שירות התשלומים אפל פיי נכנס היום באופן רשמי לישראל. איך תוכלו להשתמש בו ואיפה?

אם לא רשום שהמאמר ממומן אז הוא לא!...

שאלת אז אענה:...

"הפלסטיקים" האלה הרבה יותר דקים וקטנים מכל טלפון...ומאחר שלא התייחסו לעניין האבטחה אני יוצא מהנחה שיותר מאובטחים וגם מבוטחים.06/05/2021 10:32nir11 כתב: העומס הזה הוא סימן לכך שבעלי אייפון לגמרי בעניין. מקווה שזה יעזור לצבור תאוצה. מטופש להסתובב עם הפלסטיקים האלה. אני משמש בקייס לטלפון עם מקום יעודי לכרטיס.....

ניסית? בדקת?07/05/2021 0:48gildmor כתב:"הפלסטיקים" האלה הרבה יותר דקים וקטנים מכל טלפון...ומאחר שלא התייחסו לעניין האבטחה אני יוצא מהנחה שיותר מאובטחים וגם מבוטחים.06/05/2021 10:32nir11 כתב: העומס הזה הוא סימן לכך שבעלי אייפון לגמרי בעניין. מקווה שזה יעזור לצבור תאוצה. מטופש להסתובב עם הפלסטיקים האלה. אני משמש בקייס לטלפון עם מקום יעודי לכרטיס.....
אישית הייתי מרגיש הרבה יותר נוח אם כן הייתה מגבלת סכום או לפחות חלון שקופץ שמראה את הסכום לחיוב לפני החיוב ודורש אישור כלשהו לסכומים גבוהים.
בינתיים ממתין לראות כמה עקיצות יעשו על העניין ואם חברות האשראי או אפל ייקחו אחריות....

אפל פיי נמצא בשימוש בארצות הברית לדעתי כחמש שנים. אתה מפחד מצלליות.07/05/2021 0:48gildmor כתב:"הפלסטיקים" האלה הרבה יותר דקים וקטנים מכל טלפון...ומאחר שלא התייחסו לעניין האבטחה אני יוצא מהנחה שיותר מאובטחים וגם מבוטחים.06/05/2021 10:32nir11 כתב: העומס הזה הוא סימן לכך שבעלי אייפון לגמרי בעניין. מקווה שזה יעזור לצבור תאוצה. מטופש להסתובב עם הפלסטיקים האלה. אני משמש בקייס לטלפון עם מקום יעודי לכרטיס.....
אישית הייתי מרגיש הרבה יותר נוח אם כן הייתה מגבלת סכום או לפחות חלון שקופץ שמראה את הסכום לחיוב לפני החיוב ודורש אישור כלשהו לסכומים גבוהים.
בינתיים ממתין לראות כמה עקיצות יעשו על העניין ואם חברות האשראי או אפל ייקחו אחריות....