לכל בעלי SONY 75XH9096
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3725
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 856 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
א) זה למיטב ידיעתי ברימג ולא ישפאר
לישפאר אין שרות.ברימאג נותן להם את השרות.בעייתי התשובות שלהם לא משהו בלשון המעטה.
מקווה שישתפר אצלך .תעדכן אם מצאו לך פיתרון!!!
לישפאר אין שרות.ברימאג נותן להם את השרות.בעייתי התשובות שלהם לא משהו בלשון המעטה.
מקווה שישתפר אצלך .תעדכן אם מצאו לך פיתרון!!!
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
זה מה שכתבתי. שאין לישפאר שירות אלא זה במיקור חוץ של ברימג. וגם ישפאר היא בכל הקרה רק יבואן ולא סוני עצמה. לכן אני מראש מוותר על התענוג המפוקפק ולא פונה אליהם.12/02/2021 0:23big007 כתב: א) זה למיטב ידיעתי ברימג ולא ישפאר
מקווה שישתפר אצלך .תעדכן אם מצאו לך פיתרון!!!...
-
big007
-
- חבר מביא חבר

האמת היא שדיברתי "השרות של ישפאר" (ברימאג) ולרוב התשובה שיש להם זה להמתין לעדכון הבא...
-
big007
-
- חבר מביא חבר

אתמול יצא עדכון חדש
מישהו עידכן יכול לתת פרטים למתלבטים?!
https://www.sony.ie/electronics/support ... s/00017154
מישהו עידכן יכול לתת פרטים למתלבטים?!
https://www.sony.ie/electronics/support ... s/00017154
ערב טוב חברים,
גם אני בעל מסך KE-75XH9096
גרסת תוכנה: PKG6.1288.0155EUA
לצערי אני חווה תקתוקים בזמן שהטלויזיה כבויה, כלומר רעשי הדלקה (אבל ללא הדלקה של המכשיר)
זה יכול לקרות בתדירות של כמה פעמים בשעה ובצורה ראנדומלית.
קראתי פה בפורום באחד השירשורים על תופעה מוכרת ועם workaround לאפשר Simple IP Control ולשנות את Remote RS232 ל Serial
רק שלצערי אצלנו אין את האופציה הזאת.
הדבר הכי קרוב שמצאתי זה תחת "הדרת רשת ביתית" -- בקרת IP -- לאפשר "בקרת IP פשוטה" ו Contril4@
שכמובן אין לי מושג מה זה אמור לעשות. (לדברי אישתי התקתוקים פחתו אך מופיעים אחת ל...)
זהו - יש למישהו מושג ?
עמיר
גם אני בעל מסך KE-75XH9096
גרסת תוכנה: PKG6.1288.0155EUA
לצערי אני חווה תקתוקים בזמן שהטלויזיה כבויה, כלומר רעשי הדלקה (אבל ללא הדלקה של המכשיר)
זה יכול לקרות בתדירות של כמה פעמים בשעה ובצורה ראנדומלית.
קראתי פה בפורום באחד השירשורים על תופעה מוכרת ועם workaround לאפשר Simple IP Control ולשנות את Remote RS232 ל Serial
רק שלצערי אצלנו אין את האופציה הזאת.
הדבר הכי קרוב שמצאתי זה תחת "הדרת רשת ביתית" -- בקרת IP -- לאפשר "בקרת IP פשוטה" ו Contril4@
שכמובן אין לי מושג מה זה אמור לעשות. (לדברי אישתי התקתוקים פחתו אך מופיעים אחת ל...)
זהו - יש למישהו מושג ?
עמיר