוטר שצירפתי תמונה שלו.
העניין היחיד שהוא תומך רק עד 100 מגבייט.
https://askleo.com/whats_the_difference ... _a_router/
https://askleo.com/whats_the_difference ... _a_router/
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
חבר,02/08/2021 0:27stive כתב: אגב, כשאני קורא את זה למה לא אשאר עם הראוטר שצירפתי תמונה שלו.
https://askleo.com/whats_the_difference ... _a_router/...
הטלויזיה שלך היא FULL HD.
הזרמת סרט כזה דורשת פחות מ- 10mbps מהרשת הביתית שלך.
כלומר, ברשת 100mbpאתה יכול להזרים 10 סרטים במקביל, בלי בעיה.
אתה יכול להישאר עם הראוטר שלך.
אתה אמרת שחסר לך פורטים לחיבור קווי נוסף, אז הוצע לך לקנות סוויץ', מה שמאפשר לך לחבר מכשירים נוספים לרשת הביתית שלך.
ונאמר לך שאם כבר קונים סוויץ', עדיף אחד של 1000mbps.
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
100 מגהביט/שנייה, לא מגה בייט. כשמדברים על יחידות מידה בתקשורת, מדברים בביט ולא בבייט. זה לידע כללי.02/08/2021 0:27stive כתב: אגב, כשאני קורא את זה למה לא אשאר עם הראוטר שצירפתי תמונה שלו.
https://askleo.com/whats_the_difference ... _a_router/...
100Mbit/s = 12.5MB/s : שים לב ליחידות מידה. בעקרון מחלקים ב-8 את המגה ביט/שנייה ואז מקבלים את התוצאה במגהבייט/שניה. אם כל התשתית שלך תקינה, אתה אמור לקבל 12.5 מגה בייט שזה דיי והותר לתוכן ב-FULLHD.
בהצלחה.
תודה על ההבהרה.
בכל אופן אני עמד לפתור את הנושא על ידי חזרה למודם הקודם שהיה לי מהוט ( ושלא ראיתי הבדל מהותי בביצועים בינו לזה החדש שנתנו לי) , שבו יש 4 יציאות לפורטים.
לא בא לי סתם עוד מכשיר שמחובר לחשמל פלוס חוטים, רק עבור פורט נוסף.
דבר נוסף.
אחרי שחיברתי את הטלויזיה בחיבור קווי ( בניגוד לויי פיי שעבדתי אתו קודם) הכל עובד חלק.
בכל אופן אני עמד לפתור את הנושא על ידי חזרה למודם הקודם שהיה לי מהוט ( ושלא ראיתי הבדל מהותי בביצועים בינו לזה החדש שנתנו לי) , שבו יש 4 יציאות לפורטים.
לא בא לי סתם עוד מכשיר שמחובר לחשמל פלוס חוטים, רק עבור פורט נוסף.
דבר נוסף.
אחרי שחיברתי את הטלויזיה בחיבור קווי ( בניגוד לויי פיי שעבדתי אתו קודם) הכל עובד חלק.