סלקום פייבר או unlimited?
היי,
אני מחובר בחצי שנה האחרונה לפרטנר פייבר ומאוד מרוצה, אך לצערי לאור מעבר דירה בקרוב אין חיבור של פרטנר לסיב בבניין החדש אלא רק סלקום ו- unlimited.
אני מחובר כרגע לפרטנר עם ראוטר פרטי (Archer C80).
השאלה שלי איזו חברה עדיפה לחיבור סיב והאם הן תומכות בחיבור לראוטר הזה? אני לא מעוניין לשלם על שכירות של ציוד שהן מספקות.
חשוב לציין שאני זקוק לחיבור יציב לאורך כל שעות היום (עבודה, לימודים...).
תודה רבה לעונים!
אני מחובר בחצי שנה האחרונה לפרטנר פייבר ומאוד מרוצה, אך לצערי לאור מעבר דירה בקרוב אין חיבור של פרטנר לסיב בבניין החדש אלא רק סלקום ו- unlimited.
השאלה שלי איזו חברה עדיפה לחיבור סיב והאם הן תומכות בחיבור לראוטר הזה? אני לא מעוניין לשלם על שכירות של ציוד שהן מספקות.
תודה רבה לעונים!
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
מהנסיון שלי, אנלימיטד מאכזבים בענק וסלקום מספקים את הסחורה.
אחרים בדיון שפתחתי בנושא אמרו אחרת.
viewtopic.php?f=62&t=356740
אחרים בדיון שפתחתי בנושא אמרו אחרת.
viewtopic.php?f=62&t=356740
ממליץ לך באתר של פרטנר לעשות את הבדיקה אם הגיעו לכתובת החדשה - כשיגיד לך שלא - תרשום פרטים שלך.21/02/2021 13:37nc123 כתב: היי,
תודה רבה לעונים!...
זה מה שעשיתי לדירה שאני עובר אליה לקראת סוף השנה.
ולהפתעתי לפני כמה ימים חייגו אליי ואמרו שהתקינו ארון תקשורת.
בבניין כבר יש תשתית של סלקום/אנלימטד אז ככה שזה די דומה למצב שלך.. תנסה.
מקסימום תברר מי נציג הועד בבניין ותנסה לקדם את זה מולו, תגיד לו שזה מחיר כמעט אותו דבר אבל תשתית הרבה הרבה הרבה יותר טובה.
בהצלחה!!
תודה, השארתי פרטים באתר שלהם!21/02/2021 18:17shayzil כתב:ממליץ לך באתר של פרטנר לעשות את הבדיקה אם הגיעו לכתובת החדשה - כשיגיד לך שלא - תרשום פרטים שלך.21/02/2021 13:37nc123 כתב: היי,
תודה רבה לעונים!...
זה מה שעשיתי לדירה שאני עובר אליה לקראת סוף השנה.
ולהפתעתי לפני כמה ימים חייגו אליי ואמרו שהתקינו ארון תקשורת.
בבניין כבר יש תשתית של סלקום/אנלימטד אז ככה שזה די דומה למצב שלך.. תנסה.
מקסימום תברר מי נציג הועד בבניין ותנסה לקדם את זה מולו, תגיד לו שזה מחיר כמעט אותו דבר אבל תשתית הרבה הרבה הרבה יותר טובה.
בהצלחה!!...
בתקווה שיצרו קשר עם הודעות משמחות כאלו
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
ספציפית הטכנאי אמר לי שאין להם מתאם סיב אז חיברתי את הראוטר שלהם לחיבור ה-wan של הראוטר שלי והגדרתי אותו כDMZ.21/02/2021 16:03nc123 כתב: תודה על התשובה!
אתה יודע במקרה אם זה סיפור להתחבר לראוטר פרטי? בפרטנר זה ממש שטויות, הם סיפקו לי פשוט מתאם....
אני שוקל לרכוש פשוט מתאם סיב משל עצמי כדי לחסוך את כל התלויות האלו במעברים בין ספקים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174