נכון טפלון
Flow control upgrade kit for e61
הי
בהחלט.
מבחינתי שני שינויים מהותיים :
1. אחוז הצלחה גבוה יותר בסינגלים אבל לא רק בשל אי פריצת העוגית.
2. נשמע מוזר אבל כאילו נעלמה חלק מהמרירות הלא רצויה (ואנחנו כן אוהבים מריר).
ובקיצור בהחלט מרוצה.
שיטת העבודה שלי היא ממצב סגור פתיחה של חצי סיבוב שתבנה לחץ לאזור ה 4 בר(תנועה של כ 3 שניות), מתעכב שם שלוש עד 5 שניות ופותח עוד חצי סיבוב.
בהחלט.
ובקיצור בהחלט מרוצה.
שיטת העבודה שלי היא ממצב סגור פתיחה של חצי סיבוב שתבנה לחץ לאזור ה 4 בר(תנועה של כ 3 שניות), מתעכב שם שלוש עד 5 שניות ופותח עוד חצי סיבוב.
ראיתי ביוטיוב כשהם מסבירים על איך לעבוד עם המוצר הם מראים כמה גרפים17/04/2021 10:51kobbi כתב: הי
בהחלט.
ובקיצור בהחלט מרוצה.
שיטת העבודה שלי היא ממצב סגור פתיחה של חצי סיבוב שתבנה לחץ לאזור ה 4 בר(תנועה של כ 3 שניות), מתעכב שם שלוש עד 5 שניות ופותח עוד חצי סיבוב....
הם נצמדים ל 15 שניות.
מגיעים ל 15 שניות עם ברז סגור, ורק לאחר מכן פותחים בהדרגה
הם מושכים חליטה לאסור ה 35 שניות +
אחלה סרטון בעיקר בהבט רעיונות לפרופילים
מוזר שלא מצאתי אותו לבד...אז תודה
כל החליטות שלי נמשכות לאזור ה 35 שניות (גם ללא הפלו) .
כמו שכתבי צריך עוד זמן לשחק עם זה, אני לא בעד לעשות 40 כוסות ולזרוק ולכן כל בוקר זאת ההזדמנות החדשה שלי לנסות.
כמו כן שים לב שבסופו של עניין יש כל כך הרבה משתנים בין אנשים (סוג הקפה ודרגת הקליה, איכות המים, האם הסקרין מקורי או הוחלף כמו אצלי ל IMS כמה קפה בידית דגרת טחינה ודחיסה...) שאי אפשר באמת להעתיק מאחר אלא לקבל רעיונות לפרופילים אחרים.
הבעיה המרכזית היא להוציא מחר את אותו פרופיל....
מוזר שלא מצאתי אותו לבד...אז תודה
כל החליטות שלי נמשכות לאזור ה 35 שניות (גם ללא הפלו) .
כמו שכתבי צריך עוד זמן לשחק עם זה, אני לא בעד לעשות 40 כוסות ולזרוק ולכן כל בוקר זאת ההזדמנות החדשה שלי לנסות.
כמו כן שים לב שבסופו של עניין יש כל כך הרבה משתנים בין אנשים (סוג הקפה ודרגת הקליה, איכות המים, האם הסקרין מקורי או הוחלף כמו אצלי ל IMS כמה קפה בידית דגרת טחינה ודחיסה...) שאי אפשר באמת להעתיק מאחר אלא לקבל רעיונות לפרופילים אחרים.
הבעיה המרכזית היא להוציא מחר את אותו פרופיל....