אכזבה שלי משירות ישפאר עקב תקלה באשמתי לאחר חודש בלבד
-
ohaddi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- שם מלא: אוהד רוזנטל
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
רציתי לשתף אותכם בחוויה שלי עם השירות של ישפאר.
קניתי טלוויזיה 55 אינצ XH9505 והיא הותקנה אצלי לפני חודש וחצי.
טלוויזיה מעולה ואני ממליץ עליה מאוד, גם טלוויזיה קודמת שלי היא סוני.
קרה מקרה והילד (בן 3) זרק צעצוע (מטוס על אם מישהו התענין) על הטלוויזיה וגרם לשבר פנימי בפאנל המסך, הסדק בפינה השמאלית תחתונה.
עקב הסדק יש לי פסים צבעונים אנכיים בצד שמאל לכל הגובה, ופסים שחורים רוחבים בתחתית המסך לכל רוחבו.
התקשרתי אל שירות ישפאר ושלחתי להם תמונות כי אין טעם שיגיע טכנאי רק כדי לראות שיש נזק פיזי.
ישפאר אמרו שעלות פאנל הינה 90 אחוז מעלות המסך ואחריות רק ל-3 חודשים ולכן אין שיווי לתקן.
ולכן על הפרק לרכוש מסך חדש, המחיר שמסרו 5,300 הינו גבוה אפילו מהמחיר שבו רכשתי את המסך.
עכשיו לערעוריי,
1.ברור לי שזהו נזק באשמתי ואיני מצפה לתיקון חינם במסגרת האחריות.
2. להציע לקנות מסך חדש במחיר מלא, כאשר המחיר גבוה אפילו ממה שרכשתי, כלומר לשלשל לכיסם אפילו את רווח החנות במקום לנסות לבוא לקראתי?
הייתי מצפה שיציעו מחיר עלות מכיוון שהמסך נרכש ממש לאחרונה ואינו מסך משנים קודמות, אינו מתצוגה ואינו מהליין הזול ביותר.
3. ישנם מסכים תקולים עם פגיעות או למשל אצל המתחרה סמסונג עם DSE אשר מחליפים ללקוחות פאנל או אפילו באחד המקרים 3 פאנלים, אם עלות הפאנל 90%, לא יותר שווה לחסוך עלות שעות עבודה על החלפה ולהחליף את כל הטלוויזיה?
מה שגורם לי לתהות שעלות הפאנל אינה 90 אחוז
4. ביקשתי שמנהל יחזור אלי, חלף שבוע ולא נראה באופק שמישהו יחזור אלי.
שוב איני מצפה לתיקון או החלפה חינם, איני חף מאשמה והם אינם מחויבים לבוא לקראתי
אבל מישפאר ומסוני הייתי מצפה לתודעת שירות גבוהה
מבאס לרכוש מסך ב5,000 שקל ולאחר חודש וחצי לקנות חדש במחיר מלא, או ב-106% לפי ישפאר
קניתי טלוויזיה 55 אינצ XH9505 והיא הותקנה אצלי לפני חודש וחצי.
טלוויזיה מעולה ואני ממליץ עליה מאוד, גם טלוויזיה קודמת שלי היא סוני.
קרה מקרה והילד (בן 3) זרק צעצוע (מטוס על אם מישהו התענין) על הטלוויזיה וגרם לשבר פנימי בפאנל המסך, הסדק בפינה השמאלית תחתונה.
עקב הסדק יש לי פסים צבעונים אנכיים בצד שמאל לכל הגובה, ופסים שחורים רוחבים בתחתית המסך לכל רוחבו.
התקשרתי אל שירות ישפאר ושלחתי להם תמונות כי אין טעם שיגיע טכנאי רק כדי לראות שיש נזק פיזי.
ישפאר אמרו שעלות פאנל הינה 90 אחוז מעלות המסך ואחריות רק ל-3 חודשים ולכן אין שיווי לתקן.
ולכן על הפרק לרכוש מסך חדש, המחיר שמסרו 5,300 הינו גבוה אפילו מהמחיר שבו רכשתי את המסך.
עכשיו לערעוריי,
1.ברור לי שזהו נזק באשמתי ואיני מצפה לתיקון חינם במסגרת האחריות.
2. להציע לקנות מסך חדש במחיר מלא, כאשר המחיר גבוה אפילו ממה שרכשתי, כלומר לשלשל לכיסם אפילו את רווח החנות במקום לנסות לבוא לקראתי?
הייתי מצפה שיציעו מחיר עלות מכיוון שהמסך נרכש ממש לאחרונה ואינו מסך משנים קודמות, אינו מתצוגה ואינו מהליין הזול ביותר.
3. ישנם מסכים תקולים עם פגיעות או למשל אצל המתחרה סמסונג עם DSE אשר מחליפים ללקוחות פאנל או אפילו באחד המקרים 3 פאנלים, אם עלות הפאנל 90%, לא יותר שווה לחסוך עלות שעות עבודה על החלפה ולהחליף את כל הטלוויזיה?
מה שגורם לי לתהות שעלות הפאנל אינה 90 אחוז
4. ביקשתי שמנהל יחזור אלי, חלף שבוע ולא נראה באופק שמישהו יחזור אלי.
שוב איני מצפה לתיקון או החלפה חינם, איני חף מאשמה והם אינם מחויבים לבוא לקראתי
אבל מישפאר ומסוני הייתי מצפה לתודעת שירות גבוהה
מבאס לרכוש מסך ב5,000 שקל ולאחר חודש וחצי לקנות חדש במחיר מלא, או ב-106% לפי ישפאר
נערך לאחרונה על ידי ohaddi ב 12/02/2021 10:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
Re: שירות מאכזב ישפאר
3. עם כל הצער שבדבר, ליבואן יש מחירון שלפיו הם עובדים. מאחר והם לא מחויבים להחליף\לתקן לך את המסך, זו הצעת המחיר שתקבל מהם.
ההחלפות שאתה קורא עליהן אצל סמסונג, אלה החלפות באחריות, לכן זה לא אותו דבר.
אכן מבאס, ולכן יכול להיות כדאי לעשות ביטוח תכולה לדירה. במיוחד אם יש ילדים קטנים שיכולים בטעות לפגוע במשהו יקר.
ההחלפות שאתה קורא עליהן אצל סמסונג, אלה החלפות באחריות, לכן זה לא אותו דבר.
אכן מבאס, ולכן יכול להיות כדאי לעשות ביטוח תכולה לדירה. במיוחד אם יש ילדים קטנים שיכולים בטעות לפגוע במשהו יקר.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
האשמה היא לא שלך או של הבן שלך.
הממשלה אשמה.
ילד בן שלוש לא יכול להיות סגור בבית חודש כשאבא ואמא צריכים להמשיך לעבוד תוך כדי.
שביבי ישתתף בנזק
הממשלה אשמה.
ילד בן שלוש לא יכול להיות סגור בבית חודש כשאבא ואמא צריכים להמשיך לעבוד תוך כדי.
שביבי ישתתף בנזק
לדעתי אין צדק בתלונה שלך. באופן מהותי היבואן לא מתחרה בחנויות שהן המפיצות שלו מבחינת מחיר. ואכן, החלפת פנל כולל עלות עבודה עלולה לעלות יותר מאשר כל המכשיר.
ישפאר לדעתי לא אשמים אם הילד שלך הרס את המסך ובישפאר אמרו שלא משתלם לתקן אז לך לחנות ותקנה חדש
ול zovirax אם אתה לא יודע אז לידעתך יש מגפה בכל העולם ובישראל כל יום מתים ממנה עשרות וכל זה בגלל שאנשים מצצפצפים על המגפה ועל הוראות משרד הבריאות ובגלל זה ורק בגלל זה ילדים סגורים בבית ולהורים שלהם אן עבודה וחבל כי יכול להיות אחרת
ול zovirax אם אתה לא יודע אז לידעתך יש מגפה בכל העולם ובישראל כל יום מתים ממנה עשרות וכל זה בגלל שאנשים מצצפצפים על המגפה ועל הוראות משרד הבריאות ובגלל זה ורק בגלל זה ילדים סגורים בבית ולהורים שלהם אן עבודה וחבל כי יכול להיות אחרת
-
ohaddi
-
- חבר שרק התחיל

למען הסר ספר, איני טוען שישפאר אשמים או שיש בסיס להתנהלות לא תקינה, כפי שציינתי כאן ובשיחה עם השירות הנזק הוא בעקבותינו.
לאחר שזה נאמר, עדיין יש מקום להיות מאוכזב מהפתרונות היצירתי להפליא של לך תקנה מסך חדש.
מיבואן רשמי של יצרן דגל יכול וצריך להתנהל אחרת.
איני מצפה לחינם, איני מצפה למתנות, אני מצפה שזה יעלה לא מעט אבל רבאק מחיר מלא! ואף למעלה מכך בהצעתם.
מרגיש לי יותר Show the money, לעשות עוד מכירה מאשר לראות את הלקוח או רחמנא ליצלן לגלות אמפתיה ולהציע פתרון ששני הצדדים יצאו מרוצים.
לו מחיר החלפת פאנל עולה יותר ממכשיר, למה שהחברות יחליפו? הרי זה זמן טכנאי, להעסיק יותר טכנאים, לקוחות מעדיפים חדש על מתוקן וכסף.
אז למה שחברות יחליפו פאנלים אם זה לא משתלם כלכלית.
לאחר שזה נאמר, עדיין יש מקום להיות מאוכזב מהפתרונות היצירתי להפליא של לך תקנה מסך חדש.
מיבואן רשמי של יצרן דגל יכול וצריך להתנהל אחרת.
איני מצפה לחינם, איני מצפה למתנות, אני מצפה שזה יעלה לא מעט אבל רבאק מחיר מלא! ואף למעלה מכך בהצעתם.
מרגיש לי יותר Show the money, לעשות עוד מכירה מאשר לראות את הלקוח או רחמנא ליצלן לגלות אמפתיה ולהציע פתרון ששני הצדדים יצאו מרוצים.
לו מחיר החלפת פאנל עולה יותר ממכשיר, למה שהחברות יחליפו? הרי זה זמן טכנאי, להעסיק יותר טכנאים, לקוחות מעדיפים חדש על מתוקן וכסף.
אז למה שחברות יחליפו פאנלים אם זה לא משתלם כלכלית.
כי עלות החלק היא על היצרן ולא עליהן? יותר מזה - הן מקבלות כסף על כל תיקון באחריות מה שלא תקף במקרה שלך.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
כשישפאר ירשמו כמלכ"ר תבקש החלפה חינם.
אני מסכים איתך שיש מקום לבוא לקראתך במחיר במקרה הזה
אבל... אתה יודע... הם לא באמת חייבים...
אגב, הילד חי? אם כן, תקזז לו את הנזק מהכסף של הבר-מצווה
אני מסכים איתך שיש מקום לבוא לקראתך במחיר במקרה הזה
אבל... אתה יודע... הם לא באמת חייבים...
אגב, הילד חי? אם כן, תקזז לו את הנזק מהכסף של הבר-מצווה
לפי דעתי אין פה קשר לשירות של ישפאר, הכותרת מטעה.
יש בישראל הרבה בעיות בשירות, באחריות, בהחזרת מוצרים ובאופן כללי ביחסי ספק לקוח.
המקרה המתואר כאן, עם כל הצער, לא נופל באף קטגוריה של שירות.
יש בישראל הרבה בעיות בשירות, באחריות, בהחזרת מוצרים ובאופן כללי ביחסי ספק לקוח.
המקרה המתואר כאן, עם כל הצער, לא נופל באף קטגוריה של שירות.
נסה להפעיל ביטוח תכולה (במידה ויש לך ורשום כי הוא כולל מסך טלוויזיה).
זה אמור לכסות את העניינים האלו.
זה אמור לכסות את העניינים האלו.
-
ohaddi
-
- חבר שרק התחיל

מנהל לא חזר אלי למרות שביקשתי והשארתי פרטים.
שוב אני מדגיש, הכותרת נכונה מותר לי להתאכזב אף על פי שהסוגיה אינה בגדר אחריות ישפאר ואינה חלק מהשירות.
ביטוח תכולה אין לי.
ביבי לא הסכים לשלם.
שוב אני מדגיש, הכותרת נכונה מותר לי להתאכזב אף על פי שהסוגיה אינה בגדר אחריות ישפאר ואינה חלק מהשירות.
ביטוח תכולה אין לי.
ביבי לא הסכים לשלם.
כן סה"כ אפשר להבין במקום כלשהו, קנית רכב והרסת את המנוע. היית מצפה שהיבואן יאפשר לך להחליף את המנוע במחיר שנמוך יותר מקניית רכב חדש. יכול בהחלט להיות שישפאר לא ערוכים בצורה טובה וכל התהליך הזה באמת יקר כפי שהם אומרים, יכול להיות שיש להם אינטרס.
- john_wick
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- שם מלא: ג'ון
- קיבל תודות: 3 פעמים
חבל רק שהכותרת מטעה, זה לא שירות מאכזב של ישפאר.
זה אכזבה שלך מזה שישפאר לא באים לקראתך במשהו שהוא זכותם.
זו לא סוגיה של שירות, זה עניין של סולידריות שאתה מצפה לו, ולא מתחייב בשום צורה משום יצרן/יבואן/ספק
אתה עושה פה שיימינג לישפאר שלא בצדק, ומצפה מהם לעזור לך?
זה אכזבה שלך מזה שישפאר לא באים לקראתך במשהו שהוא זכותם.
זו לא סוגיה של שירות, זה עניין של סולידריות שאתה מצפה לו, ולא מתחייב בשום צורה משום יצרן/יבואן/ספק
אתה עושה פה שיימינג לישפאר שלא בצדק, ומצפה מהם לעזור לך?
כותרת יותר מתאימה היא אכזבה מעלויות תיקון בישפאר, כי את השירות הם כן מציעים, במחיר שאינו משתלם.
- john_wick
- חבר שרק התחיל

זה גם לא נכון, כי זה לא עלות תיקון.
זה עלות מסך חדש מהיבואן, אז הכותרת יכולה להיות אכזבה ממחיר טלויזיה ישירות מישפאר.
אני לא מנסה לסנגר על ישפאר, אבל ניסיון להוציא אותם לא בסדר במקרה הזה נעשה בחוסר תום לב מובהק.
א. אין להם שום אחריות או חובה לפעול במקרה הזה, ולכן אין מקום לבקר אותם.
ב. אין מקום לבקר את עלות התיקונים במקרה הזה, כי אין פה תיקון באחריות.
הוא מאוכזב שמחיר המסך שמסרו לו (5300) שח יקר מהמחיר שהוא שילם (כנראה בנובמבר - 5000 שח)
אבל השוק השתנה, ואפשר לראות את זה בכל המחירים שפורסמו אז - https://www.isfar.co.il/lp/black-prices/
המחירים עלו, כי נגמרו מלאים מצד אחד ומצד שני מחירי השילוח מחול עלו מאוד בגלל המצב.
אז המחיר של המסך בכל החנויות עלה, ולכן כנראה העליה במחיר אצל היבואן.
אמרתי קודם שזה עניין של סולידיות, אבל זה נתון להחלטה שלהם.
זכותו של פותח הדיון להתאכזב, אבל מכאן ועד לבוא בטענות לשירות שלהם יש מרחק גדול.
מה שהוא עושה זה שיימינג שאין לו מקום
נ.ב.
ראיתי בהודעה קודמת של פותח הדיון שיש לו הייטקזון.
הטלויזיה הזו נמכרת שם ב-4800 שח (לפני הנחת מועדון/כרטיס אשראי נוספת, לפי הפרסום שלהם)
אז למה אתה לא פשוט רוכש חדשה מהייטקזון?
אתה חושב שאם תעשה שיימינג לישפאר אתה תוציא משהו טוב יותר?
זה עלות מסך חדש מהיבואן, אז הכותרת יכולה להיות אכזבה ממחיר טלויזיה ישירות מישפאר.
אני לא מנסה לסנגר על ישפאר, אבל ניסיון להוציא אותם לא בסדר במקרה הזה נעשה בחוסר תום לב מובהק.
א. אין להם שום אחריות או חובה לפעול במקרה הזה, ולכן אין מקום לבקר אותם.
ב. אין מקום לבקר את עלות התיקונים במקרה הזה, כי אין פה תיקון באחריות.
הוא מאוכזב שמחיר המסך שמסרו לו (5300) שח יקר מהמחיר שהוא שילם (כנראה בנובמבר - 5000 שח)
אבל השוק השתנה, ואפשר לראות את זה בכל המחירים שפורסמו אז - https://www.isfar.co.il/lp/black-prices/
המחירים עלו, כי נגמרו מלאים מצד אחד ומצד שני מחירי השילוח מחול עלו מאוד בגלל המצב.
אז המחיר של המסך בכל החנויות עלה, ולכן כנראה העליה במחיר אצל היבואן.
אמרתי קודם שזה עניין של סולידיות, אבל זה נתון להחלטה שלהם.
זכותו של פותח הדיון להתאכזב, אבל מכאן ועד לבוא בטענות לשירות שלהם יש מרחק גדול.
מה שהוא עושה זה שיימינג שאין לו מקום
נ.ב.
ראיתי בהודעה קודמת של פותח הדיון שיש לו הייטקזון.
הטלויזיה הזו נמכרת שם ב-4800 שח (לפני הנחת מועדון/כרטיס אשראי נוספת, לפי הפרסום שלהם)
אז למה אתה לא פשוט רוכש חדשה מהייטקזון?
אתה חושב שאם תעשה שיימינג לישפאר אתה תוציא משהו טוב יותר?
מבחינתי גם הכותרת וגם התוכן בסדר גמור.
פותח השרשור הסביר בצורה ברורה שהטלויזיה נדפקה באשמתו. הוא רשם במפורש שהמחיר של טלויזיה חדשה שהציעו לו גבוהה יותר ממה שהוא יכול לרכוש ברשת. היות וכבר הוציא כמה אלפי שקלים לא מזמן, וישפאר כבר הרוויחו עליו משהו, הוא ציפה לקבל מחיר יותר משתלם. זכותו להתאכזב מישפאר, וזכותה של ישפאר לא ללכת לקראתו.
לא ראיתי שום דבר שנרשם לא בתום לב. זה לא כמו שרשורים אחרים שמקללים יבואנים על כך שלא מוכנים להחליף טלויזיה אחרי תום האחריות, או מאשימים אותם בצריבות, או שהטלויזיה נפלה והיבואן לא מחליף.
פותח השרשור הסביר בצורה ברורה שהטלויזיה נדפקה באשמתו. הוא רשם במפורש שהמחיר של טלויזיה חדשה שהציעו לו גבוהה יותר ממה שהוא יכול לרכוש ברשת. היות וכבר הוציא כמה אלפי שקלים לא מזמן, וישפאר כבר הרוויחו עליו משהו, הוא ציפה לקבל מחיר יותר משתלם. זכותו להתאכזב מישפאר, וזכותה של ישפאר לא ללכת לקראתו.
לא ראיתי שום דבר שנרשם לא בתום לב. זה לא כמו שרשורים אחרים שמקללים יבואנים על כך שלא מוכנים להחליף טלויזיה אחרי תום האחריות, או מאשימים אותם בצריבות, או שהטלויזיה נפלה והיבואן לא מחליף.
- john_wick
- חבר שרק התחיל

אולי תפסיקו לשחק אותה?
יש פה חוסר תום לב מלא.
הרי כל מי שיראה את הדיון הזה בלי לקרוא את כולו יקבל רושם שישפאר לא בסדר.
יש פה שיימינג למטרת הכפשה, אחרת הכותרת לא הייתה כזו.
מי ששם כזו כותרת מחפש לפגוע ולהתריס כדי לעורר באנשים אמפטיה אליו וכעס על הצד השני.
תרצו או שלא, אין פה שום מקום לבוא בטענות לישפאר.
כשיבואן לא בסדר, באים אליו בטענות.
עכשיו כשהוא הולך לפי הספר (ומה לעשות שזה לא מוצא חן בעיני מישהו) זה גם סיבה לבוא אליו בטענות?
תשמרו את ההתנגחויות למקום וזמן שצריך, אחרת זה יהיה סתם זאב זאב.
יש פה חוסר תום לב מלא.
הרי כל מי שיראה את הדיון הזה בלי לקרוא את כולו יקבל רושם שישפאר לא בסדר.
יש פה שיימינג למטרת הכפשה, אחרת הכותרת לא הייתה כזו.
מי ששם כזו כותרת מחפש לפגוע ולהתריס כדי לעורר באנשים אמפטיה אליו וכעס על הצד השני.
תרצו או שלא, אין פה שום מקום לבוא בטענות לישפאר.
כשיבואן לא בסדר, באים אליו בטענות.
עכשיו כשהוא הולך לפי הספר (ומה לעשות שזה לא מוצא חן בעיני מישהו) זה גם סיבה לבוא אליו בטענות?
תשמרו את ההתנגחויות למקום וזמן שצריך, אחרת זה יהיה סתם זאב זאב.