עזרה!! אינטרנט של הוט לא עובד טובבבבב
היי חברים,
כיום אני גר במושב באיזור ירושלים ויש לנו תשתית וחיבור של הוט בבית (200 מגה).
בסגרים וגם לאחרונה אנחנו חווים בעיות רשת, נפילות, ניתוקים....מה לא?!?! היו שבועות שלמים שעבדתי מהבית ע"ג ה- hotspot מהטלפון, ברמה כזאת.
אמרתי די, עד כאן. התקשרתי לסלקום (אני לקוח של ה- TV שלהם) כדי לנייד גם את האינטרנט לבית. סלקום כאמור יושבים על תשתית של בזק ולפני כל חיבור משתמש, נשלח טכנאי של בזק כדי לבדוק\להכין את התשתית ולאחר מספר ימים מגיע טכנאי של סלקום.
הגיע צוות של בזק, בדקה ראה הסתכל ואמר שהכול תקין עד הארון, מגיע 98 מגה (מדהים לי!).
בא טכנאי סלקום ומקבל מהארון עד הבית 21 מגה!!! אמר שאין מה לעשות ומצאתי את עצמי נשאר עם הוט :\
משום שזה מושב אז כמובן שסיבים לדאבוני הרב לא אופציה ובטח שלא בקרוב.
הוט אמרו שיש לנו את הציוד הכי מתקדם וזה מה שיש להם להציע כרגע. יש לנו ממיר אחד שהוא גם ראוטר ו- 4K ועוד מספר ממירי פייבר 4K.
מה עוד אפשר לעשות????
תודה.
בסגרים וגם לאחרונה אנחנו חווים בעיות רשת, נפילות, ניתוקים....מה לא?!?! היו שבועות שלמים שעבדתי מהבית ע"ג ה- hotspot מהטלפון, ברמה כזאת.
אמרתי די, עד כאן. התקשרתי לסלקום (אני לקוח של ה- TV שלהם) כדי לנייד גם את האינטרנט לבית. סלקום כאמור יושבים על תשתית של בזק ולפני כל חיבור משתמש, נשלח טכנאי של בזק כדי לבדוק\להכין את התשתית ולאחר מספר ימים מגיע טכנאי של סלקום.
הגיע צוות של בזק, בדקה ראה הסתכל ואמר שהכול תקין עד הארון, מגיע 98 מגה (מדהים לי!).
בא טכנאי סלקום ומקבל מהארון עד הבית 21 מגה!!! אמר שאין מה לעשות ומצאתי את עצמי נשאר עם הוט :\
הוט אמרו שיש לנו את הציוד הכי מתקדם וזה מה שיש להם להציע כרגע. יש לנו ממיר אחד שהוא גם ראוטר ו- 4K ועוד מספר ממירי פייבר 4K.
מה עוד אפשר לעשות????
תודה.
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1295
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
תחפש מישהו שיש לו סמארטפון מדגם חדש ויש לו חבילת 5G פתוחה ....אייפון 12 או סמסונג S21 וכדומה להם ,
ותבדוק איתם עם יש לך כיסוי בבית שלך , אתה גם יכול לנסות לברר בחברת הסלולר אם יש לכם כיסוי 5G במושב ...אבל לא בטוח שתקבל תשובה עיניינית .
ותבדוק איתם עם יש לך כיסוי בבית שלך , אתה גם יכול לנסות לברר בחברת הסלולר אם יש לכם כיסוי 5G במושב ...אבל לא בטוח שתקבל תשובה עיניינית .
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1295
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
אם כן יש רשת 5G ...פשוט תקנה ראוטר/מודם סלולרי ותכניס לו סים של ספק הסלולר ,30/06/2021 17:47Dannino כתב: תודה. משהו שייכנס לעבודה מיידית ברגע שהרשת נופלת, או באופן ידני?
איך אני יכול לבדוק את זה כשאין לי מכשיר, הספק יכול להגיד לי?
אנסה למצוא חבר\מכר גם במקביל....
תפעיל אותו כרשת WIFI נוספת בבית ...וכאשר הרשת של הוט נופלת אתה עובר לרשת השניה
מחשבים ניידים ומכשירים אחרים אמורים לעבור אוטומטית .
הבעיה שהראוטרים הסלולרים ל 5G הם עדיין יקרים יחסית .
מיצית את האפשרויות עם הוט? ניסית להחליף את ההוטבוקס? הגיע טכנאי לבדוק את מצב התשתית עד הבית? בתוך הבית. אם יש לך כמה נקודות הוט בבית מציע להזיז את ההוטבוקס לנקודה הכי קרובה לכניסה (אם הוא כבר לא שם) ולבדוק שם אם הכל יציב. תנסה גם לנתק את כל הממירים האחרים מהכבל שלהם, אולי אחד מהם דפוק ואיכשהו מכניס הפרעות לקו.30/06/2021 17:01Dannino כתב: היי חברים,
מה עוד אפשר לעשות????
תודה....
אם ממש כלום לא עוזר תנסה לרדת לחבילה של 100 או אפילו פחות אולי אז תקבל קו יותר יציב. יש להם אפשרויות בתמיכה לשנות לו תדרים וכו.
צריך לתכנן אבל איך אני עושה את זה לבית גדול של 2 קומות שמחולק למספר יחידות ומספר חדרים...השאלה אם זה כבר לא טו מאץ'?..30/06/2021 17:59גלובל כתב:אם כן יש רשת 5G ...פשוט תקנה ראוטר/מודם סלולרי ותכניס לו סים של ספק הסלולר ,30/06/2021 17:47Dannino כתב: תודה. משהו שייכנס לעבודה מיידית ברגע שהרשת נופלת, או באופן ידני?
איך אני יכול לבדוק את זה כשאין לי מכשיר, הספק יכול להגיד לי?
אנסה למצוא חבר\מכר גם במקביל....
תפעיל אותו כרשת WIFI נוספת בבית ...וכאשר הרשת של הוט נופלת אתה עובר לרשת השניה
מחשבים ניידים ומכשירים אחרים אמורים לעבור אוטומטית .
הבעיה שהראוטרים הסלולרים ל 5G הם עדיין יקרים יחסית ....
נכון נכון נכון...צודק צודק.01/07/2021 16:49גלובל כתב: בו נפריד בין הרשת הבייתית לבין ספק האינטרנט ואיך לקבל ממנו אינטרנט .
את הרשת הבייתי בין אם היא מהוט או מספק 5G אתה יכול לכסות לבית 2 קומות ע"י תצורת MESH לראוטר הראשי ....
אעשה שיעורי בית תחילת שבוע ונראה איך נתקדם הלאה.