מעניין... ממתין לשמוע איך הלך.01/02/2021 0:49Haimbin כתב: @Efi222 למה סתם ללכלך?אם היית קורא את המדריך בעמוד 96 ששלחתי כתוב שהוא מנגן קבצים בפורמט m2ts שזה Blueray disk ולכן לא אמורה להיות בעיה. סתם בשביל הפאן אנסה להוריד סרט BD UHD ואנסה לנגן, אשלח תוצאות מחר.
@Lior_M נכון, בעיקרון לא צריכה להיות בעיה. התהייה שלי היא למה במוצר כמו Q90T שעולה כמעט 10 אלף ש"ח בשנת 2020 לא יכלו להשקיע עוד קצת בUSB 3, סתם מרגיש קמצנות, ואולי כדאי רק בשביל Future proof? נגיד בסמסונג זה עוד זניח כי אין תמיכה בDV, אבל לאלו שיש זה פורמט שמשתמש בצבעים ב12 Bit ורק מגרדים את פני השטח מבחינת הטכנולוגיה, השמע גם הולך ומשתפר עם Dolby atmos והוספה של עוד אלמנטים וזה בלי לדבר על 8K, ולכן אפשר מהר מאד להגיע לגבול הנוכחי, וזה לא רק סמסונג, גם בטלויזיות כיום של LG זה Usb 2.0 וטלויזיה כיום של 8K סמסונג עולה 20+ אלף שלא נדבר על אולד, אז בכאלה סכומים אפשר להשקיע בשקע איכותי יותר במיוחד במוצר שמשרת לאורך שנים רבות. רק לפרופרציה לפטופים חדשים שעולים 1200 ש"ח מגיעים כבר עם Usb 3.0 ....
אני אישית הייתי רוצה לצפות ב-Sony A90J וב-Panasonic JZ2000.
אולי יעניין אותך גם להציץ בשרשור הזה:
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzU2MzM5

אם היית קורא את המדריך בעמוד 96 ששלחתי כתוב שהוא מנגן קבצים בפורמט m2ts שזה Blueray disk ולכן לא אמורה להיות בעיה. סתם בשביל הפאן אנסה להוריד סרט BD UHD ואנסה לנגן, אשלח תוצאות מחר.