כבר כתבתי כאן . אחזור בקצרה עם תוספת נמצא בבזק ובזק בינלאומי מהירות 40 , בפועל ניתוקים כל הזמן ומהירות הורדה של 5 .משלם 124 ש"ח (ספק+תשתית+נתב BE)
היו אצלי כבר 5 טכנאים שונים שהחליפו פילטרים, דחפו לי נתב BE ,כבל מהבית עד למטה. ארון בזק שנמצא רחוק מתברר שחודר כל פעם מים , אז הקו מתנתק ומחברים מחדש. הטכנאים טוענים שבזק נמנעת מתיקן יסודי של ארון השירות על ידי המהדסים ,למרות ששלחו להם מספר קריאות.
הערב בשיחה מול בזק עלה גם מהתמיכה הטכנית של בזק בינלאומי שדיבר בחוצפה ,ושניהם טענו שהבעיה לא אצלם אלא אצלנו במחשב (מחשב חדש שנקנה לפני חודש) או בתשתית בבית.
לא מעוניין להישאר עם שירות כה גרוע והתנערות מלקיחת אחריות.
האפשרות היחידה זה הוט. לא מעוניין להיות בבזק בינלאומי . למי מומלץ לעבור ? הוטנט או ספק אחר ?
כמורה צריך להשתמש בנקודה חמה בסמארטפון כדי ללמד תלמידים בזום.
ניתוקים בצפיה ב VODעקב המהירות הנמוכה.
הוט+הוטנט האם כדאי ?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
שאלה בעייתית כי החיבור לתשתית הוט יכול להיות מצויין ויכול להיות בעייתי בהתאם לכתובת.28/02/2021 21:37יוליוס כתב: כבר כתבתי כאן . אחזור בקצרה עם תוספת נמצא בבזק ובזק בינלאומי מהירות 40 , בפועל ניתוקים כל הזמן ומהירות הורדה של 5 .משלם 124 ש"ח (ספק+תשתית+נתב BE)
היו אצלי כבר 5 טכנאים שונים שהחליפו פילטרים, דחפו לי נתב BE ,כבל מהבית עד למטה. ארון בזק שנמצא רחוק מתברר שחודר כל פעם מים , אז הקו מתנתק ומחברים מחדש. הטכנאים טוענים שבזק נמנעת מתיקן יסודי של ארון השירות על ידי המהדסים ,למרות ששלחו להם מספר קריאות.
הערב בשיחה מול בזק עלה גם מהתמיכה הטכנית של בזק בינלאומי שדיבר בחוצפה ,ושניהם טענו שהבעיה לא אצלם אלא אצלנו במחשב (מחשב חדש שנקנה לפני חודש) או בתשתית בבית.
לא מעוניין להישאר עם שירות כה גרוע והתנערות מלקיחת אחריות.
האפשרות היחידה זה הוט. לא מעוניין להיות בבזק בינלאומי . למי מומלץ לעבור ? הוטנט או ספק אחר ?
כמורה צריך להשתמש בנקודה חמה בסמארטפון כדי ללמד תלמידים בזום.
ניתוקים בצפיה ב VODעקב המהירות הנמוכה....
במשך שנים היה לי חיבור הוט 200 מגה עם הוטנט כספק וזה עבד מעולה עם אפס תקלות. קולגה לעבודה מעיר אחרת אכל חצץ מחיבור הוט בשל תקלות אינספור עד שעבר לסיבים.
כשאני עברתי בהוט לתשתית 500 מגה לפני חודשיים התחילו הבעיות. מעבר לספק בזק בינלאומי שיפרו את המצב אבל לא לגמרי.
ההמלצה שלי לפיכך היא לנסות הוט 200 מגה עם הוטנט כספק. מאד מקווה שיעבוד לך יציב כפי שעבד לי במשך שנים. לא תנסה לא תדע...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!