מה מקור המספר המוזר 23.976 ואיך גרסאת tvOS 14.5 צפויה לראשונה לעזור לוידאופילים כמוני?

אפשר גם להעלות את הקצב ולא להסתפק ב-60 הרץ, ולקבל תמונה ראליסטית יותר.16/03/2021 8:17ag43 כתב: ולשאלת השאלות - כל המסכים היום תומכים 60HZ והרוב המוחלט הרבה יותר מזה. למה שלא יצלמו בFPS גבוה יותר והתמונה תהיה חלקה בלי מחליקים למינהם?...

דבר ראשון כשמקבלים קופסא כזו צריך להבין אם אפשר לעשות match framerate. ספציפית חשוב להעביר קופסאות עם תכנים שמרבית התוכן שלהם מגיע מספקיות בארץ ל-50HZ.16/03/2021 8:59MrHicUp כתב: @oferlaor
לפחות אני עכשיו יודע שאני לא משוגע.
נראה לי שתארת את התופעה שאני חווה, אבל חוויתי את זה כשסלקום הביאו לי ממיר שנקרא מאסטר בוקס.
התכנים נראים כאילו לא חלקים, מרצדים משהו... ממש הפריע לי בעין והבת שלי לא הבינה מה אני מבלבל את המוח.
האם זאת התופעה עליה דיברת?...

מנסה להבין מה אתה אומר, שמעתי על המונח, האופציה נמצאת בממיר/קופסה או בטלוויזיה?16/03/2021 11:24oferlaor כתב:דבר ראשון כשמקבלים קופסא כזו צריך להבין אם אפשר לעשות match framerate. ספציפית חשוב להעביר קופסאות עם תכנים שמרבית התוכן שלהם מגיע מספקיות בארץ ל-50HZ.16/03/2021 8:59MrHicUp כתב: @oferlaor
לפחות אני עכשיו יודע שאני לא משוגע.
נראה לי שתארת את התופעה שאני חווה, אבל חוויתי את זה כשסלקום הביאו לי ממיר שנקרא מאסטר בוקס.
התכנים נראים כאילו לא חלקים, מרצדים משהו... ממש הפריע לי בעין והבת שלי לא הבינה מה אני מבלבל את המוח.
האם זאת התופעה עליה דיברת?......

הכפתור זה פתרון של נבידיה. לפי נבידיה, הפתרון השלם צריך להגיע מנטפליקס.16/03/2021 19:07idabari כתב: match framerate עובד בשילד באופן ידני בתכני נטפליקס. לוחצים על כפתור וזה מתאים. בקודי זה אוטומטי כי יש התאמה של קודי לשילד. בנטפליקס יש התאמה אוטומטית אם השילד מכוון מראש ל -24. במקרה כזה תהיה התאמה לכל framerate....